2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
KıZlar öncelikle @ozlemo248 ve yabanci hayat arkadaşları tebrik ediyorum . Allah Analı babalı büyütsün bugün 11 Ağustos ama kaç annemiz doğurdu maşallah . Allah bebeklerinizi yanınızdan ayırmasın. Benim bebeğim küvezde maalesef ciğeri hava almış ne zman çıkar belli değil umarım en yakın zamanda çıkar ... Onu küvezde görüyorum dokunuyorum okşuyorum o kadar güzel ki... Ağlamamak mümkün mü ? Anne olmak ne kadar güzelmiş . Umarım sağlıkla Aramıza katılır bir an önce .. Onsuz olmak çok Zor Sütüm de gelmiyor o yokken şırıngayla Alıp veriyoruz . Yarın eve gideceğim onsuz nasıl gideceğim bilmiyorum .... Ahhhhh evlat bambaşkaymış ya... Rabbimin bana hediyesi ...

kaç günde geldi canım. bak şimdi heyecan Yaptım . nerede saklayacaksınız buarada

Canim, pazar sipariş ettik. Salı geldi. Denizli'den geliyor. Fabrikası orada. Istanbul'a gelmiş oldu. Tadı normal çikolata gibi güzel yani. Ama ambalajı ve gönderimi harika. Geldiğinde buz gibi soğuktu. Biz çok beğendik. Dolabın normal kısmına koyduk. Ben ara ara bakıyorum da erime falan yok şimdilik.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim eşimde ben hamile olduğumu oğrendikten 2 gün sonra kaza gexirmisti 3 yeri kırılmıştı ev iş eş hepsi bendeydi çok yıpratıcıydı .şimdi bir de taşınma telaşımız çıktı öylesine zorlanıyorum ki bazen oturup hüngür hüngür ağlayasım geliyor

Canım tabiiki çok zor ama sakin ol sen dinlenmeye caliski sütun gelsin annelik gerçekten çok değişik asla hiçbir duyguyla anlatılamaz Allah tez zamanda şifa versin inşallah çabucak evinize gidersiniz

Kuzumveben ,hala yatıyormusun cnm ..nasılsın nasıl gıdıyor hamılelık ,kasılmaların falanmı oluyor

Pazar sipariş ettik canım. Denizli'den Istanbul'a salı günü yani bu sabah geldi. Ama ambalajı cok iyiydi. Malzeme de kaliteli. Hem de buz gibiydi geldiğinde. Biz memnun kaldık
Ohh ohh iyi o zaman yiyenlere afiyet olsun. Ben haftaya vericem siparişi inşallah. Yanında ikramlik gelen irmik helvasini da çok merak ediyorum

Canım inş en kısa zamanda çıkar bebişimiz :) allaha emanetiz, dualarımız hep seninle..

Aman canım dikkat et sende, süpürge için fazla yorulma canım, ben de öyle acil durumlarda marketlerde mor renkte Dikdörtgen bişey var ya mob gibi bişey o çok güzel toz topluyor onunla yapıyorum, halım çok yok zaten yerlerde

Ay canım ya çok haklısın çok yorucu bi de bu son aylar daha zor, başta da zorlandım ama artık gücümüz çok kalmadı canım Allah kolaylık versin taşınmak ya çok zor; yardımcı olucak birileri bardır umarım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…