2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Allah analı babalı, sağlıcakla büyütsün inşallah: )

30 derece de narin programa koy bence canım bişey olmadı benimkiler oğlum da var ya kaç kez yıkandı ; yan korumaları falan ama narin olsun canım programın
Sağol canım attım makinaya 30 dereceye bebek detarjanı kullandım hayırlısı bakalım

Canım bot konusunda haklısın ama ben yine de kışın bu Sıcaklar kadar zorlanmadım evim hiç esmiyor nefes alınmıyor, tansiyonum düşük; kışın hep yürüyüşümü bile yapabilmiştim, şimdi markete inemiyorum halsizlikten; bilmiyorum ikinci diye mi, sıcak diye mi daha zor geçiyor canım

canım ben de bulamadım. odamız deniz temalı oldu. ona uygun denizci Halısı var ama çok küçük. odada yüzecek. ben tek renk almaya karar verdim. antialerjenik baktım ama henüz almadım
beğendiğin halidan iki tane alabilir sin mesela ben kizima öyle yapmistim anti alerjenik de olsa yetmedi odaya boyut olarak iki tane alıp yan yana sermistim ama sade bi desendi kötü durmadi

Sari akinti geldi pufff yaa enfeksiyon mu simdi bu,biktim artik tahlil olmaktan hicbir sey yoktu oysaki
O benden de geliyir sürekli tahlil de yaptırmadım haftaya cumartesi kontrolüm var o zamana kadar beklicem
Kızlar acil yardım aldığımız bebek uyku setini makineyemi attınız bi sorun oldumu yorganda toplanma bozulma vs gibi
Arkadaşların söylediği gibi nail olması önemli benim kiler fermuarki çıkabilir olmasına rağmen ben çıkarmadan yikadim azıcık deforme olmustu

İnanırmısın bende doktora söylemeye çekindim aynen çıt diye bir ses geliyor su sesi değilde tam anlatamıyorum da iyi bak yalnız değilmişim

canım yaşı uzun olsun prensesin hayırlı evlat olsun inşallah. meleğinin durumu nasıl yanında mı ?

oskeortmen bahsettiğim sesi bir kez duydum şimdiye kadar ama karnımdan geldiğine emindim.Su dolu kaba birşey atarsın da culup yapar ya aynen öyleydi demek olabiliyor herkeste ben anormal değilmişim

ben demiştim canım çatır çatır bildiğin doğruyoruz yaaaaaaaaaaaa

Maşallah 41 kere ben yemek ve çamaşıra zor yetişiyorum, hep dinlenerek yapıyorum ; arka arkaya yapınca çok kasılmam oluyor; böyle temizliğe falan girişsem akşama doğuma giderim

Attim ben yarim saatlik programda yikadim gic bozulma olmadi.ozdilekten almistim uyku setini
Bahsettiğiniz uyku setleri şu park yatağa göre olanlardan mı hani standart diyebileceğimiz.yoksa daha minnakları var onlardan mı? İlk zamanlarda uyku seti yorgan kullanılır mi ki bebeğe?

Öğretmen olan arkadaşlar, ben 32. haftada rapor aldım. Izinler aktarılmıyor diye bilmeme rağmen. Haftaya da 37. hafta raporunu alacağım ama küçük ilde oturan hamile arkadaşım aktarilacagini iddia ediyor. Ben Istanbul'da yaşıyorum. Kafam karıştı benim. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Okuluma haftaya raporu alıp gidip şansımı deneyeyim diyorum???

mynmar canım o sarı akıntıdan bende de var 1 hafta 10 gündür çok hafif te bi kokusu var 2-3 saatte çamaşırımı Değiştirme ihtiyacı hissediyorum; yanma falan yok ama herhalde enfeksiyon diyorum kokudan dolayı, Perşembe kontrolüm var zaten doğum öncesi tahliller yapılacak ona da bakılır sanıyorum bakalım Dr ne dicek

Bi dene canım şansını o zaman bakalım idaren ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…