2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
evet canım 28 i

Konu dogumsa bende Allahin iznile dusunmuyorum normal ole seyler duydumki artik psikolojik olarak hic yapamam gibi geliyo ki yapamam biliyorum
Bir tane yengem var bası agırsa yüz saat ah başım ah kulagıma vurdu ılac mı ıcsem dea mı gıtsem elı agırsa o gun yataklık agrı esıgı cok dusuk hamıle kaldı nprmal ıstıyor ben yapmıs oldugum ıcın sen hayata yapamasın basınızı sısırıyorsun en ufak agrıda katlanamasın bıle dıyıp durdum her konu gelsıgınde sezeryan dusun dıye gun geldı catı kadın agrı sancı ılk dakıkadan 4 saate dogurdu okadar dalga gecmıstım halbukı bellı olmuyor bu ısler benım dogumumda cok rahatı 7 saat surmustu yanı normal dogumdan korkmayın korkutmasınlar herkes aynı olacak dıye bıse yok yengem bormal yaptıysa herkes yapar ₺ masallah ona bu arada

ya ben bazı şeyleri gerçekten ilk defa duyuyorum rahim boyunuzu nerden biliyorsunuz ya
Canm bende merak ediyordum en son 31 haftalıkta gittim o zaman doktorum baktı söyledi ama hiç hatırlamıyorum doktorum erken dogum riskin varmı diye rahim boyuna bakıcam dedi sıkıntı yok dedi

doğum belgesinde yazıyor evet. idarede onu izne çevirip mebbise işliyor. hepsi bu

Ben ilkinde çalışmiyot dum kuzu bu yüzden cahillik fiskiriyor kusura bakma o zaman sorun çıkmaz inşallah bi de son bişey 32 de çalışmaz raporu aldigimiza gire 37 de bir daha rapor almaya gerek var mi
evet canım 28 i
Sağlıcakla kucağına al insallah ben de aynı günu verir diye düşünüyorum belki de birlikte dogururuz cancim

doğum belgesinde yazıyor evet. idarede onu izne çevirip mebbise işliyor. hepsi bu
Ohhh mis gibi bi konum daha öldü şimdi sabaha kadar kafama takılacak ve uyutmayacak çok şanslıyım bugün de boş geçmeyecek dün de mebbise giremedim diye sabah bese kadar oturdum bugün onu hallettim şimdi bunu düşüncem hayat bana güzel yavvvvvv

Sen çalışabilir raporu mu almistin canım ben direk doğum izni ne ayrılmıştım baktım şimdi sasirdim
çalışabiilir almıştım canım ben raporu götürdüğümde mudur yardımcılarından biri ben bunla bişi yapmıcamki senin bana hastalık izni getirmen gibi bişi bu demişti zaten yıllık izindesin mantığıyla 1 eylülde işleyebilirler belki ben başka bişi için de sorcam senle konuşmuştuk heralde biz bunu yanlışmı hatırlıyorum yeni okul eski okul falan diye

Yok hatırlamıyorum cnm sende mi tayincisin

Yok hatırlamıyorum cnm sende mi tayincisin
Hayır degilim de il içi atamada bizim okula gelen bir öğretmenden bahsetmiştik biriyle doğum iznindeydi eski okulu calisamazi mebbise işlemiş bizim okul bisi yapmamıştı onu hatırladım mebbise işlenecek bir bilgi varsa şu an bağlı olduğun kurum sorumlu ara bence

bugun Bi arkadaş ishal olduğunu acaba doğumun habercisi mi olduğunu söylemişti. Bende gebeliğimin başından beri ishal olduğumubsoylemiştim. Amaaaan ağzımı açmaz olaydım 15 dk önce acayip bir karın ağrısıyla uyandım gaz sancısı gibi ama ah dedirten cinsten. Ve şiddetli ishalim var wc den çıkamıyorum. Hep ishaldim ama boyle yoğun ve ağrılı değildi. Neden oldu acaba

Ararım zaten ilişik kesmeden halletmelerini isterim bir dk lik ismis zaten sagol

Canim haslanmis sert kivamda yumurta ye bide haslanmis pirinc iyilesirsin insallah

karnımdan enteresan bi ses geliyor bebiş hareket edince. su sedi değil de böyle kıvamlı bi şey cup ediyor :)
Çıt diye bir ses, benden de geliyor. Ah bi bilsem ne sesi olduğunu

mustela sürüyorum. daha şimdiden böyle olursa yandık
Tatlım dikkat et, göğüs ucuyla fazla oynamak doğumu tetikliyor. Aman ha.
İşte çıt dye bir ses. Sanki lıkırtı gibi. İlginç???

Nolur okumayın şöyle şeyler ben açmadım linki.. Hz havvadan beri herkes normal oluyo, sıkıntı cıkarsa alırlar zaten sezeyana.. Kötü düşünmeyelim nolur..

Sürekli normal doğum diyorum isteyenler için çünkü çook rahat oldu benimki.. Daha önce okumuş olanlar bilir, kötü hikaye dinlemedim.. 3 ark yapmştı ve kötüyse anlatmayın dedm, saolsunlar 3 üde son güne kdr destek oldu ve hep pozitiftiler.. Hatta doğuma gidiyorum, hala onlarla konuşuyorum, doğum koçları gibi :) ikisi zapzayıftı, hem kilo hem kemik olarak, 40 küsürlük kızlardan yani, çatır çatır doğurduk derlerdi ve deee epiduralsiz falan yani! Ben acayip tırsak ve haaalaaaa iğne vurulurken ağlayan zırlayan bi tip olarak doktorum ilk muayenede sen epiduralliksin dedi, kadına elletmedimki bi türlü :) neyse işte, epidurali vurdurdum, 6 saat sonra da 2 ıkınma, pırt :) ve tertemiz 3 dikiş, sonrasında çok dikkat ettim, arkadaşımın dediği gibi her lavabodan sonra saç kurutma makinasıyla afedersiniz kuruttum orayı.. Sıfır ağrı, sancı, sıkıntı Allaha çok şükür.. Oturamama gibi bi durumum da asla olmadı.. Beni gören inanamadı doğum yaptığıma! Şimdi her duamda ilkinden de kolay inşallah Allahım diyorum, daha nasıl olcaksa :) ve sizleri de ekliyorum.. Rabbim utandırmasın inşallah.. Uzun oldu, kusura bakmayın..

Aminnn Allah kolaycacık doğurabilmeyi nasip etsin hepimize.. Ben ıkınamamaktan korkuyorum Gerçi epidural normal düşünsem de kuyruk sokumu eğriliğinden dolayı sezeryan olma olasılığı da var Doktorum çatı muayenesi yaptığımda söyleyecek bakalım..

cnm bnde cooook istyrm normal doğumu.ins bi sknti çıkmadan dogururm.bi Dr bana çatın dar dedi ama inanmym yinede deneycm normali sonuna kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…