- 21 Aralık 2012
- 198
- 162
- 123
kızlar Göğüs Kalkan'ı alan oldu mu? işe yarar mı ben şimdiden kullanıcam sanırım. alanlar hangi marka aldı
geçmiş olsun canımKızlar doktordan geliyorum kızım önce korkuttu protein +2 çıktı karaciğer de enzim var mu diye bakıldı çok şiş sin dedi fakat tahliller iyi çıktı yoksa bugün acele sezeryan olacaktım nese yırtık 21 agustos cuma kızımla buluşma tarihimiz 9 gün kaldı
Chicco aldım sanıyorum yalnış hatırlamıyorsam bi de aventin vardı ondan kafam karıştı; steril edip doğum çantasına paketledim canımkızlar Göğüs Kalkan'ı alan oldu mu? işe yarar mı ben şimdiden kullanıcam sanırım. alanlar hangi marka aldı
BennnnnKizlar aranizda benim gibi doktor solemeden kendi tercihile sezeryani secen varmiiii????
Kizlar aranizda benim gibi doktor solemeden kendi tercihile sezeryani secen varmiiii????
Tsk ederim :)çok şükür hepimiz en hayırlı zamanda yavrularimizi kucağımiza aliriz insallahgeçmiş olsun canım
bol bol emiyor maşallah uyuyor teyzesidün doktordaydım tekrar işe dönmedim..normalde buralardayım yoksa :)))...doğum yapınca haber vericem inşş ben sizee..eymencik napıyor acaba
Canım ben de hem tansiyon Yükseldi, hem de idrarda protein Kaçağı oldu maalesefmiskcim sana bir sorum olacak. yanlış hatırlamıyorsam sende idrarda protein çıkmıştı. ben de de şüpheleniyorlar ve idrar biriktiriyorum. ama beni çok korkuttular. protein çıktıysa bebeği erken doğurtacaklar. çünkü bende tansiyon çıktı ve 15 e 10 a kadar yükseliyor. çok sıkıntıdayım. üzülüyorum. sen nasıl tedavi oldun. ya da şimdi sende durumlar ne aşamada? bana yardımcı olursan inan çok sevinirim canım.
Ya korkutmaKızlaaaaarr ishal oldum, akıntım da arttı bugun, cok panikliyorum, korku sardi beni. Ya oglusum geliyosa...
BeeeennnKizlar aranizda benim gibi doktor solemeden kendi tercihile sezeryani secen varmiiii????
Allah Allah niye öyle Yaptılar ki, ben evde 5 lt lik su şişesine biriktirdim, herhangi bi sorun çıkartmadılar. Hastaneye yattığımda da kendileri yeni olmayan mi kap getirdiler, ona Yaptım hep yani.kızlar siz de benim gibi mağdur olmayın diye bu mesajı yazyorum. dün tansiyon sebebiyle gittiğim doktor bana 24 saat idrar biriktir dedi. idrarı pet şişeye biriktir ve bizim hastanede idrarda protein ölçümü yapılmadığı için araştırma hastanesine götür dedi. . ben de öyle yaptım. sabah israrı götürdük. laboratuvardaki kadım benim doktoruma çok kızdı. meğer laboratuvarın verdiği turuncu renkli kaba birktirmek gerekiyormuş. sağlıklı ölçüm anca bu şekilde olurmuş.d oktorunuz çok cahil biri demeye getirdi. halbuki doktoru da defalarca uyarmışlar. bugün sonucu öğrenir içim rahat eder derken tekrar başladık idrar biriktirmeye. çok canım sıkıldı. zaten sabırsız bir yanım var. yarına kadar gene merak içinde bekleyeceğim acaba protein var mı yok mu bebeği erken mi doğurtacaklar diye. sizinde aklınızda bulunsun öyle birşey olursa doktora hatırlatın. ya da önce laboratuvara gidin. bi de bana dua edin de sonuç güzel çıksın. :-(
Annem geçen doğumunu anlatmıştı. Ishal OLDUĞUNU söylemişti ama geceden sabaha kadar sürekli tuvalete gittiğini hatta nerdeyse orda sabahladığını Anlattı. Bence panikleme durumu gözlemle.Kızlaaaaarr ishal oldum, akıntım da arttı bugun, cok panikliyorum, korku sardi beni. Ya oglusum geliyosa...
herkeste aynı olmaz ki cnm ben doğumdan 5-6 gün önce ishal oldum günde 5-6 kez çıktım wcye dr ilaç verdi ona rağmen günde 3 kez çıktım.. idrara çok sık çıkıyordum zaten o ayrı.. ama ishal genellikle doğumun yaklaştığının habercisidir.. P pinar_pnr cnm bence dr danış şakası yok bu işlerin..Annem geçen doğumunu anlatmıştı. Ishal OLDUĞUNU söylemişti ama geceden sabaha kadar sürekli tuvalete gittiğini hatta nerdeyse orda sabahladığını Anlattı. Bence panikleme durumu gözlemle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?