2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Dene ama meb kabul etse de usulsüz oluyor arkadaşım istanbulda çalışıyor defalarca araştırdı sendikası na sordu sonuç hep ayni
Bu göbüş te bizden :) evde takılıyoruz
Maşallah oğluş olacak galiba di mi top gibi olmuş çok sevimli
Dimi ya insan onlara üzülüyor zaten ben de kızımda ilgilenemiyorum pek sürekli yattigim için alıştı yavrum annene ve dedeyle idare ediyor ama kardes bi gelse çocuğum inşallah hem kardeşine hem annesine kavusacak
Maşallah size evet az kalmış Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

dün whatsuptan grup açtı arzu şimdi de doğum yaptı sanırım. yönetici de o Katılmak isteyen varsa yeni bi grup açılmalı
aaa o da mı doğum yaptı maşallah ne olur bu bebeklere benden 2 hafta önde olan arkadaşımda doğum yapmış bugün telaşlanıyorum artık

Kuzum evet canım erkek olucak kısmetse; dediğin gibi büyük oğluma üzülüyorum; evde de onu çıkaracak kimse yok şuan, anneannemiz doğumdan 2-3 gün önce gelicek yazlıktan, ben istemedim şimdilik idare ediyorum diye; annem biraz daha babamla Kalsın diye ama oğlumla oyun oynayamıyorum

Insallah iyi haberlerle gelirsin canim benim.zaten cogu sey psikolojik cok kafaya takmamak lazim rahat olmak lazim.sakin olmaya calis canim kotu seyler aklina getirme 35.haftadasin bi sikintin olsaydi oludu zaten icini ferah tut Allah in izniyle bisey olmaz.

Masallah prensese kilosuda cok iyi.geri sayim basladi bize canim benimkide 24 une insallah :) saglikla alalim yavrularimizi kucagimuza.

Biz hala bu forumda sertlesen kismin bebek mi kasilma mi oldugunu cozemedik canim bebek ise dokununca hemen pozisyonunu bozuyo zaten muhtemelen durrttugunde sabit kaliosa kasilma olabilir diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…