Ben de teaadufen okudum ama Allah korusun hicbirimiz basimiza ne gelecegini bilemeyiz.ben hep sezaryenin komplikasyonlarindan korkardim ama bunu gorunce sizle paylasmadan edemedim.yanlis yaptiysam kusura bakmayinYok senin için değil de doğum yaklasmisken böyle şeyler yayınlanmasını doğru bulmuyorum benim de sezeryan zaten ilki de sezeryandi onun için söyledim biliyorum senin sezeryan olacağını günü bile belli hatta dimi bende 22 sinde gidicem gün verecek
Salgin var bu aralar.yediklerine ictiklerine cok dikkat etmelisin.bugun Bi arkadaş ishal olduğunu acaba doğumun habercisi mi olduğunu söylemişti. Bende gebeliğimin başından beri ishal olduğumubsoylemiştim. Amaaaan ağzımı açmaz olaydım 15 dk önce acayip bir karın ağrısıyla uyandım gaz sancısı gibi ama ah dedirten cinsten. Ve şiddetli ishalim var wc den çıkamıyorum. Hep ishaldim ama boyle yoğun ve ağrılı değildi. Neden oldu acaba
Haklisin ama gece bunu okuyunca bir an dehsete dustum ne yapacagimi bilemedim burda paylasiverdim isteNolur okumayın şöyle şeylerben açmadım linki.. Hz havvadan beri herkes normal oluyo, sıkıntı cıkarsa alırlar zaten sezeyana.. Kötü düşünmeyelim nolur..
Ayni durumdayim istebu nedir yaa, resmen doktor hatası, zaten korkuyordum, iyice korktum
Sen baska doktora git bi de bence. Bana catin dar falan derse emin olmak icin gidicem baska doktoracnm bnde cooook istyrm normal doğumu.ins bi sknti çıkmadan dogururm.bi Dr bana çatın dar dedi ama inanmym yinede deneycm normali sonuna kadar
Canim benim senin için de geçerli evet her ikisinde de bir sürü komplikasyon var doğum sonuçta bunun adı ne olacağı belli olmaz dua etmekten başka çare yokBen de teaadufen okudum ama Allah korusun hicbirimiz basimiza ne gelecegini bilemeyiz.ben hep sezaryenin komplikasyonlarindan korkardim ama bunu gorunce sizle paylasmadan edemedim.yanlis yaptiysam kusura bakmayin
okudum ve üzüldüm...neyin başımıza geleceğini bilemeyiz.Rabbim sağ salim kavuştırsun inş hepimize..Ben de teaadufen okudum ama Allah korusun hicbirimiz basimiza ne gelecegini bilemeyiz.ben hep sezaryenin komplikasyonlarindan korkardim ama bunu gorunce sizle paylasmadan edemedim.yanlis yaptiysam kusura bakmayin
Haklisin bol bol dua edelim Allahim en hayirlisini versin hepimize insallahCanim benim senin için de geçerli evet her ikisinde de bir sürü komplikasyon var doğum sonuçta bunun adı ne olacağı belli olmaz dua etmekten başka çare yok
evt artık surekli meryem suresi okuycm.bide inşikak suresini okuyacm ins ezberler doğuma gittgmde de okurum.eşimde hurma alick bol bol yicem.peygambermz hz fatma sancilaninca 2 hurma yyollamış doğumucçok kolay olms.bi arkdsm da doğumdan hemn önce yemis inanarak acilde yaptı doğumu .o kadar hızlı gerçekleşti ki yukarı dogumhaneye çıkma fırsatı bulamadm diyo. Bide günlük yuruyus yapalım .buna rağmen de doğum yapamazsam hayırlısı buymus dicem napalim
Ben hiç bilmiyorum da, bi ark normal doğum yaptı, somrasında ağrıdı baya, anlaşıldı ki önceden sıkıntı olmuş kuyruk sokumunda.. Ama herkesin durumu aynı olmuyor, doktor inşallah tatmin edici bi cvp verir sanaCanım bu kuyruk sokumu eğriliği çatı muayenesinde belli oluyor mu ??
Ben kendimden şüpheleniyorum bir kere çok kötü düşmüştüm ve eskiden de arada sırada ağrı yapardı
Şİmdi çok ayakta o kısım batıyor gibi oluyor.
Aynı heyecan bendede var bizim randevu pazartesi inşallahGünaydın kızlar cmrts kontrolüm var zaman geçmio sanki çok merak ediorum oğluş kilo aldı mı boyu uzadı mı içerde ne alemde die kıpır kıpır maşallahinş herkes iyidir bu sıcaklarda allahım yardım etsin hepimize
Bunların hepsi çok faydalı cnm, ben son 1 ayımda 1 saat yürüyüş yapmıştım hergün, dediğin gibi kuran okudum, hurma yedim.. İnanmak herşeydir..evt artık surekli meryem suresi okuycm.bide inşikak suresini okuyacm ins ezberler doğuma gittgmde de okurum.eşimde hurma alick bol bol yicem.peygambermz hz fatma sancilaninca 2 hurma yyollamış doğumucçok kolay olms.bi arkdsm da doğumdan hemn önce yemis inanarak acilde yaptı doğumu .o kadar hızlı gerçekleşti ki yukarı dogumhaneye çıkma fırsatı bulamadm diyo. Bide günlük yuruyus yapalım .buna rağmen de doğum yapamazsam hayırlısı buymus dicem napalim
İnsan paylaşmak istiyo haklısın, ama baktın kötü bi hikaye var, kapat hemen ekranı :)Haklisin ama gece bunu okuyunca bir an dehsete dustum ne yapacagimi bilemedim burda paylasiverdim iste
ArkadSlar merhaba. Oncelikle dogum yapan arkadaslara acil sifalar diliyorum. Bekleyistekilere de Allah sabirversin...
Ben sizlerinbir konudafikrinizi almak istiyorum. 34+5 gunluk hamileyim. Benim yaklasik bir aydirduzensiz adet sancilrim vardi ama nstde gozukmuyordu. 2 haftadir adalatcrono kullaniyorum.ilk1 hafta tum agrilarimi kesmisti.ancak 3 4 gundur agrikarim devam ediyor.dahaonceleri 5 cm olan rahim agzi uzunlugu 2.5 cme dusmus. Evde istirahat ediyorum ancak agrim var. Duzensiz agrilar. Sizce bu agrilar duzene girmeden,ritmik olmadan dogumbaslarmi. duyan ya dabasina gelen var mi.
Cok tesekkurediyorum simdidencevapveren herkese...
benim de pazartesi :))Aynı heyecan bendede var bizim randevu pazartesi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?