Allah analı babalı, sağlıcakla büyütsün inşallah: )Minik kizim 35+0 aceleci davrandi geldi dunyama. Kontrole diye gitmistik nst sanci cikti serumla dusuremediler gittikce artti acilmada artmaya baslayinca aldilar kuzumu cok sukur bugune. Herkes dikkat etsin Ben hic dogumumun basladigini anlamadim o yuzden son zamanlar agrilar kesinlikle gozardi edilmemeli
Sağol canım attım makinaya 30 dereceye bebek detarjanı kullandım hayırlısı bakalım30 derece de narin programa koy bence canım bişey olmadı benimkiler oğlum da var ya kaç kez yıkandı ; yan korumaları falan ama narin olsun canım programın
üzerindeki talimata göre yıkayınca sorun olmadı canımKızlar acil yardım aldığımız bebek uyku setini makineyemi attınız bi sorun oldumu yorganda toplanma bozulma vs gibi
Canım bot konusunda haklısın ama ben yine de kışın bu Sıcaklar kadar zorlanmadım evim hiç esmiyor nefes alınmıyor, tansiyonum düşük; kışın hep yürüyüşümü bile yapabilmiştim, şimdi markete inemiyorum halsizlikten; bilmiyorum ikinci diye mi, sıcak diye mi daha zor geçiyor canımBanyoya gireceğim ayak tırnaklarımı kesemiyorum eşim de yok evde kis olsaydı corap giymek bile coook zor olacaktı...ben sıcak falan ama iyi ki yaz hamilesi olmuşum diyorum kısın bot falan giyerken hep birileri yardımcı olacaktı her an da yanında kimse olmuyor..,
beğendiğin halidan iki tane alabilir sin mesela ben kizima öyle yapmistim anti alerjenik de olsa yetmedi odaya boyut olarak iki tane alıp yan yana sermistim ama sade bi desendi kötü durmadicanım ben de bulamadım. odamız deniz temalı oldu. ona uygun denizci Halısı var ama çok küçük. odada yüzecek. ben tek renk almaya karar verdim. antialerjenik baktım ama henüz almadım
O benden de geliyir sürekli tahlil de yaptırmadım haftaya cumartesi kontrolüm var o zamana kadar beklicemSari akinti geldi pufff yaa enfeksiyon mu simdi bu,biktim artik tahlil olmaktan hicbir sey yoktu oysaki
Arkadaşların söylediği gibi nail olması önemli benim kiler fermuarki çıkabilir olmasına rağmen ben çıkarmadan yikadim azıcık deforme olmustuKızlar acil yardım aldığımız bebek uyku setini makineyemi attınız bi sorun oldumu yorganda toplanma bozulma vs gibi
İnanırmısın bende doktora söylemeye çekindim aynen çıt diye bir ses geliyor su sesi değilde tam anlatamıyorum da iyi bak yalnız değilmişimben bu sesi bir aydır duyuyorum. bebek hareket ederken çıt diye ses geliyor. iki ayrı doktora sordum ikisi de hayatında ilk defa duyduklarını söylediler ve şaşırdılar. ama kesinlikle o ses karnımdan geliyor. hatta bazen karnımın sağından bazen solundan. ama hoşuma da gidiyor. daha doğmadan bebeğimden sesler duyuyorum diye. hatta şimdi valla tam şimdi bile yazarken bu mesajı gene o ses geldi.
Minik kizim 35+0 aceleci davrandi geldi dunyama. Kontrole diye gitmistik nst sanci cikti serumla dusuremediler gittikce artti acilmada artmaya baslayinca aldilar kuzumu cok sukur bugune. Herkes dikkat etsin Ben hic dogumumun basladigini anlamadim o yuzden son zamanlar agrilar kesinlikle gozardi edilmemeli
Attim ben yarim saatlik programda yikadim gic bozulma olmadi.ozdilekten almistim uyku setiniKızlar acil yardım aldığımız bebek uyku setini makineyemi attınız bi sorun oldumu yorganda toplanma bozulma vs gibi
Doğurdu muuukimdi eylül görünümlü ağustos anneleri diye başlığımızı değiştirelim demişti birisi, yapsak mı patır patır doğuruyoruz..
İyiyim ben de :)) aman daha eylüle gelmedik zaten doğurmayalımaktif olanlar yok olunca bi an noluyoruz dedim sabah sabah :))
Maşallah 41 kere ben yemek ve çamaşıra zor yetişiyorum, hep dinlenerek yapıyorum ; arka arkaya yapınca çok kasılmam oluyor; böyle temizliğe falan girişsem akşama doğuma giderimBen şimdi evimi temizliyorum az sonra çıkıp alacağım. İnternetten modelini beğendik karar verdik az sonra da mağazada görüp alacağız inşallah. İvi halının midivi koleksiyonundan beğendik bir tane. Oyun halısı gibi birşey görüntüsü, inşallah oğlum da beğenir ve odasında oyun oynamaktan zevk alır ileride :)
Bahsettiğiniz uyku setleri şu park yatağa göre olanlardan mı hani standart diyebileceğimiz.yoksa daha minnakları var onlardan mı? İlk zamanlarda uyku seti yorgan kullanılır mi ki bebeğe?Attim ben yarim saatlik programda yikadim gic bozulma olmadi.ozdilekten almistim uyku setini
Ben suwen den aldım. Bir bak istersen çok istediğin gibi olmayabilir ama güzelleraaaa doğru ya kesin vardır orada, neden aklıma gelmedi ki :) çok sağol cnm ya
Canım ben hassasta yikadim problem olmadı, kuruyunca duzelttim elimle, utuledik sonra.Kızlar acil yardım aldığımız bebek uyku setini makineyemi attınız bi sorun oldumu yorganda toplanma bozulma vs gibi
Bi dene canım şansını o zaman bakalım idaren ne dicekÖğretmen olan arkadaşlar, ben 32. haftada rapor aldım. Izinler aktarılmıyor diye bilmeme rağmen. Haftaya da 37. hafta raporunu alacağım ama küçük ilde oturan hamile arkadaşım aktarilacagini iddia ediyor. Ben Istanbul'da yaşıyorum. Kafam karıştı benim. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Okuluma haftaya raporu alıp gidip şansımı deneyeyim diyorum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?