- 5 Mart 2015
- 961
- 1.740
- 33
Ozgecim grup bence sadece doğum zamanı haber almak için kullanilmali akıllı telefonu olmayan var takip edemeyen var sabahtan beri yalnız birakildik dışlanmış hissediyoruz kendimizi buraya donseniz olmaz mı eminim ki oradan haberleşme daha kolay ama bizi de dusunundün whatsuptan grup açtı arzu şimdi de doğum yaptı sanırım. yönetici de o Katılmak isteyen varsa yeni bi grup açılmalı
Maşallah canım size Allah analı babalı buyutsun2200 gr minicik bir kiz teyzesi, kuveze gerek olmadi simdilik evimizdeyiz, spinal anesteji ile dogum oldu pazar gunu, muhabbet ederken bir anda bebisimi gosterdiler inanamadim cok agladim sonra 2-3 saat uyusuk olunca birsey hissetmedim sonra agri basladi agri kesici vurulunca hafifliyor tabi en guzel agri kesici kizim oluyor, dunden beri omuz agrisi cok yasiyorum, sutum tam gelmiyor mama ilave yapoiyorum cnm darisi saglikla sizlere opsun insallah
dağılalım o halde topik kapanmasın
Nasıl yani o da mı doğurdu nasıl oldu kaç haftadaydi gerçekten ağustos annelerinden de önce dogurcazdün whatsuptan grup açtı arzu şimdi de doğum yaptı sanırım. yönetici de o Katılmak isteyen varsa yeni bi grup açılmalı
evet evet ona yakın bişey ama bu bizim gebelik takvimi var ya orda okudum plentadan gelebilirmiş o ses bişey sesi yazıyordu ama hatırlamıyorum.ilk ben de şaşırdım ama 7 8 kez olunca artık duyduğuma emin oldum. şimdi tarif etmeye çalışacam . derin bir kaseye jöle koymuşsunda elini içine koyup oynuyormuşsun gibi. bilmem anlatabildim mi
hayır o ses değil işte o normalde de olabiliyor.canım bende bir kez yaşadım onu ama aşırı su içmiştim koltuktan wc ye gidene kadar karnım resmen suyun içindeymiş gibi ses çıkardı :) blong blong diyesen de su içmişmiydin öncesinde?
zaten maksat oydu cnm ya ordan yazışılmıyor ki emn olabilirsin farkındaysan misk bugün yok aktif olanlar yine aktif burda doğum yaklaşıyor temizlik dr işleri var ondan sakin bugün burası şahsen sabah beri iş yapıyorum artı az sonrada dr gidicem dışlama vs yok lütfen yanlış anlaşılmasınOzgecim grup bence sadece doğum zamanı haber almak için kullanilmali akıllı telefonu olmayan var takip edemeyen var sabahtan beri yalnız birakildik dışlanmış hissediyoruz kendimizi buraya donseniz olmaz mı eminim ki oradan haberleşme daha kolay ama bizi de dusunun
Maşallah canım size Allah analı babalı buyutsun
Nasıl yani o da mı doğurdu nasıl oldu kaç haftadaydi gerçekten ağustos annelerinden de önce dogurcaz
canım orda yok kimse. burdayız hepimizOzgecim grup bence sadece doğum zamanı haber almak için kullanilmali akıllı telefonu olmayan var takip edemeyen var sabahtan beri yalnız birakildik dışlanmış hissediyoruz kendimizi buraya donseniz olmaz mı eminim ki oradan haberleşme daha kolay ama bizi de dusunun
Maşallah canım size Allah analı babalı buyutsun
Nasıl yani o da mı doğurdu nasıl oldu kaç haftadaydi gerçekten ağustos annelerinden de önce dogurcaz
uydurmuyorum demek ki bilimsel bi şeymişevet evet ona yakın bişey ama bu bizim gebelik takvimi var ya orda okudum plentadan gelebilirmiş o ses bişey sesi yazıyordu ama hatırlamıyorum.
ben öyle olsun istiyorummm. acısız ve sürprizayyyy az önce arkadaş yazmış ya kontrol diye gittim doğuma girdim diye şimdi bende öyle olmayım
zaten maksat oydu cnm ya ordan yazışılmıyor ki emn olabilirsin farkındaysan misk bugün yok aktif olanlar yine aktif burda doğum yaklaşıyor temizlik dr işleri var ondan sakin bugün burası şahsen sabah beri iş yapıyorum artı az sonrada dr gidicem dışlama vs yok lütfen yanlış anlaşılmasın
amin insallah Rabbim ona ve sana saglik versinbebişlerine kavuşan arkadaşlar olmuş hepinizin gözü aydın allah analı babalı büyütsün uzun sağlıklı ömür nasip etsin biz bekleyişteyiz benim oğlanın gelmeye niyeti yok sanırım yukarı yukarı çıkıyor sanki şekerden dolayı kilosu çok hızlı ilerliyor şekerimi kontrol altına alamadık bir türlü bebişim geçen cuma 3.70 grdı doktor bu hızla giderse sezeryan diyorsağlıkla gelir inşallah 3 hafta önden gidiyor
ay dur dur halılar daha dün geldi işler bitmediiiiiiiii olmazzzzzzzzzzzzben öyle olsun istiyorummm. acısız ve sürpriz
Temizlige yuklenme Allah korusun.ay dur dur halılar daha dün geldi işler bitmediiiiiiiii olmazzzzzzzzzzzz
canım ben de bulamadım. odamız deniz temalı oldu. ona uygun denizci Halısı var ama çok küçük. odada yüzecek. ben tek renk almaya karar verdim. antialerjenik baktım ama henüz almadımHanimlar erkek bebis odasi halisi alan var mi isimli falanlari var bi turlu alamadim ben nerden aldiniz foto falan varsa atar misinizz
aynen yaa yormayın kendinizi benim gibi yarın Akşama kadarTemizlige yuklenme Allah korusun.
hayırlı olsun sağlıklı huzurlu hayırlı ömür versin rabbimMinik kizim 35+0 aceleci davrandi geldi dunyama. Kontrole diye gitmistik nst sanci cikti serumla dusuremediler gittikce artti acilmada artmaya baslayinca aldilar kuzumu cok sukur bugune. Herkes dikkat etsin Ben hic dogumumun basladigini anlamadim o yuzden son zamanlar agrilar kesinlikle gozardi edilmemeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?