2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bence ayrı ayrı grupla canım zaten giydirirken takımlarını seçersin

Hanımlar sağlıklı gebelikler diliyorum. Benim karnım bi tarafa toplanıp sertleşiyor baskı oluyor. Bazen yamulup sertleşiyor kasılma oluyor sanırım. Ben bunu 20. Haftadan beri hissediyorum Günde ortalama 4-5 kez. Bir yada iki sefer sadece ağrı hissettim. Ağrı olduğunda tehlikeli bi durum olduğunu nasıl anlayabiliriz gaz sancısıyla karıştırmadan? Siz daha tecrübelisiniz beni aydınlatırsanız sevinirim :)

Hanımlar sağlıklı gebelikler diliyorum. Benim karnım bi tarafa toplanıp sertleşiyor baskı oluyor. Bazen yamulup sertleşiyor kasılma oluyor sanırım. Ben bunu 20. Haftadan beri hissediyorum Günde ortalama 4-5 kez. Bir yada iki sefer sadece ağrı hissettim. Ağrı olduğunda tehlikeli bi durum olduğunu nasıl anlayabiliriz gaz sancısıyla karıştırmadan? Siz daha tecrübelisiniz beni aydınlatırsanız sevinirim :)

Canım Allah 2. bebeklerini bekleyenlere yardım etsin dusunuyorumda bu halimde bir de evde bir çocuk olsaydı gerçekten zor olurdu demek ki ilk hamileliğin kıymetini bilmek lazim...

O kadar dusunme canim sicaklardan etkilenmis olabilirsin ondan yuksek cikmistir belki insallah tahlilinde temz cikar icini ferah tut bil bol su ic.
ayaklarım el parmaklarım çok şişti. aslında ben de gebelik zehirlenmesinden korkuyordum bu şişlikler yüzünden. sık sık idrar verdim protein var mı diye. ama çıkmadı. ilk defa 24 saatlik idrar istediler. dua et canım yarın iyi haberle döneyim. benim tansiyon biraz psikolojik. bir kere o cihazı koluma takınca 2,3 değer birden yükseliyor. yükseldiiğini görünce panikten daha da yükseliyor. ama düştüğünü farkedince de sakinleşiyorum o zaman giderek düşüyor. şeytan diyor kontrollerinde tansiyonunu ölçtürme. ölçmeseler belki yükselmeyecek.

Canım Allah 2. bebeklerini bekleyenlere yardım etsin dusunuyorumda bu halimde bir de evde bir çocuk olsaydı gerçekten zor olurdu demek ki ilk hamileliğin kıymetini bilmek lazim...
Ilkinde daha çok dinleyebilmiştim ; bi de bu hamileliğimin başında eşimin ayakbileği kırılmıştı, 2 ay evde yattı ben işe eve eşime çocuğa derken baya bi yoruldum ama çok şükür ki geçici şeyler; Allah sağlık versin hepsi geçiyor da; işte son aylar da iyice güç gidiyor

Kızlarcım dr dan çıktık çok şükür sancım yok nst de gayet iyi dedi doktor suyu herbişeyi iyi dedi 27 sine gün aldık bi aksilik çıkmazsa 3200 olmuş prensesim ama tabi usg ye göre dedi değişiklik göstere bilir dedi iri Bi kızın olucak dedi haftaya salı yine gidicem.

Canım çok gecmiş olsun yarin sonuçlarında bir sey çıkmayacak ınsallah sakin ol ki yavrun etkilenmesin geçecek ınsallah...bak kendin diyorsun tsnsiyon aleti beni geriyor diye rahat ol dua et canım...

Gözün aydin canım hakikaten kilosu iyi imiş maşallah... Gün de almışsın desene geri sayım başladı ...

Oncekı sayfaları okuyamadım sanırım tansıyon ıle ılgılı problemın var ben kızımda tanısyonum hep yuksektı ılac bıle kulandım dr her yuksek tansıyon problem olacak dıye bıse yok demıstı kı ben senın gıbı kendımı dınlemekten korkudan yukseltıp duruyordum 14-10 du hep dr gıdınce oyle bır gun aonra baska yerde olcuyorum 12-8 dr korkudan panıkten kensını dınlemekten olur dedı hep acaba bebegımde problem var mı kılo aldımı suyu ıyımı dusuncesıyle gıdıp korkuyla ıcerı gırmektendı benım sorunum sımdı ıkıncı bebegıme hamıleykm bunda cok rahatı. Dıye hıc yukselmedı hata ayrıntılı ultrasonda acabalarımdan sınrda cıktı

Evet canım senin süreç daha kosusturmali geçti bize göre ama dedigin gibi sağlık olsun da gerisi gelir...

benimkinde de hafif ilaç kokusuna benzer bi koku vaar. doktora sordum da 6-7 lökositten bir şey olmaz,35.haftada gerek yok antibiyotiğe akışın bırakalım dedi
Ben şeker yüklemesinden beri idrar tahlili yaptırmadım canım Perşembe yaptırırsa ona göre ne dicek bakalım; inş basit bişeydir

Dun dr bu kasılmLarı sordum hıc bıse olmaz dedı rahım doguma hAZIRLIyormus kendını dedım yarımsaate 4 kere oluyor olsun dedı auyun gelmedıkten sonra korkma kı 36+0 dan sonrada ıstedıgın zaman dogur dedı hanı her hamıle ıcın bu gecerlıdır benım kızımda hıc agrım olmamıstı suyum gelıp açılmam olana kadar bunda sırt agrısı yasıyorum ara ara vajınamın ustu bazen bıcak saplantısı gıbı bır durum Rtık hersey normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…