2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben de teaadufen okudum ama Allah korusun hicbirimiz basimiza ne gelecegini bilemeyiz.ben hep sezaryenin komplikasyonlarindan korkardim ama bunu gorunce sizle paylasmadan edemedim.yanlis yaptiysam kusura bakmayin

Salgin var bu aralar.yediklerine ictiklerine cok dikkat etmelisin.

Nolur okumayın şöyle şeyler ben açmadım linki.. Hz havvadan beri herkes normal oluyo, sıkıntı cıkarsa alırlar zaten sezeyana.. Kötü düşünmeyelim nolur..
Haklisin ama gece bunu okuyunca bir an dehsete dustum ne yapacagimi bilemedim burda paylasiverdim iste

Ben de teaadufen okudum ama Allah korusun hicbirimiz basimiza ne gelecegini bilemeyiz.ben hep sezaryenin komplikasyonlarindan korkardim ama bunu gorunce sizle paylasmadan edemedim.yanlis yaptiysam kusura bakmayin
Canim benim senin için de geçerli evet her ikisinde de bir sürü komplikasyon var doğum sonuçta bunun adı ne olacağı belli olmaz dua etmekten başka çare yok

okudum ve üzüldüm...neyin başımıza geleceğini bilemeyiz.Rabbim sağ salim kavuştırsun inş hepimize..

doktorundan emin olamayan normal doğum için bahaneler bulunduğunu düşünenler bence başka doktorlara da görünün...bana şu ana kadar 3 doktor sezeryan, biri normal dedi...çatı darlığını önemseyin bence...

Canım sen neden bu kadar sezeryan istemiyorsun:)
Neredeyse 6 kişi doğum yaptı şu ana kadar ikisi normal diğerleri sezeryan oldu
Arkadaşlar da demiş emin değilsen başka doktorlara da sor ama onlarda çatın dar derse bence kendini de bebeğini de riske atma.

ArkadSlar merhaba. Oncelikle dogum yapan arkadaslara acil sifalar diliyorum. Bekleyistekilere de Allah sabirversin...
Ben sizlerinbir konudafikrinizi almak istiyorum. 34+5 gunluk hamileyim. Benim yaklasik bir aydirduzensiz adet sancilrim vardi ama nstde gozukmuyordu. 2 haftadir adalatcrono kullaniyorum.ilk1 hafta tum agrilarimi kesmisti.ancak 3 4 gundur agrikarim devam ediyor.dahaonceleri 5 cm olan rahim agzi uzunlugu 2.5 cme dusmus. Evde istirahat ediyorum ancak agrim var. Duzensiz agrilar. Sizce bu agrilar duzene girmeden,ritmik olmadan dogumbaslarmi. duyan ya dabasina gelen var mi.
Cok tesekkurediyorum simdidencevapveren herkese...

Günaydın kızlar cmrts kontrolüm var zaman geçmio sanki çok merak ediorum oğluş kilo aldı mı boyu uzadı mı içerde ne alemde die kıpır kıpır maşallah inş herkes iyidir bu sıcaklarda allahım yardım etsin hepimize

Ben hiç bilmiyorum da, bi ark normal doğum yaptı, somrasında ağrıdı baya, anlaşıldı ki önceden sıkıntı olmuş kuyruk sokumunda.. Ama herkesin durumu aynı olmuyor, doktor inşallah tatmin edici bi cvp verir sana

Aynı heyecan bendede var bizim randevu pazartesi inşallah

Bunların hepsi çok faydalı cnm, ben son 1 ayımda 1 saat yürüyüş yapmıştım hergün, dediğin gibi kuran okudum, hurma yedim.. İnanmak herşeydir..

Aynı şekilde bende adalat kullanıyorum cnm 1 gecede hastanede yattım sancılarımdan dolayı cmrts kontrole gidicem gündüzleri iim bende ama akşam çok ağrım oluyo bnmde özellikle saat 9 dan sora hiç tahim boyuma bakılması bnm ama dediğin gibi hazırlıklı olmak lazım doğum bu ne zaman başlicağı belli olmaz doktorum bana 2 hafta daha içerde dursun yeter bize dedi bende korkumdan kıpırdamadan yatıyorum bütün gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…