2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benimde daha cok cikmaya basladi ya nedense.daha 1 ay olmadan gitme ihtiyaci hissediyorum su anda

koklarım yerine teyzesi sende üzülmne nolur cnm bak sağsalim doğdu bundan sonrası kolay Eymende bisürü kabloya makinaya bağlıydı öyle gördükçe sinirlerim bozuluyordu elleri kolları hala mor bebeğimin ama çok şükür geçti hepsi sende alıp evine gideceksin merak etme..

Günaydın canlar
Bu ara tayin işleriyle ugrasmam gerek sanırım doğurmak inşallah bitmeden. Vekalet ilişik kesme bi ton şey beni bekliyor. Doğum yapan bebeğini gören anneler yorum yaptıkça çok duygulaniyorum. İçim bi tuhaf oluyor ilk kez sizinle paylaşmak istedim ama sanki kötü birsey olacakmış gibi Allah korusun ya ben onsuz ya da onlar bensiz kalacak gibi duygular basiyor içimi. Bi de bu ay bela ayı denmis üstüne tuz biber oldu. Allahtan hayırlısı diyelim hepinizi öpüyorum. Allaha emanet olun

ahhh canım nasıl bi doğum hikayesidir bu böyle.. allah kimseyi o hastane ve drların eline düşürmesin inşallah.. neyseki sağ salim sen de bebişin de kurtuldunuz.. inş miniğin en kısa zmnda yanında olur.. çok çok geçmiş olsun..

yok canım sefer ayında değiliz..sefer ayı kasım gibi sanırımöyle şeyler düşünme banada mesaj gelmişti ama sanırım şevval ayındayız biz şimdi..yanlış bilgi yayıp duruyorlar..duyunca bende kötü olmuştum..hemen eşime sadaka çıkaralım vs diye paniklemiştim...Rabbimin izniyle hepimiz sağ salim kavuşacaz inş bebitolarmıza...

nerelerdesin sen bebişim göremedim nasılsın ya misk doğursan haberimiz olmayacak aklım sende kalıyor..
dün doktordaydım tekrar işe dönmedim..normalde buralardayım yoksa :)))...doğum yapınca haber vericem inşş ben sizee..eymencik napıyor acaba

Simdi sira annecigimin getirdiklerinde oooo 4 makinelik giysi almis sagolsunn annem kendiminkiler bitmisdi simdi yine camasir yikama utuleme seruvenimiz basladiii

İnşallah kuzum ne bileyim kötü oluyorum ara ara işte bilmiyorun belki depresyon belirtisi bu arada sen izne ayrilinca giremez sin biz nasıl haber alacağız senden

Ben de arastirdim o ayda deiliz su anda.muharremden sonra gelen aymis sanirim

nisan Mayıs haziran temmuz ağustos derken sonunda şükürler olsun sıra bize geldi eylül annelerinin doğumlarını okuyoruz darısı bizden sonraki aylarda doğum yapacak olanlara önceki ayları okurken bize sıra hiç gelmicek gibi geliyo ama eylül bebisleri eylül ayını beklemeye pek niyetli değil sanki herkes ağustos annesi olcak bu gidişle sağlıkla insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…