Agdayı son haftalarda hic onermiyorlar,erken dogumu tetikliyormusya bu ağda meselesi çok fena. geçen hafta gittim. eskisi gibi çıkmıyor Allahtan ama yine de insan rahat edemiyor. bugün gidicem doktora çatı muayenesi yapmaz inşallahhhh
Benimde daha cok cikmaya basladi ya nedense.daha 1 ay olmadan gitme ihtiyaci hissediyorum su andaevet zaten koca göbek rahat edemiyorsun, dönemiyorsun çok çıkmasada ayda bir gitmek gerekiyor çıkanlar için 40. haftayı beklerse bebiş bir kez daha giderim sonra 40 gün kanama devam edecek üff doğumu düşün bunları düşün bunaldım bir atlatsak ya rabbim
Yokmus oyle bisey. Benim doktorum cinsel iliskiyi bile kisitlamadiAgdayı son haftalarda hic onermiyorlar,erken dogumu tetikliyormus
koklarım yerine teyzesi sende üzülmne nolur cnm bak sağsalim doğdu bundan sonrası kolay Eymende bisürü kabloya makinaya bağlıydı öyle gördükçe sinirlerim bozuluyordu elleri kolları hala mor bebeğimin ama çok şükür geçti hepsi sende alıp evine gideceksin merak etme..Canım başta 1 hafta bile kalmaz dediler ama dün gittiğimizde nefes Alıp verirken hava kaçmış ciğerine tüp takmışlardı belki o Yüzden uzun sürebilir dediler . Bugün 2 de göreceğim sonra eve çıkacağım inşallah iyidir bakalım nasıl olacak. Whatsuptan sanırım eşim yazdı canım ben görmedim . Eymenciğimi de öp öp çok güzel oluyorlar
ne sesi özgebak yine duydum o sesiiii cup dedi
Kızlar bugün saat 4 de normal doğum yaptım bebeğim ı kucağıma aldım diyemeyecegim onu kuvez é aldılar birtek doğum anında gördüm.
Canım çok yanıyor doğum 4 de oldu ama ameliyat hane den 5 30 çıktım kanamam bitmedi çok diktiler dikiş sayımı soylemediler.
Çok ikindi m heralde kuyruk sokumu m çok ağrıyor oturamiyorum bile.
Kan çok kaybettim galiba ayağa kalkınca tansiyon um düşüyor ama bi dr da gelip ilgilenmedi doğum dan sonra.
@EmiSemi burası ankara da büyük doğum diye geçiyor ama gelenler bin pişman
İki gündür esimi göremedim doğumdan sonra da esimi göremedim özel oda talep ettik parasini oderdik ama özel odaları dolu diğer odalarda da refakatçi bile yasak.
Annem bile yanım da değil suan tuvalet é zor kalkıp yürüyorum.
Bebeğim kuvez de 2500 kilo 47 santim 36+4 doğum zaman u.
Merak eden yazan herkes se teşekkürler Allah sizleré hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin.
Akşam hast. Deki sagma mak. Süt sagmayi denedim sütum gelmedi.
Yarın inşallah gelir.
Allah herkese şifa versin normal sezeryan fark etmez herkes için en sağlıklı doğum şekli hangi si ise o şekilde nasip olsun inş.
Hayirli geceler
ösgecim üşenmeden lansinoh sürmeye devam, eminim ii gelicektir.. geçmiş olsun..benim göğüsler yara olacak ya acayip acıyor. krem sürdüm ama çok fayda etmedi ne yapıcaz böyle.
nerelerdesin sen bebişim göremedim nasılsın ya misk doğursan haberimiz olmayacak aklım sende kalıyor..ne sesi özge
yok canım sefer ayında değiliz..sefer ayı kasım gibi sanırımöyle şeyler düşünme banada mesaj gelmişti ama sanırım şevval ayındayız biz şimdi..yanlış bilgi yayıp duruyorlar..duyunca bende kötü olmuştum..hemen eşime sadaka çıkaralım vs diye paniklemiştim...Rabbimin izniyle hepimiz sağ salim kavuşacaz inş bebitolarmıza...Günaydın canlar
Bu ara tayin işleriyle ugrasmam gerek sanırım doğurmak inşallah bitmeden. Vekalet ilişik kesme bi ton şey beni bekliyor. Doğum yapan bebeğini gören anneler yorum yaptıkça çok duygulaniyorum. İçim bi tuhaf oluyor ilk kez sizinle paylaşmak istedim ama sanki kötü birsey olacakmış gibi Allah korusun ya ben onsuz ya da onlar bensiz kalacak gibi duygular basiyor içimi. Bi de bu ay bela ayı denmis üstüne tuz biber oldu. Allahtan hayırlısı diyelim hepinizi öpüyorum. Allaha emanet olun
kırıştırmaz mı dicektin :) öyleyse tam tersi sıcak buhar yumuşacık yapıyor, çoğu zmn ütü bile istemiyo@cryofangel canım bi de karıştırmaz mı
dün doktordaydım tekrar işe dönmedim..normalde buralardayım yoksa :)))...doğum yapınca haber vericem inşş ben sizee..eymencik napıyor acabanerelerdesin sen bebişim göremedim nasılsın ya misk doğursan haberimiz olmayacak aklım sende kalıyor..
Benim isyerinin anlasmasi var cok para vermiyorum hastaneye Allahtan.devlete gitsem her defasinda hastaneyi birbirine katarim ben kesin
İnşallah kuzum ne bileyim kötü oluyorum ara ara işte bilmiyorun belki depresyon belirtisi bu arada sen izne ayrilinca giremez sin biz nasıl haber alacağız sendenyok canım sefer ayında değiliz..sefer ayı kasım gibi sanırımöyle şeyler düşünme banada mesaj gelmişti ama sanırım şevval ayındayız biz şimdi..yanlış bilgi yayıp duruyorlar..duyunca bende kötü olmuştum..hemen eşime sadaka çıkaralım vs diye paniklemiştim...Rabbimin izniyle hepimiz sağ salim kavuşacaz inş bebitolarmıza...
evde net var canım..fırsat buldukça girerimİnşallah kuzum ne bileyim kötü oluyorum ara ara işte bilmiyorun belki depresyon belirtisi bu arada sen izne ayrilinca giremez sin biz nasıl haber alacağız senden
Ben de arastirdim o ayda deiliz su anda.muharremden sonra gelen aymis sanirimyok canım sefer ayında değiliz..sefer ayı kasım gibi sanırımöyle şeyler düşünme banada mesaj gelmişti ama sanırım şevval ayındayız biz şimdi..yanlış bilgi yayıp duruyorlar..duyunca bende kötü olmuştum..hemen eşime sadaka çıkaralım vs diye paniklemiştim...Rabbimin izniyle hepimiz sağ salim kavuşacaz inş bebitolarmıza...
Yarından sonra gelebilir bebişim bekliyorumAgdayı son haftalarda hic onermiyorlar,erken dogumu tetikliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?