- 3 Nisan 2015
- 261
- 411
- 103
gerçekten miçok şükür canım meleğinin kilosu çok iyi. sen sakin ol hayırlısı neyse onu dile. arkadaşım 37 haftalık 2700 doğum yaptı çok şükür hiçbir sağlık sorunu yok kucağında çıktı bebeği ile :)
ben o sesi bi kere duydum. parmak çıtlatır gibibir tanıdığımızda aynı şeyi duydu hamileyken. sonra doğum gerçekleşti. doğumdan sonra bebek yatakta hareket ederken bebeğin ayak bileğinden gelen sesi duydu ve o ses bebek doğmadan önce karnındaki sesin aynısıydı. bence bebeklerin eklemlerinden gelen çıt sesi o.
canım link atar mısın zannımca bu bizim odaya uygun olur. ölçüsü nedir ?Canım ben n11 den aldım düşündüğümüzdn biraz ufak oldu ama bizim çocuk odamız biraz büyük kestiremedik heyecanlaEki Görüntüle 1603573
evet aynen parmak çıtlar gibi incecik bir ses. işte o bebeğinin sesi. doğmadan duyuyorsun bebeğini.ben o sesi bi kere duydum. parmak çıtlatır gibiben ne çok ses duymuşum yahu derim çok ince galiba
canlarım lohusa geceliği arıyorum ama istediğim gibi bulamıyorum, böyle dantelli güzel birşey arıyorum. sizler nerelerden aldınız
canım bone clup ürünleri güzel. kumaş olarak da. mark-ha. comdan aldım ertesi gün ulaştı elime.alınca banada haber ver tek buyuk eksik o kaldı ve ha içime sinen bişi bulamadım sanırım beni çarşafa saracaklar bu gidişle
tadi nasıl canım kaç günde geldi bir dehacı Şerif canım.70 tanesi 35 lira. üye olup da al ama. 5 lira indirim oluyor
Kızlar hastane çantasına nasıl, alt iç çamaşırı koydunuz
Normal kullandıklarınızdan mı, yoksa lohusa diye satılanlardan mı???
Kızlar acil yardım aldığımız bebek uyku setini makineyemi attınız bi sorun oldumu yorganda toplanma bozulma vs gibi
canım bugün 1 gibi sipariş ettim. henüz elime ulaşmadıtadi nasıl canım kaç günde geldi bir de
hangi sehirr
cok guzel gule gule kullanin hatta aynisindan alabilirim :)canım link atar mısın zannımca bu bizim odaya uygun olur. ölçüsü nedir ?
buyuksehirlerde daha sikinti sanirim ya da benim 36.haftam eylulun ilk haftasina denk gelmesi mucize gibi bisey sanirim ekletebilmem icinİstanbul
şansını dene ama çok umutlanma derim ben benim her umudum boşa çıktıÖğretmen olan arkadaşlar, ben 32. haftada rapor aldım. Izinler aktarılmıyor diye bilmeme rağmen. Haftaya da 37. hafta raporunu alacağım ama küçük ilde oturan hamile arkadaşım aktarilacagini iddia ediyor. Ben Istanbul'da yaşıyorum. Kafam karıştı benim. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Okuluma haftaya raporu alıp gidip şansımı deneyeyim diyorum???
Minik kizim 35+0 aceleci davrandi geldi dunyama. Kontrole diye gitmistik nst sanci cikti serumla dusuremediler gittikce artti acilmada artmaya baslayinca aldilar kuzumu cok sukur bugune. Herkes dikkat etsin Ben hic dogumumun basladigini anlamadim o yuzden son zamanlar agrilar kesinlikle gozardi edilmemeli
CAnım en iisi pedikürçok rahat oluyor, hele ayaklar 2-3 hafta idare ediyor sadece ojeler çabuk bozuluyo, onu da eşim çıkarmayı öğrendi, o çıkarıyo saolsun
Eğilememe konusunda ben de Öyleyim; suyumun miktarını tam bilemiyorum ama hep terlik ya da babet giyiyorum eğilmeden giyeyim diye; bence de canım bu Sıcaklar Doğumu tetikliyor hep bi baygınlık hali oğlumu parka bile çıkaramıyorum eve hapsoldu canım oğlum; Allah hepimize kolaylık versin canım şu sıcakları atlatalımHaklısın canım Sıcaklar hepimizin tansiyonunu etkiledi hatta erken doğumlarda bile etkisi oldugunu düşünüyorum ..ama dışarı çıkarken terlik turu bir sey giymiyorsam illa ki eşim giydiriyor egilemiyorum belki de bende su fazla karnım inanılmaz gergin ve sert rahat olmamamın nedeni sudur malum 2lt dem fazla suyum var o da beni çok yoruyor..,
sanirim aktaramazsin..canım çok konuştuk bu konuyu. sen bi şansını dene içinde kalmasın ama net bilgi aktaramazsın maalesef ;(
ay bi beğensem içime sinse geçen gece aldım netten sabah iptal ettirdim o kadar kararsızımcanım bone clup ürünleri güzel. kumaş olarak da. mark-ha. comdan aldım ertesi gün ulaştı elime.
Merhaba canım seni 2013 haziran annelerinden hatırlıyorum öyle gezinirken gördüm seni çok sevindim. Senin adına bebeğini kucağına almana çok az kalmış inş hayirlisiyla kurtulursun bir an önce sağ salim kavusursun bebegine belki hatırlarsın benim 2.bebeğim de 9 aylık oldu zaman çok hızlı geçiyor daha ilk bebeklerinizin acemiligini yaşarken birlikte 2.ler büyüdü bile eski gunlerimiz geldi aklıma çok sevindim seni gördüğüme sağlıcakla kal canımDoğum yapanlara bol sütlü ve huzurlu günler diliyorum. Bebecikleri sağlıkla büyütün inşallah.
Bugün kontrole gittik(34 hafta 1 gün ). Aziz bebek 2300 gram olmuş. Suyumuz iyi. Kandaki demir oranımı sınırda buldu. Bu yüzden 2 günde bir hapı sabah akşam al dedi. Tsh değerim 2,5,yani normal değerde. Hapa devam ediyoruz.
Ben şimdiye kadar 12 kilo aldım. Ödem sorunum az da olsa devam ediyor. Proteine ağırlık vermem gerekiyor. Bundan sonra et tüketimine dikkat etmeliyim.
Doğum tercihlerimizi döküman olarak doktorumuza verdik. İnceleyecek ve sonraki muayenede konuşacağız üstünde. 2 hafta sonra çağırdı tekrar. 2 hafta sonra doğum yapacağım hastaneyi ziyaret etmeyi planlıyoruz.
Bu hafta annemlere gidiyorum. Eksiklerimi tamamlayıp hastane çantamı hazırlamam lazım.
Zaman yaklaştıkça duygularım çok değişkenlik gösteriyor. Sık sık ağlama isteğim var. Hareketlerim çok ağırlaştı. Yine de önceki gebeliğime göre çok aktifim. Çok yoruluyorum ama küçük bir çocukla dinlenmek mümkün olmuyor. Aileler sağolsun ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar.
Akşamları kasılmalarım oluyor. Garip bir şekilde zevk veriyor bu kasılmalar bana :)
Sanırım bebeğime yaklaştığımı hatırlattığı için zevk duyuyorum.
Büyük bir sabırla Aziz bebeği bekliyoruz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?