Ben ilk doğumun sezeryandi normal kullanamadim düşük bel olunca dikislerin üstüne geliyor acitiyor lahusa kilodu kullandım şimdide öyle aldım normal doğumda fark eder mi bilmiyorumKızlar hastane çantasına nasıl, alt iç çamaşırı koydunuz
Normal kullandıklarınızdan mı, yoksa lohusa diye satılanlardan mı???
kaç günde geldi canım. bak şimdi heyecan Yaptım . nerede saklayacaksınız buarada
Ben ilk doğumun sezeryandi normal kullanamadim düşük bel olunca dikislerin üstüne geliyor acitiyor lahusa kilodu kullandım şimdide öyle aldım normal doğumda fark eder mi bilmiyorum
buldum şimdihacı Şerif canım.70 tanesi 35 lira. üye olup da al ama. 5 lira indirim oluyor
2 az bence fazla olsun kanama oluyor lekelenebiloyor zaten evde de kullanacağın için almakta bi ziyan yok benceCanım kaç tane iç çamaşırı kullanılıyor aşağı yukarı, 2 tane evde var lohusa kilodu bir kaç tane daha alayım o zaman:)
Canım benim de spinal oldu. Çok şükür herhangi bi yerimde Ağrı kalmadı.. Bebiş biraz toparladı. 8 . Gün kontrole götürdüğümüzde 2100 gr a düşmüştü, bugün 11 . Gün kontrol için gittik 2190 gr olmuş. Şükür doğum kilosunu geçti. Güzel emdiğinden inş daha çabuk toparlar, ben gebelikboyunca 6 kilo almıştım. Doğumdan eve geldiğimde tartıldım , başlangıç kilomdan 1 kilo eksiktim, doğum kilosu geçmiş. Bugün tartıldım 1 kilo daha gitmiş. Ama ben çok serum yemedim. Ben kan sulandırıcı kullandığımdan o biraz zorladı beni sadece canım. Sen nasılsın şimdi?Canim ayniymis kilolari benimkide 2200 gr dogdu haftasina gore zayif bir bebekmis keske biraz daha dayansalardi genede cok sukur sagliklilar.. Benim spinal anestezi oldu omuz agrim cok fazla beni duz yatirtmiyor. Senin nasil oldu sezaryan??? Bebisin biraz toparladi mi?? Insallah biran once kilo alirlar, insan tutmaya kiyamiyor. Benim dogumu durdumak icin bana cok fazla serum verdiler bu serumlar beni acayip sisirdi. Senin sislik oldu mu? Kutuk gibi oldu bacaklarim. Doguma gitmeden once tartildigimda 7 kilo almistim, dogumdan sonra geldigimde 8 kilo fazla cikmis. Nerden geldi bu kilo cok saskinim bebek cikti plezenta Su cikti dusmem gerekirken Ben arti 1 kilo da almisim soktayim. Sanirim serumlar yapti
2200 teyzesi minicik kiz oldu. Insallah toparlar kendini biranonce.darisi size insallah saglikla..
Canim mavi olanlar aqua nun seti hepsi icinde bi takim yapmislar taci parfumu terligi sabahlik gecelik corap bas ortusu var icinde
Beyaz olanlarida havuzlu handan giriste sagda buyuk bi piyana satan yer var ordan aldm cnm
Dun dr bu kasılmLarı sordum hıc bıse olmaz dedı rahım doguma hAZIRLIyormus kendını dedım yarımsaate 4 kere oluyor olsun dedı auyun gelmedıkten sonra korkma kı 36+0 dan sonrada ıstedıgın zaman dogur dedıhanı her hamıle ıcın bu gecerlıdır benım kızımda hıc agrım olmamıstı suyum gelıp açılmam olana kadar bunda sırt agrısı yasıyorum ara ara vajınamın ustu bazen bıcak saplantısı gıbı bır durum Rtık hersey normal
Biz hala bu forumda sertlesen kismin bebek mi kasilma mi oldugunu cozemedik canimbebek ise dokununca hemen pozisyonunu bozuyo zaten muhtemelen durrttugunde sabit kaliosa kasilma olabilir diye dusunuyorum
Ben zaten annemlerdeyim hamileligim boyunca bırak parka götürmeyi oturup oyun dahi oynayamiyotum çünkü sürekli yatmamis gerekiyorKuzum evet canım erkek olucak kısmetse; dediğin gibi büyük oğluma üzülüyorum; evde de onu çıkaracak kimse yok şuan, anneannemiz doğumdan 2-3 gün önce gelicek yazlıktan, ben istemedim şimdilik idare ediyorum diye; annem biraz daha babamla Kalsın diye ama oğlumla oyun oynayamıyorum
Özge az önce klavuzu yayınladı idarecimj aradım sadece görev yeri belgesi gerekiyor eşimin onu fakslicaz bi de dedi ki başvurunu kaydet 3 çıktı alıp imzalayip gönder Bu ne demek klavuzda onaylandıktan sonra çıktı alınır ve imzalanır yazıyor onaylanmayan sayfayi imzalasam ne olacak hicbirsey anlamadimkaç günde geldi canım. bak şimdi heyecan Yaptım . nerede saklayacaksınız buarada
Maşallah 41 kere ben yemek ve çamaşıra zor yetişiyorum, hep dinlenerek yapıyorum ; arka arkaya yapınca çok kasılmam oluyor; böyle temizliğe falan girişsem akşama doğuma giderim
Canim ben bildiyin yuksek bel aneane kulodu aldirdim kendime hemde buyuk beden sezeryan dusundugum icin karnima yapismasin ve beli yuksek olsun diye cantama 6tane koycam insallah hepsi duz beyaz renkdeCanım kaç tane iç çamaşırı kullanılıyor aşağı yukarı, 2 tane evde var lohusa kilodu bir kaç tane daha alayım o zaman:)
Bugun hic halim yok ama yarin bi ortopedi doktoruna giderim, yoksa direk fizik tedavi bolumune mi gitsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?