2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Rahim boyunuz kac ? Rahim boyum 1 ay once 4 cm di simdi 2,5 e inmis bir ayda cok kisalmis.

Hmm, inşallah işe yarar, süt toplayıcı haznesi falan da var, ilginç geldi bana :)

ya ben bazı şeyleri gerçekten ilk defa duyuyorum rahim boyunuzu nerden biliyorsunuz ya

Genelde gebelik riskliyse, alttan bi alette bakip olcum yapiyorlar, mesela 10 günde bir alttan bakiliuorum, ama gebelik normal seyrindeyse rahim boyuna pek bakmiuorlar,baksalarda ultrason olcumu yeterli geliyor.
Rahim kisalmis benim,yani gitgide açılıyor inceluuor bu demekki az kaldi benim doguma

Canim benim bundan 2 hafta öncesinde 2.9 du eminim simdi daha azdir. Ama yanlis bilmiyosam eger zaten son zamanlarda kisalmasi gerekiyo

Dogru söylüyosun kisalmasi lazim, ama 38. haftami bari gorsem diyorum,cunku bu kontrolumde rahim hem kisalmis hem de imcelmis, ayakta durdukca yerçekimi etkisiyle bebeğin baskisi daha da arttiriyomus bunu

perihan90 masallahhh benim doktor bazilarinin rahmi zimba gibi diyor seninki haftasina göre iyi yani

açıklama için sağol ya daha önce söylemiştim benim doktorum kanın damarda paran cebinde kalsın hesabı hiç test mest istemedi şimdiye kadar ayrıntılı ultrasona bile yollamadı düşün haftasını kaçırınca aklıma geldi benimde o yüzden bazı şeylere çok yabancı kaldım
bir ikili testte bir de şekerde kan tahlili verdim o kadar yani

canım çok geçmiş olsun. Allah ım yardımcın olsun. küvöze neden alındığını anlamadım ama inş bir an önce sen de bebeğin de iyi olursunuz. dualarım seninle canım benim

Bugun yenidoğan dr bilgi aldık bebeğinizi gördük
Enfeksiyon çıkmış yawrum da bir de ufurum u varmış oyuzden bir iki hafta kuvezde de kalabilir dedi dr.
Emzirme denemesi de yaptırmadı serum lâ besliyorlar.
Bende makine aldım sagiyorum ama sütum gelmiyor kızlar ben de hala hastane de yatıyorum beni de taburcu etmediler .
Bu ortamda şu meyve suyu komposto vs içiyorum inşallah sütum olur

kızlar sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah ben aklıma geldikçe bol bol dua ediyorum doğum yaklaşınca korku yerleşiyor galiba bana

Öğretmen arkadaşlarım 32. Hafta doğum izinleriniz mebbise işlenmiş mi nereden bakılıyor acaba sanırım benimkini islememisler bulamadım sağlık izni mazeret izni hiçbir yerde

Allah kolaylık versin canım; benim de akşam 6 dan sonra gözüm açıldı resmen kendime geldim

Bugün sabahtan beri adet sancısı gibi sancım var bacaklarıma da vuruyor cuma kontrol var onun için doktoru aramadım klimamı yaptı acaba diyorum umarım sorun yoktur
Canım klima kasıklarını üşütürmü ki ; ben kulakları üşüttüm galiba ama kasıkları bilemedim sanırım o bebişle alakalıdır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…