Canim arzu3850 yapiyormus oda bugun dogum yapmis biraz bekleyecez Artik.Kizlarrrrrr su vatsup grubuna ekleme işlemini kim yapıyo.beni de ekleyinnnn.
Arzu da mı doğum yaptı durumu nasılCanim
Canim arzu3850 yapiyormus oda bugun dogum yapmis biraz bekleyecez Artik.
kaç günde geldi canım. bak şimdi heyecan Yaptım . nerede saklayacaksınız buarada
Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim eşimde ben hamile olduğumu oğrendikten 2 gün sonra kaza gexirmisti 3 yeri kırılmıştı ev iş eş hepsi bendeydi çok yıpratıcıydı .şimdi bir de taşınma telaşımız çıktı öylesine zorlanıyorum ki bazen oturup hüngür hüngür ağlayasım geliyorIlkinde daha çok dinleyebilmiştim ; bi de bu hamileliğimin başında eşimin ayakbileği kırılmıştı, 2 ay evde yattı ben işe eve eşime çocuğa derken baya bi yoruldum ama çok şükür ki geçici şeyler; Allah sağlık versin hepsi geçiyor da; işte son aylar da iyice güç gidiyor
Canım sipariş verdikten kaç gün sonra geldi?
ayyyy hayırlı olsun inşallahhhh doğuran doğurana. Rabbim sağlık sıhat versin güle güle büyütsün miniğiniCanim
Canim arzu3850 yapiyormus oda bugun dogum yapmis biraz bekleyecez Artik.
Canım tabiiki çok zor ama sakin ol sen dinlenmeye caliski sütun gelsin annelik gerçekten çok değişik asla hiçbir duyguyla anlatılamaz Allah tez zamanda şifa versin inşallah çabucak evinize gidersinizKıZlar öncelikle @ozlemo248 veyabanci hayat arkadaşları tebrik ediyorum . Allah Analı babalı büyütsün bugün 11 Ağustos ama kaç annemiz doğurdu maşallah . Allah bebeklerinizi yanınızdan ayırmasın. Benim bebeğim küvezde maalesef ciğeri hava almış ne zman çıkar belli değil umarım en yakın zamanda çıkar ... Onu küvezde görüyorum dokunuyorum okşuyorum o kadar güzel ki... Ağlamamak mümkün mü ? Anne olmak ne kadar güzelmiş . Umarım sağlıkla Aramıza katılır bir an önce .. Onsuz olmak çok Zor Sütüm de gelmiyor o yokken şırıngayla Alıp veriyoruz . Yarın eve gideceğim onsuz nasıl gideceğim bilmiyorum .... Ahhhhh evlat bambaşkaymış ya... Rabbimin bana hediyesi ...
grup daha yoğun canımsen yoksun orda
Arzu da mı doğum yaptı durumu nasıl
Kuzumveben ,hala yatıyormusun cnm ..nasılsın nasıl gıdıyor hamılelık ,kasılmaların falanmı oluyorDene ama meb kabul etse de usulsüz oluyor arkadaşım istanbulda çalışıyor defalarca araştırdı sendikası na sordu sonuç hep ayni
Maşallah oğluş olacak galiba di mi top gibi olmuş çok sevimli
Dimi ya insan onlara üzülüyor zaten ben de kızımda ilgilenemiyorum pek sürekli yattigim için alıştı yavrum annene ve dedeyle idare ediyor ama kardes bi gelse çocuğum inşallah hem kardeşine hem annesine kavusacak
Maşallah size evet az kalmış Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Çok güzel olmuş çabucak ta bitmiş ; ben de bi bakimkadınlar kulubünden videodan bakarak yaptım dün akşamüstü başladım bugün bitti
Ohh ohh iyi o zaman yiyenlere afiyet olsun. Ben haftaya vericem siparişi inşallah. Yanında ikramlik gelen irmik helvasini da çok merak ediyorumPazar sipariş ettik canım. Denizli'den Istanbul'a salı günü yani bu sabah geldi. Ama ambalajı cok iyiydi. Malzeme de kaliteli. Hem de buz gibiydi geldiğinde. Biz memnun kaldık
KıZlar öncelikle @ozlemo248 veyabanci hayat arkadaşları tebrik ediyorum . Allah Analı babalı büyütsün bugün 11 Ağustos ama kaç annemiz doğurdu maşallah . Allah bebeklerinizi yanınızdan ayırmasın. Benim bebeğim küvezde maalesef ciğeri hava almış ne zman çıkar belli değil umarım en yakın zamanda çıkar ... Onu küvezde görüyorum dokunuyorum okşuyorum o kadar güzel ki... Ağlamamak mümkün mü ? Anne olmak ne kadar güzelmiş . Umarım sağlıkla Aramıza katılır bir an önce .. Onsuz olmak çok Zor Sütüm de gelmiyor o yokken şırıngayla Alıp veriyoruz . Yarın eve gideceğim onsuz nasıl gideceğim bilmiyorum .... Ahhhhh evlat bambaşkaymış ya... Rabbimin bana hediyesi ...
Aman canım dikkat et sende, süpürge için fazla yorulma canım, ben de öyle acil durumlarda marketlerde mor renkte Dikdörtgen bişey var ya mob gibi bişey o çok güzel toz topluyor onunla yapıyorum, halım çok yok zaten yerlerdeBenimki hileli kuzum yahaftada bir gün temizliğe bi abla geliyor. Ama havalar sıcak diye camlarım sürekli açık, bir de oğlumun mobilyası geldi e haliyle ev uçuyordu.. Alerjik astımım var, toz tetikleyicilerimden birisi ve ben hapşurup tıksırmaya başlamıştım. Baktım olcak gibi değil bi süpürge tuttum ardından da detaya girmeden toz aldım. Ama demin döndüm eve ve şu an yemek yapmaya mecalim kalmadı, önce yemeğimi yapaymışım iyiymiş
Ay canım ya çok haklısın çok yorucu bi de bu son aylar daha zor, başta da zorlandım ama artık gücümüz çok kalmadı canım Allah kolaylık versin taşınmak ya çok zor; yardımcı olucak birileri bardır umarım sanaSeni o kadar iyi anlıyorum ki benim eşimde ben hamile olduğumu oğrendikten 2 gün sonra kaza gexirmisti 3 yeri kırılmıştı ev iş eş hepsi bendeydi çok yıpratıcıydı .şimdi bir de taşınma telaşımız çıktı öylesine zorlanıyorum ki bazen oturup hüngür hüngür ağlayasım geliyor
Iste o cati muanesi canim alttan elleYok olmadım :) Benim doktor her muayenede alttan kontrol etmişti eliyle. Biraz değişik teorileri olan bir doktor ama baya profesyonel :)
Canım bu kadar yorma kendini zaten böyle yaparsan erken doğum olur canım hergün yapma, sana da bebeğine de yazıkTemizlik yapmaktan belim koptu :)
Her an temiz tutmak lazım evi başka çare de yok ki
Aşırı ağrı geliyor adet sancısı gibi bana ara sıra
Ben daha başka bişey sanıyodumIste o cati muanesi canim alttan elle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?