2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar kontrolden şimdi çıktım. bebeğim 3000 gr olmuş. başı aşağıda zaten 3 haftadır. çatı muayenesi yapıldı. canım acımadı desem yalan olur. neyse ki normal doğum için hiçbir problem yok dedi dr. eylül de doğum olmasını ümit ediyorum dr umla birlikte :) benden haberler böyle

ilahi ya iyi yapmışsın güldüm valla
benim de pazartesi çatı muayenesi var ya eşim dün diyo ki son bir ayda kaç sezaryen kaç normal doğum yaptırmış doktor onu sorcam diyo
ay aynen benim esim yaaa.esim baslarda normal normal diyip duruyodu.dr risk var deyince hemn senin kararin diyip kenara cekildi...sinir oldmmmm.ortak karar verelim diyorm askim sen daha iyi bilirsn diyo.Ahh bu erkkler....zora gelince kaciyolar hemen

cnm nezamn demiş yanı kaçıncı haftada ?? Bilgin varmı?? Bazı arkdslarim diyoki doğum başlamadan çatın dar mi anlaşılmaz .sizin Dr lar yaptımı çatı muayenesi

Canim benim ya

can yakıcı bişiy mi ya elini mi sokuyor allahım ne zor bu çocuk doğurmak

maşallah kuzuna ... Sağlıkla dogsun insallah

ay aynen benim esim yaaa.esim baslarda normal normal diyip duruyodu.dr risk var deyince hemn senin kararin diyip kenara cekildi...sinir oldmmmm.ortak karar verelim diyorm askim sen daha iyi bilirsn diyo.Ahh bu erkkler....zora gelince kaciyolar hemen
benimki çok yorum yapmıyo da benim normal istediğimi biliyo. sezaryen olursam çok mızmız olurum gibime geliyo.

benim arkadaşlar hep sezeryan oldu. çok memnunlar. 3 gün çekersin sonrası rahat diyorlar yaşamadan bilemicez tabi.
cnm onlar normaldoğumu yaşamamış ki sonuçta.aslında hem normal hem sezeryan olmuşbirilerinin yorumu llazim.en gerçek yorumu onlar yapar bnce

dün kontrolüm vardıı bnm kuzum 2700 gr olmus ama doğumumda doktorum olmayacak eylülde izine cıkıyormus o konuda biraz canım sıkıldı ve randevuyu ay sonuna verdi biraz tedirginim açıkcası

canım bence bu tamamen senin kararın Olmalı.

hayırlı uğurlu olsun bebişin herşey güzel olacak inşallah bol dua et Rabbim yardımcınız olsun tez zamanda kavusursun bebişe...

cnm onlar normaldoğumu yaşamamış ki sonuçta.aslında hem normal hem sezeryan olmuşbirilerinin yorumu llazim.en gerçek yorumu onlar yapar bnce
elimde onlardan da var.
bir ay önce sezeryan oldu bi tanesi. o da sezeryan dedi. şans işi biraz ya Şiddetle normal tavsiye eden de var. Hayırlısı bakalım

cnm nezamn demiş yanı kaçıncı haftada ?? Bilgin varmı?? Bazı arkdslarim diyoki doğum başlamadan çatın dar mi anlaşılmaz .sizin Dr lar yaptımı çatı muayenesi
Doğum başlayınca anlaşılır diyorlar ama ben doktorumla daha ben hamile değilken rutin muayenemde bu konuyu konuşmuştuk. Annem zor doğum yaptığı için korktuğumu söylemiştim o da muayene edip çatın iyi rahim ortada bacak boyun uzun gibi (ne alakası var anlamasam da) şeyler söylemişti 4 kiloya kadar rahat bir doğum olur senin için demişti. Sonrasında hamile kalınca hiç sezeryan konuşmadık normal üzerinden konuşuyor hatta normal doğum egzersizleri veriyor şimdi.

elimde onlardan da var.
bir ay önce sezeryan oldu bi tanesi. o da sezeryan dedi. şans işi biraz ya Şiddetle normal tavsiye eden de var. Hayırlısı bakalım
ay cnm masaallah koleksiyonun genismis sen ne dusunuyosun normal mi olucaksn?? Enetkili yorumu hangi kesim yapiyo peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…