- 5 Mart 2015
- 961
- 1.740
- 33
Dene ama meb kabul etse de usulsüz oluyor arkadaşım istanbulda çalışıyor defalarca araştırdı sendikası na sordu sonuç hep ayniÖğretmen olan arkadaşlar, ben 32. haftada rapor aldım. Izinler aktarılmıyor diye bilmeme rağmen. Haftaya da 37. hafta raporunu alacağım ama küçük ilde oturan hamile arkadaşım aktarilacagini iddia ediyor. Ben Istanbul'da yaşıyorum. Kafam karıştı benim. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Okuluma haftaya raporu alıp gidip şansımı deneyeyim diyorum???
Maşallah oğluş olacak galiba di mi top gibi olmuş çok sevimliBu göbüş te bizden :) evde takılıyoruz
Dimi ya insan onlara üzülüyor zaten ben de kızımda ilgilenemiyorum pek sürekli yattigim için alıştı yavrum annene ve dedeyle idare ediyor ama kardes bi gelse çocuğum inşallah hem kardeşine hem annesine kavusacakEğilememe konusunda ben de Öyleyim; suyumun miktarını tam bilemiyorum ama hep terlik ya da babet giyiyorum eğilmeden giyeyim diye; bence de canım bu Sıcaklar Doğumu tetikliyor hep bi baygınlık hali oğlumu parka bile çıkaramıyorum eve hapsoldu canım oğlum; Allah hepimize kolaylık versin canım şu sıcakları atlatalım
Maşallah size evet az kalmış Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsinKızlarcım dr dan çıktık çok şükür sancım yok nst de gayet iyi dedi doktor suyu herbişeyi iyi dedi 27 sine gün aldık bi aksilik çıkmazsa 3200 olmuş prensesim ama tabi usg ye göre dedi değişiklik göstere bilir dedi iri Bi kızın olucak dedi haftaya salı yine gidicem.
Çok güzel olmuş canım bayıldım renk seçimin de harika :)Patik ördüm ogluma kizlar
aaa o da mı doğum yaptı maşallah ne olur bu bebeklere benden 2 hafta önde olan arkadaşımda doğum yapmış bugün telaşlanıyorum artıkdün whatsuptan grup açtı arzu şimdi de doğum yaptı sanırım. yönetici de o Katılmak isteyen varsa yeni bi grup açılmalı
teşekkür ederim canım evdeki malzemelerle yaptım vallaÇ
Çok güzel olmuş canım bayıldım renk seçimin de harika :)
Kuzum evet canım erkek olucak kısmetse; dediğin gibi büyük oğluma üzülüyorum; evde de onu çıkaracak kimse yok şuan, anneannemiz doğumdan 2-3 gün önce gelicek yazlıktan, ben istemedim şimdilik idare ediyorum diye; annem biraz daha babamla Kalsın diye ama oğlumla oyun oynayamıyorumDene ama meb kabul etse de usulsüz oluyor arkadaşım istanbulda çalışıyor defalarca araştırdı sendikası na sordu sonuç hep ayni
Maşallah oğluş olacak galiba di mi top gibi olmuş çok sevimli
Dimi ya insan onlara üzülüyor zaten ben de kızımda ilgilenemiyorum pek sürekli yattigim için alıştı yavrum annene ve dedeyle idare ediyor ama kardes bi gelse çocuğum inşallah hem kardeşine hem annesine kavusacak
Maşallah size evet az kalmış Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Insallah iyi haberlerle gelirsin canim benim.zaten cogu sey psikolojik cok kafaya takmamak lazim rahat olmak lazim.sakin olmaya calis canim kotu seyler aklina getirme 35.haftadasin bi sikintin olsaydi oludu zaten icini ferah tut Allah in izniyle bisey olmaz.ayaklarım el parmaklarım çok şişti. aslında ben de gebelik zehirlenmesinden korkuyordum bu şişlikler yüzünden. sık sık idrar verdim protein var mı diye. ama çıkmadı. ilk defa 24 saatlik idrar istediler. dua et canım yarın iyi haberle döneyim. benim tansiyon biraz psikolojik. bir kere o cihazı koluma takınca 2,3 değer birden yükseliyor. yükseldiiğini görünce panikten daha da yükseliyor. ama düştüğünü farkedince de sakinleşiyorum o zaman giderek düşüyor. şeytan diyor kontrollerinde tansiyonunu ölçtürme. ölçmeseler belki yükselmeyecek.
hacı Şerif canım.70 tanesi 35 lira. üye olup da al ama. 5 lira indirim oluyor
resmini kaydedicem canım belki ben de yaparım becerebilirsem çok beğendim :)teşekkür ederim canım evdeki malzemelerle yaptım valla
kaç günde geldi canım. bak şimdi heyecan Yaptım . nerede saklayacaksınız buaradaBizim de aynı modelaz önce geldi kargom. Harika paketlemisler. Tavsiye ederim. Izin konusunu kaçırmışım demek ki ;-)
Masallah prensese kilosuda cok iyi.geri sayim basladi bize canim benimkide 24 une insallah :) saglikla alalim yavrularimizi kucagimuza.Kızlarcım dr dan çıktık çok şükür sancım yok nst de gayet iyi dedi doktor suyu herbişeyi iyi dedi 27 sine gün aldık bi aksilik çıkmazsa 3200 olmuş prensesim ama tabi usg ye göre dedi değişiklik göstere bilir dedi iri Bi kızın olucak dedi haftaya salı yine gidicem.
Hayırlısıyla benimde 24 u aynı gün doğum yapıcaz desene inşallahMasallah prensese kilosuda cok iyi.geri sayim basladi bize canim benimkide 24 une insallah :) saglikla alalim yavrularimizi kucagimuza.
Bende hacı şerif ten sipariş vericem .kaç gün içinde geliyor acaba?hacı Şerif canım.70 tanesi 35 lira. üye olup da al ama. 5 lira indirim oluyor
kadınlar kulubünden videodan bakarak yaptım dün akşamüstü başladım bugün bittiRe
resmini kaydedicem canım belki ben de yaparım becerebilirsem çok beğendim :)
C cubuk kraker sende ne cevherler varmış. eline sağlık pek güzel olmuş
Gercektenmi :))) hepimiz sagsaglim kavusalim bebislerimize canim insallah.kacinci haftan oluyor canim seni ?Hayırlısıyla benimde 24 u aynı gün doğum yapıcaz desene inşallah
Canım sipariş verdikten kaç gün sonra geldi?Bizim de aynı modelaz önce geldi kargom. Harika paketlemisler. Tavsiye ederim. Izin konusunu kaçırmışım demek ki ;-)
bızde hacı şeriften vericez ama web sıtesınde göremedım 70 tanesını 35 tlye link atabılırmısınhacı Şerif canım.70 tanesi 35 lira. üye olup da al ama. 5 lira indirim oluyor
Biz hala bu forumda sertlesen kismin bebek mi kasilma mi oldugunu cozemedik canimHanımlar sağlıklı gebelikler diliyorum. Benim karnım bi tarafa toplanıp sertleşiyor baskı oluyor. Bazen yamulup sertleşiyor kasılma oluyor sanırım. Ben bunu 20. Haftadan beri hissediyorum Günde ortalama 4-5 kez. Bir yada iki sefer sadece ağrı hissettim. Ağrı olduğunda tehlikeli bi durum olduğunu nasıl anlayabiliriz gaz sancısıyla karıştırmadan? Siz daha tecrübelisiniz beni aydınlatırsanız sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?