ist loya varmı bilmiyorum şayet varsa oraya bak derim istediğin gibi kolları dantelli çok hoş lahusa gecelikleri var.
Kızlar acil yardım aldığımız bebek uyku setini makineyemi attınız bi sorun oldumu yorganda toplanma bozulma vs gibi
Canım ben attım sıkıntı olmadı...Kızlar acil yardım aldığımız bebek uyku setini makineyemi attınız bi sorun oldumu yorganda toplanma bozulma vs gibi
Evet sağol cnm kime sorduysam asagi yukarı bunları söyledi.İlk doğumum ya biraz özenli olsun özel geçsin istiyorum ama burası küçük bi il olduğu için sadece 2 hastane var.biri özel biri devlet.Özel de gerçekten özel gibi değil.Çalışanları tecrübesiz ve mutsuz odaları küçük köhne.Geçen bi nst ye girdim odası 2 sedye sığacak kadar boğulacaktım havasızlıktan.Velhasıl artık bi karar verip ona göre devam etmem gerekiyorCanım eğer normal doğumsa devlet hastanesindeki ebeler doktorlardan daha tecrübeli oluyorlar benim ilk doğumumda hamilelik boyunca takip eden dr doğum zamanı muayenesini bırakıp gelene kadar ebeler cokta güzel doğuma yardım etmişti doktorum son anda bebeğin kordonu kesmeye yetişti bence korkma
hayırlı olsun ne güzel bir doğum olmuş.Kızın nasıl kaç kilo doğdu?Minik kizim 35+0 aceleci davrandi geldi dunyama. Kontrole diye gitmistik nst sanci cikti serumla dusuremediler gittikce artti acilmada artmaya baslayinca aldilar kuzumu cok sukur bugune. Herkes dikkat etsin Ben hic dogumumun basladigini anlamadim o yuzden son zamanlar agrilar kesinlikle gozardi edilmemeli
Canım ben attım sıkıntı olmadı...
Atıyorum ozaman teşekürler kızlarben yıkadım olmadı cnm 30 derecede yıkadım
bende oyle istiyorum surpriz olsun sancın var doğum başlamış deuben öyle olsun istiyorummm. acısız ve sürpriz
Hanimlar erkek bebis odasi halisi alan var mi isimli falanlari var bi turlu alamadim ben nerden aldiniz foto falan varsa atar misinizz
ben bağdaş kurar gibi yapıp öyle kesiyorum canımBanyoya gireceğim ayak tırnaklarımı kesemiyorum eşim de yok evde kis olsaydı corap giymek bile coook zor olacaktı...ben sıcak falan ama iyi ki yaz hamilesi olmuşum diyorum kısın bot falan giyerken hep birileri yardımcı olacaktı her an da yanında kimse olmuyor..,
ben bu sesi bir aydır duyuyorum. bebek hareket ederken çıt diye ses geliyor. iki ayrı doktora sordum ikisi de hayatında ilk defa duyduklarını söylediler ve şaşırdılar. ama kesinlikle o ses karnımdan geliyor. hatta bazen karnımın sağından bazen solundan. ama hoşuma da gidiyor. daha doğmadan bebeğimden sesler duyuyorum diye. hatta şimdi valla tam şimdi bile yazarken bu mesajı gene o ses geldi.ilk ben de şaşırdım ama 7 8 kez olunca artık duyduğuma emin oldum. şimdi tarif etmeye çalışacam . derin bir kaseye jöle koymuşsunda elini içine koyup oynuyormuşsun gibi. bilmem anlatabildim mi
Ya bir de en son 8 kg almıştım son 1 hafta 1 kg verdim kilo alsam halim ne olurdu bilmiyorum hiç elastik bir vücudum yokben bağdaş kurar gibi yapıp öyle kesiyorum canım
Bir bebek dahaaa :) Maşallah gözünüz aydın.Doğumun nasıl geçti?bebek kaç kg doğdu?Minik kizim 35+0 aceleci davrandi geldi dunyama. Kontrole diye gitmistik nst sanci cikti serumla dusuremediler gittikce artti acilmada artmaya baslayinca aldilar kuzumu cok sukur bugune. Herkes dikkat etsin Ben hic dogumumun basladigini anlamadim o yuzden son zamanlar agrilar kesinlikle gozardi edilmemeli
ben öyle olsun istiyorummm. acısız ve sürpriz
ben 12 kilo aldım canım şimdilikYa bir de en son 8 kg almıştım son 1 hafta 1 kg verdim kilo alsam halim ne olurdu bilmiyorum hiç elastik bir vücudum yok
Yok hayatım sabah bir arkadas çok sessiz burası dedi de grup daha aktif oraya gelin denmişti onun üzerine böyle yazdım yanlış anlama lutfenzaten maksat oydu cnm ya ordan yazışılmıyor ki emn olabilirsin farkındaysan misk bugün yok aktif olanlar yine aktif burda doğum yaklaşıyor temizlik dr işleri var ondan sakin bugün burası şahsen sabah beri iş yapıyorum artı az sonrada dr gidicem dışlama vs yok lütfen yanlış anlaşılmasın
ben dantelli değil ama magic form'dan aldım, biri saten içi pamuklu diğeri tam pamuklu, oldukça şıklar bence...canlarım lohusa geceliği arıyorum ama istediğim gibi bulamıyorum, böyle dantelli güzel birşey arıyorum. sizler nerelerden aldınız
30 derece de narin programa koy bence canım bişey olmadı benimkiler oğlum da var ya kaç kez yıkandı ; yan korumaları falan ama narin olsun canım programınKızlar acil yardım aldığımız bebek uyku setini makineyemi attınız bi sorun oldumu yorganda toplanma bozulma vs gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?