2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
hasta bezini sorun yapma hastane veriyor zaten benim hastane 10 lu hasta pedi ve 2,5 lt yeni paket streril su verdi bana taburcu olurken hastnede kullanmam içinde ayrıca vardı banyoda..
hastaneye gittiğimde sorayım diyordum veriyolar mı diye unutmuşum heyecandan sitresten, bu arada minik eymen nasıl :)

belmaakca cnm hayırlı uğurlu olsun yazdım ama whatsapptan gördünmü bilmiyorum.. aynı durumu yaşadık bizde ilk önce 3 günü görelim sonrasına bakıcaz dediler inşallah ilk testler temiz çıkarsa solunumuda normale dönerse kan kültürü yapacaklar oda 4-5 günde çıkıyor eğer o da temiz olursa taburcu olur bebeğin en iyi ihtimal bu sen hep buna inan bir an önce çıksın bebişin al kucağına.. biliyosun ben 5 gün gidip geldim hastaneye çok zor biliyorum ama herşey onların sağlığı için böyle düşün..

kızlar devlette hasta bezi verilmiyor diye biliyorum o yüzden ben aldım

canım memur değilim ama onu araştırdım. yıllık izin idare insiyatifinde kullanılbilirmiş.. dediğin durum sanırım öğretmenler için geçerli
tooches bn devlet memuruyum, üniversitede akademisyenim ve aynen yıllık izin senin personel dairenle ilgili, bize de böyle bir insiyatif kullanıyorlar, şube müdürüm direk şöyle dedi, shk bizden sizin ne zmn yıllık izne çıktığınızın belgesini istemiyor o nedenle biz de musamma gösteriyoruz..
bn de 32de çalışır raporu alıp peşine yıllık izin başlattım iznim tam 37de bitiyor, o zmn da çalışamaz raporu alıcam zaten
sanırım biz şanslı gruptayız

canım cok zor gecısmıssın ınsallah yakında bebısıne kavusursun.saglıcakla buyusun kucuk kuuzucuk..

cnm kanama 40 gün kanama şeklinde değil ilk etapta kanamalı sonra sadece löşi sıvısı sonra tekrar kanamalı ama az kanamalı ve her kadında 40 gün olmuyor mesela ben kızımda 40 gün bol kanamalı löşi attım ama şimdi az kanamalı löşi sıvısı bol atıyorum.. (löşi sıvısı akıntının sulu ve yoğun şekli aynı kanama gibi ama rengi sarımsı veya şefaff)

Bende o kadar rahatladım ki serin serinn:) keşke hep böyle olsa demi günler çok çabuk geçer benim heyecan bi yana sıcaktan zaman gecmiyordu 2 gündür telefondaki hamileleik programlarını bile takip etmedigimi fark ettim bu arada kolay gelsin canm :)

canım ben ozele gıdıyorum ozelde de bakmadılar catı dogum anında anlasılıo daha cok sonucta acılmana bakıolar..catın genıs dese acılmasa nolcak :)

. Aaa kandirildim mi yaniiiii dr um baya baya catin dar diguramazsn ,dogum ortasnda sezeryana alinirsn dedi

kandırıldınmı bilmiyorum ama çatı darlığından doğum yapamayıp bebeği sıkışan tanıdığım var perihancım

aynen perihancım, bnm de bi arkım bisürü sancı çekip sezeryan olmak zorunda kaldı.. çatısı biraz darmış ve bebişin kafası büyükmüş, 2si biraraya gelince doğuramamış.. korkutmak istemem sadece bilgin olsun cnm

sakın kurutma bnm kide kurutmalı ama kitapçığını okudum bende antibakteriyel diye bi bebek programı var orda yıkadım %100 pamuklu olanları helede bebek kıyafetlerini çektiriyormuş kurutma deneme bile..
saol cnm annem de kurutmayalım dedi, sıcak buhar bakteri fln yapabilir dedik.. haklısın vazgeçtim, hava güneşli sıcak çabuk kurur inş

3 günde de Çıkabilir 15 günde de Çıkabilir diyorlar bebeğe kalmış diyorlar . Bir görseniz Minicik kablolarla boğuşuyor kuzum ...

Dualarımız sizinle yetişemiyorum yazmaya burda telefonum çok kasiyor ama seni takip ediyorum hep, çok şükür bak bebeğini gördün yakındr kucağına almanda canm rabbim hayırlı sağlıklı bi ömür versin küçük melegine

Canım başta 1 hafta bile kalmaz dediler ama dün gittiğimizde nefes Alıp verirken hava kaçmış ciğerine tüp takmışlardı belki o Yüzden uzun sürebilir dediler . Bugün 2 de göreceğim sonra eve çıkacağım inşallah iyidir bakalım nasıl olacak. Whatsuptan sanırım eşim yazdı canım ben görmedim . Eymenciğimi de öp öp çok güzel oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…