2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Teşekkür ederim canım Hayırlısı ile sağlıkla kavuşurum bebeğe inşallah

Beni çalışıyorum ve 31 ağustosta kdar calismaya devam. Var mı başka çalışan moral ihtiyacım Var?
Ben de çalışıyorum, Eylül başına kadar da devam edeceğim inşallah. Az kaldı bebişler için sıkacağız dişimizi ben sonrasını düşünüyorum hep sen de öyle yap:))

karnımdan enteresan bi ses geliyor bebiş hareket edince. su sedi değil de böyle kıvamlı bi şey cup ediyor :)
bende de oluyor sanki..hatta bende olan sanki bir balon varda bebeğim ona ayağını sürüyor gibi..hani balona elimizi sertçe kaydırdığımızda çıkan ses gibi bi ses geliyor..keseye bişey oluyor sanıyorum sert tekme vs atınca

Aa nasil yani ozgecim agustosun 28i degilmiydi senin sezeryan?bakalim benim doktor nezamana soliycek sezeryan tarihimizi normal dogur diye tutduruyo off altdan dikis istemiyorum demekden biktim
28i evet canım. ama 36 doluyor ya yarın gelebilir benim açımdan sıkıntı yok

evet cnm vardı dr ara bence ilaç veriyor ishal için..
bilmiyordum ben ishalin belirti olduğunu.İki gün önce benimde vardı gece hiç uyumadım dün iyi gibi oldum.Bugün bitti.Ben ceyranda kaldım diyorum üşüttüm dedim geçiştirdim acaba bişey olurmu ya korktum şimdi

kizlar hastane cantasini bile hazirlayamadim ben erken diyorum hep kendime bi de kendi evinde olmayinca insan sanirim yeterince hazir olamiyor doguma esimi de özledim puff bugunlerde gecer mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…