- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
kızlar Göğüs Kalkan'ı alan oldu mu? işe yarar mı ben şimdiden kullanıcam sanırım. alanlar hangi marka aldı
Yok canim benim 32. Haftadan beri geliyor sut. Ben kremi 1 haftadir kullaniyorum.missladybird canım krem sürerken göğüslerinizin ucuna o yüzden süt geliyordur, bana Dr demişti çok uyarırsanız süt gelir hassasşıyor acıyor o zaman, kremi seri bi şekilde sürmek lazım
Geçmiş olsunBen de elimi yaktim
Canim ben gebeligimin basindan beri ishalim herkes ayni seyi yasamiyor korkutma kendin.Ya korkutmabenimde öyle ayniyiz ama ben buna yormamistim hiç hatta bugün doktor daydım sormadım bile dün çok meyve yemistim ondandır diye dusundum
Burda biri dogumdan once ishal oldum demişti hatırlamadım kim oldugunuYa korkutmabenimde öyle ayniyiz ama ben buna yormamistim hiç hatta bugün doktor daydım sormadım bile dün çok meyve yemistim ondandır diye dusundum
Ben uyku seti almadım kızlar illa gerekli midir? Kendim de almadım çeyizime kullanmıyorum, elyaf olduğu için. Beşiğimizin yan korkulukları var. Sizce napayım almam gerekir mi
Canım ne güzel ya kurtuldun.aldın oglusunu kucağına darısı başımıza.bende artik dogsun bi an önce iyileseyim diyorum.bol bol emiyor maşallah uyuyor teyzesi
benim dediğim markaya baktın mı canım? bone clupben gecelik pijama baktım şaka gibi bir şey beğenemedim siz nasıl beğendiniz ya offff ben çok şey istiyorum sanırım
Senin demi seker varben de bunaldım bundan önce 2 ay çok iyi gitmiştim 500 gr almıştım bu cuma kontrolde fırça var çok feci
Evet canım şuan kontrol altına aldık gibi ölçümler iyi onun için de saldım sanki birazSenin demi seker var
Canım bende giyemem o gecelikleri diye spor bi pijama takimi aldım.şuan üzerine tam olanı al bence doğumdan sonrada sadece azıcık göbek inecek nasılsa.ben gecelik pijama baktım şaka gibi bir şey beğenemedim siz nasıl beğendiniz ya offff ben çok şey istiyorum sanırım
Ben de herkeste aynı olmadığını anlatmak için yazmıştım. Paniklemeyip kendine dikkat etmesini Söylemek istedim. Ben hamileliğimin başından beri ishalim mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?