2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
[QUOTE="kattina, post: 42137177, member: bol bol emiyor maşallah uyuyor teyzesi . ]

benim aldıklarımı da bana hiç yakıştırmadılar spor bi şey de bulmak zor. rengi cezbetti beni de.

katticim normal doğumla ilgili beni teşvik edip cesaretlendirirmsn?? Çokistyrm normali.sezeryan olmk istemym hhiç ama hiccc.kacgundur kafamda hep bu var.normalle ilgili yazılar ookuyorum surekli.sen normal doğum yaptın ilk doğumunda normaldir.artisi eksisiyle anlatrmisn.sanrm ben kesin karar verdm normal dogrcm,en azından sonuna kadar direncm bunun için.ama yaşayan birinden birşeyler duymaya çok ihtycm var.zorlukları ve hazır olmam gereken durumları anlatır misn? Bide sancı başladığında,yada ilerlediğinde napmaliyim..işte kısacası tecrübelerini anlatmani istyrm

canım benim Anladığım kalkan yara olunca çamaşıra dokunmaması için Kullanılacak . ben bugün Acıya dayanamadım hemen sipariş ettim bir tane. Anladığım şey doğruysa şimdiden kullanıcam sanırım

kızlar emzirme sütyeni markası istiyorum atlet de olur rahat kullanışlı bi de biraz toparlayıcı özellikli olsun istiyorum. çok mu şey istiyorum
ben nbb nin aldım bi bak istersen şimdiden kullanmaya başladım bile çok rahat ettim.

Rahminizde baskı hissediyor musunuz?
Benim sanki açılacak gibi baskı yapıyor bebiş..

Rahminizde baskı hissediyor musunuz?
Benim sanki açılacak gibi baskı yapıyor bebiş..
Çok şiddetli hissediyorum hemde hergeçen gün artıyor netten araştırdım biraz çatı ağrısıymış benim hissettiğim alt kısımdaki tüm kemikler çatlıycak gibi ağrıyor genişletip doğuma hazırlanıyormuş bebek büyüdükçede artıyormuş baskı sancı doğum yaklaşıyor diye düşünüyorum açıkcası

Aynen benim de öyle.. Karnım aşağıya düştü iyice zaten. Yarın doktor açılma var diyecek diye geliyor aklıma niyeyse.. Pazartesiye kadar doğurmam lazım kaynanam yetişemeden

Aynen benim de öyle.. Karnım aşağıya düştü iyice zaten. Yarın doktor açılma var diyecek diye geliyor aklıma niyeyse.. Pazartesiye kadar doğurmam lazım kaynanam yetişemeden
Hayırlısı olsun canım 38 desin zaten sen değilmi ee zamanı gelmiş sağlıkla kucağına alırsın inşallah benimde 36 haftada olmasına rağmen gelişim 38 haftada bende doğursam keşke :)))

kızlar emzirme sütyeni markası istiyorum atlet de olur rahat kullanışlı bi de biraz toparlayıcı özellikli olsun istiyorum. çok mu şey istiyorum
yeni inci markasinin emzirme sutyenini aldim canim cok memnunum e cup a kadar secenek var tasma sarkma olmadi oncesinde 2 marka denedim ama hep tasma ve sutyenin sekli sarkma sorunu yasadim bu kendi seklini koruyor gogus ucu da belli olmuyo incecik bi sungeri var. Cup sekli de dogal

Hazirliklariniz bittim i kızlar ben daha lohusa pijama mi bile almaya çıkamadım .bu arada neler koydunuz bebek icin hastane cantasina

Slm kizlar nasilsiniz bayadir yazamadim calismakdan cok sükür yurt disindaki kanuna göre dogum iznin basladi 2.5 sene evde olcam :)

Dogum yapan arkadaslar olmus anali babali büyütsün hepsini insallah gecmis olsun tüm annelere

Erken dogumlari görünce benide bi telas aldi ve temizlige fln basladim sagolsun kocisimle hallediyoruz :)

Bebisimde iyi sükür sadece böbregimin birinde tikaniklik var agri yapiyo ama cok sükür sivi aldikca hafifliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…