Hakkında hayırlısı olsun inşallah.. Kuyruk sokumu sıkıntılı olabiliyor bazen..AminnnAllah kolaycacık doğurabilmeyi nasip etsin hepimize.. Ben ıkınamamaktan korkuyorum Gerçi epidural normal düşünsem de kuyruk sokumu eğriliğinden dolayı sezeryan olma olasılığı da var Doktorum çatı muayenesi yaptığımda söyleyecek bakalım..
İnşallah çok rahat olur cnm.. Dualaşalım :)cnm bnde cooook istyrm normal doğumu.ins bi sknti çıkmadan dogururm.bi Dr bana çatın dar dedi ama inanmym yinede deneycm normali sonuna kadar
Canım çok üzüldüm bu süreçlerine kıyamam sana ben Allah yardımcın olsun bebek neden küvezde ?
Zekai tahirde dogum yapan iki arkadasim var isyerinden.ilk dogumlari orda olmus kisi de iyi anlatmiyo pek.hele birisi sirf orda yasadigi travmadan dolayi ikinci cocugunu ozelde isteyerek sezaryenle dogurmus
Canım çatı muayenesi dogumu tetiklemez bence ben hast. Yatarken gündé 10 defa falan gelen giden bakıyordu açılma var mı diye , cok musait rahat dogurursun diyorlardı.Benim de pazartesi cati muayenem var.38 . haftada diyorlar genelde ama neden erken yapacak benimki anlamadim. Bu cati muayenesinin dogumu tetikleme gibi biseyi olmaz insallah ya daha 1 ayim var hayirlisiyla
Luckycim, araştır araştır sinir olmuştum bu emzirme sütyeni konusuna yeni incinin iki farklı modelini aldım geçen hafta. Emzirme sütyenlerinin kalıpları daha büyük sanırım. Normalde D Cup kullanıyorum, emzirme sütyeninde ise C Cup aldım. Modelleri de 1650 ve 1652kızlar emzirme sütyeni markası istiyorum atlet de olur rahat kullanışlı bi de biraz toparlayıcı özellikli olsun istiyorum. çok mu şey istiyorum
İyiyim şükür cnm ..benım durumlar daha iyi ilklerde çok kotuydum ama şimdi şükürler olsun ne agrı ne sancı ,geçen dip koşe ev temizliğimi bitirdim ,koltuklar silindi evi süpür sil düzenle ,perdeler vs vs ,şükür bugünüme ,inş yakın artık doğum ,ya şimdide hiç doğurmayacak gıbı yım ıyımıÇok şükür senin ağzından bunları duydum çok mutluyum bak anne oldun prenses iyi çok şükür sütünü bol bol sağ gelir bebeğin dokundukca onu hissettikce merak etme ne kadar kalacağını söylediler mi peki
Evet yatıyorum aslında yatmayabikirim ama oturunca yada ayakta hemen kasılıyorum en rahat yatar pozisyon 10 gün sonra kontrolüm var Dr gün verecek sen nasilsin
Canım geçmiş olsun Rabbim tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin.O minik gözlere bakinca acılarını unutacaksın eminim.Peki sen kaç gündür sancı mı cekiyosun sürekli? Neden bu kadar uzun sürdü acaba açılman mı geç oldu?
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.. Kuyruk sokumu sıkıntılı olabiliyor bazen..
inşallah canım.Hayırlısıyla bir düzene gise herşey senin için daha rahat olacak.Sütün için endişelenme illaki gelir hastaneden sonra beslenirsin .Ablamında gelmemişti ilk zamanlar.Birde senin doğumun biraz zor oldu etkilenmiş de olabilirsin. Senin için dua ediyoruz.Umarım bir an önce sen ve bebiş sağlığınıza kavuşursunuz.Bugun yenidoğan dr bilgi aldık bebeğinizi gördük
Enfeksiyon çıkmış yawrum da bir de ufurum u varmış oyuzden bir iki hafta kuvezde de kalabilir dedi dr.
Emzirme denemesi de yaptırmadı serum lâ besliyorlar.
Bende makine aldım sagiyorum ama sütum gelmiyor kızlar ben de hala hastane de yatıyorum beni de taburcu etmediler .
Bu ortamda şu meyve suyu komposto vs içiyorum inşallah sütum olur
evt artık surekli meryem suresi okuycm.bide inşikak suresini okuyacm ins ezberler doğuma gittgmde de okurum.eşimde hurma alick bol bol yicem.peygambermz hz fatma sancilaninca 2 hurma yyollamış doğumucçok kolay olms.bi arkdsm da doğumdan hemn önce yemis inanarak acilde yaptı doğumu .o kadar hızlı gerçekleşti ki yukarı dogumhaneye çıkma fırsatı bulamadm diyo. Bide günlük yuruyus yapalım .buna rağmen de doğum yapamazsam hayırlısı buymus dicem napalimİnşallah çok rahat olur cnm.. Dualaşalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?