Vallahi canim banada diyolarda bende pek farketmedim sanki hala cok yukarda :)
O kadar dusunme canim sicaklardan etkilenmis olabilirsin ondan yuksek cikmistir belki insallah tahlilinde temz cikar icini ferah tut bil bol su ic.pardon katti değil miskamber de. yanlış yazdım canım.
ya.. tüh kaçırmışım demekki.@miskamber buralardaydı bi ara canım
Bence ayrı ayrı grupla canım zaten giydirirken takımlarını seçersinKızlar tüm doğum yapanların bebekleri hayırlı olsun, yapmayan bizlere de Allah kolaylık ve hayırlı-kolay doğum nasip etsin:) ben bebeğin 0-3 ay kıyafetlerini yıkadım, dolabı ve çamaşırlığı da geldi ama ütüsü kaldı, şimdi nasıl yerleştireceğimi bilemedim tabi insan tecrübesiz olunca böyle oluoyani zıbınları, altları, eldivenleri, şapkaları vs hepsini ayrı ayrı mı koyayım yoksa takım olanları birarada tutup takım olmayanları mı bu şekilde ayırayım bilemedim tecrübeli ya da dolaplarını yerleştiren arkadaşlardan yardım bekliyorum, şimdiden teşekkürler
Canım Allah 2. bebeklerini bekleyenlere yardım etsin dusunuyorumda bu halimde bir de evde bir çocuk olsaydı gerçekten zor olurdu demek ki ilk hamileliğin kıymetini bilmek lazim...Eğilememe konusunda ben de Öyleyim; suyumun miktarını tam bilemiyorum ama hep terlik ya da babet giyiyorum eğilmeden giyeyim diye; bence de canım bu Sıcaklar Doğumu tetikliyor hep bi baygınlık hali oğlumu parka bile çıkaramıyorum eve hapsoldu canım oğlum; Allah hepimize kolaylık versin canım şu sıcakları atlatalım
ayaklarım el parmaklarım çok şişti. aslında ben de gebelik zehirlenmesinden korkuyordum bu şişlikler yüzünden. sık sık idrar verdim protein var mı diye. ama çıkmadı. ilk defa 24 saatlik idrar istediler. dua et canım yarın iyi haberle döneyim. benim tansiyon biraz psikolojik. bir kere o cihazı koluma takınca 2,3 değer birden yükseliyor. yükseldiiğini görünce panikten daha da yükseliyor. ama düştüğünü farkedince de sakinleşiyorum o zaman giderek düşüyor. şeytan diyor kontrollerinde tansiyonunu ölçtürme. ölçmeseler belki yükselmeyecek.O kadar dusunme canim sicaklardan etkilenmis olabilirsin ondan yuksek cikmistir belki insallah tahlilinde temz cikar icini ferah tut bil bol su ic.
Çok sağol, Aldım aslında canım; göbeğin önde toplanmış olması göz yanıltıyor canım kalçalarımdan çok aldım, üst bacak bideMadallah canim cok kilo almamissin top gibi onde bir karnin var sadecemasallah canim
Insallah canim hayirlisiyla hepimizin hersey gonlune gore olsun:)Cok guzeller canim cok hosuma gitti Rabbim giymenide nasip etsin insallah
Ilkinde daha çok dinleyebilmiştim ; bi de bu hamileliğimin başında eşimin ayakbileği kırılmıştı, 2 ay evde yattı ben işe eve eşime çocuğa derken baya bi yoruldum ama çok şükür ki geçici şeyler; Allah sağlık versin hepsi geçiyor da; işte son aylar da iyice güç gidiyorCanım Allah 2. bebeklerini bekleyenlere yardım etsin dusunuyorumda bu halimde bir de evde bir çocuk olsaydı gerçekten zor olurdu demek ki ilk hamileliğin kıymetini bilmek lazim...
Canım çok gecmiş olsun yarin sonuçlarında bir sey çıkmayacak ınsallah sakin ol ki yavrun etkilenmesin geçecek ınsallah...bak kendin diyorsun tsnsiyon aleti beni geriyor diye rahat ol dua et canım...ayaklarım el parmaklarım çok şişti. aslında ben de gebelik zehirlenmesinden korkuyordum bu şişlikler yüzünden. sık sık idrar verdim protein var mı diye. ama çıkmadı. ilk defa 24 saatlik idrar istediler. dua et canım yarın iyi haberle döneyim. benim tansiyon biraz psikolojik. bir kere o cihazı koluma takınca 2,3 değer birden yükseliyor. yükseldiiğini görünce panikten daha da yükseliyor. ama düştüğünü farkedince de sakinleşiyorum o zaman giderek düşüyor. şeytan diyor kontrollerinde tansiyonunu ölçtürme. ölçmeseler belki yükselmeyecek.
Gözün aydin canım hakikaten kilosu iyi imiş maşallah... Gün de almışsın desene geri sayım başladı ...Kızlarcım dr dan çıktık çok şükür sancım yok nst de gayet iyi dedi doktor suyu herbişeyi iyi dedi 27 sine gün aldık bi aksilik çıkmazsa 3200 olmuş prensesim ama tabi usg ye göre dedi değişiklik göstere bilir dedi iri Bi kızın olucak dedi haftaya salı yine gidicem.
Vallahi ya geri sayım başladı şafak 16 :)Gözün aydin canım hakikaten kilosu iyi imiş maşallah... Gün de almışsın desene geri sayım başladı ...
Oncekı sayfaları okuyamadım sanırım tansıyon ıle ılgılı problemın var ben kızımda tanısyonum hep yuksektı ılac bıle kulandım dr her yuksek tansıyon problem olacak dıye bıse yok demıstı kı ben senın gıbı kendımı dınlemekten korkudan yukseltıp duruyordum 14-10 du hep dr gıdınce oyle bır gun aonra baska yerde olcuyorum 12-8 dr korkudan panıkten kensını dınlemekten olur dedı hep acaba bebegımde problem var mı kılo aldımı suyu ıyımı dusuncesıyle gıdıp korkuyla ıcerı gırmektendı benım sorunum sımdı ıkıncı bebegıme hamıleykm bunda cok rahatı. Dıye hıc yukselmedı hata ayrıntılı ultrasonda acabalarımdan sınrda cıktıinşallah ferah tutmaya çalışıyorum canım. çok evhamlı yapım var. acaba tansiyonum yükseldi mi, başım neden ağrıyor, bebek hareket etmiyor acaba tansiyon yüzünden oksijensiz mi kaldı diye düşünüyorum hep yani kendimi biraz fala dinliyorum herhalde. bu vesveselerden tez zamanda kurtulmam lazım. inşallah yarın sonuçlar temiz çıkar. ya aslında yanlış hatırlamıyorsam kattide de idrarında az bi protein çıktı. ona nasıl bir tedavi uyguladılar merak ediyorum ama o da aksine bugün forumda yok. beni biraz bu olaydan haberdar ederdi.
Evet canım senin süreç daha kosusturmali geçti bize göre ama dedigin gibi sağlık olsun da gerisi gelir...Ilkinde daha çok dinleyebilmiştim ; bi de bu hamileliğimin başında eşimin ayakbileği kırılmıştı, 2 ay evde yattı ben işe eve eşime çocuğa derken baya bi yoruldum ama çok şükür ki geçici şeyler; Allah sağlık versin hepsi geçiyor da; işte son aylar da iyice güç gidiyor
Ben şeker yüklemesinden beri idrar tahlili yaptırmadım canım Perşembe yaptırırsa ona göre ne dicek bakalım; inş basit bişeydirbenimkinde de hafif ilaç kokusuna benzer bi koku vaar. doktora sordum da 6-7 lökositten bir şey olmaz,35.haftada gerek yok antibiyotiğe akışın bırakalım dedi
Dun dr bu kasılmLarı sordum hıc bıse olmaz dedı rahım doguma hAZIRLIyormus kendını dedım yarımsaate 4 kere oluyor olsun dedı auyun gelmedıkten sonra korkma kı 36+0 dan sonrada ıstedıgın zaman dogur dedıHanımlar sağlıklı gebelikler diliyorum. Benim karnım bi tarafa toplanıp sertleşiyor baskı oluyor. Bazen yamulup sertleşiyor kasılma oluyor sanırım. Ben bunu 20. Haftadan beri hissediyorum Günde ortalama 4-5 kez. Bir yada iki sefer sadece ağrı hissettim. Ağrı olduğunda tehlikeli bi durum olduğunu nasıl anlayabiliriz gaz sancısıyla karıştırmadan? Siz daha tecrübelisiniz beni aydınlatırsanız sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?