2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

CAnım en iisi pedikür çok rahat oluyor, hele ayaklar 2-3 hafta idare ediyor sadece ojeler çabuk bozuluyo, onu da eşim çıkarmayı öğrendi, o çıkarıyo saolsun

Ay kizlaaar mrb annem yurtdsindan geldi ozlem gideriyorum giremiyorum yine dogumlar olmus galiba cooook tebrik ederim annisleri ve kuzularini Allah saglikla buyutmek nasip etsin belmadan iyi haberler geldi sanirim cooook sukur Allaha cok sevindim onun adina Rabbim hepimize saglikli dogumlar nasip etsin insallah benimde 3gundur aksamlar karnimda kasilmalarim oluyo korkutuyo hafif ama esim poposu falandir diyo)

Kızlar Mune Abla nın yazısını alıntılıyorum..
"kesinlikle yasak olduğu için grubun sitede yapılan reklamı sayılır ve Süresiz atılırlar forumdan"

CAnım en iisi pedikür çok rahat oluyor, hele ayaklar 2-3 hafta idare ediyor sadece ojeler çabuk bozuluyo, onu da eşim çıkarmayı öğrendi, o çıkarıyo saolsun
Ah canım ya su eşlerimiz de olmasa hamileliğimde esime ettiğim kadar dua kimseye etmemisimdir...pedikur iyi de hamilelikte hijyen konusunda her seyden tedirgin oldum canım neyse ki az kaldı pimpirikli dönemin bitmesine:)

Banada annem takım aldı saolsun markası limissi kumaşı mükemmel incecik çok rahat atlet askılı üstü hem geceliğinde hemde pijama takımında sabahlığı var ayrı tavsiye ederim bi bakın

Ah canım ya su eşlerimiz de olmasa hamileliğimde esime ettiğim kadar dua kimseye etmemisimdir...pedikur iyi de hamilelikte hijyen konusunda her seyden tedirgin oldum canım neyse ki az kaldı pimpirikli dönemin bitmesine:)
kendi aletlerin yoksa sıkıntı olur gerçekten, ben evde kendi eşyalarımla yaptırırken bile çok hassaslaştığımı farkettim.

İnanırmısın bende doktora söylemeye çekindim aynen çıt diye bir ses geliyor su sesi değilde tam anlatamıyorum da iyi bak yalnız değilmişim
bir tanıdığımızda aynı şeyi duydu hamileyken. sonra doğum gerçekleşti. doğumdan sonra bebek yatakta hareket ederken bebeğin ayak bileğinden gelen sesi duydu ve o ses bebek doğmadan önce karnındaki sesin aynısıydı. bence bebeklerin eklemlerinden gelen çıt sesi o.

Bende yaptirmiyorum canim hijyen konusundan tedirginim manikur pedikur kendim idare etmeye ve yapmaya calisiyorum aslinda gittiyim kuaforde kaliteli guzel bi salon ama iste pimpiriklilikden)))))...korkuyorum

Haklısın canım Sıcaklar hepimizin tansiyonunu etkiledi hatta erken doğumlarda bile etkisi oldugunu düşünüyorum ..ama dışarı çıkarken terlik turu bir sey giymiyorsam illa ki eşim giydiriyor egilemiyorum belki de bende su fazla karnım inanılmaz gergin ve sert rahat olmamamın nedeni sudur malum 2lt dem fazla suyum var o da beni çok yoruyor..,

Gecmis olsun cnm. Benim doktor isi yarina kaldi artik bugun hic halim yok esim yarina ayarladi kendini o goturecek

selam kızlaar bi süredir giremedim buraya maşallah erkenden gelmiş bazı bebişler sabredememiş :) benimki de bir an önce gelse bu sıcaklardan fenalık geliyo artık kasılmalar da cabası

Bugun hic halim yok ama yarin bi ortopedi doktoruna giderim, yoksa direk fizik tedavi bolumune mi gitsem?

Canım yönetmeliğe göre aktarılmıyor ama farklı uygulamalari olan okullar varmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…