benim aldıklarımı da bana hiç yakıştırmadılarbaktım canım baktım daha nelere baktım gittim denedim ben hiç öyle gecelik pijama giymem çok garip hissediyorum bir tek şey beğendim oda şimdi tam oldu e 35+2 deyim kilo aldığımda dar gelecek beklicem daha bakim eylülde yeni pijamalar gelir dediler kızım erken davranırsada gerçekten çarşafa sarınırım napim
katticim normal doğumla ilgili beni teşvik edip cesaretlendirirmsn?? Çokistyrm normali.sezeryan olmk istemym hhiç ama hiccc.kacgundur kafamda hep bu var.normalle ilgili yazılar ookuyorum surekli.sen normal doğum yaptın ilk doğumunda normaldir.artisi eksisiyle anlatrmisn.sanrm ben kesin karar verdm normal dogrcm,en azından sonuna kadar direncm bunun için.ama yaşayan birinden birşeyler duymaya çok ihtycm var.zorlukları ve hazır olmam gereken durumları anlatır misn? Bide sancı başladığında,yada ilerlediğinde napmaliyim..işte kısacası tecrübelerini anlatmani istyrmherkeste aynı olmaz ki cnm ben doğumdan 5-6 gün önce ishal oldum günde 5-6 kez çıktım wcye dr ilaç verdi ona rağmen günde 3 kez çıktım.. idrara çok sık çıkıyordum zaten o ayrı.. ama ishal genellikle doğumun yaklaştığının habercisidir.. @pinar_pnr cnm bence dr danış şakası yok bu işlerin..
canım benim Anladığım kalkan yara olunca çamaşıra dokunmaması için Kullanılacak . ben bugün Acıya dayanamadım hemen sipariş ettim bir tane. Anladığım şey doğruysa şimdiden kullanıcam sanırımKızlaar, çok şükür doğum valizim hazır! Çok mutluyum yaa :)
Bide bu aventin kalkanı nasıl kullanılacak hiç anlamadım ben ya.. Kılavuzunda max 40 dk takın diyo.. Yani ne zaman nasıl takıcaz, bilen varsa beri gelsin..
ben nbb nin aldım bi bak istersen şimdiden kullanmaya başladım bile çok rahat ettim.kızlar emzirme sütyeni markası istiyorum atlet de olur rahat kullanışlı bi de biraz toparlayıcı özellikli olsun istiyorum. çok mu şey istiyorum
canım şimdi baktım da tekrar emin olmak için. Analık izni mazeret izni adı Altında çıkıyor. eğer bu yazı doğruysa alırız.öğretmen arkadaşlarım bi okusanıza yorum yapacak yerlerim ağrıyor
http://www.memurlarnet.biz/egitim-p...irtasiye-parasi-odenegi-verilir-mi-h1753.html
Çok şiddetli hissediyorum hemde hergeçen gün artıyor netten araştırdım biraz çatı ağrısıymış benim hissettiğim alt kısımdaki tüm kemikler çatlıycak gibi ağrıyor genişletip doğuma hazırlanıyormuş bebek büyüdükçede artıyormuş baskı sancı doğum yaklaşıyor diye düşünüyorum açıkcasıRahminizde baskı hissediyor musunuz?
Benim sanki açılacak gibi baskı yapıyor bebiş..
Aynen benim de öyle.. Karnım aşağıya düştü iyice zaten. Yarın doktor açılma var diyecek diye geliyor aklıma niyeyse.. Pazartesiye kadar doğurmam lazım kaynanam yetişemedenÇok şiddetli hissediyorum hemde hergeçen gün artıyor netten araştırdım biraz çatı ağrısıymış benim hissettiğim alt kısımdaki tüm kemikler çatlıycak gibi ağrıyor genişletip doğuma hazırlanıyormuş bebek büyüdükçede artıyormuş baskı sancı doğum yaklaşıyor diye düşünüyorum açıkcası
Hayırlısı olsun canım 38 desin zaten sen değilmi ee zamanı gelmiş sağlıkla kucağına alırsın inşallah benimde 36 haftada olmasına rağmen gelişim 38 haftada bende doğursam keşke :)))Aynen benim de öyle.. Karnım aşağıya düştü iyice zaten. Yarın doktor açılma var diyecek diye geliyor aklıma niyeyse.. Pazartesiye kadar doğurmam lazım kaynanam yetişemeden
Benim esimde ayni seyi soyluyorhimmm .belki de kiyamiyolardir.aci cekmeni istemiyolardirbnm de cok samimi bi arkdsm var o oyle sevindiki catimin dar oldugunu duyunca...senin aci cekmene dayanamazdm diyo.
yeni inci markasinin emzirme sutyenini aldim canim cok memnunum e cup a kadar secenek var tasma sarkma olmadi oncesinde 2 marka denedim ama hep tasma ve sutyenin sekli sarkma sorunu yasadim bu kendi seklini koruyor gogus ucu da belli olmuyo incecik bi sungeri var. Cup sekli de dogalkızlar emzirme sütyeni markası istiyorum atlet de olur rahat kullanışlı bi de biraz toparlayıcı özellikli olsun istiyorum. çok mu şey istiyorum
ay çıldırcam artık vazgeçtim cidden hastanede giydirilen ameliyat önlükleriyle oturcambenim aldıklarımı da bana hiç yakıştırmadılarspor bi şey de bulmak zor. rengi cezbetti beni de.
canım şimdi baktım da tekrar emin olmak için. Analık izni mazeret izni adı Altında çıkıyor. eğer bu yazı doğruysa alırız.
Bende hala begenemedim.hepsi bi garip benmi garibim diyodum birinin daha begenmemesi sevindrdi beni vallaben gecelik pijama baktım şaka gibi bir şey beğenemedim siz nasıl beğendiniz ya offff ben çok şey istiyorum sanırım
Evet canım 39+0 olduk bugün. Hayırlısı olsun. Regl ağrıları çok fazla bendeHayırlısı olsun canım 38 desin zaten sen değilmi ee zamanı gelmiş sağlıkla kucağına alırsın inşallah benimde 36 haftada olmasına rağmen gelişim 38 haftada bende doğursam keşke :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?