2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
gerçekten mi içimi ferahlattın canım sağol. bizde aile boyu tansiyon olduğu için korkuyorum. hamilelikten önce de yüksekti benim.neyse bakalım allah hayırlısını versin hepimiz için.

ben o sesi bi kere duydum. parmak çıtlatır gibi ben ne çok ses duymuşum yahu derim çok ince galiba

Bugun ayvaliktan sizma zeytinyagi aldim.Adam beni gorunce kardesim bundan gobegine de sur cok faydasini gorursun demez mi ben hicbirsey surmedim catlamadim da dogumuda atlattiktan sonra cikcak meydana.Belki gobeg sonunce catlaklar belli olacak.Kismet artik onu da o zaman dusunurum.

Kızlar hastane çantasına nasıl, alt iç çamaşırı koydunuz
Normal kullandıklarınızdan mı, yoksa lohusa diye satılanlardan mı???

ben bimden bir beden buyuk aldım kullan at niyetine

Kızlar acil yardım aldığımız bebek uyku setini makineyemi attınız bi sorun oldumu yorganda toplanma bozulma vs gibi

ben yıkadım bişi olmadı çok devirli sıktırma ben de sıktırdım

şansını dene ama çok umutlanma derim ben benim her umudum boşa çıktı

Geçmiş olsun analı babalı buyusun insallah

CAnım en iisi pedikür çok rahat oluyor, hele ayaklar 2-3 hafta idare ediyor sadece ojeler çabuk bozuluyo, onu da eşim çıkarmayı öğrendi, o çıkarıyo saolsun

eşimin inşallah tiksinirsin dediği ilk şey oje ikincisi aseton ama duaları kabul olmadı :) hayatta ojemi çıkartmaz

Eğilememe konusunda ben de Öyleyim; suyumun miktarını tam bilemiyorum ama hep terlik ya da babet giyiyorum eğilmeden giyeyim diye; bence de canım bu Sıcaklar Doğumu tetikliyor hep bi baygınlık hali oğlumu parka bile çıkaramıyorum eve hapsoldu canım oğlum; Allah hepimize kolaylık versin canım şu sıcakları atlatalım

Merhaba canım seni 2013 haziran annelerinden hatırlıyorum öyle gezinirken gördüm seni çok sevindim. Senin adına bebeğini kucağına almana çok az kalmış inş hayirlisiyla kurtulursun bir an önce sağ salim kavusursun bebegine belki hatırlarsın benim 2.bebeğim de 9 aylık oldu zaman çok hızlı geçiyor daha ilk bebeklerinizin acemiligini yaşarken birlikte 2.ler büyüdü bile eski gunlerimiz geldi aklıma çok sevindim seni gördüğüme sağlıcakla kal canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…