Rahim boyunuz kac ? Rahim boyum 1 ay once 4 cm di simdi 2,5 e inmis bir ayda cok kisalmis.
Hmm, inşallah işe yarar, süt toplayıcı haznesi falan da var, ilginç geldi bana :)canım benim Anladığım kalkan yara olunca çamaşıra dokunmaması için Kullanılacak . ben bugün Acıya dayanamadım hemen sipariş ettim bir tane. Anladığım şey doğruysa şimdiden kullanıcam sanırım
Rahminizde baskı hissediyor musunuz?
Benim sanki açılacak gibi baskı yapıyor bebiş..
ya ben bazı şeyleri gerçekten ilk defa duyuyorum rahim boyunuzu nerden biliyorsunuz ya
. Bnm hala 4 cmdi.3 gün önce bakildiRahim boyunuz kac ? Rahim boyum 1 ay once 4 cm di simdi 2,5 e inmis bir ayda cok kisalmis.
Canim benim bundan 2 hafta öncesinde 2.9 du eminim simdi daha azdir. Ama yanlis bilmiyosam eger zaten son zamanlarda kisalmasi gerekiyo
Genelde gebelik riskliyse, alttan bi alette bakip olcum yapiyorlar, mesela 10 günde bir alttan bakiliuorum, ama gebelik normal seyrindeyse rahim boyuna pek bakmiuorlar,baksalarda ultrason olcumu yeterli geliyor.
Rahim kisalmis benim,yani gitgide açılıyor inceluuor bu demekki az kaldi benim doguma
canım çok geçmiş olsun. Allah ım yardımcın olsun. küvöze neden alındığını anlamadım ama inş bir an önce sen de bebeğin de iyi olursunuz. dualarım seninle canım benim
Tamamdır canım :)Yok canim benim 32. Haftadan beri geliyor sut. Ben kremi 1 haftadir kullaniyorum.
işlememiş olabilirler. mazeret izninde olacak.Öğretmen arkadaşlarım 32. Hafta doğum izinleriniz mebbise işlenmiş mi nereden bakılıyor acaba sanırım benimkini islememisler bulamadım sağlık izni mazeret izni hiçbir yerde
Allah kolaylık versin canım; benim de akşam 6 dan sonra gözüm açıldı resmen kendime geldimBenimde dün akşamdan beri hiç takatim yoktu, hatta sabah yataktan zor kalktım. Anneme gitmek zorunda kaldım, 5 dk.lık. mesafe ama ne zor geldi yürümek. Tatlı birşeyler yedim anca öğlen kendime geldim. Şimdi evdeyim ütü yapıyorum bebişin kıyafetlerini yıkıyorum. 2 posta daha var yıkanacak. Yarında onları hallederim. Sıcaklar çok bunaltiyor
Canım klima kasıklarını üşütürmü ki ; ben kulakları üşüttüm galiba ama kasıkları bilemedim sanırım o bebişle alakalıdır canımBugün sabahtan beri adet sancısı gibi sancım var bacaklarıma da vuruyor cuma kontrol var onun için doktoru aramadım klimamı yaptı acaba diyorum umarım sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?