- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
ay aynen benim esim yaaa.esim baslarda normal normal diyip duruyodu.dr risk var deyince hemn senin kararin diyip kenara cekildi...sinir oldmmmm.ortak karar verelim diyorm askim sen daha iyi bilirsn diyo.Ahh bu erkkler....zora gelince kaciyolar hemenilahi ya iyi yapmışsın güldüm valla
benim de pazartesi çatı muayenesi var ya eşim dün diyo ki son bir ayda kaç sezaryen kaç normal doğum yaptırmış doktor onu sorcam diyo
cnm nezamn demiş yanı kaçıncı haftada ?? Bilgin varmı?? Bazı arkdslarim diyoki doğum başlamadan çatın dar mi anlaşılmaz .sizin Dr lar yaptımı çatı muayenesicanım çatın dar dediyse hiç uğraşma benim arkadaşımada doktor çok zor dedi ama kız doğurmak istedi onca sancıdan sonra sezeryan oldu yinedeikiside bir şekilde atlatılır ne yapalım allah yardımcımız olsun...
Canim benim yaBizi düşünen yok tabiidiyorum o içerde sıcaktan korunuyor da senin kendi evladın yani beeen noluyorum, onla bir bütünken pişiyorum hatta eriyorum o nolcak diyince de doğmamış çocuğu mu kıskanıyorsun diyor bu seferde iyi dedim önce damadını kayırdın şimdi de torununu kayırıyorsun beni düşünen yok, evlat olmak zormuş
can yakıcı bişiy mi ya elini mi sokuyor allahım ne zor bu çocuk doğurmakkızlar kontrolden şimdi çıktım. bebeğim 3000 gr olmuş. başı aşağıda zaten 3 haftadır. çatı muayenesi yapıldı. canım acımadı desem yalan olur. neyse ki normal doğum için hiçbir problem yok dedi dr. eylül de doğum olmasını ümit ediyorum dr umla birlikte :) benden haberler böyle
maşallah kuzuna ... Sağlıkla dogsun insallahkızlar kontrolden şimdi çıktım. bebeğim 3000 gr olmuş. başı aşağıda zaten 3 haftadır. çatı muayenesi yapıldı. canım acımadı desem yalan olur. neyse ki normal doğum için hiçbir problem yok dedi dr. eylül de doğum olmasını ümit ediyorum dr umla birlikte :) benden haberler böyle
Benim belimden saga sola dönerken kıt kıt sesler gelıyorKızlar kemiklerim kırılmış gibi ağrıyor.. Diz kapaklarım bile. Sizde de var mı böyle bişey? Belime karnıma ağrı giriyo yarn kontrolüm var bakalım ne diyecek
benimki çok yorum yapmıyo da benim normal istediğimi biliyo. sezaryen olursam çok mızmız olurum gibime geliyo.ay aynen benim esim yaaa.esim baslarda normal normal diyip duruyodu.dr risk var deyince hemn senin kararin diyip kenara cekildi...sinir oldmmmm.ortak karar verelim diyorm askim sen daha iyi bilirsn diyo.Ahh bu erkkler....zora gelince kaciyolar hemen
cnm onlar normaldoğumu yaşamamış ki sonuçta.aslında hem normal hem sezeryan olmuşbirilerinin yorumu llazim.en gerçek yorumu onlar yapar bncebenim arkadaşlar hep sezeryan oldu. çok memnunlar. 3 gün çekersin sonrası rahat diyorlar yaşamadan bilemicez tabi.
can yakıcı bişiy mi ya elini mi sokuyor allahım ne zor bu çocuk doğurmak
maşallah kuzuna ... Sağlıkla dogsun insallah
canım bence bu tamamen senin kararın Olmalı.ay aynen benim esim yaaa.esim baslarda normal normal diyip duruyodu.dr risk var deyince hemn senin kararin diyip kenara cekildi...sinir oldmmmm.ortak karar verelim diyorm askim sen daha iyi bilirsn diyo.Ahh bu erkkler....zora gelince kaciyolar hemen
Canım 2100 gr Doğdu Ağlayarak Doğdu spinal Yaptım ama sonrasinda bebek nefes alışverişi hızlı diye küveze aldılar bugün de tüp takmışlar Ciğer filminde hava çıkmış ondan bir an önce toparlar inşallah yavrum . Benim affedersin ama gazım var ve çıkaramıyorum sürekli Ağrı kesici oluyorum onun haricinde rahatım yürüyorum vs. Sadece Sütüm çok az
evt ama pismanliktan coookkorkyrm.canım bence bu tamamen senin kararın Olmalı.
elimde onlardan da var.cnm onlar normaldoğumu yaşamamış ki sonuçta.aslında hem normal hem sezeryan olmuşbirilerinin yorumu llazim.en gerçek yorumu onlar yapar bnce
Doğum başlayınca anlaşılır diyorlar ama ben doktorumla daha ben hamile değilken rutin muayenemde bu konuyu konuşmuştuk. Annem zor doğum yaptığı için korktuğumu söylemiştim o da muayene edip çatın iyi rahim ortada bacak boyun uzun gibi (ne alakası var anlamasam da) şeyler söylemişti 4 kiloya kadar rahat bir doğum olur senin için demişti. Sonrasında hamile kalınca hiç sezeryan konuşmadık normal üzerinden konuşuyor hatta normal doğum egzersizleri veriyor şimdi.cnm nezamn demiş yanı kaçıncı haftada ?? Bilgin varmı?? Bazı arkdslarim diyoki doğum başlamadan çatın dar mi anlaşılmaz .sizin Dr lar yaptımı çatı muayenesi
mesela benim eşim aslaaaa fikir beyan etmez. nedeni de sonra onu suçlayacak olmamevt ama pismanliktan coookkorkyrm.
37. hafta raporunu tam 37+0 da mı almamız gerekiyor?
ay cnm masaallah koleksiyonun genismiselimde onlardan da var.
bir ay önce sezeryan oldu bi tanesi. o da sezeryan dedi. şans işi biraz ya Şiddetle normal tavsiye eden de var. Hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?