2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Banyoya gireceğim ayak tırnaklarımı kesemiyorum eşim de yok evde kis olsaydı corap giymek bile coook zor olacaktı...ben sıcak falan ama iyi ki yaz hamilesi olmuşum diyorum kısın bot falan giyerken hep birileri yardımcı olacaktı her an da yanında kimse olmuyor..,

Evet sağol cnm kime sorduysam asagi yukarı bunları söyledi.İlk doğumum ya biraz özenli olsun özel geçsin istiyorum ama burası küçük bi il olduğu için sadece 2 hastane var.biri özel biri devlet.Özel de gerçekten özel gibi değil.Çalışanları tecrübesiz ve mutsuz odaları küçük köhne.Geçen bi nst ye girdim odası 2 sedye sığacak kadar boğulacaktım havasızlıktan.Velhasıl artık bi karar verip ona göre devam etmem gerekiyor

hayırlı olsun ne güzel bir doğum olmuş.Kızın nasıl kaç kilo doğdu?

arkadaşlar bizim doğum yapan eylül annelerinin başlığı neydi? başka bilgisayardan giryorum internete ama googleye yazınca çıkmıyor. kendi bilgisayarımda masa üstü yapmıştı .

Hanimlar erkek bebis odasi halisi alan var mi isimli falanlari var bi turlu alamadim ben nerden aldiniz foto falan varsa atar misinizz

Ben şimdi evimi temizliyorum az sonra çıkıp alacağım. İnternetten modelini beğendik karar verdik az sonra da mağazada görüp alacağız inşallah. İvi halının midivi koleksiyonundan beğendik bir tane. Oyun halısı gibi birşey görüntüsü, inşallah oğlum da beğenir ve odasında oyun oynamaktan zevk alır ileride :)

ben bağdaş kurar gibi yapıp öyle kesiyorum canım

ilk ben de şaşırdım ama 7 8 kez olunca artık duyduğuma emin oldum. şimdi tarif etmeye çalışacam . derin bir kaseye jöle koymuşsunda elini içine koyup oynuyormuşsun gibi. bilmem anlatabildim mi
ben bu sesi bir aydır duyuyorum. bebek hareket ederken çıt diye ses geliyor. iki ayrı doktora sordum ikisi de hayatında ilk defa duyduklarını söylediler ve şaşırdılar. ama kesinlikle o ses karnımdan geliyor. hatta bazen karnımın sağından bazen solundan. ama hoşuma da gidiyor. daha doğmadan bebeğimden sesler duyuyorum diye. hatta şimdi valla tam şimdi bile yazarken bu mesajı gene o ses geldi.

Bir bebek dahaaa :) Maşallah gözünüz aydın.Doğumun nasıl geçti?bebek kaç kg doğdu?

Yok hayatım sabah bir arkadas çok sessiz burası dedi de grup daha aktif oraya gelin denmişti onun üzerine böyle yazdım yanlış anlama lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…