2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
dün whatsuptan grup açtı arzu şimdi de doğum yaptı sanırım. yönetici de o Katılmak isteyen varsa yeni bi grup açılmalı
Ozgecim grup bence sadece doğum zamanı haber almak için kullanilmali akıllı telefonu olmayan var takip edemeyen var sabahtan beri yalnız birakildik dışlanmış hissediyoruz kendimizi buraya donseniz olmaz mı eminim ki oradan haberleşme daha kolay ama bizi de dusunun
Maşallah canım size Allah analı babalı buyutsun
dağılalım o halde topik kapanmasın
dün whatsuptan grup açtı arzu şimdi de doğum yaptı sanırım. yönetici de o Katılmak isteyen varsa yeni bi grup açılmalı
Nasıl yani o da mı doğurdu nasıl oldu kaç haftadaydi gerçekten ağustos annelerinden de önce dogurcaz

bebişlerine kavuşan arkadaşlar olmuş hepinizin gözü aydın allah analı babalı büyütsün uzun sağlıklı ömür nasip etsin biz bekleyişteyiz benim oğlanın gelmeye niyeti yok sanırım yukarı yukarı çıkıyor sanki şekerden dolayı kilosu çok hızlı ilerliyor şekerimi kontrol altına alamadık bir türlü bebişim geçen cuma 3.70 grdı doktor bu hızla giderse sezeryan diyor sağlıkla gelir inşallah 3 hafta önden gidiyor

ilk ben de şaşırdım ama 7 8 kez olunca artık duyduğuma emin oldum. şimdi tarif etmeye çalışacam . derin bir kaseye jöle koymuşsunda elini içine koyup oynuyormuşsun gibi. bilmem anlatabildim mi
evet evet ona yakın bişey ama bu bizim gebelik takvimi var ya orda okudum plentadan gelebilirmiş o ses bişey sesi yazıyordu ama hatırlamıyorum.

canım bende bir kez yaşadım onu ama aşırı su içmiştim koltuktan wc ye gidene kadar karnım resmen suyun içindeymiş gibi ses çıkardı :) blong blong diye sen de su içmişmiydin öncesinde?
hayır o ses değil işte o normalde de olabiliyor.

zaten maksat oydu cnm ya ordan yazışılmıyor ki emn olabilirsin farkındaysan misk bugün yok aktif olanlar yine aktif burda doğum yaklaşıyor temizlik dr işleri var ondan sakin bugün burası şahsen sabah beri iş yapıyorum artı az sonrada dr gidicem dışlama vs yok lütfen yanlış anlaşılmasın

canım orda yok kimse. burdayız hepimiz

tam olarak böyle bi msg yazıcaktım savhacım..
kızlar buarada konuyu kapatsak mı artık? allah korusun topik elden gitmesin..
hepimiz burdayız, aynen devam

amin insallah Rabbim ona ve sana saglik versin

Hanimlar erkek bebis odasi halisi alan var mi isimli falanlari var bi turlu alamadim ben nerden aldiniz foto falan varsa atar misinizz

Hanimlar erkek bebis odasi halisi alan var mi isimli falanlari var bi turlu alamadim ben nerden aldiniz foto falan varsa atar misinizz
canım ben de bulamadım. odamız deniz temalı oldu. ona uygun denizci Halısı var ama çok küçük. odada yüzecek. ben tek renk almaya karar verdim. antialerjenik baktım ama henüz almadım

Sari akinti geldi pufff yaa enfeksiyon mu simdi bu,biktim artik tahlil olmaktan hicbir sey yoktu oysaki

hayırlı olsun sağlıklı huzurlu hayırlı ömür versin rabbim

Kızlar hastane çantasına nasıl, alt iç çamaşırı koydunuz
Normal kullandıklarınızdan mı, yoksa lohusa diye satılanlardan mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…