2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim ben her ay oluyorum korkucak bisey degil elle alttan muane ediyor bebek asagidami acilma varmi diye hic bi sorun olmadigi halde burda ucuncu ayda basliyo cati muanesi mecbur

Rabbim şifa versin. İdrarda protein olayını aklım almadı benim. Şöyle ki benim doktorum rutin olarak her kontrol öncesi tam idrar tahlili istiyor. Bi kere yaptırdığımda tek pozitif olarak protein çıkmıştı. Doktorum ertesi gün tekrar tam idrar tahlili yaptırmamı istemişti ve 2.tahlilde protein falan çıkmamıştı. Nasıl oldu bilmiyorum ama ardından yaptırdığım hiç bi tahlilde de çıkmadı.
Bu arada bebeğinin kilosu maşallah gayet iyi doğmasından korkma. Herşeyleri iyi ve yolunda allaha emanetler artık :) doktorum bizim oğlanın 2500ü geçtiğini görünce şimdi rahat bir oh çekebiliriz demişti :) 34.hafta ve 2500gr olmalarını eşik olarak görüyorlarmış :)

Aynen bende canim okumaktan yazmaya firsat kalmiyor

Gercektenmi :))) hepimiz sagsaglim kavusalim bebislerimize canim insallah.kacinci haftan oluyor canim seni ?
37+4 oluyo canım senin benim Dr ağustos un son haftası yok onun için erken alcak ama çok şükür dünkü kontrolde herseyi gelişmiş suan doğuma hazır dedi 3300 gr 49 cm olmuş 2 haftaya kadar 3500 u geçer dedi inşallah

Son düzenleme:
Canim ben her ay oluyorum korkucak bisey degil elle alttan muane ediyor bebek asagidami acilma varmi diye hic bi sorun olmadigi halde burda ucuncu ayda basliyo cati muanesi mecbur
ben ilk kez alttan muayene olacağım için kasıyorum belkide:)sonrasında alışırım heralde ama ne bileyim şimdiden utanıyorum:)birde normal doğum istiyorum:)neyse bir kere başladıktan sonra devamı koymaz:)desteğin için teşekürler

Ay canim benim senin dogmunada cok az kaldi hayirlisiyla
Evet canım aslında Ağustos anasıyım ama doktor Eylül başı gibi bekliyoruz diyince kendimi bu topiğie attım

Valla üstümden tır geçmiş gibi sanki. Bi doğursaydık hayırlısıyla.. Sen napıyorsun canım nasıl gidiyor? Ben hiç nst ye bağlanmadım sage femme ile randevu var perşembe günü belki çatı muayenesi felan yapar.

Canım sakin ol :) bu panikle yükselteceksin allah korusun tansiyonunu.. Benim de el ve ayaklarım inanılmaz şişti. Hele şu son 1 haftadır ayaklarımı tanıyamıyorum, inanamazsın ama 39numara giyen ben eşimin 43 numara spor ayakkabısıyla geziyorum :) ama hem doktorum hem de aile sağlığındaki hemşirem hani bacağımızdaki kaval kemiğimiz var ya o kemiğe bastır, el ve ayakta ödem olması normal ama asıl tehlikeli ödemi kaval kemiğinden anlarsın dediler. Çok şükür öyle yukarılara kadar çıkmış yani vücudumu sarmış bi ödemim yok. Kontrol et istersen kendini de bi :) bir de beyaz önlük tansiyonu diye birşey varmış seninki o galiba :)) hastanede doktor karşısında heyecandan yükselen tansiyon için kullanıyorlarmış bu tabiri :) düşün bak benim tansiyonum 9a 5 genelde ama bir keresinde erken doğum riskim için serum takılacaktı hastaneye gittik ve ben nedense iğneden ürperdim ve beni müşaade altında tuttular çünkü tansiyonum 14e 9 çkmıştı :))

Eylül görünümlü ağustos kuzucuklarının topiğinde ağustos görünümlü eylül anasısın desene

Canim burdaki doktorlar bide 41.haftayi hesapliyolar banada normalde 28eylul diyo bakalim ilk kizim onlarin dedigi gibi olmustu bu nasil olucak.bende iyim canim geceleri sizin yazdiklarinizi okuyorum uykusuzluktan hepiniz gibi beni ilk kizimda 40.haftada baglamislardi nts ye doguma kadar. sen hic cati muanesi olmadin mu simdiye kadar

Herseyin bir ilki vardir canim

Kizlarrrrrr su vatsup grubuna ekleme işlemini kim yapıyo.beni de ekleyinnnn.

Canım çok gecmiş olsun yarin sonuçlarında bir sey çıkmayacak ınsallah sakin ol ki yavrun etkilenmesin geçecek ınsallah...bak kendin diyorsun tsnsiyon aleti beni geriyor diye rahat ol dua et canım...
tamam canım.. rahat olmaya çalışacam. takmıyorum artık kafama.. dediğin gibi bişey çıkmayacak inşallah canım.

Beni serumlar 2 gunde cok fena sisirdi ayaklarim benim degil,.. Omuz agrim devam ediyor kasik agrimda var Hala duz yuruyemiyorum sukur bugune, sutum Yeni geldi AMA emecek gucu yok 2 cekiyo resmen yoruluyo nefes alisi degisiyo korkuyorum bende panik oluyorum sagip vermeye calisiyoruz mama daha cok simdilik.. 11. Anca dogum kilosunu gecmis sukur tabi bende bunu cok merak ediyodum. Rabbim bize bagislasin surekli takip ediuorum inan uyuyamiyorum geceleri Allah acilarini gostermesin yillar sonra gelen bebek oldigu icin hep korkuyla bakiyorum ona insallah biran once toparlar kuzular

bende aynı senin gibi canım. . o aleti koluma taktıkları an nabız 120 140 ları gösteriyor tansiyon da fırlıyor. ama ben de kendimi dinlemicem artık. oluruna bıraktım. allah büyüktür. o nee derse o olur. yaşatan da o öldüren de. sağol canım açıklaman için. içimi ferahlattınız sen ve diğer cevap veren arkadaşlar.

sağol canım allah razı olsun iyi dileklerin için.

Masallah prensese kilosuda cok iyi.geri sayim basladi bize canim benimkide 24 une insallah :) saglikla alalim yavrularimizi kucagimuza.
allah hayırlı kolayca bir doğum nasip etsin canım. doğum tarihlerini bilöek aslında güzel. inşallah bir aksilik olmaz da sana 24ünde bol bol dua ederim. zaten masama not alıyorum arkadaşların belli olan doğum tarihlerini.

gerçekten mi canım. biz o eşiği geçtik. umarım alsalar da sorun olmaz dediğine göre. neyse ki sende bişey çıkmamış. bana da dua et de ben de yarın sonuçları alınca senin gibi rahatlayım canım.

Yok olmadım :) Benim doktor her muayenede alttan kontrol etmişti eliyle. Biraz değişik teorileri olan bir doktor ama baya profesyonel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…