2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
gerçekten mi içimi ferahlattın canım sağol. bizde aile boyu tansiyon olduğu için korkuyorum. hamilelikten önce de yüksekti benim.neyse bakalım allah hayırlısını versin hepimiz için.

yüreğini ferah tut canım maşallah çok ama çok iyi kilosu. bak grup arkadaşlarımızdan da kattina 2100 doğdu meleği ama şuan kucağında :)

Kızlar tüm doğum yapanların bebekleri hayırlı olsun, yapmayan bizlere de Allah kolaylık ve hayırlı-kolay doğum nasip etsin:) ben bebeğin 0-3 ay kıyafetlerini yıkadım, dolabı ve çamaşırlığı da geldi ama ütüsü kaldı, şimdi nasıl yerleştireceğimi bilemedim tabi insan tecrübesiz olunca böyle oluo yani zıbınları, altları, eldivenleri, şapkaları vs hepsini ayrı ayrı mı koyayım yoksa takım olanları birarada tutup takım olmayanları mı bu şekilde ayırayım bilemedim tecrübeli ya da dolaplarını yerleştiren arkadaşlardan yardım bekliyorum, şimdiden teşekkürler

Kizlar simdi kimler kavustu bebislerine ben bir turlu takip edemedim...
Benim bildiklerim
Kattina
Ekim gelini
Ohatuo

canlarım lohusa geceliği arıyorum ama istediğim gibi bulamıyorum, böyle dantelli güzel birşey arıyorum. sizler nerelerden aldınız
Canim mavi olanlar aqua nun seti hepsi icinde bi takim yapmislar taci parfumu terligi sabahlik gecelik corap bas ortusu var icinde
Beyaz olanlarida havuzlu handan giriste sagda buyuk bi piyana satan yer var ordan aldm cnm

Eklentiler

• Screenshot_2015-08-11-15-51-17.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 118
  • Screenshot_2015-08-11-15-54-01-1.webp
    81,6 KB · Görüntüleme: 122
kızlarrr çevremden bi kaç kişi karnımın aşağıya düştüğünü söylüyorlar bende hiç öyle farkında değilim ama sevindim niyeyse

Canim ben takim olanlari ayri koydum tek altlari ayri kaydum uzun kollu citcitlu badileri ayri kisa kollulari ayri koydum.sapkalar coraplar eldivenler hepsini ayri koydum.daha duzenli oldu kullanirken neyin nerde oldugunu biliriz

Canim mavi olanlar aqua nun seti hepsi icinde bi takim yapmislar taci parfumu terligi sabahlik gecelik corap bas ortusu var icinde
Beyaz olanlarida havuzlu handan giriste sagda buyuk bi piyana satan yer var ordan aldm cnm
Cok guzeller canim cok hosuma gitti Rabbim giymenide nasip etsin insallah

yüreğini ferah tut canım maşallah çok ama çok iyi kilosu. bak grup arkadaşlarımızdan da kattina 2100 doğdu meleği ama şuan kucağında :)
inşallah ferah tutmaya çalışıyorum canım. çok evhamlı yapım var. acaba tansiyonum yükseldi mi, başım neden ağrıyor, bebek hareket etmiyor acaba tansiyon yüzünden oksijensiz mi kaldı diye düşünüyorum hep yani kendimi biraz fala dinliyorum herhalde. bu vesveselerden tez zamanda kurtulmam lazım. inşallah yarın sonuçlar temiz çıkar. ya aslında yanlış hatırlamıyorsam kattide de idrarında az bi protein çıktı. ona nasıl bir tedavi uyguladılar merak ediyorum ama o da aksine bugün forumda yok. beni biraz bu olaydan haberdar ederdi.

benimkinde de hafif ilaç kokusuna benzer bi koku vaar. doktora sordum da 6-7 lökositten bir şey olmaz,35.haftada gerek yok antibiyotiğe akışın bırakalım dedi

pardon katti değil miskamber de. yanlış yazdım canım.

bol dua oku canım kötü düşüncelerden uzaklaşman gerekiyor. evrene pozitif enerji gönder :) meleğin rahat etsin böyle düşünerek onu etkiliyorsun sakın unutma

rabbim kavuştursun sizi cnmm gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…