Yok be canım önde toplanmış diye öyle duruyor; 16,5 kilo aldım kalçalarım kocaman olduMaşallah önünde top gibi :) benim o kadar yayık ki çok tombis duruyorum çok fitsin
gerçekten miiçimi ferahlattın canım sağol. bizde aile boyu tansiyon olduğu için korkuyorum. hamilelikten önce de yüksekti benim.neyse bakalım allah hayırlısını versin hepimiz için.
Canim mavi olanlar aqua nun seti hepsi icinde bi takim yapmislar taci parfumu terligi sabahlik gecelik corap bas ortusu var icindecanlarım lohusa geceliği arıyorum ama istediğim gibi bulamıyorum, böyle dantelli güzel birşey arıyorum. sizler nerelerden aldınız
sağol canımçoook tatlısınız maşallah
Kizlar simdi kimler kavustu bebislerine ben bir turlu takip edemedim...
Benim bildiklerim
Kattina
Ekim gelini
Ohatuo
Sağol canım hepimize :)Çok tatlisiniz canım maşallah oglunla sana...
Canim ben takim olanlari ayri koydum tek altlari ayri kaydum uzun kollu citcitlu badileri ayri kisa kollulari ayri koydum.sapkalar coraplar eldivenler hepsini ayri koydum.daha duzenli oldu kullanirken neyin nerde oldugunu bilirizKızlar tüm doğum yapanların bebekleri hayırlı olsun, yapmayan bizlere de Allah kolaylık ve hayırlı-kolay doğum nasip etsin:) ben bebeğin 0-3 ay kıyafetlerini yıkadım, dolabı ve çamaşırlığı da geldi ama ütüsü kaldı, şimdi nasıl yerleştireceğimi bilemedim tabi insan tecrübesiz olunca böyle oluoyani zıbınları, altları, eldivenleri, şapkaları vs hepsini ayrı ayrı mı koyayım yoksa takım olanları birarada tutup takım olmayanları mı bu şekilde ayırayım bilemedim tecrübeli ya da dolaplarını yerleştiren arkadaşlardan yardım bekliyorum, şimdiden teşekkürler
Madallah canim cok kilo almamissin top gibi onde bir karnin var sadeceSağol canım hepimize :)
Cok guzeller canim cok hosuma gitti Rabbim giymenide nasip etsin insallahCanim mavi olanlar aqua nun seti hepsi icinde bi takim yapmislar taci parfumu terligi sabahlik gecelik corap bas ortusu var icinde
Beyaz olanlarida havuzlu handan giriste sagda buyuk bi piyana satan yer var ordan aldm cnm
inşallah ferah tutmaya çalışıyorum canım. çok evhamlı yapım var. acaba tansiyonum yükseldi mi, başım neden ağrıyor, bebek hareket etmiyor acaba tansiyon yüzünden oksijensiz mi kaldı diye düşünüyorum hep yani kendimi biraz fala dinliyorum herhalde. bu vesveselerden tez zamanda kurtulmam lazım. inşallah yarın sonuçlar temiz çıkar. ya aslında yanlış hatırlamıyorsam kattide de idrarında az bi protein çıktı. ona nasıl bir tedavi uyguladılar merak ediyorum ama o da aksine bugün forumda yok. beni biraz bu olaydan haberdar ederdi.yüreğini ferah tut canım maşallah çok ama çok iyi kilosu. bak grup arkadaşlarımızdan da kattina 2100 doğdu meleği ama şuan kucağında :)
mynmar canım o sarı akıntıdan bende de var 1 hafta 10 gündür çok hafif te bi kokusu var 2-3 saatte çamaşırımı Değiştirme ihtiyacı hissediyorum; yanma falan yok ama herhalde enfeksiyon diyorum kokudan dolayı, Perşembe kontrolüm var zaten doğum öncesi tahliller yapılacak ona da bakılır sanıyorum bakalım Dr ne dicek
pardon katti değil miskamber de. yanlış yazdım canım.inşallah ferah tutmaya çalışıyorum canım. çok evhamlı yapım var. acaba tansiyonum yükseldi mi, başım neden ağrıyor, bebek hareket etmiyor acaba tansiyon yüzünden oksijensiz mi kaldı diye düşünüyorum hep yani kendimi biraz fala dinliyorum herhalde. bu vesveselerden tez zamanda kurtulmam lazım. inşallah yarın sonuçlar temiz çıkar. ya aslında yanlış hatırlamıyorsam kattide de idrarında az bi protein çıktı. ona nasıl bir tedavi uyguladılar merak ediyorum ama o da aksine bugün forumda yok. beni biraz bu olaydan haberdar ederdi.
inşallah ferah tutmaya çalışıyorum canım. çok evhamlı yapım var. acaba tansiyonum yükseldi mi, başım neden ağrıyor, bebek hareket etmiyor acaba tansiyon yüzünden oksijensiz mi kaldı diye düşünüyorum hep yani kendimi biraz fala dinliyorum herhalde. bu vesveselerden tez zamanda kurtulmam lazım. inşallah yarın sonuçlar temiz çıkar. ya aslında yanlış hatırlamıyorsam kattide de idrarında az bi protein çıktı. ona nasıl bir tedavi uyguladılar merak ediyorum ama o da aksine bugün forumda yok. beni biraz bu olaydan haberdar ederdi.
Vallahi canim banada diyolarda bende pek farketmedim sanki hala cok yukarda :)kızlarrr çevremden bi kaç kişi karnımın aşağıya düştüğünü söylüyorlar bende hiç öyle farkında değilim ama sevindim niyeyse
pardon katti değil miskamber de. yanlış yazdım canım.yüreğini ferah tut canım maşallah çok ama çok iyi kilosu. bak grup arkadaşlarımızdan da kattina 2100 doğdu meleği ama şuan kucağında :)
rabbim kavuştursun sizi cnmm gözün aydınKızlar iyi Akşamlar
Yazamadım hepinize Allah hepinizden Razı olsun . Bugün spinal anestezi ile bebeğimi 2100 gr olarak doğurdum. Doğum anını gördüm hemen Yanıma getirdiler ağlıyordu meleğim yanağıma koydular elleriyle okşadı yanağımı bol bol öptüm Aşkımı sonra götürdüler . Ağladığı için ciğerlerine iyi demişlerdi ama takip edildi bebeğim hızlı nefes Alıp verince küveze koydular ama doktor çok kalmayacak dedi. Sağlığı şuanlık iyi . 37 haftalık doğum Yaptım ama bebek 33 haftalık Doğdu olsun sağlıklı olsun da . Küvezde eşimle beraber baktık okşadım onu ben okşadıkça hareketlendi . Minicik Ufacık görseniz sağ salim çıkarız inşallah . Gene yazarım hepinize hepinizi öpüyorum
@miskamber buralardaydı bi ara canımpardon katti değil miskamber de. yanlış yazdım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?