2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar hastane çantasına nasıl, alt iç çamaşırı koydunuz
Normal kullandıklarınızdan mı, yoksa lohusa diye satılanlardan mı???
Ben ilk doğumun sezeryandi normal kullanamadim düşük bel olunca dikislerin üstüne geliyor acitiyor lahusa kilodu kullandım şimdide öyle aldım normal doğumda fark eder mi bilmiyorum

kaç günde geldi canım. bak şimdi heyecan Yaptım . nerede saklayacaksınız buarada

Benim söz çikolatam hacı şeriftendi çok güzeldi valla, kalitesi pelit kadar vardı :)
Bebek çikolatasını da ordan yaptıracağım bende:)

Ben ilk doğumun sezeryandi normal kullanamadim düşük bel olunca dikislerin üstüne geliyor acitiyor lahusa kilodu kullandım şimdide öyle aldım normal doğumda fark eder mi bilmiyorum

Canım kaç tane iç çamaşırı kullanılıyor aşağı yukarı, 2 tane evde var lohusa kilodu bir kaç tane daha alayım o zaman:)

Canım kaç tane iç çamaşırı kullanılıyor aşağı yukarı, 2 tane evde var lohusa kilodu bir kaç tane daha alayım o zaman:)
2 az bence fazla olsun kanama oluyor lekelenebiloyor zaten evde de kullanacağın için almakta bi ziyan yok bence

Baktım siz çikolata siparişlerini vermeye başlamışsınız, durur muyum hiç :) verdim siparişimi! nerede saklayacağımız konusu biraz sıkıntı, en azından benim için çünkü benim ev dehşet sıcak! parlak bi fikri olan varsa lütfen paylaşsın..
yelken 1 modelini verdim ben bu arada..
ya bide şimdi düşündüm de, nasipse bebelerimiz tamamlanınca bide sütüm azdı, yok kilo vermek istiodum, bebek uyumuyodu vs. o konularla cebelleşicez ve haberleşicez inşallah :)

Canım benim de spinal oldu. Çok şükür herhangi bi yerimde Ağrı kalmadı.. Bebiş biraz toparladı. 8 . Gün kontrole götürdüğümüzde 2100 gr a düşmüştü, bugün 11 . Gün kontrol için gittik 2190 gr olmuş. Şükür doğum kilosunu geçti. Güzel emdiğinden inş daha çabuk toparlar, ben gebelikboyunca 6 kilo almıştım. Doğumdan eve geldiğimde tartıldım , başlangıç kilomdan 1 kilo eksiktim, doğum kilosu geçmiş. Bugün tartıldım 1 kilo daha gitmiş. Ama ben çok serum yemedim. Ben kan sulandırıcı kullandığımdan o biraz zorladı beni sadece canım. Sen nasılsın şimdi?

Hakikaten nerde saklıcaz biz bu çikolataları antalyadayım ben iş için denizlide bulundum 3 ay otda haci şerifin mağazında ki görevli 26 derecede saklanmalı demişti benim bir tek salonum 26 derece :)) o yüzden siparişi bekletiyorum bu arada süperdi mağazasıda sattıkları her ürün birinci kalite aklımızda hiç soru işareti olmasın derim

Aynı zamanda rahim kısalmam da mevcut ama. Hamileliğin başında 4cm olan rahim ağzım 3buçuğa sonra 3.2ye düşüyo. Bebek kilo aldıkça kısalmaya devam edecekmiş. İnş sıkıntı yoktur dediğiniz gibi. Ama ağrının nasıl boyutta tehlikeli olacağını merak ediyorum hala endişeleniyorum

Biz hala bu forumda sertlesen kismin bebek mi kasilma mi oldugunu cozemedik canim bebek ise dokununca hemen pozisyonunu bozuyo zaten muhtemelen durrttugunde sabit kaliosa kasilma olabilir diye dusunuyorum

Hep sabit ve taş gibi oluyo. Ben kasılma olduğuna kanaat getirdim. Ama asıl merak ettiğim kasık ağrısı mı gaz sancısı mı onu ayıramıyorum

Ben zaten annemlerdeyim hamileligim boyunca bırak parka götürmeyi oturup oyun dahi oynayamiyotum çünkü sürekli yatmamis gerekiyor

kaç günde geldi canım. bak şimdi heyecan Yaptım . nerede saklayacaksınız buarada
Özge az önce klavuzu yayınladı idarecimj aradım sadece görev yeri belgesi gerekiyor eşimin onu fakslicaz bi de dedi ki başvurunu kaydet 3 çıktı alıp imzalayip gönder Bu ne demek klavuzda onaylandıktan sonra çıktı alınır ve imzalanır yazıyor onaylanmayan sayfayi imzalasam ne olacak hicbirsey anlamadim

Merhaba kızlar, hepinizi yakından takip ediyorum yazamasam da, çok tatlısınız.
Günde bir iki sefer giriyorum buraya ve geçmişi satır satır okumaktan yazmaya fırsat kalmıyor. (dün gece o kadar okudum, alıntılar ekledim, elimde telefon uyuyakalmışım)
Hepinize sağlıklı günler dilerim. Az kaldı az :)))

Maşallah 41 kere ben yemek ve çamaşıra zor yetişiyorum, hep dinlenerek yapıyorum ; arka arkaya yapınca çok kasılmam oluyor; böyle temizliğe falan girişsem akşama doğuma giderim

Benimki hileli kuzum ya haftada bir gün temizliğe bi abla geliyor. Ama havalar sıcak diye camlarım sürekli açık, bir de oğlumun mobilyası geldi e haliyle ev uçuyordu.. Alerjik astımım var, toz tetikleyicilerimden birisi ve ben hapşurup tıksırmaya başlamıştım. Baktım olcak gibi değil bi süpürge tuttum ardından da detaya girmeden toz aldım. Ama demin döndüm eve ve şu an yemek yapmaya mecalim kalmadı, önce yemeğimi yapaymışım iyiymiş

kızlar yarın doktor muayenem var çatı kontrolüde yapılacak ona göre doğum şekline karar verecek.biraz tedirginim muayeneden ötürü(( çatı kontrolü olan var mı aramızda???nasıl geçtiğine dair bilgi verirseniz sevinirim.belki biraz rahatlayabilirim:)

Canim ben bildiyin yuksek bel aneane kulodu aldirdim kendime hemde buyuk beden sezeryan dusundugum icin karnima yapismasin ve beli yuksek olsun diye cantama 6tane koycam insallah hepsi duz beyaz renkde

Bugun hic halim yok ama yarin bi ortopedi doktoruna giderim, yoksa direk fizik tedavi bolumune mi gitsem?

Bence kadın doğum doktoruna söyle önce. Eğer hastanede takipteysen o yönlendirsin. Özel muayenehaneye gidiyorsan da branştan öte doktor ismi de verir belki. Geçmiş olsun inşallah rahatlatacak bi yol bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…