2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım bence battaniyeler yeterli, çok Kışta bile evinsıcaksa yorgan örtülmüyor minik bebeğe, battaniye yetebiliyor ya da uyuyan bi bebekse yarım uyku tulumu açmasın diye üstünü

Doğu yapan herkeze hhayırlı ugurlu olsun.kuvezdeki bbebeklere de rRabbimtez zaman da sşifaversin iinşallah. Bende dün suyum geldi diye suphelendim.vajinal iltihabim vardı onunla karistirdim sanırım.idrarimi yaptiktan sonra kan lekesi fark ettim.hafif ağrı da olunca doktora gittim.ustten baktı suyun iyi dedi nst de hafif sancı çıktı ama önemli değil dedi sonra alttan muayene etti 1 cm acilma vardı ayrıca catin çok güzel çok rahat doğum yaparsın dedi çok mutlu oldum. Ama suan evdeyim hiçbir sıkıntı yok ne ağrı ne sancı doğum yaparım sanmıştım şimdi ise her an olcakmis gibi sanci bekliyorum.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.hayirli zamanda hayırlı doğumlar yaparız insallah

benim göğüsler yara olacak ya acayip acıyor. krem sürdüm ama çok fayda etmedi ne yapıcaz böyle.

Ayy allahim bi caresini bulursaniz banada soyleyin en etkili nedir diye kopuyolar resmen iyyy cok kotu durumdalar

Kizlar ben 1 haftadir her sabah lanolin krem suruyorum. Uclari hassas baya ama aci falan yok hic. Birde baya baya sarimsi seffafimsi bir sivi geliyor benim goguslerden.

Kizlar ben 1 haftadir her sabah lanolin krem suruyorum. Uclari hassas baya ama aci falan yok hic. Birde baya baya sarimsi seffafimsi bir sivi geliyor benim goguslerden.
daha şimdiden acıyorsa Sonrasını düşünemiyorum. mustela kullanıyorum ben de ama kantaron sürecek artık

Canim ben uykusetinin yorganini cikardim nevresiminden kaldirdim. O yorganin kilifi varya onu serdim sadece yorgannicin cok sicak ya o carsafla prterim ya da penye battaniye aldim 4-5 tane onlari kullanirim diye dusunuyorum.

Ben uyku seti almadım kızlar illa gerekli midir? Kendim de almadım çeyizime kullanmıyorum, elyaf olduğu için. Beşiğimizin yan korkulukları var. Sizce napayım almam gerekir mi

Kızlar ya benim 2 gundur akıntım cok arttı, acaba idrar yolu enfeksiyonum geciyor ondan mıdır? Antibiyotik kullaniyorum 4 gundur

ya suyla da mı alakalı diyet, bende şekerden dolayı diyet yapıyorum diyette ayrı bir bunalttı beni
ben de bunaldım bundan önce 2 ay çok iyi gitmiştim 500 gr almıştım bu cuma kontrolde fırça var çok feci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…