2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.. Kuyruk sokumu sıkıntılı olabiliyor bazen..

Canım çok üzüldüm bu süreçlerine kıyamam sana ben Allah yardımcın olsun bebek neden küvezde ?

Bebegimizde ufurum varmış birde enfeksiyon çıkmış oyuzden kuvez de beslenme si de sıkıntı emzirme yi denettirmediler biz zor besliyoruz dediler.
Zaten sütum de gelmedi canım senin sütun geldi mi
Benim bebeğim 36 +4 burda 28 haftalık bebeği küvözde olan arkadaş var o bebeğini süt ile besliyebiliyor.
Yani Rabbim isteyince her şey oluyor büyük küçük farketmiyor.
40 haftalık bile olsa bi sıkıntı olmayacaginin garantisi yok Allah à sığınıyorum hep sancı çekerken de Allah ım yardım et demekten başka bir şey yapamadım.
Rabbim herkes é tez zamanda sağlık sıhhat versin

canlar günaydınnnn bugün kontrol ve ilk nts günü dün gün boyu süren kalça ağrım bugünde devam ediyor. facete annelik hamilelikle ilgili bir grupta bacakları uzatarak oturun bacağınızı diğer bacağınızın üstüne atamıyorsanız bebek kanala girmeye başlıyor demekmiş koca karı yöntemlerinden biriymiş bu. dün akşam rastgele öyle oturmak istedi canım ki normalde sık sık uzatırım öyle ayaklarımı evdeyken. tam bacağımı atarken acı saplandı atamadım birden kafamda ampul patladı acaba koca karı kehaneti gerçek mi oluyorduuu bugün doktora sorucam bebişin durumu ne alemde diye..

bu arada geçmiş sayfaları okuyamadım baya yazışma olmuş döndüğümde okucam ...

Zekai tahirde dogum yapan iki arkadasim var isyerinden.ilk dogumlari orda olmus kisi de iyi anlatmiyo pek.hele birisi sirf orda yasadigi travmadan dolayi ikinci cocugunu ozelde isteyerek sezaryenle dogurmus

Ben de canım sancı yi çekerken bir daha yapmicam olursa sezeryan yapıcam diye düşünüyorum.
Eşime dedim 10 sene çocuk yok .
İnsan muamelesi yapmıyorlar 3 gün bna suni sancı verdiler 3 gün bir şey yeme içme beli sezeryan olur diye 3 gün aç sancı çektim sinirlerim bozuldu ağladım tuvalete diye çıktım yoğun bakım bölümünden esimi birinin telefonundan aradım o da zar zor tanıdık buldu sonra ben odaya geçince başhekim aradı doktor lar da gelip beni insan yerine koyup bilgi verdiler.
Filimler deki işkence odaları gibi bir bölümleri var.
Doğumun kolaydı keşke insan olsalar di.
Normal doğum yapacaklar korkması,
İyi bir dr à insan à denk gelince her şey Rabbimin verdiği düzen de oluyor zaten
İnşallah hayırlı sağlıklı doğum yapar herkes

Benim de pazartesi cati muayenem var.38 . haftada diyorlar genelde ama neden erken yapacak benimki anlamadim. Bu cati muayenesinin dogumu tetikleme gibi biseyi olmaz insallah ya daha 1 ayim var hayirlisiyla
Canım çatı muayenesi dogumu tetiklemez bence ben hast. Yatarken gündé 10 defa falan gelen giden bakıyordu açılma var mı diye , cok musait rahat dogurursun diyorlardı.
Suni sancı ile dogurdum onlar çatı ya baktı diye bir sıkıntı suyum vs gelmedi

kızlar emzirme sütyeni markası istiyorum atlet de olur rahat kullanışlı bi de biraz toparlayıcı özellikli olsun istiyorum. çok mu şey istiyorum
Luckycim, araştır araştır sinir olmuştum bu emzirme sütyeni konusuna yeni incinin iki farklı modelini aldım geçen hafta. Emzirme sütyenlerinin kalıpları daha büyük sanırım. Normalde D Cup kullanıyorum, emzirme sütyeninde ise C Cup aldım. Modelleri de 1650 ve 1652

Günaydın kızlar,bugün işyerine geldim azcık çalışayım yat yat nereye kadar......ama ben yatmak istiyoruuuuuuuuuuuuummm

İyiyim şükür cnm ..benım durumlar daha iyi ilklerde çok kotuydum ama şimdi şükürler olsun ne agrı ne sancı ,geçen dip koşe ev temizliğimi bitirdim ,koltuklar silindi evi süpür sil düzenle ,perdeler vs vs ,şükür bugünüme ,inş yakın artık doğum ,ya şimdide hiç doğurmayacak gıbı yım ıyımı yuruyuşe başlıyacam az az inş

İlk gün suni sancı verdiler ben hiç hissetmedim dosya ya da hasta sancıyi cevap vermiyor yazdılar.
Gece normal odada yattım ikinci gün tekrar yoğun bakım gibi bi bölümde sabah sancı serumu takıldı aksam à kadar biraz biraz hissetmeye başladım. Akşam açılma 2 cm di yine normal odada yattım sabah yine yoğun bakım bölümünde suni sancı başlandı.
Saat 2 gibi suyum geldi artık sancılar acı veriyor du 4 cm 5 cm 6 cm derken dr bebeğin kafası gözüküyor ikin dedi ikinarak sona geldik.
Ama burda suni sancı vs verilirken yuruyemiyorsun yatakta karnında nst takılı kolunda serum
Açılma kolay olsun vs diye yürü hareket et vs kolaylastirmiyorlar

Hakkında hayırlısı olsun inşallah.. Kuyruk sokumu sıkıntılı olabiliyor bazen..

Canım bu kuyruk sokumu eğriliği çatı muayenesinde belli oluyor mu ??
Ben kendimden şüpheleniyorum bir kere çok kötü düşmüştüm ve eskiden de arada sırada ağrı yapardı
Şİmdi çok ayakta o kısım batıyor gibi oluyor
.

inşallah canım.Hayırlısıyla bir düzene gise herşey senin için daha rahat olacak.Sütün için endişelenme illaki gelir hastaneden sonra beslenirsin .Ablamında gelmemişti ilk zamanlar.Birde senin doğumun biraz zor oldu etkilenmiş de olabilirsin. Senin için dua ediyoruz.Umarım bir an önce sen ve bebiş sağlığınıza kavuşursunuz.

İnşallah çok rahat olur cnm.. Dualaşalım :)
evt artık surekli meryem suresi okuycm.bide inşikak suresini okuyacm ins ezberler doğuma gittgmde de okurum.eşimde hurma alick bol bol yicem.peygambermz hz fatma sancilaninca 2 hurma yyollamış doğumucçok kolay olms.bi arkdsm da doğumdan hemn önce yemis inanarak acilde yaptı doğumu .o kadar hızlı gerçekleşti ki yukarı dogumhaneye çıkma fırsatı bulamadm diyo. Bide günlük yuruyus yapalım .buna rağmen de doğum yapamazsam hayırlısı buymus dicem napalim

günAydın arkadaşlar :) sanırım bugün henüz doğuran yok
bizim evde yine yıkama kurutma ütüleme serüveni var, inş bugün herşey hazır olucak ve yerleştiricez haftaya da hastane çantamı hazırlıcam, sonrası sağlıkla oğluşumun gelmesini beklemek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…