2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar Göğüs Kalkan'ı alan oldu mu? işe yarar mı ben şimdiden kullanıcam sanırım. alanlar hangi marka aldı

Ben aldım canım. Okuldan dogum yapan arkadaşlar vardı. Israrla önerdiler. Bir arkadaşta ise gözlerimle kullaninca iyilestigini gördüm. Avent aldım ben. Umarım bizde de ise yarar

Ben de almadim uyku seti, yorgan kullanilmaz dediler genelde. Ama kendim ince yün yorgan kullaniyorum, ondan alacagim sanirim, hem cok hafif hem saglikli

geçmiş olsun canım

Kızlar benım gibi olanınız varmı ilkini normal doguran ve ikinci normal dogum korkusu olan
Korksamda sanki ikinci üçüncüler kolay olur diyolar ne kadar dogru bılmıyorum kafam çok karışık

iyi akşamlar kızlar bız bugun bebeğimle kontrole gittik 2660 gr 49 cm olmus bebeğimm :) hersey normal dedi 34 hafta 34+0 olmamıza ragmen doğum hakkında kesın konusmadı ve alttan muane etmedi ve bebeğim aynı babasına benziyor ya hıcmı anneye benzemez:)

missladybird canım krem sürerken göğüslerinizin ucuna o yüzden süt geliyordur, bana Dr demişti çok uyarırsanız süt gelir hassasşıyor acıyor o zaman, kremi seri bi şekilde sürmek lazım

Kızlaaaaarr ishal oldum, akıntım da arttı bugun, cok panikliyorum, korku sardi beni. Ya oglusum geliyosa...

Canım ben de hem tansiyon Yükseldi, hem de idrarda protein Kaçağı oldu maalesef o Yüzden 35+0 da aldım kızımı kucağıma. Bunlar preeklemsi belirtileri ve bebeğe de anneye de zarar verIyor. Inş sen de yoktur da zamanını bekler kuzucuğun

Kızlaaaaarr ishal oldum, akıntım da arttı bugun, cok panikliyorum, korku sardi beni. Ya oglusum geliyosa...
Ya korkutma benimde öyle ayniyiz ama ben buna yormamistim hiç hatta bugün doktor daydım sormadım bile dün çok meyve yemistim ondandır diye dusundum

Allah Allah niye öyle Yaptılar ki, ben evde 5 lt lik su şişesine biriktirdim, herhangi bi sorun çıkartmadılar. Hastaneye yattığımda da kendileri yeni olmayan mi kap getirdiler, ona Yaptım hep yani.

Annem geçen doğumunu anlatmıştı. Ishal OLDUĞUNU söylemişti ama geceden sabaha kadar sürekli tuvalete gittiğini hatta nerdeyse orda sabahladığını Anlattı. Bence panikleme durumu gözlemle.

Annem geçen doğumunu anlatmıştı. Ishal OLDUĞUNU söylemişti ama geceden sabaha kadar sürekli tuvalete gittiğini hatta nerdeyse orda sabahladığını Anlattı. Bence panikleme durumu gözlemle.
herkeste aynı olmaz ki cnm ben doğumdan 5-6 gün önce ishal oldum günde 5-6 kez çıktım wcye dr ilaç verdi ona rağmen günde 3 kez çıktım.. idrara çok sık çıkıyordum zaten o ayrı.. ama ishal genellikle doğumun yaklaştığının habercisidir.. P pinar_pnr cnm bence dr danış şakası yok bu işlerin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…