Canım bence battaniyeler yeterli, çok Kışta bile evinsıcaksa yorgan örtülmüyor minik bebeğe, battaniye yetebiliyor ya da uyuyan bi bebekse yarım uyku tulumu açmasın diye üstünüUyku seti alanlarrr bebek yeni doğunca yorgan kullanılır mi ki üstüne? Sıcak olmaz mi sanki.yorgan haricinde bir de ince örtü mü diktirsem diyorum yatağının tülüne uygun hem görsellik olsun.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
banada gelmiş bende anlamadımkızlar bana şöyle bir bildirim geldi:
2015 Eylül Anneleri konusunda yer alan mesajınız 2015 Eylül Anneleri WhatsApp grup konusuna taşınmıştır.
ne ki ola? korktum bizim topiği kapattılar diye!
benim göğüsler yara olacak ya acayip acıyor. krem sürdüm ama çok fayda etmedi ne yapıcaz böyle.
Ayy allahim bi caresini bulursaniz banada soyleyin en etkili nedir diye kopuyolar resmen iyyy cok kotu durumdalar
Banada geldi ama oyle bir sayfaya ulasilamiyor hata veriyor.banada gelmiş bende anlamadım
daha şimdiden acıyorsa Sonrasını düşünemiyorum. mustela kullanıyorum ben de ama kantaron sürecek artıkKizlar ben 1 haftadir her sabah lanolin krem suruyorum. Uclari hassas baya ama aci falan yok hic. Birde baya baya sarimsi seffafimsi bir sivi geliyor benim goguslerden.
Canim ben uykusetinin yorganini cikardim nevresiminden kaldirdim. O yorganin kilifi varya onu serdim sadece yorgannicin cok sicak ya o carsafla prterim ya da penye battaniye aldim 4-5 tane onlari kullanirim diye dusunuyorum.Uyku seti alanlarrr bebek yeni doğunca yorgan kullanılır mi ki üstüne? Sıcak olmaz mi sanki.yorgan haricinde bir de ince örtü mü diktirsem diyorum yatağının tülüne uygun hem görsellik olsun.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Off off kelebekleri takicaz galiba emzirirken.daha şimdiden acıyorsa Sonrasını düşünemiyorum. mustela kullanıyorum ben de ama kantaron sürecek artık
aynen yaBanada geldi ama oyle bir sayfaya ulasilamiyor hata veriyor.
Saol canımaile ve sosyal politikalar il müdürlüklerine canım 1 ay mıydı 3 ay mıydı emin değilim ama doğar doğmaz değil hemen yatırmıyolar da parayı birkaç aya yatar diyolar
philips aventkızlar Göğüs Kalkan'ı alan oldu mu? işe yarar mı ben şimdiden kullanıcam sanırım. alanlar hangi marka aldı
. Aaa kandirildim mi yaniiiiidr um baya baya catin dar diguramazsn ,dogum ortasnda sezeryana alinirsn dedi
Beni de dun aradı saglik ocagi, son kontrolumu yapti. Bebek dogduktan sonra 3. Gun tekrar gel dedi o kadar...
ben de bunaldım bundan önce 2 ay çok iyi gitmiştim 500 gr almıştım bu cuma kontrolde fırça var çok feciya suyla da mı alakalı diyet, bende şekerden dolayı diyet yapıyorum diyette ayrı bir bunalttı beni
ben aşıya da geç gittim. kadın aradı aradı artık kızacaktı gittimBeni hic gormediler bilegorseler tanimazlar sadece 2 kere aradilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?