2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
benim bi sele beni bekliyor ama ben burdayım

Bende dün baya yapmıştım ama gece resmen belim kırılcak gibi ağrıdı ayağa kalkamadım
O yüzden bugün 1 hastane çıkışı, bir sabahlık ve gecelik, bir de pijama takımı ütüledim sadece
Kalanları yarın ütülücem artık yavaş yavaş

Cok guzelmis canim iyi gunlerde kullanin

Bir sorum var:)

Bebeğinize aldığınız her kıyafeti şimdiden yıkıyor musunuz mesela 6 ay olanlar vs
Ben sadece şu an yenidoğan ve 0-3 ay olanları yıkıyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum

Bebeğinize aldığınız her kıyafeti şimdiden yıkıyor musunuz mesela 6 ay olanlar vs
Ben sadece şu an yenidoğan ve 0-3 ay olanları yıkıyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum
doğum yapanlar olunca ben sadece hastaneye götüreceklermi yıkayıp hazırladım haftasonu...iki hafta sonra genel bi büyük temizlik olucak evde..ozamana inş hepsi hallour

dün kontrolüm vardıı bnm kuzum 2700 gr olmus ama doğumumda doktorum olmayacak eylülde izine cıkıyormus o konuda biraz canım sıkıldı ve randevuyu ay sonuna verdi biraz tedirginim açıkcası
bu doktorlar niye çılgın gibi bizi beklemişler benimki de çıkacak diye çok korkuyorum başkasına güvenemem çünkü cuma günü ilk sorum ne zaman izine çıkıyorsunuz olacak

artık azar azar bi şeyler yapmak lazım galiba geçen gün bende bi oda süpürdüm tuvaletleri yıkadım akşam ve dün kendime gelemedim ama bütün gün oturmak da çok can sıkıcı

Ben hepsini yikadim.ayri bir yerde saklamiyacagimnicin yan yana dururlarsa da kirlenenilir diye yikadim.

geçmiş olsun ve gözün aydın canım. neyse bu acılarda geçer en kısa zamanda. bebeğini kucağına alınca unutursun herşeyi. allah analı babalı sağlıcakla büyütsün yavrunu inşallah.

Canim sen dolabi nasilnyerlestirdin bilemem ama ben 0-3 3-6 6-9 olarak herseyi beden beden ayirip raflara o sekilde yerlestirdim. 12 aya kadar olan herseyi yikadim utuledim. Yikamadan is pis dolaba koymak istemedim. Uzerindeki toz mayt mikrop vs. Dolaba ve diger giysilere gecer diye korktum. Ben biraz fazla takintiliyim yaptigim abarti olabilir ama kendimce oyle uygun gordum. Bece sende yap. ( bak hepinizin aklina girip kendi dogru bildigimi yaptirmaya calisiyorum. Bu cocuk beni cok degistirdi valla bir garp oldum.)

Başvuru nereye yapılacak ve doğar doğmaz başvuru yapmak lazim mi zamanı varmi
aile ve sosyal politikalar il müdürlüklerine canım 1 ay mıydı 3 ay mıydı emin değilim ama doğar doğmaz değil hemen yatırmıyolar da parayı birkaç aya yatar diyolar

Aynen bende bilmiyodum aldiktan sonra farkettim ilk gebelik oluncada tecrubesizlik oluyo tabi dogum yaklastikca zaten iyice tirsar oldum drumdan
Canim hametan agir pisik tedavsinde de kullaniliyor. Sen herseyi duzgun yapmna ragmen pisik iyilesmiyorsa dr hametan veriyor. Yalniz kullanimi 3 gunu asmmali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…