2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim cok gecmis olsun. Rabbim sizi birbirinize bagislasin. Yaninda kisenin olmamasi zor rabbim guc kuvvet versin insallahhh. Bebegin hayirli olsun.

benim bilgim yok canım..benim grubum burası
miskcim sana bir sorum olacak. yanlış hatırlamıyorsam sende idrarda protein çıkmıştı. ben de de şüpheleniyorlar ve idrar biriktiriyorum. ama beni çok korkuttular. protein çıktıysa bebeği erken doğurtacaklar. çünkü bende tansiyon çıktı ve 15 e 10 a kadar yükseliyor. çok sıkıntıdayım. üzülüyorum. sen nasıl tedavi oldun. ya da şimdi sende durumlar ne aşamada? bana yardımcı olursan inan çok sevinirim canım.

elimde onlardan da var.
bir ay önce sezeryan oldu bi tanesi. o da sezeryan dedi. şans işi biraz ya Şiddetle normal tavsiye eden de var. Hayırlısı bakalım
Canım benim büyük abimin eşi ilk oğlunu normal ikinciyi sezeryan yaptı; ilk Doğumu çok zor olmuş ( tabi bu yengemin çatı veya bünyesiyle ilgili) onun bu yapıyla normal yapmaması gerekirmiş, ebe doğumda karnına abanmış ta abanmış çocuk aşağı insin diye; o yüzden o hep kesinlikle sezeryan diyo; ama bunları kimseyi korkutmak için yazmıyorum demek istediğim bu kişiden kişiye değişir; çok rahat doğum yapan arkadaşlarım var; Dr Lara biraz kulak vermekte fayda var normal olmaz diyosa da çok ta tutturmamak gerek; ben ilk oğlumda da Allah'ım benim için hayırlısı hangisi ise dua ettim hep ilk sezeryan olmasına rağmen yine öyle diyorum geleceği varsa Normal de gelir yetişemeden doğuverir, onu Allah bilir ben kadeciyim bu konuda :)

Bir sorum var:)

Bebeğinize aldığınız her kıyafeti şimdiden yıkıyor musunuz mesela 6 ay olanlar vs
Ben sadece şu an yenidoğan ve 0-3 ay olanları yıkıyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum
Canim ben simdilik ne aldiysam onlari yikayip utuledim cok sukur annemin aldiklarini yikayip utulemem lazim simdi zaten 100de 99u 0-3,3-6aylik ama 6-9 da var

Bir sorum var:)

Bebeğinize aldığınız her kıyafeti şimdiden yıkıyor musunuz mesela 6 ay olanlar vs
Ben sadece şu an yenidoğan ve 0-3 ay olanları yıkıyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum

Ben hepsini yıkadım canım. Hatta biz 3 lü bi pijama takımı almışız 18aylık onu bile yıkadım. Dolabına çekmecesine koyduğum herşey temiz olsun istedim, yarısı yıkanmış yarısı tozlu olmasın diye yani :)

Canim oncelikle gecmis olsun sakin korkma ben gecen hafta sali gunu yuksek tansiyin sebebi ile acilnsezeryan oldum ve 33+2 deyim cok sukue 2100 gr minnacik bir oglum oldu kuvoze bile girmedik 24 saat sonra evimizdeydik
evet canım biliyorum senin doğum yapma sebebini. bebeğininn de sağlıklı olduğunu biliyorum şükürler olsun rabbime. senden de cesaret alıyorum zaten. hayırlısı bakalım. allahınn dediği olurmuş. sen bol bol öp kokla bebeğini. inşallah biz de yakın zamanda senin gibi öper koklarız.

Kızlar bugün saat yarımdan beri başım acayip Dönüyor, başka hiçbir şikayetim yok hep yatıyorum ayaklarımı kaldırdım; hala da tam geçmedi, tansiyonumu ölçtüm hep o normal, Kafamı oynatınca Dönme artıyor, sanırım kulaktan Kaynaklı, yarın kontrolüm var diye Dr aramadım geçsin diye bekliyorum ama azalsa da hala kalkınca dönüyor, klima Çarptı belkide hep karşısındayım, kulak üşütmesi böyle yapar mı ki

yabanci hayat canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucakla evinize dönün inş beraber canım; doğumun zor olmuş, inş çabucak dikişlerin iyileşir ağrıların azalır canım, orada yalnız olmak çok zor insan duygusal oluyor zaten ama zorunu atlattın canım evine ailene eşine yavruna kısa sürede kavuş inş canım; Allah güç kuvvet versin

Benimde dün akşamdan beri hiç takatim yoktu, hatta sabah yataktan zor kalktım. Anneme gitmek zorunda kaldım, 5 dk.lık. mesafe ama ne zor geldi yürümek. Tatlı birşeyler yedim anca öğlen kendime geldim. Şimdi evdeyim ütü yapıyorum bebişin kıyafetlerini yıkıyorum. 2 posta daha var yıkanacak. Yarında onları hallederim. Sıcaklar çok bunaltiyor

Uyku seti alanlarrr bebek yeni doğunca yorgan kullanılır mi ki üstüne? Sıcak olmaz mi sanki.yorgan haricinde bir de ince örtü mü diktirsem diyorum yatağının tülüne uygun hem görsellik olsun.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

kızlar siz de benim gibi mağdur olmayın diye bu mesajı yazyorum. dün tansiyon sebebiyle gittiğim doktor bana 24 saat idrar biriktir dedi. idrarı pet şişeye biriktir ve bizim hastanede idrarda protein ölçümü yapılmadığı için araştırma hastanesine götür dedi. . ben de öyle yaptım. sabah israrı götürdük. laboratuvardaki kadım benim doktoruma çok kızdı. meğer laboratuvarın verdiği turuncu renkli kaba birktirmek gerekiyormuş. sağlıklı ölçüm anca bu şekilde olurmuş.d oktorunuz çok cahil biri demeye getirdi. halbuki doktoru da defalarca uyarmışlar. bugün sonucu öğrenir içim rahat eder derken tekrar başladık idrar biriktirmeye. çok canım sıkıldı. zaten sabırsız bir yanım var. yarına kadar gene merak içinde bekleyeceğim acaba protein var mı yok mu bebeği erken mi doğurtacaklar diye. sizinde aklınızda bulunsun öyle birşey olursa doktora hatırlatın. ya da önce laboratuvara gidin. bi de bana dua edin de sonuç güzel çıksın. :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…