- 11 Haziran 2015
- 653
- 900
- 53
- 39
ben de baktım göremedim yarın bi arayıp okulu sorcam hattaÖğretmen arkadaşlarım 32. Hafta doğum izinleriniz mebbise işlenmiş mi nereden bakılıyor acaba sanırım benimkini islememisler bulamadım sağlık izni mazeret izni hiçbir yerde
ne diyeceğimi bilemiyorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bebegim-icin-cok-uzuluyorum.844049/
Kizlar bu nedir ya can attigim normal dogumdan su anda sogudum yani. Ne gibi tehlikeleri var bu normal dogumun?
Allahim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah.yavrularimizi saglikli bi sekilde kicagimiza alip buyutmeyi nasip etsin...
Baktım kuzum yok mazeret izninde sorun teşkil eder mi tayinim çıkacak yaişlememiş olabilirler. mazeret izninde olacak.
Dagi canım test ettim memnun kaldım iyi de topluyorkızlar emzirme sütyeni markası istiyorum atlet de olur rahat kullanışlı bi de biraz toparlayıcı özellikli olsun istiyorum. çok mu şey istiyorum
Sen çalışabilir raporu mu almistin canım ben direk doğum izni ne ayrılmıştım baktım şimdi sasirdimben de baktım göremedim yarın bi arayıp okulu sorcam hatta
Kuzu sende işlenmiş mi mebbise doğum izniDagi canım test ettim memnun kaldım iyi de topluyor
ya bir dakika sürmez işleyiversinler. tayinin çıkınca bilgilerin doğru gitsinBaktım kuzum yok mazeret izninde sorun teşkil eder mi tayinim çıkacak ya
Ya böyle kötü şeyler okuyup kendinizi doldurmayin nolurne diyeceğimi bilemiyorum
O kadar ne yapacaklarını bilmez durumdalar ki herseyi ben hatirlatma k zorundayım hiçbir işi doğru düzgün yaptiklarini görmedim yarın söyleyeyim bari raporu yollayali 3 hafta olacak nerdeyse rezillik bi de kendileri de yapmıyorlar ha memurumuz varya bir dakika sürmez işleyiversinler. tayinin çıkınca bilgilerin doğru gitsin
Canım sütün gelecektir endişelenme; makineyle dene ama çok ta hırpalama göğüslerini, bebek emince geliyor canım yenidoğan hemşiresi öyle demişti bana gelsin diye makineyle uğraşırkenBugun yenidoğan dr bilgi aldık bebeğinizi gördük
Enfeksiyon çıkmış yawrum da bir de ufurum u varmış oyuzden bir iki hafta kuvezde de kalabilir dedi dr.
Emzirme denemesi de yaptırmadı serum lâ besliyorlar.
Bende makine aldım sagiyorum ama sütum gelmiyor kızlar ben de hala hastane de yatıyorum beni de taburcu etmediler .
Bu ortamda şu meyve suyu komposto vs içiyorum inşallah sütum olur
bir de memur var iyiymiş vallaO kadar ne yapacaklarını bilmez durumdalar ki herseyi ben hatirlatma k zorundayım hiçbir işi doğru düzgün yaptiklarini görmedim yarın söyleyeyim bari raporu yollayali 3 hafta olacak nerdeyse rezillik bi de kendileri de yapmıyorlar ha memurumuz var
canım doldurmak değil de ben zaten düşünmüyorum normal.Ya böyle kötü şeyler okuyup kendinizi doldurmayin nolur
Fen ve Teknoloji evet il dışı isticem geçen sene bi arkadasin 54 puanla çıktı benim 97 çıkar diye düşünüyorum hayırlısı artikbir de memur var iyiymiş valla
buarada senin branş ne ve il dışına mı isteyeceksin? il emri yokmuş heralde yine
Yok senin için değil de doğum yaklasmisken böyle şeyler yayınlanmasını doğru bulmuyorum benim de sezeryan zaten ilki de sezeryandi onun için söyledim biliyorum senin sezeryan olacağını günü bile belli hatta dimi bende 22 sinde gidicem gün verecekcanım doldurmak değil de ben zaten düşünmüyorum normal.
Ya memur var bi de. Her heyet gonderdigimde ulaştı mi diye aradım son dediler hocam zaten ulasmasa biz sizi ararız ben de doğum izni raporu mu gonderdik ten sonra aramadim duruma bak şimdi inşallah sıkıntı cikmazbir de memur var iyiymiş valla
buarada senin branş ne ve il dışına mı isteyeceksin? il emri yokmuş heralde yine
Ben hiç bakmadım canım Mebsis e mdr yardımcısı temmuzda izindeydi Ağustos'ta işlicem demişti o yüzden işlenmemiştir diye bakmadım canım; zaten kısmetse biz doğum yapınca hastanede muhasebeden bize işbaşı günümüzü yazan evrakı verecekler onu okula teslim edicez o zaman belli olur canımKuzu sende işlenmiş mi mebbise doğum izni
Ben tayin isticem ya canım es durumundan onun için açaba sıkıntı çıkar mı diye doğum yapınca iznimizi ve calisacagimiz günü hastane mi veriyor okul değil miBen hiç bakmadım canım Mebsis e mdr yardımcısı temmuzda izindeydi Ağustos'ta işlicem demişti o yüzden işlenmemiştir diye bakmadım canım; zaten kısmetse biz doğum yapınca hastanede muhasebeden bize işbaşı günümüzü yazan evrakı verecekler onu okula teslim edicez o zaman belli olur canım
Konu dogumsa bende Allahin iznile dusunmuyorum normal ole seyler duydumki artik psikolojik olarak hic yapamam gibi geliyo ki yapamam biliyorumcanım doldurmak değil de ben zaten düşünmüyorum normal.
Canım benim ilkinde öyle oldu taburcu olurken muhasebeden doğum belgesi ve işbaşı kağıdını aldık eşim okula teslim etti sonra ; doğum haftası falan orada yazıyor neyse okul ona göre Mebsis e işliyor canım o zaman öyle oldu yaniBen tayin isticem ya canım es durumundan onun için açaba sıkıntı çıkar mı diye doğum yapınca iznimizi ve calisacagimiz günü hastane mi veriyor okul değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?