2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben uyku seti almadım kızlar illa gerekli midir? Kendim de almadım çeyizime kullanmıyorum, elyaf olduğu için. Beşiğimizin yan korkulukları var. Sizce napayım almam gerekir mi

Ben uyku seti aldım funnababyden. O elyaf olan yorganını çıkardım yıkadıktan sonra elyaf yerine english home indiriminden aldığım pamuk yorganı taktım. Setin içinden çıkan elyaf yorganı da kaldırdım şimdilik dolabına. Annem kışın oyun halısını yere koyarsan altına serersin dedi ama bilemedim.

Bugün sabahtan beri adet sancısı gibi sancım var bacaklarıma da vuruyor cuma kontrol var onun için doktoru aramadım klimamı yaptı acaba diyorum umarım sorun yoktur

baktım canım baktım daha nelere baktım gittim denedim ben hiç öyle gecelik pijama giymem çok garip hissediyorum bir tek şey beğendim oda şimdi tam oldu e 35+2 deyim kilo aldığımda dar gelecek beklicem daha bakim eylülde yeni pijamalar gelir dediler kızım erken davranırsada gerçekten çarşafa sarınırım napim

ben gecelik pijama baktım şaka gibi bir şey beğenemedim siz nasıl beğendiniz ya offff ben çok şey istiyorum sanırım
Canım bende giyemem o gecelikleri diye spor bi pijama takimi aldım.şuan üzerine tam olanı al bence doğumdan sonrada sadece azıcık göbek inecek nasılsa.

Kızlaar, çok şükür doğum valizim hazır! Çok mutluyum yaa :)
Bide bu aventin kalkanı nasıl kullanılacak hiç anlamadım ben ya.. Kılavuzunda max 40 dk takın diyo.. Yani ne zaman nasıl takıcaz, bilen varsa beri gelsin..

Ben de herkeste aynı olmadığını anlatmak için yazmıştım. Paniklemeyip kendine dikkat etmesini Söylemek istedim. Ben hamileliğimin başından beri ishalim mesela.

kızlar emzirme sütyeni markası istiyorum atlet de olur rahat kullanışlı bi de biraz toparlayıcı özellikli olsun istiyorum. çok mu şey istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…