benim bi sele beni bekliyor ama ben burdayımYaw bu sıcakta ütü vs yapmak ne zor oluyor yaa( zaten hiç sevmiyorum ütüyü (
Ay aminnnInsallah canım sağ ol sana ve annene de kolay gelsin...
benim bi sele beni bekliyor ama ben burdayım
neden aç geziyon diet miKızlar saat 6 da randevum var ınsallah suyum azalmıştır bir haftadır ac geziyorum bakalım ise yaramış mi...erken dogum ihtimali vs. kafam karmakarışık...
Cok guzelmis canim iyi gunlerde kullaninBu arada herkesin seçerken çok zorlandığı ( benimde dahil) anne bebek çantamı sonunda aldım
İlk görüşte resmen bu çanta benim olmalı dedim, renginden ötürü
Sonra rastgele çantayı karıştırırken içinde termal bir bölümü de olduğunu farkettik :)
Biberondur mamadır taşımak için ayrıca termal bir kap almam gerekmicek:)
Almak isteyen olursa fiyatı Özdilek nike da 119 lira, başka renkleri de vardı:)
Eki Görüntüle 1604427 Eki Görüntüle 1604428 Eki Görüntüle 1604429
doğum yapanlar olunca ben sadece hastaneye götüreceklermi yıkayıp hazırladım haftasonu...iki hafta sonra genel bi büyük temizlik olucak evde..ozamana inş hepsi hallourBir sorum var:)
Bebeğinize aldığınız her kıyafeti şimdiden yıkıyor musunuz mesela 6 ay olanlar vs
Ben sadece şu an yenidoğan ve 0-3 ay olanları yıkıyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum
bu doktorlar niye çılgın gibi bizi beklemişlerdün kontrolüm vardıı bnm kuzum 2700 gr olmus ama doğumumda doktorum olmayacak eylülde izine cıkıyormus o konuda biraz canım sıkıldı ve randevuyu ay sonuna verdi biraz tedirginim açıkcası
doğum yapanlar olunca ben sadece hastaneye götüreceklermi yıkayıp hazırladım haftasonu...iki hafta sonra genel bi büyük temizlik olucak evde..ozamana inş hepsi hallour
artık azar azar bi şeyler yapmak lazım galiba geçen gün bende bi oda süpürdüm tuvaletleri yıkadım akşam ve dün kendime gelemedim ama bütün gün oturmak da çok can sıkıcıBende dün baya yapmıştım ama gece resmen belim kırılcak gibi ağrıdı ayağa kalkamadım
O yüzden bugün 1 hastane çıkışı, bir sabahlık ve gecelik, bir de pijama takımı ütüledim sadece
Kalanları yarın ütülücem artık yavaş yavaş
Başvuru nereye yapılacak ve doğar doğmaz başvuru yapmak lazim mi zamanı varmievet bebeğin kimlik kartıyla eşiniz gelip başvuru yapıcak ama para sizin hesabınıza yatacak ptt ye
Suyumun artmasını engellemek ıcın diyet yapıyorum...neden aç geziyon diet mi
bu doktorlar niye çılgın gibi bizi beklemişlerbenimki de çıkacak diye çok korkuyorum başkasına güvenemem çünkü cuma günü ilk sorum ne zaman izine çıkıyorsunuz olacak
Ben hepsini yikadim.ayri bir yerde saklamiyacagimnicin yan yana dururlarsa da kirlenenilir diye yikadim.Bir sorum var:)
Bebeğinize aldığınız her kıyafeti şimdiden yıkıyor musunuz mesela 6 ay olanlar vs
Ben sadece şu an yenidoğan ve 0-3 ay olanları yıkıyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum
sadece 0-3 ayBir sorum var:)
geçmiş olsun ve gözün aydın canım. neyse bu acılarda geçer en kısa zamanda. bebeğini kucağına alınca unutursun herşeyi. allah analı babalı sağlıcakla büyütsün yavrunu inşallah.Kızlar bugün saat 4 de normal doğum yaptım bebeğim ı kucağıma aldım diyemeyecegim onu kuvez é aldılar birtek doğum anında gördüm.
Canım çok yanıyor doğum 4 de oldu ama ameliyat hane den 5 30 çıktım kanamam bitmedi çok diktiler dikiş sayımı soylemediler.
Çok ikindi m heralde kuyruk sokumu m çok ağrıyor oturamiyorum bile.
Kan çok kaybettim galiba ayağa kalkınca tansiyon um düşüyor ama bi dr da gelip ilgilenmedi doğum dan sonra.
@EmiSemi burası ankara da büyük doğum diye geçiyor ama gelenler bin pişman
İki gündür esimi göremedim doğumdan sonra da esimi göremedim özel oda talep ettik parasini oderdik ama özel odaları dolu diğer odalarda da refakatçi bile yasak.
Annem bile yanım da değil suan tuvalet é zor kalkıp yürüyorum.
Bebeğim kuvez de 2500 kilo 47 santim 36+4 doğum zaman u.
Merak eden yazan herkes se teşekkürler Allah sizleré hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin.
Akşam hast. Deki sagma mak. Süt sagmayi denedim sütum gelmedi.
Yarın inşallah gelir.
Allah herkese şifa versin normal sezeryan fark etmez herkes için en sağlıklı doğum şekli hangi si ise o şekilde nasip olsun inş.
Hayirli geceler
ben hepsini yıkadımmsadece 0-3 ay
Canim sen dolabi nasilnyerlestirdin bilemem ama ben 0-3 3-6 6-9 olarak herseyi beden beden ayirip raflara o sekilde yerlestirdim. 12 aya kadar olan herseyi yikadim utuledim. Yikamadan is pis dolaba koymak istemedim. Uzerindeki toz mayt mikrop vs. Dolaba ve diger giysilere gecer diye korktum. Ben biraz fazla takintiliyim yaptigim abarti olabilir ama kendimce oyle uygun gordum. Bece sende yap. ( bak hepinizin aklina girip kendi dogru bildigimi yaptirmaya calisiyorum. Bu cocuk beni cok degistirdi valla bir garp oldum.Bir sorum var:)
aile ve sosyal politikalar il müdürlüklerine canım 1 ay mıydı 3 ay mıydı emin değilim ama doğar doğmaz değil hemen yatırmıyolar da parayı birkaç aya yatar diyolarBaşvuru nereye yapılacak ve doğar doğmaz başvuru yapmak lazim mi zamanı varmi
Canim hametan agir pisik tedavsinde de kullaniliyor. Sen herseyi duzgun yapmna ragmen pisik iyilesmiyorsa dr hametan veriyor. Yalniz kullanimi 3 gunu asmmali.Aynen bende bilmiyodum aldiktan sonra farkettim ilk gebelik oluncada tecrubesizlik oluyo tabi dogum yaklastikca zaten iyice tirsar oldum drumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?