- 3 Nisan 2015
- 261
- 411
- 103
Bu göbüş te bizden :) evde takılıyoruz
Bence kilosu gayet iyi. Ben 37. Haftadayim 2870di dunkızlar moralim biraz bozuk. bana dua edin. tansiyonum çok yükseldi dün. 15e 9 açıktı. rutin kontrolüm vardı. kilom ölçüldü ve sonra tansiyon. beni hemen müşaade altına aldılar. 2 saat hastanede kaldım. en son 13e 8 e indi ama gene yüksek. benden 24 saat idrar toplamamı istediler. yarın sabah 10da idrarı hastaneye götürecem ve protein kaçağı olup olmadığına bakacaklar. 35hafta 1 günlük hamileyim be bebeğim 2800 gram. protein yüksek çıkarsa bebeği alabilirlermiş hemen. sizce doğum için yeterli kiloda ve zamanda mı? çok korkuyorum.
Bence kilosu çok iyi endişelenme doğarsada kuveze girmez diye düşünüyorum inşallah anlıktır tansiyon yüksekliği malum havalar çok sıcak canını sıkma canımkızlar moralim biraz bozuk. bana dua edin. tansiyonum çok yükseldi dün. 15e 9 açıktı. rutin kontrolüm vardı. kilom ölçüldü ve sonra tansiyon. beni hemen müşaade altına aldılar. 2 saat hastanede kaldım. en son 13e 8 e indi ama gene yüksek. benden 24 saat idrar toplamamı istediler. yarın sabah 10da idrarı hastaneye götürecem ve protein kaçağı olup olmadığına bakacaklar. 35hafta 1 günlük hamileyim be bebeğim 2800 gram. protein yüksek çıkarsa bebeği alabilirlermiş hemen. sizce doğum için yeterli kiloda ve zamanda mı? çok korkuyorum.
kızlar moralim biraz bozuk. bana dua edin. tansiyonum çok yükseldi dün. 15e 9 açıktı. rutin kontrolüm vardı. kilom ölçüldü ve sonra tansiyon. beni hemen müşaade altına aldılar. 2 saat hastanede kaldım. en son 13e 8 e indi ama gene yüksek. benden 24 saat idrar toplamamı istediler. yarın sabah 10da idrarı hastaneye götürecem ve protein kaçağı olup olmadığına bakacaklar. 35hafta 1 günlük hamileyim be bebeğim 2800 gram. protein yüksek çıkarsa bebeği alabilirlermiş hemen. sizce doğum için yeterli kiloda ve zamanda mı? çok korkuyorum.
At cnm bışıy olmaz ,ben kpcaman yorganı bıle atıyorum ,30dereceye at ama ,Kızlar acil yardım aldığımız bebek uyku setini makineyemi attınız bi sorun oldumu yorganda toplanma bozulma vs gibi
Benim doktor 36 37de yapiyo cati muayenesini canimçatı muayenesi oldunuz mu kızlar hangi haftada oldunuz ben daha nst ye de hiç girmedim doktor gerek görmedi
Yav normal kullandıklarından bır ıkı tane koy cnm ,ben oyle yaptım sıkıntı olacagonı sanmıyorumKızlar hastane çantasına nasıl, alt iç çamaşırı koydunuz
Normal kullandıklarınızdan mı, yoksa lohusa diye satılanlardan mı???
Benim kızım da 35+0 da 2170 gr Doğdu canım. Evet minicikler ama sağlıkçılar ya çok şükür
Allah analı babalı büyütsün inşallah dediğin gibi dikkatli ve hazırlıklı olmamız lazım bizim her an herşey olabilir
hayırlı olsun ne güzel bir doğum olmuş.Kızın nasıl kaç kilo doğdu?
haklısım tatlım, bnm kendi aparatlarım var, normalde giderken yanımda götürüyordum.. son 2 seferdir eve çağırdım, saolsun geldi, evde çok dha rahat oluyorAh canım ya su eşlerimiz de olmasa hamileliğimde esime ettiğim kadar dua kimseye etmemisimdir...pedikur iyi de hamilelikte hijyen konusunda her seyden tedirgin oldum canım neyse ki az kaldı pimpirikli dönemin bitmesine:)
çoook tatlısınız maşallahBu göbüş te bizden :) evde takılıyoruz
canım çok konuştuk bu konuyu. sen bi şansını dene içinde kalmasın ama net bilgi aktaramazsın maalesef ;(Öğretmen olan arkadaşlar, ben 32. haftada rapor aldım. Izinler aktarılmıyor diye bilmeme rağmen. Haftaya da 37. hafta raporunu alacağım ama küçük ilde oturan hamile arkadaşım aktarilacagini iddia ediyor. Ben Istanbul'da yaşıyorum. Kafam karıştı benim. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Okuluma haftaya raporu alıp gidip şansımı deneyeyim diyorum???
hacı Şerif canım.70 tanesi 35 lira. üye olup da al ama. 5 lira indirim oluyorHangi siteden aldın canım ben de versem iyi olacak zaten erken dogum riskim var...
sağol canım. bizde ırsidir tansiyon. o yüzden korkuyorum. ama sağol içim rahatladı biraz.Bence kilosu çok iyi endişelenme doğarsada kuveze girmez diye düşünüyorum inşallah anlıktır tansiyon yüksekliği malum havalar çok sıcak canını sıkma canım
göbeğ,mi tuta tuta güldümGünaydın hanımlar:))
Sabah 9 30 gibi yatakta keyif yapıyordum yarı uykulu yarı uyanık ve sıcaktan nerdeyse yarı çıplak vaziyette
Kapı çaldı kargo gelmiş o saatte, hemen üstüme mont takıp kapıyı açtım adam deli demiştir bana
ay ne guzel işte umarım bende öyle olurum :) ikinizde sağlıkla evinize kavuşun inşallahMinik kizim 35+0 aceleci davrandi geldi dunyama. Kontrole diye gitmistik nst sanci cikti serumla dusuremediler gittikce artti acilmada artmaya baslayinca aldilar kuzumu cok sukur bugune. Herkes dikkat etsin Ben hic dogumumun basladigini anlamadim o yuzden son zamanlar agrilar kesinlikle gozardi edilmemeli
Hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüsün kızın.. bende çok korkuyorum hazırlıklar tamam olmasan gelcek oğlum diyeInsallah gununde saglikli dogumlar size olsun, AMA bende cok hazirliksizdim gurbette annem yanimda degil eksigim cok hersey birsekilde halloldu Ben ameliyattayken annem yetismis cok sukur bebiste iyi simdilik herkes biranonce hazirliklari bitirsin bu bebislerin zamani belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?