2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar moralim biraz bozuk. bana dua edin. tansiyonum çok yükseldi dün. 15e 9 açıktı. rutin kontrolüm vardı. kilom ölçüldü ve sonra tansiyon. beni hemen müşaade altına aldılar. 2 saat hastanede kaldım. en son 13e 8 e indi ama gene yüksek. benden 24 saat idrar toplamamı istediler. yarın sabah 10da idrarı hastaneye götürecem ve protein kaçağı olup olmadığına bakacaklar. 35hafta 1 günlük hamileyim be bebeğim 2800 gram. protein yüksek çıkarsa bebeği alabilirlermiş hemen. sizce doğum için yeterli kiloda ve zamanda mı? çok korkuyorum.

Bence kilosu gayet iyi. Ben 37. Haftadayim 2870di dun

Bence kilosu çok iyi endişelenme doğarsada kuveze girmez diye düşünüyorum inşallah anlıktır tansiyon yüksekliği malum havalar çok sıcak canını sıkma canım

çok şükür canım meleğinin kilosu çok iyi. sen sakin ol hayırlısı neyse onu dile. arkadaşım 37 haftalık 2700 doğum yaptı çok şükür hiçbir sağlık sorunu yok kucağında çıktı bebeği ile :)

Kızlar halılarım yıkamadan geldi :)tertemız olmuşlar :)süpürdüm sildim yerleştırdım :)perdelerı yıkadım eşime astırdım :)şimdilik tek oda kaldı dokunulmadık :)onuda bugun yarın yapıcam ınş bakalım :)ben daha beşik yatak falan bışıy almadım bu arada :)

Kizlar simdi kimler kavustu bebislerine ben bir turlu takip edemedim...
Benim bildiklerim
Kattina
Ekim gelini
Oh

Bugün şöyle bi inceledim kendimi çatlaklarım göbeğime doğru yol yapmış rengi kırmızılaşmış artık bir faydası olmayacağını bildiğim halde yinede yağ krem kullanmaya devam ediyorum birde bişey sorucam sizlere şimdi bu çatı darlığı genişliğinin esneklikle bir ilgisi varmıdır acaba benim kalça kemiğim çıkıkmış ortapedi dok sööylemişti yogada bir çok kişinin yapamadığı hereketi ben çok kolay yapıyordum bir bilginiz varmı acaba

Benim kızım da 35+0 da 2170 gr Doğdu canım. Evet minicikler ama sağlıkçılar ya çok şükür

Canim ayniymis kilolari benimkide 2200 gr dogdu haftasina gore zayif bir bebekmis keske biraz daha dayansalardi genede cok sukur sagliklilar.. Benim spinal anestezi oldu omuz agrim cok fazla beni duz yatirtmiyor. Senin nasil oldu sezaryan??? Bebisin biraz toparladi mi?? Insallah biran once kilo alirlar, insan tutmaya kiyamiyor. Benim dogumu durdumak icin bana cok fazla serum verdiler bu serumlar beni acayip sisirdi. Senin sislik oldu mu? Kutuk gibi oldu bacaklarim. Doguma gitmeden once tartildigimda 7 kilo almistim, dogumdan sonra geldigimde 8 kilo fazla cikmis. Nerden geldi bu kilo cok saskinim bebek cikti plezenta Su cikti dusmem gerekirken Ben arti 1 kilo da almisim soktayim. Sanirim serumlar yapti

Allah analı babalı büyütsün inşallah dediğin gibi dikkatli ve hazırlıklı olmamız lazım bizim her an herşey olabilir

hayırlı olsun ne güzel bir doğum olmuş.Kızın nasıl kaç kilo doğdu?

2200 teyzesi minicik kiz oldu. Insallah toparlar kendini biranonce.darisi size insallah saglikla..

Ah canım ya su eşlerimiz de olmasa hamileliğimde esime ettiğim kadar dua kimseye etmemisimdir...pedikur iyi de hamilelikte hijyen konusunda her seyden tedirgin oldum canım neyse ki az kaldı pimpirikli dönemin bitmesine:)
haklısım tatlım, bnm kendi aparatlarım var, normalde giderken yanımda götürüyordum.. son 2 seferdir eve çağırdım, saolsun geldi, evde çok dha rahat oluyor

canım çok konuştuk bu konuyu. sen bi şansını dene içinde kalmasın ama net bilgi aktaramazsın maalesef ;(

Bence kilosu çok iyi endişelenme doğarsada kuveze girmez diye düşünüyorum inşallah anlıktır tansiyon yüksekliği malum havalar çok sıcak canını sıkma canım
sağol canım. bizde ırsidir tansiyon. o yüzden korkuyorum. ama sağol içim rahatladı biraz.

göbeğ,mi tuta tuta güldüm

ay ne guzel işte umarım bende öyle olurum :) ikinizde sağlıkla evinize kavuşun inşallah

Hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüsün kızın.. bende çok korkuyorum hazırlıklar tamam olmasan gelcek oğlum diye

kızlar gece gördüğüm,rüyalar sanki heran doğuracakmışım bir etki yaptı tırstım evi dip köşe temizlemeye başladım ne olur ne olmaz diye. Bu seferde temizlik yaparken doğuracağım galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…