2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ya bir dakika sürmez işleyiversinler. tayinin çıkınca bilgilerin doğru gitsin
O kadar ne yapacaklarını bilmez durumdalar ki herseyi ben hatirlatma k zorundayım hiçbir işi doğru düzgün yaptiklarini görmedim yarın söyleyeyim bari raporu yollayali 3 hafta olacak nerdeyse rezillik bi de kendileri de yapmıyorlar ha memurumuz var

Canım sütün gelecektir endişelenme; makineyle dene ama çok ta hırpalama göğüslerini, bebek emince geliyor canım yenidoğan hemşiresi öyle demişti bana gelsin diye makineyle uğraşırken

bir de memur var iyiymiş valla
buarada senin branş ne ve il dışına mı isteyeceksin? il emri yokmuş heralde yine

canım doldurmak değil de ben zaten düşünmüyorum normal.
Yok senin için değil de doğum yaklasmisken böyle şeyler yayınlanmasını doğru bulmuyorum benim de sezeryan zaten ilki de sezeryandi onun için söyledim biliyorum senin sezeryan olacağını günü bile belli hatta dimi bende 22 sinde gidicem gün verecek

Ben ılkını normal dogurdum basıma ne gelece bılıyorum tecrubelıyım dıye sezeryan amelıyat dıye hep korkuyorum bende en hayırlısını versın allahım hepımıze son gune kadar dursun ıstıyorum bebısım Ayıf bıraz toparlanır ınsallah kı hırkac gın once gıtıgımde dogum gorunmuyor yakınkarda demıstı sayfalar cok ılerlemıs yetısemıyorum yakınlarda dogum yapan olmusmu acba

bir de memur var iyiymiş valla
buarada senin branş ne ve il dışına mı isteyeceksin? il emri yokmuş heralde yine
Ya memur var bi de. Her heyet gonderdigimde ulaştı mi diye aradım son dediler hocam zaten ulasmasa biz sizi ararız ben de doğum izni raporu mu gonderdik ten sonra aramadim duruma bak şimdi inşallah sıkıntı cikmaz

Kuzu sende işlenmiş mi mebbise doğum izni
Ben hiç bakmadım canım Mebsis e mdr yardımcısı temmuzda izindeydi Ağustos'ta işlicem demişti o yüzden işlenmemiştir diye bakmadım canım; zaten kısmetse biz doğum yapınca hastanede muhasebeden bize işbaşı günümüzü yazan evrakı verecekler onu okula teslim edicez o zaman belli olur canım

Ben tayin isticem ya canım es durumundan onun için açaba sıkıntı çıkar mı diye doğum yapınca iznimizi ve calisacagimiz günü hastane mi veriyor okul değil mi

Ben tayin isticem ya canım es durumundan onun için açaba sıkıntı çıkar mı diye doğum yapınca iznimizi ve calisacagimiz günü hastane mi veriyor okul değil mi
Canım benim ilkinde öyle oldu taburcu olurken muhasebeden doğum belgesi ve işbaşı kağıdını aldık eşim okula teslim etti sonra ; doğum haftası falan orada yazıyor neyse okul ona göre Mebsis e işliyor canım o zaman öyle oldu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…