2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
[QUOTiQUOTE] ama cokkorkuyormmm bennn;( bide naptim biliyomusn hamile olan 2 arkds ve 1 kuzenim var.onlari kendi dr uma gönderdi m onlarında doğumu çok yakın.sırf Dr um sezeryan yanlısı mi diye.2 sine çatın çok iyi normal yapabilirsn bi engelyok demis.1 ine de bebek ters oldugu icin sezeryan demis.ama kizlar dr iyi diyolar.sezeryan yanlisi gibi durmuyo diyolar.iyice sasrdm napcagimi.resmn komplo kurdum dokktoruma

ayhh perihan alemsin dr a komplo kurmuşun resmen

Kızlar kemiklerim kırılmış gibi ağrıyor.. Diz kapaklarım bile. Sizde de var mı böyle bişey? Belime karnıma ağrı giriyo yarn kontrolüm var bakalım ne diyecek

herkes izinde..evrak vardı hazırladım bikaç işlemi kaldı arkadaşın onaylaması lazım oda bugün için izin almış onun yerine amire dedim yapsın diye onu bekle diyor..yau elinemi yapışacak...pufffffffff
çaysıdım ama kemiklerim ağrıyor adım atamıyorum.çaycıdan istemeye utanıyorum..diğeri izinde buda yaşlı ufffffff..napsamki yaaaaaaaaaaa

eee ozman çok zorlama kuzum ol sezeyanı geç atma riske

nerdesin sen ?
çık artık izne de rahat b nefes al arkadaşım ya dinlen bu ne böyle

eee ozman çok zorlama kuzum ol sezeyanı geç atma riske
başlarda kendim istyrdm sezeryani.hiç ihtimal arasına bile koymamis tm normal doğumu.ama son ay fikrim çok değisti.yok işte sezeryan sonrası cokkotu,pişman olursn ,normal harika vs...oyuzden normaleddöndü dusuncem.ama Dr um çatı darlığından sozedince hayalkırıklığı yaşadm sanrm.yanı şuan çok arada hissedyrm.hangisi doğrusu karar veremym biturlu..belki de sezeryan olanların tecrübelerine ihtiyacımvar.tabiki iiyi olan tecrübelere

benim arkadaşlar hep sezeryan oldu. çok memnunlar. 3 gün çekersin sonrası rahat diyorlar yaşamadan bilemicez tabi.

bi taraftan da hava çok sıcak çocuk şimdi çıkınca pişmesin diyorum kafam çok Karışık ne istediğimi bilmiyorum

Annem bana her geldiğinde elini karnıma koyup oğlum aklını kullan bak dışarısı çok sıcak içerisi gibi değil. Aklını kullan erken merken geleyim deme bekle eylülü serin serin diye nasihat ediyor hiç ümidim yok eylülü göreceğimden ama bakalım allah bilir tabii

Canim bende aynen annemde kvalidemde aynen oglusum dur bu sicakda ne yapcaksin uzan keyfine bak diyolar

Canim oncelikle gecmis olsun sakin korkma ben gecen hafta sali gunu yuksek tansiyin sebebi ile acilnsezeryan oldum ve 33+2 deyim cok sukue 2100 gr minnacik bir oglum oldu kuvoze bile girmedik 24 saat sonra evimizdeydik

canım çatın dar dediyse hiç uğraşma benim arkadaşımada doktor çok zor dedi ama kız doğurmak istedi onca sancıdan sonra sezeryan oldu yinedeikiside bir şekilde atlatılır ne yapalım allah yardımcımız olsun...

Canim bende aynen annemde kvalidemde aynen oglusum dur bu sicakda ne yapcaksin uzan keyfine bak diyolar

Bizi düşünen yok tabii diyorum o içerde sıcaktan korunuyor da senin kendi evladın yani beeen noluyorum, onla bir bütünken pişiyorum hatta eriyorum o nolcak diyince de doğmamış çocuğu mu kıskanıyorsun diyor bu seferde iyi dedim önce damadını kayırdın şimdi de torununu kayırıyorsun beni düşünen yok, evlat olmak zormuş

ilahi ya iyi yapmışsın güldüm valla
benim de pazartesi çatı muayenesi var ya eşim dün diyo ki son bir ayda kaç sezaryen kaç normal doğum yaptırmış doktor onu sorcam diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…