- 29 Mart 2015
- 193
- 218
- 33
- 35
Canim ben her ay oluyorum korkucak bisey degil elle alttan muane ediyor bebek asagidami acilma varmi diye hic bi sorun olmadigi halde burda ucuncu ayda basliyo cati muanesi mecburkızlar yarın doktor muayenem var çatı kontrolüde yapılacak ona göre doğum şekline karar verecek.biraz tedirginim muayeneden ötürü(( çatı kontrolü olan var mı aramızda???nasıl geçtiğine dair bilgi verirseniz sevinirim.belki biraz rahatlayabilirim:)
inşallah ferah tutmaya çalışıyorum canım. çok evhamlı yapım var. acaba tansiyonum yükseldi mi, başım neden ağrıyor, bebek hareket etmiyor acaba tansiyon yüzünden oksijensiz mi kaldı diye düşünüyorum hep yani kendimi biraz fala dinliyorum herhalde. bu vesveselerden tez zamanda kurtulmam lazım. inşallah yarın sonuçlar temiz çıkar. ya aslında yanlış hatırlamıyorsam kattide de idrarında az bi protein çıktı. ona nasıl bir tedavi uyguladılar merak ediyorum ama o da aksine bugün forumda yok. beni biraz bu olaydan haberdar ederdi.
Ay canim benim senin dogmunada cok az kaldi hayirlisiylaTemizlik yapmaktan belim koptu :)
Her an temiz tutmak lazım evi başka çare de yok ki
Aşırı ağrı geliyor adet sancısı gibi bana ara sıra
Aynen bende canim okumaktan yazmaya firsat kalmiyorMerhaba kızlar, hepinizi yakından takip ediyorum yazamasam da, çok tatlısınız.
Günde bir iki sefer giriyorum buraya ve geçmişi satır satır okumaktan yazmaya fırsat kalmıyor. (dün gece o kadar okudum, alıntılar ekledim, elimde telefon uyuyakalmışım)
Hepinize sağlıklı günler dilerim. Az kaldı az :)))
37+4 oluyo canım senin benim Dr ağustos un son haftası yok onun için erken alcak ama çok şükür dünkü kontrolde herseyi gelişmiş suan doğuma hazır dedi 3300 gr 49 cm olmuş 2 haftaya kadar 3500 u geçer dedi inşallahGercektenmi :))) hepimiz sagsaglim kavusalim bebislerimize canim insallah.kacinci haftan oluyor canim seni ?
ben ilk kez alttan muayene olacağım için kasıyorum belkide:)sonrasında alışırım heralde ama ne bileyim şimdiden utanıyorum:)birde normal doğum istiyorum:)neyse bir kere başladıktan sonra devamı koymaz:)desteğin için teşekürlerCanim ben her ay oluyorum korkucak bisey degil elle alttan muane ediyor bebek asagidami acilma varmi diye hic bi sorun olmadigi halde burda ucuncu ayda basliyo cati muanesi mecbur
Evet canım aslında Ağustos anasıyım ama doktor Eylül başı gibi bekliyoruz diyince kendimi bu topiğie attımAy canim benim senin dogmunada cok az kaldi hayirlisiyla
ayaklarım el parmaklarım çok şişti. aslında ben de gebelik zehirlenmesinden korkuyordum bu şişlikler yüzünden. sık sık idrar verdim protein var mı diye. ama çıkmadı. ilk defa 24 saatlik idrar istediler. dua et canım yarın iyi haberle döneyim. benim tansiyon biraz psikolojik. bir kere o cihazı koluma takınca 2,3 değer birden yükseliyor. yükseldiiğini görünce panikten daha da yükseliyor. ama düştüğünü farkedince de sakinleşiyorum o zaman giderek düşüyor. şeytan diyor kontrollerinde tansiyonunu ölçtürme. ölçmeseler belki yükselmeyecek.
Evet canım aslında Ağustos anasıyım ama doktor Eylül başı gibi bekliyoruz diyince kendimi bu topiğie attım
Valla üstümden tır geçmiş gibi sanki. Bi doğursaydık hayırlısıyla.. Sen napıyorsun canım nasıl gidiyor? Ben hiç nst ye bağlanmadım sage femme ile randevu var perşembe günü belki çatı muayenesi felan yapar.
Canim burdaki doktorlar bide 41.haftayi hesapliyolar banada normalde 28eylul diyo bakalim ilk kizim onlarin dedigi gibi olmustu bu nasil olucak.bende iyim canim geceleri sizin yazdiklarinizi okuyorum uykusuzluktan hepiniz gibi beni ilk kizimda 40.haftada baglamislardi nts ye doguma kadar. sen hic cati muanesi olmadin mu simdiye kadarEvet canım aslında Ağustos anasıyım ama doktor Eylül başı gibi bekliyoruz diyince kendimi bu topiğie attım
Valla üstümden tır geçmiş gibi sanki. Bi doğursaydık hayırlısıyla.. Sen napıyorsun canım nasıl gidiyor? Ben hiç nst ye bağlanmadım sage femme ile randevu var perşembe günü belki çatı muayenesi felan yapar.
Herseyin bir ilki vardir canimben ilk kez alttan muayene olacağım için kasıyorum belkide:)sonrasında alışırım heralde ama ne bileyim şimdiden utanıyorum:)birde normal doğum istiyorum:)neyse bir kere başladıktan sonra devamı koymaz:)desteğin için teşekürler
tamam canım.. rahat olmaya çalışacam. takmıyorum artık kafama.. dediğin gibi bişey çıkmayacak inşallah canım.Canım çok gecmiş olsun yarin sonuçlarında bir sey çıkmayacak ınsallah sakin ol ki yavrun etkilenmesin geçecek ınsallah...bak kendin diyorsun tsnsiyon aleti beni geriyor diye rahat ol dua et canım...
Canım benim de spinal oldu. Çok şükür herhangi bi yerimde Ağrı kalmadı.. Bebiş biraz toparladı. 8 . Gün kontrole götürdüğümüzde 2100 gr a düşmüştü, bugün 11 . Gün kontrol için gittik 2190 gr olmuş. Şükür doğum kilosunu geçti. Güzel emdiğinden inş daha çabuk toparlar, ben gebelikboyunca 6 kilo almıştım. Doğumdan eve geldiğimde tartıldım , başlangıç kilomdan 1 kilo eksiktim, doğum kilosu geçmiş. Bugün tartıldım 1 kilo daha gitmiş. Ama ben çok serum yemedim. Ben kan sulandırıcı kullandığımdan o biraz zorladı beni sadece canım. Sen nasılsın şimdi?
bende aynı senin gibi canım. . o aleti koluma taktıkları an nabız 120 140 ları gösteriyor tansiyon da fırlıyor. ama ben de kendimi dinlemicem artık. oluruna bıraktım. allah büyüktür. o nee derse o olur. yaşatan da o öldüren de. sağol canım açıklaman için. içimi ferahlattınız sen ve diğer cevap veren arkadaşlar.Oncekı sayfaları okuyamadım sanırım tansıyon ıle ılgılı problemın var ben kızımda tanısyonum hep yuksektı ılac bıle kulandım dr her yuksek tansıyon problem olacak dıye bıse yok demıstı kı ben senın gıbı kendımı dınlemekten korkudan yukseltıp duruyordum 14-10 du hep dr gıdınce oyle bır gun aonra baska yerde olcuyorum 12-8 dr korkudan panıkten kensını dınlemekten olur dedı hep acaba bebegımde problem var mı kılo aldımı suyu ıyımı dusuncesıyle gıdıp korkuyla ıcerı gırmektendı benım sorunum sımdı ıkıncı bebegıme hamıleykm bunda cok rahatı. Dıye hıc yukselmedı hata ayrıntılı ultrasonda acabalarımdan sınrda cıktı
sağol canım allah razı olsun iyi dileklerin için.Insallah iyi haberlerle gelirsin canim benim.zaten cogu sey psikolojik cok kafaya takmamak lazim rahat olmak lazim.sakin olmaya calis canim kotu seyler aklina getirme 35.haftadasin bi sikintin olsaydi oludu zaten icini ferah tut Allah in izniyle bisey olmaz.
allah hayırlı kolayca bir doğum nasip etsin canım. doğum tarihlerini bilöek aslında güzel. inşallah bir aksilik olmaz da sana 24ünde bol bol dua ederim. zaten masama not alıyorum arkadaşların belli olan doğum tarihlerini.Masallah prensese kilosuda cok iyi.geri sayim basladi bize canim benimkide 24 une insallah :) saglikla alalim yavrularimizi kucagimuza.
Canım peşin paraya baya indirim yapıyo baya pazarlık yap sende eğer gidersen sabahlık pijama takımı 120tl verdim ama 160 lı fiyatlardan indirdi diye hatırlıyorum tatlımbeyazlı olanlar süper cnm. beyazları ne kadara aldın
gerçekten mi canım.Rabbim şifa versin. İdrarda protein olayını aklım almadı benim. Şöyle ki benim doktorum rutin olarak her kontrol öncesi tam idrar tahlili istiyor. Bi kere yaptırdığımda tek pozitif olarak protein çıkmıştı. Doktorum ertesi gün tekrar tam idrar tahlili yaptırmamı istemişti ve 2.tahlilde protein falan çıkmamıştı. Nasıl oldu bilmiyorum ama ardından yaptırdığım hiç bi tahlilde de çıkmadı.
Bu arada bebeğinin kilosu maşallah gayet iyi doğmasından korkma. Herşeyleri iyi ve yolunda allaha emanetler artık :) doktorum bizim oğlanın 2500ü geçtiğini görünce şimdi rahat bir oh çekebiliriz demişti :) 34.hafta ve 2500gr olmalarını eşik olarak görüyorlarmış :)
Yok olmadım :) Benim doktor her muayenede alttan kontrol etmişti eliyle. Biraz değişik teorileri olan bir doktor ama baya profesyonel :)Canim burdaki doktorlar bide 41.haftayi hesapliyolar banada normalde 28eylul diyo bakalim ilk kizim onlarin dedigi gibi olmustu bu nasil olucak.bende iyim canim geceleri sizin yazdiklarinizi okuyorum uykusuzluktan hepiniz gibi beni ilk kizimda 40.haftada baglamislardi nts ye doguma kadar. sen hic cati muanesi olmadin mu simdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?