- 1 Ağustos 2013
- 371
- 267
- 103
- 37
evet alabiliyormusuz aldigimiz gibi doguma zaten :)Benim de 37.haftam okulun açıldığı ilk güne denk geliyor nasip olursa. Bu arada eğitim ödenegini alabiliyoruz bu da konusulmustu burada
hastaneye gittiğimde sorayım diyordum veriyolar mı diye unutmuşum heyecandan sitresten, bu arada minik eymen nasıl :)hasta bezini sorun yapma hastane veriyor zaten benim hastane 10 lu hasta pedi ve 2,5 lt yeni paket streril su verdi bana taburcu olurken hastnede kullanmam içinde ayrıca vardı banyoda..
hasta bezini sorun yapma hastane veriyor zaten benim hastane 10 lu hasta pedi ve 2,5 lt yeni paket streril su verdi bana taburcu olurken hastnede kullanmam içinde ayrıca vardı banyoda..
çok iyi teyzesi maşallah uyuor şimdi..hastaneye gittiğimde sorayım diyordum veriyolar mı diye unutmuşum heyecandan sitresten, bu arada minik eymen nasıl :)
evet cnm vardı dr ara bence ilaç veriyor ishal için..Seni aramaktaym :) bişey sorucm canm bende ishal başladı doğum belirtileri arasında vardı sanrm senin demi
tooches bn devlet memuruyum, üniversitede akademisyenim ve aynen yıllık izin senin personel dairenle ilgili, bize de böyle bir insiyatif kullanıyorlar, şube müdürüm direk şöyle dedi, shk bizden sizin ne zmn yıllık izne çıktığınızın belgesini istemiyor o nedenle biz de musamma gösteriyoruz..canım memur değilim ama onu araştırdım. yıllık izin idare insiyatifinde kullanılbilirmiş.. dediğin durum sanırım öğretmenler için geçerli
canım cok zor gecısmıssın ınsallah yakında bebısıne kavusursun.saglıcakla buyusun kucuk kuuzucuk..Kızlar bugün saat 4 de normal doğum yaptım bebeğim ı kucağıma aldım diyemeyecegim onu kuvez é aldılar birtek doğum anında gördüm.
Canım çok yanıyor doğum 4 de oldu ama ameliyat hane den 5 30 çıktım kanamam bitmedi çok diktiler dikiş sayımı soylemediler.
Çok ikindi m heralde kuyruk sokumu m çok ağrıyor oturamiyorum bile.
Kan çok kaybettim galiba ayağa kalkınca tansiyon um düşüyor ama bi dr da gelip ilgilenmedi doğum dan sonra.
@EmiSemi burası ankara da büyük doğum diye geçiyor ama gelenler bin pişman
İki gündür esimi göremedim doğumdan sonra da esimi göremedim özel oda talep ettik parasini oderdik ama özel odaları dolu diğer odalarda da refakatçi bile yasak.
Annem bile yanım da değil suan tuvalet é zor kalkıp yürüyorum.
Bebeğim kuvez de 2500 kilo 47 santim 36+4 doğum zaman u.
Merak eden yazan herkes se teşekkürler Allah sizleré hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin.
Akşam hast. Deki sagma mak. Süt sagmayi denedim sütum gelmedi.
Yarın inşallah gelir.
Allah herkese şifa versin normal sezeryan fark etmez herkes için en sağlıklı doğum şekli hangi si ise o şekilde nasip olsun inş.
Hayirli geceler
ay maşallah ya allah sağlık sıhat versin bebişlerimize, bizlerde kavuşuruz inş hayırlısıylaçok iyi teyzesi maşallah uyuor şimdi..
cnm kanama 40 gün kanama şeklinde değil ilk etapta kanamalı sonra sadece löşi sıvısı sonra tekrar kanamalı ama az kanamalı ve her kadında 40 gün olmuyor mesela ben kızımda 40 gün bol kanamalı löşi attım ama şimdi az kanamalı löşi sıvısı bol atıyorum.. (löşi sıvısı akıntının sulu ve yoğun şekli aynı kanama gibi ama rengi sarımsı veya şefaff)evet zaten koca göbek rahat edemiyorsun, dönemiyorsun çok çıkmasada ayda bir gitmek gerekiyor çıkanlar için 40. haftayı beklerse bebiş bir kez daha giderim sonra 40 gün kanama devam edecek üff doğumu düşün bunları düşün bunaldım bir atlatsak ya rabbim
günaydın kızlarcım :)
nihayet bursada en azından geceler serinledi, 2 gecedir çok rahat uyuyorum şükürcumtesi dr kontrolü var, bi an önce cumtesi olsa da oğluşumu görsem
buarada nihayet bugün, bn annem ananem ve yardımcı teyzemiz bebiş kıyafetlerini yıkamaya başlıyoruz
çamaşır makinam kurutmalı, dha hızlı olsun diye bebiş programında yıkayıp, en kısa kurutma programında kurutayım diyorum amaa kurutmanın bi zararı olur mu acaba?
. Aaa kandirildim mi yaniiiiidr um baya baya catin dar diguramazsn ,dogum ortasnda sezeryana alinirsn dedi
kandırıldınmı bilmiyorum ama çatı darlığından doğum yapamayıp bebeği sıkışan tanıdığım var perihancım
saol cnmsakın kurutma bnm kide kurutmalı ama kitapçığını okudum bende antibakteriyel diye bi bebek programı var orda yıkadım %100 pamuklu olanları helede bebek kıyafetlerini çektiriyormuş kurutma deneme bile..
Tansiyonumu olctu, bebegin kalp atışını aldı, kiloma baktı o kadar. Bir de dogumdan sonra bebekle gel dedibanada 35. haftada gel dediler canım neler yaptılar ?
3 günde de Çıkabilir 15 günde de Çıkabilir diyorlar bebeğe kalmış diyorlar . Bir görseniz Minicik kablolarla boğuşuyor kuzum ...
Canım başta 1 hafta bile kalmaz dediler ama dün gittiğimizde nefes Alıp verirken hava kaçmış ciğerine tüp takmışlardı belki o Yüzden uzun sürebilir dediler . Bugün 2 de göreceğim sonra eve çıkacağım inşallah iyidir bakalım nasıl olacak. Whatsuptan sanırım eşim yazdı canım ben görmedim . Eymenciğimi de öp öp çok güzel oluyorlarbelmaakca cnm hayırlı uğurlu olsun yazdım ama whatsapptan gördünmü bilmiyorum.. aynı durumu yaşadık bizde ilk önce 3 günü görelim sonrasına bakıcaz dediler inşallah ilk testler temiz çıkarsa solunumuda normale dönerse kan kültürü yapacaklar oda 4-5 günde çıkıyor eğer o da temiz olursa taburcu olur bebeğin en iyi ihtimal bu sen hep buna inan bir an önce çıksın bebişin al kucağına.. biliyosun ben 5 gün gidip geldim hastaneye çok zor biliyorum ama herşey onların sağlığı için böyle düşün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?