- 10 Ocak 2015
- 623
- 576
- 18
Benim isyerinin anlasmasi var cok para vermiyorum hastaneye Allahtan.devlete gitsem her defasinda hastaneyi birbirine katarim ben kesinevet böyle seyleri bende cok duydumm özelde en azından insanca muamele ediyorlar napalımmm bazen düşünüyorum cocugumun rıskını bi verecem hastaneye diye ama birazda anneleri düşünmek lazımm..
al canım al ne olur ne olmaz. bak çatır çatır doğuran doğurana :)
Beni de dun aradı saglik ocagi, son kontrolumu yapti. Bebek dogduktan sonra 3. Gun tekrar gel dedi o kadar...benim sağlık ocağı hiç takmıyor beni, ne güzel ilgileniyorlar
Iki gun once 30 haftalik bi arkadasimin da suyu geldi birdenbire, dogum yapti.. Cok acayip tirsiyorum10 eylule falan konsantre olmustum ins agustos annelerine katilmayiz bizde
yanlış bilgiyse yaymayalım derim ben
İnşallah bitanem küveze gidip ona bakmak dokunmak ama kucağına alamamak çok Zor . Yine de Rabb'ime Hamd olsun Allah yokluklarını göstermesin başka dert vermesin. Hepinizin yavrularını korusun inşallah..belmaakca canım şükür geçmişsin evine..bebişte toparlanır inş oda huzurlu yuvasına geçer en kısa zamanda...
Ah ah annelik çok Başka en güzel senin çocuğun en önemli senin çocuğun Dünya'daki tek çocuk gibi .. Rabbim ondan Alıp bize versin istiyorsun . Hiç dert yaşamasın istiyorsun. Karnında başka çıkınca daha da başkabelmaakca kendim doğum yapmış gibi sevindim canım, inş. bir an önce çıkar bebişin küvezden. ama artık ağlama, kavuştun meleğine :)
Beni de dun aradı saglik ocagi, son kontrolumu yapti. Bebek dogduktan sonra 3. Gun tekrar gel dedi o kadar...
Ah ah annelik çok Başka en güzel senin çocuğun en önemli senin çocuğun Dünya'daki tek çocuk gibi .. Rabbim ondan Alıp bize versin istiyorsun . Hiç dert yaşamasın istiyorsun. Karnında başka çıkınca daha da başka
ya bu ağda meselesi çok fena. geçen hafta gittim. eskisi gibi çıkmıyor Allahtan ama yine de insan rahat edemiyor. bugün gidicem doktora çatı muayenesi yapmaz inşallahhhhbende çok heyecanlıyım çantamı hazırladım ama hala eksikler var hasta bezi almadım pijamalarımı bugun terziye getirdim bebeğin çantası da hazır bakalım bizim bebiş ne zaman gelecek heyecanla bekliyorum inş. hafta sonundan önce gelmez hafta sonu ağdaya gidi cem iştende bıktım artık çok zor geliyor
3 günde de Çıkabilir 15 günde de Çıkabilir diyorlar bebeğe kalmış diyorlar . Bir görseniz Minicik kablolarla boğuşuyor kuzum ...canım tez zamanda kavuşursunuz inşallah. doktorlar ne diyor ne kadar kalırmış ?
hasta bezini sorun yapma hastane veriyor zaten benim hastane 10 lu hasta pedi ve 2,5 lt yeni paket streril su verdi bana taburcu olurken hastnede kullanmam içinde ayrıca vardı banyoda..bende çok heyecanlıyım çantamı hazırladım ama hala eksikler var hasta bezi almadım pijamalarımı bugun terziye getirdim bebeğin çantası da hazır bakalım bizim bebiş ne zaman gelecek heyecanla bekliyorum inş. hafta sonundan önce gelmez hafta sonu ağdaya gidi cem iştende bıktım artık çok zor geliyor
canım saglıkla cıksında kac gun kalcagının ne onemı var..sıkma canını daha ıyı olck3 günde de Çıkabilir 15 günde de Çıkabilir diyorlar bebeğe kalmış diyorlar . Bir görseniz Minicik kablolarla boğuşuyor kuzum ...
evet zaten koca göbek rahat edemiyorsun, dönemiyorsun çok çıkmasada ayda bir gitmek gerekiyor çıkanlar için 40. haftayı beklerse bebiş bir kez daha giderim sonra 40 gün kanama devam edecek üff doğumu düşün bunları düşün bunaldım bir atlatsak ya rabbimya bu ağda meselesi çok fena. geçen hafta gittim. eskisi gibi çıkmıyor Allahtan ama yine de insan rahat edemiyor. bugün gidicem doktora çatı muayenesi yapmaz inşallahhhh
tadininbize de soyleeTad
tadina bakinca yaz canim bende merak ediyorum yada siparisi gelen arkadaslar yazabilir mi?
3 günde de Çıkabilir 15 günde de Çıkabilir diyorlar bebeğe kalmış diyorlar . Bir görseniz Minicik kablolarla boğuşuyor kuzum ...
sakın kurutma bnm kide kurutmalı ama kitapçığını okudum bende antibakteriyel diye bi bebek programı var orda yıkadım %100 pamuklu olanları helede bebek kıyafetlerini çektiriyormuş kurutma deneme bile..günaydın kızlarcım :)
nihayet bursada en azından geceler serinledi, 2 gecedir çok rahat uyuyorum şükürcumtesi dr kontrolü var, bi an önce cumtesi olsa da oğluşumu görsem
buarada nihayet bugün, bn annem ananem ve yardımcı teyzemiz bebiş kıyafetlerini yıkamaya başlıyoruz
çamaşır makinam kurutmalı, dha hızlı olsun diye bebiş programında yıkayıp, en kısa kurutma programında kurutayım diyorum amaa kurutmanın bi zararı olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?