Teşekkür ederim canım Hayırlısı ile sağlıkla kavuşurum bebeğe inşallahDualarımız sizinleyetişemiyorum yazmaya burda telefonum çok kasiyor ama seni takip ediyorum hep, çok şükür bak bebeğini gördün yakındr kucağına almanda canm rabbim hayırlı sağlıklı bi ömür versin küçük melegine
karnımdan enteresan bi ses geliyor bebiş hareket edince. su sedi değil de böyle kıvamlı bi şey cup ediyor :)ne sesi özge
Ben de çalışıyorum, Eylül başına kadar da devam edeceğim inşallah. Az kaldı bebişler için sıkacağız dişimizi ben sonrasını düşünüyorum hep sen de öyle yap:))Beni çalışıyorum ve 31 ağustosta kdar calismaya devam. Var mı başka çalışan moral ihtiyacım Var?
mustela sürüyorum. daha şimdiden böyle olursa yandıkösgecim üşenmeden lansinoh sürmeye devam, eminim ii gelicektir.. geçmiş olsun..
Aa nasil yani ozgecim agustosun 28i degilmiydi senin sezeryan?bakalim benim doktor nezamana soliycek sezeryan tarihimizi normal dogur diye tutduruyo off altdan dikis istemiyorum demekden biktimYarından sonra gelebilir bebişim bekliyorum))
bende de oluyor sanki..hatta bende olan sanki bir balon varda bebeğim ona ayağını sürüyor gibi..hani balona elimizi sertçe kaydırdığımızda çıkan ses gibi bi ses geliyor..keseye bişey oluyor sanıyorum sert tekme vs atıncakarnımdan enteresan bi ses geliyor bebiş hareket edince. su sedi değil de böyle kıvamlı bi şey cup ediyor :)
Aynen canm gece 2 de muayene sonra nst falan 3 e geliyodu eve geldigimzde doktr baya talep gören bi dk ama bu kadarını beklemiyodumgece 2de mii? şaşırdım valla
28i evet canım. ama 36 doluyor ya yarın gelebilir benim açımdan sıkıntı yokAa nasil yani ozgecim agustosun 28i degilmiydi senin sezeryan?bakalim benim doktor nezamana soliycek sezeryan tarihimizi normal dogur diye tutduruyo off altdan dikis istemiyorum demekden biktim
Canim bende bugun 34+6yim yani 35bitiyo elhamdulillah doktor daha sezeryan tarihimi bile vermedi28i evet canım. ama 36 doluyor ya yarın gelebilir benim açımdan sıkıntı yok
Arada gir durumunu söyle merak ederizevde net var canım..fırsat buldukça girerim
DelisinnnnnYarından sonra gelebilir bebişim bekliyorum))
bende de oluyor öylekarnımdan enteresan bi ses geliyor bebiş hareket edince. su sedi değil de böyle kıvamlı bi şey cup ediyor :)
bi taraftan da hava çok sıcak çocuk şimdi çıkınca pişmesin diyorumArada gir durumunu söyle merak ederiz
Delisinnnnn
bende de oluyor öyle
ay bende kaç gündür ne ütüler yaptım ama yapcak bişi yokYaw bu sıcakta ütü vs yapmak ne zor oluyor yaa( zaten hiç sevmiyorum ütüyü (
bilmiyordum ben ishalin belirti olduğunu.İki gün önce benimde vardı gece hiç uyumadım dün iyi gibi oldum.Bugün bitti.Ben ceyranda kaldım diyorum üşüttüm dedim geçiştirdim acaba bişey olurmu ya korktum şimdievet cnm vardı dr ara bence ilaç veriyor ishal için..
Bi kendine sor bi fikrini al cocugunbi taraftan da hava çok sıcak çocuk şimdi çıkınca pişmesin diyorumkafam çok Karışık ne istediğimi bilmiyorum
ay bende kaç gündür ne ütüler yaptım ama yapcak bişi yok
haaa işte onlar varya maf ediyor koca çarşaf nevresim ama benim bitti darısı başınaBen daha yeni başladım ama hemen pes ettim valla
Daha uyku seti çarşafı, havlusu vs yıkanacak ütülenecek(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?