Canım geçmiş olsun Rabbim tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin.O minik gözlere bakinca acılarını unutacaksın eminim.Peki sen kaç gündür sancı mı cekiyosun sürekli? Neden bu kadar uzun sürdü acaba açılman mı geç oldu?Kızlar bugün saat 4 de normal doğum bakınca. bebeğim ı kucağıma aldım diyemeyecegim onu kuvez é aldılar birtek doğum anında gördüm.
Canım çok yanıyor doğum 4 de oldu ama ameliyat hane den 5 30 çıktım kanamam bitmedi çok diktiler dikiş sayımı soylemediler.
Çok ikindi m heralde kuyruk sokumu m çok ağrıyor oturamiyorum bile.
Kan çok kaybettim galiba ayağa kalkınca tansiyon um düşüyor ama bi dr da gelip ilgilenmedi doğum dan sonra.
EmiSemi burası ankara da büyük doğum diye geçiyor ama gelenler bin pişman
İki gündür esimi göremedim doğumdan sonra da esimi göremedim özel oda talep ettik parasini oderdik ama özel odaları dolu diğer odalarda da refakatçi bile yasak.
Annem bile yanım da değil suan tuvalet é zor kalkıp yürüyorum.
Bebeğim kuvez de 2500 kilo 47 santim 36+4 doğum zaman u.
Merak eden yazan herkes se teşekkürler Allah sizleré hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin.
Akşam hast. Deki sagma mak. Süt sagmayi denedim sütum gelmedi.
Yarın inşallah gelir.
Allah herkese şifa versin normal sezeryan fark etmez herkes için en sağlıklı doğum şekli hangi si ise o şekilde nasip olsun inş.
Hayirli geceler
Kızlar bugün saat 4 de normal doğum yaptım bebeğim ı kucağıma aldım diyemeyecegim onu kuvez é aldılar birtek doğum anında gördüm.
Canım çok yanıyor doğum 4 de oldu ama ameliyat hane den 5 30 çıktım kanamam bitmedi çok diktiler dikiş sayımı soylemediler.
Çok ikindi m heralde kuyruk sokumu m çok ağrıyor oturamiyorum bile.
Kan çok kaybettim galiba ayağa kalkınca tansiyon um düşüyor ama bi dr da gelip ilgilenmedi doğum dan sonra.
EmiSemi burası ankara da büyük doğum diye geçiyor ama gelenler bin pişman
İki gündür esimi göremedim doğumdan sonra da esimi göremedim özel oda talep ettik parasini oderdik ama özel odaları dolu diğer odalarda da refakatçi bile yasak.
Annem bile yanım da değil suan tuvalet é zor kalkıp yürüyorum.
Bebeğim kuvez de 2500 kilo 47 santim 36+4 doğum zaman u.
Merak eden yazan herkes se teşekkürler Allah sizleré hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin.
Akşam hast. Deki sagma mak. Süt sagmayi denedim sütum gelmedi.
Yarın inşallah gelir.
Allah herkese şifa versin normal sezeryan fark etmez herkes için en sağlıklı doğum şekli hangi si ise o şekilde nasip olsun inş.
Hayirli geceler
canım beni tanıdıkları için belki de bilmiyorum ama sezeryan ol sen diyorlaray cnm masaallah koleksiyonun genismissen ne dusunuyosun normal mi olucaksn?? Enetkili yorumu hangi kesim yapiyo peki
cnm cokiyi ya 3500 bnce.hem normal doğum yapcksin zorlanmazsnsağol canım benim. dr bir terslik olmazsa en fazla 3500 gr doğar dedi. kız bebekler daha minik doğuyormuş. yani en fazla 500 dr daha alır dedi
himmm .belki de kiyamiyolardir.aci cekmeni istemiyolardircanım beni tanıdıkları için belki de bilmiyorum ama sezeryan ol sen diyorlar
bende her gün aynı şeyi söylüyorum oğluma :)Annem bana her geldiğinde elini karnıma koyup oğlum aklını kullan bak dışarısı çok sıcak içerisi gibi değil. Aklını kullan erken merken geleyim deme bekle eylülü serin serin diye nasihat ediyorhiç ümidim yok eylülü göreceğimden ama bakalım allah bilir tabii
aynı benim kocammesela benim eşim aslaaaa fikir beyan etmez. nedeni de sonra onu suçlayacak olmam
evet bebeğin kimlik kartıyla eşiniz gelip başvuru yapıcak ama para sizin hesabınıza yatacak ptt yekızlar bu doğu yardımı için doğumdan sonra başvurcaz dimi?
Canini sıkma canim insallah iyi haberlerle gelirsinKızlar saat 6 da randevum var ınsallah suyum azalmıştır bir haftadır ac geziyorum bakalım ise yaramış mi...erken dogum ihtimali vs. kafam karmakarışık...
aynen bende senin gibiyim çok kötü şeyler geliyor aklımaGünaydın canlar
Bu ara tayin işleriyle ugrasmam gerek sanırım doğurmak inşallah bitmeden. Vekalet ilişik kesme bi ton şey beni bekliyor. Doğum yapan bebeğini gören anneler yorum yaptıkça çok duygulaniyorum. İçim bi tuhaf oluyor ilk kez sizinle paylaşmak istedim ama sanki kötü birsey olacakmış gibi Allah korusun ya ben onsuz ya da onlar bensiz kalacak gibi duygular basiyor içimi. Bi de bu ay bela ayı denmis üstüne tuz biber oldu. Allahtan hayırlısı diyelim hepinizi öpüyorum. Allaha emanet olun
evet canımkızlar bu doğu yardımı için doğumdan sonra başvurcaz dimi?
Insallah canım sağ ol sana ve annene de kolay gelsin...Canini sıkma canim insallah iyi haberlerle gelirsin
ii hbrlerini beklioruz cnmKızlar saat 6 da randevum var ınsallah suyum azalmıştır bir haftadır ac geziyorum bakalım ise yaramış mi...erken dogum ihtimali vs. kafam karmakarışık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?