- 3 Nisan 2015
- 261
- 411
- 103
allah sana güç kuvvet versin canım. buna da şükür diyelim. küvezden çıktığında bütün sıkıntılarını unutacan inşallah.İnşallah çok zor Ağlayarak gidiyorum küveze
ya suyla da mı alakalı diyet, bende şekerden dolayı diyet yapıyorum diyette ayrı bir bunalttı beniSuyumun artmasını engellemek ıcın diyet yapıyorum...
Canim cok gecmis olsun. Rabbim sizi birbirinize bagislasin. Yaninda kisenin olmamasi zor rabbim guc kuvvet versin insallahhh. Bebegin hayirli olsun.Kızlar bugün saat 4 de normal doğum yaptım bebeğim ı kucağıma aldım diyemeyecegim onu kuvez é aldılar birtek doğum anında gördüm.
Canım çok yanıyor doğum 4 de oldu ama ameliyat hane den 5 30 çıktım kanamam bitmedi çok diktiler dikiş sayımı soylemediler.
Çok ikindi m heralde kuyruk sokumu m çok ağrıyor oturamiyorum bile.
Kan çok kaybettim galiba ayağa kalkınca tansiyon um düşüyor ama bi dr da gelip ilgilenmedi doğum dan sonra.
EmiSemi burası ankara da büyük doğum diye geçiyor ama gelenler bin pişman
İki gündür esimi göremedim doğumdan sonra da esimi göremedim özel oda talep ettik parasini oderdik ama özel odaları dolu diğer odalarda da refakatçi bile yasak.
Annem bile yanım da değil suan tuvalet é zor kalkıp yürüyorum.
Bebeğim kuvez de 2500 kilo 47 santim 36+4 doğum zaman u.
Merak eden yazan herkes se teşekkürler Allah sizleré hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin.
Akşam hast. Deki sagma mak. Süt sagmayi denedim sütum gelmedi.
Yarın inşallah gelir.
Allah herkese şifa versin normal sezeryan fark etmez herkes için en sağlıklı doğum şekli hangi si ise o şekilde nasip olsun inş.
Hayirli geceler
miskcim sana bir sorum olacak. yanlış hatırlamıyorsam sende idrarda protein çıkmıştı. ben de de şüpheleniyorlar ve idrar biriktiriyorum. ama beni çok korkuttular. protein çıktıysa bebeği erken doğurtacaklar. çünkü bende tansiyon çıktı ve 15 e 10 a kadar yükseliyor. çok sıkıntıdayım. üzülüyorum. sen nasıl tedavi oldun. ya da şimdi sende durumlar ne aşamada? bana yardımcı olursan inan çok sevinirim canım.benim bilgim yok canım..benim grubum burası
Canım benim büyük abimin eşi ilk oğlunu normal ikinciyi sezeryan yaptı; ilk Doğumu çok zor olmuş ( tabi bu yengemin çatı veya bünyesiyle ilgili) onun bu yapıyla normal yapmaması gerekirmiş, ebe doğumda karnına abanmış ta abanmış çocuk aşağı insin diye; o yüzden o hep kesinlikle sezeryan diyo; ama bunları kimseyi korkutmak için yazmıyorum demek istediğim bu kişiden kişiye değişir; çok rahat doğum yapan arkadaşlarım var; Dr Lara biraz kulak vermekte fayda var normal olmaz diyosa da çok ta tutturmamak gerek; ben ilk oğlumda da Allah'ım benim için hayırlısı hangisi ise dua ettim hep ilk sezeryan olmasına rağmen yine öyle diyorum geleceği varsa Normal de gelir yetişemeden doğuverir, onu Allah bilir ben kadeciyim bu konuda :)elimde onlardan da var.
bir ay önce sezeryan oldu bi tanesi. o da sezeryan dedi. şans işi biraz ya Şiddetle normal tavsiye eden de var. Hayırlısı bakalım
Canim ben simdilik ne aldiysam onlari yikayip utuledim cok sukur annemin aldiklarini yikayip utulemem lazim simdi zaten 100de 99u 0-3,3-6aylik ama 6-9 da varBir sorum var:)
Bebeğinize aldığınız her kıyafeti şimdiden yıkıyor musunuz mesela 6 ay olanlar vs
Ben sadece şu an yenidoğan ve 0-3 ay olanları yıkıyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum
Bendee)))hepsini yikiyorummben hepsini yıkadımm
özgeyle bebin karnımdan çıtlama sesi geliyor misk. bende hele bir aydır bebek dönerken çıt çıt diye ses duyuyorum. bebek karnımın neresindeyse ses oradan geliyor. bize daha doğmadan mesaj gönderiyorlar.ne sesi özge
Inş azalmıştır canım bu kadar dikkat ediyorsun; hayırlı haberlerle dön inş canımKızlar saat 6 da randevum var ınsallah suyum azalmıştır bir haftadır ac geziyorum bakalım ise yaramış mi...erken dogum ihtimali vs. kafam karmakarışık...
Bir sorum var:)
Bebeğinize aldığınız her kıyafeti şimdiden yıkıyor musunuz mesela 6 ay olanlar vs
Ben sadece şu an yenidoğan ve 0-3 ay olanları yıkıyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum
evet canım biliyorum senin doğum yapma sebebini. bebeğininn de sağlıklı olduğunu biliyorum şükürler olsun rabbime. senden de cesaret alıyorum zaten. hayırlısı bakalım. allahınn dediği olurmuş. sen bol bol öp kokla bebeğini. inşallah biz de yakın zamanda senin gibi öper koklarız.Canim oncelikle gecmis olsun sakin korkma ben gecen hafta sali gunu yuksek tansiyin sebebi ile acilnsezeryan oldum ve 33+2 deyim cok sukue 2100 gr minnacik bir oglum oldu kuvoze bile girmedik 24 saat sonra evimizdeydik
Canım benim sekerim çıkmadı diyetimin tek nedeni suyun artmasını engellemek çünkü yediğimiz seyler de su miktarını arttırıyor...ya suyla da mı alakalı diyet, bende şekerden dolayı diyet yapıyorum diyette ayrı bir bunalttı beni
ya suyun fazla olmasıda sorun demek ki arkadaşlaın suyu eksik onun sıkıntısını çekiyolar allah yardımcın olsun canımCanım benim sekerim çıkmadı diyetimin tek nedeni suyun artmasını engellemek çünkü yediğimiz seyler de su miktarını arttırıyor...
Insallah canım 1.5 kilo verdim bugün itibariyle bakalım ne diyecek doktor ...Inş azalmıştır canım bu kadar dikkat ediyorsun; hayırlı haberlerle dön inş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?