Banyoya gireceğim ayak tırnaklarımı kesemiyorum eşim de yok evde kis olsaydı corap giymek bile coook zor olacaktı...ben sıcak falan ama iyi ki yaz hamilesi olmuşum diyorum kısın bot falan giyerken hep birileri yardımcı olacaktı her an da yanında kimse olmuyor..,
Hangi siteden aldın canım ben de versem iyi olacak zaten erken dogum riskim var...ben 12 kilo aldım canım şimdilik
buarada çikolatamızı aldım. bir paket aldım şimdilik beğenirsem ikinciyi de alırım dedim.
Ah canım ya su eşlerimiz de olmasa hamileliğimde esime ettiğim kadar dua kimseye etmemisimdir...pedikur iyi de hamilelikte hijyen konusunda her seyden tedirgin oldum canım neyse ki az kaldı pimpirikli dönemin bitmesine:)CAnım en iisi pedikürçok rahat oluyor, hele ayaklar 2-3 hafta idare ediyor sadece ojeler çabuk bozuluyo, onu da eşim çıkarmayı öğrendi, o çıkarıyo saolsun
Bi arkadaş eklemişti, n11 de bone club diye bi markanın dantelli geceliği ile sabahlığı takımdı. Ben mağazadan hastanede giymek için daha spor gündelik birer pijama il gecelik takımı almıştım ama bone club marka gecelik de çok hoşuma gitmişti, sipariş vermiştim ve hızlı olarak sorunsuz ulaştı elime. Kumaşı dikişleri gayet güzeldi :) bulursam fotoğrafını eklerim birazdan
Canim gece tentridiyot sur matematik defteri gibi karele agriyan yere sicacik tut agrisini iyi kotu rahatlatir doktor sana heralde krem fln yazar agriyan yerine gecmis olsun benimde belim agriyo[/QUOTE
O dedigin ne cnm anlamadim. Saol sanada gecmis olsun
kendi aletlerin yoksa sıkıntı olur gerçekten, ben evde kendi eşyalarımla yaptırırken bile çok hassaslaştığımı farkettim.Ah canım ya su eşlerimiz de olmasa hamileliğimde esime ettiğim kadar dua kimseye etmemisimdir...pedikur iyi de hamilelikte hijyen konusunda her seyden tedirgin oldum canım neyse ki az kaldı pimpirikli dönemin bitmesine:)
bir tanıdığımızda aynı şeyi duydu hamileyken. sonra doğum gerçekleşti. doğumdan sonra bebek yatakta hareket ederken bebeğin ayak bileğinden gelen sesi duydu ve o ses bebek doğmadan önce karnındaki sesin aynısıydı. bence bebeklerin eklemlerinden gelen çıt sesi o.İnanırmısın bende doktora söylemeye çekindim aynen çıt diye bir ses geliyor su sesi değilde tam anlatamıyorum da iyi bak yalnız değilmişim
Bennnn ;( sağ kalçamdan aşağı iniyor ağrı.sırt üstü yatamıyorum yatınca yardımsız dönemiyorum.yürümek dediğin gibi işkence.doktoruma söyledim ama malesef doğumdan sonra geçmesini bekle şimdi sadece kendini fazla yorma dedi.[/QUOTE
Gecmis olsun cnm ama evde bir suru is var yapilacak boyle elim kolum bagli oturmak zorunda kalmak icimi daraltiyoyuruyuse bile gidemiyorum artik
Bende yaptirmiyorum canim hijyen konusundan tedirginim manikur pedikur kendim idare etmeye ve yapmaya calisiyorum aslinda gittiyim kuaforde kaliteli guzel bi salon ama iste pimpiriklilikden)))))...korkuyorumAh canım ya su eşlerimiz de olmasa hamileliğimde esime ettiğim kadar dua kimseye etmemisimdir...pedikur iyi de hamilelikte hijyen konusunda her seyden tedirgin oldum canım neyse ki az kaldı pimpirikli dönemin bitmesine:)
Haklısın canım Sıcaklar hepimizin tansiyonunu etkiledi hatta erken doğumlarda bile etkisi oldugunu düşünüyorum ..ama dışarı çıkarken terlik turu bir sey giymiyorsam illa ki eşim giydiriyor egilemiyorum belki de bende su fazla karnım inanılmaz gergin ve sert rahat olmamamın nedeni sudur malum 2lt dem fazla suyum var o da beni çok yoruyor..,Canım bot konusunda haklısın ama ben yine de kışın bu Sıcaklar kadar zorlanmadım evim hiç esmiyor nefes alınmıyor, tansiyonum düşük; kışın hep yürüyüşümü bile yapabilmiştim, şimdi markete inemiyorum halsizlikten; bilmiyorum ikinci diye mi, sıcak diye mi daha zor geçiyor canım
Gecmis olsun cnm. Benim doktor isi yarina kaldi artik bugun hic halim yok esim yarina ayarladi kendini o goturecekCanım bende de var ağrı bende sol ayagimin üzerine bastıkca acı çekiyorum dün doktora sordum o da bebek agirlastikca olur kemikler ayriliyor dedi fizik tedaviye yönlendirdi ordaki doktor da bel fıtığı değil dedi bir bant yapistirdi faydası olursa 3 günde bir bu banti yenileyelim dedi ama çok fazla faydası olmadı.
Bugun hic halim yok ama yarin bi ortopedi doktoruna giderim, yoksa direk fizik tedavi bolumune mi gitsem?Canım doktoruna söyle belki fizik tedaviye yada ortopediye yönlendirir. Siyatik olduğunu benim doktorum demişti diye söylemiştim ya doktorum çok rahatsız ederse fizik tedaviye gitmemi söylemişti bana. O kadar çok ilaç kullanmak zorunda kaldım ki ben, fizik tedavide de ilaç verirlerse korkusuna geçici çözümler üretiyorum. Yavaş hareket ediyorum, yataktan çok yavaş hareketlerle yerimden kalkıyorum, yürürken penguen gibi paytak paytak yürüyerek ani baskı yapmıyorum, uzanırken ağrıyan tarafıma yatıyorum gibi gibi.. Kaplumbağa ve penguen karışımı bişe oldum yaniHa geçirmiyor ağrıyı ama yaşamımı etkileyecek kadar da şiddetli yaşamıyorum artık. Ama yaşadığım için söylüyorum bil ki doğum yaptığında pik yapıyor ağrı. Doğumdan sonra eve geçtiğimde 2-3 gün yataktan kalkarken, yürürken falan çok çok ağrımıştı ama sonrasında bir anda kesildi ve bu hamileliğimde 3.ayıma kadar da geri gelmemişti :)
Canım yönetmeliğe göre aktarılmıyor ama farklı uygulamalari olan okullar varmış...Öğretmen olan arkadaşlar, ben 32. haftada rapor aldım. Izinler aktarılmıyor diye bilmeme rağmen. Haftaya da 37. hafta raporunu alacağım ama küçük ilde oturan hamile arkadaşım aktarilacagini iddia ediyor. Ben Istanbul'da yaşıyorum. Kafam karıştı benim. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Okuluma haftaya raporu alıp gidip şansımı deneyeyim diyorum???
Çok tatlisiniz canım maşallah oglunla sana...Bu göbüş te bizden :) evde takılıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?