Tüm doktorların dediği düzenli ve belli aralıklarla olması sancıların.. Bence anlarsın düzene girdiğini ve o zaman gidersin hastaneye cnm..ArkadSlar merhaba. Oncelikle dogum yapan arkadaslara acil sifalar diliyorum. Bekleyistekilere de Allah sabirversin...
Ben sizlerinbir konudafikrinizi almak istiyorum. 34+5 gunluk hamileyim. Benim yaklasik bir aydirduzensiz adet sancilrim vardi ama nstde gozukmuyordu. 2 haftadir adalatcrono kullaniyorum.ilk1 hafta tum agrilarimi kesmisti.ancak 3 4 gundur agrikarim devam ediyor.dahaonceleri 5 cm olan rahim agzi uzunlugu 2.5 cme dusmus. Evde istirahat ediyorum ancak agrim var. Duzensiz agrilar. Sizce bu agrilar duzene girmeden,ritmik olmadan dogumbaslarmi. duyan ya dabasina gelen var mi.
Cok tesekkurediyorum simdidencevapveren herkese...
Bunların hepsi çok faydalı cnm, ben son 1 ayımda 1 saat yürüyüş yapmıştım hergün, dediğin gibi kuran okudum, hurma yedim.. İnanmak herşeydir..
Bende aksamdanberi kipirdamadan yatiyorum. Dokor cok net konustu.1,5 hafta daha kalsin en azindsn, zaten adalat icmiyor olsaydin muhtemelen dogmustu bebek dedi. insn panik oluyor haliyle. 2,5 kilo 49 cmbebek. Seninle nasil kilosu. Bir de doktor muayenede yuzune bakmaya calisirken resmen tuylerin uzerinden bastirdi aleti. Cok asagida sanirim..Aynı şekilde bende adalat kullanıyorum cnm 1 gecede hastanede yattım sancılarımdan dolayı cmrts kontrole gidicem gündüzleri iim bende ama akşam çok ağrım oluyo bnmde özellikle saat 9 dan sora hiç tahim boyuma bakılması bnm ama dediğin gibi hazırlıklı olmak lazım doğum bu ne zaman başlicağı belli olmaz doktorum bana 2 hafta daha içerde dursun yeter bize dedi bende korkumdan kıpırdamadan yatıyorum bütün gün
Surekli adet agrisiyla yasamaktan paranoyak oldum. Umarim anlarimTüm doktorların dediği düzenli ve belli aralıklarla olması sancıların.. Bence anlarsın düzene girdiğini ve o zaman gidersin hastaneye cnm..
Keske bende okumasaydim ya hemen etkileniyorumNolur okumayın şöyle şeylerben açmadım linki.. Hz havvadan beri herkes normal oluyo, sıkıntı cıkarsa alırlar zaten sezeyana.. Kötü düşünmeyelim nolur..
Canm bende merak ediyordum en son 31 haftalıkta gittim o zaman doktorum baktı söyledi ama hiç hatırlamıyorum doktorum erken dogum riskin varmı diye rahim boyuna bakıcam dedi sıkıntı yok dedi
Ben de senin gibiyim. Sabaha karsi 4 te uyaniyorum ve bir daha uyku yok. Gun icinde de halsiz halsiz yatiyorum,yemek bile yapmak zor geliyor. İzne bu hafta ayrildim.Kizlar gece hic uyuyamiorm özelliklede son bir kaç gündür böle nefes almakta zorlaniyor gobi oluyorum soluma yatsam kalbim sikisiyor sagima yatsam bebek o tarafimda sikisiyo galiba hemen tekme atiyor sirt ustu zaten yatamuyorum.yeni yeni nefes darligi başladı bide sürekli olumsuz şeyler düşünüyorum istemeden.evliligimle ilgili gelecekle ilgili vs. Herseyle ilgili geceleri çok bunalim oluyorum EE bide nefes almaktada zorlaniorm gobegim desen yine yasinmaya basladi dahada catlucak sanirim ne surduysem nafile.isler iyice zorlasti anlicaginiz sizdede varmi benzer durumlar Allahim saglikla evlatlarimiza kavuşmamizi nasip etsin
bilmym cnm cokkorkuyorm ve hic istemiyorum karnimin kesilmesiniCanım sen neden bu kadar sezeryan istemiyorsun:)
Neredeyse 6 kişi doğum yaptı şu ana kadar ikisi normal diğerleri sezeryan oldu
Arkadaşlar da demiş emin değilsen başka doktorlara da sor ama onlarda çatın dar derse bence kendini de bebeğini de riske atma.
Canim binkac gun once bende okudum onu. Yazik bebegede annesine de cok uzuldum. Ama bence bu normal dogumun yasatti bir sikinti degil doktorun hayvanligi. Bu adam sezaryene girse yine bir sikinti yratabilecek bir tip. Anlamadigim sey dogum kanalindan cocugunnkafasi zor gecerken sen o kafanin yanindan nasil elini iceri sokup kolu tutup da ceviriyorsun. Akil kari degil.Haklisin ama gece bunu okuyunca bir an dehsete dustum ne yapacagimi bilemedim burda paylasiverdim iste
gittim cnm devlete.çatı muayenesi yapmadı. Doğuma geldiğinde bakılır dedi.yanı şimdi anlaşılmaz dedi.peki öyleyse diğer Dr neden yaptı...ya bnce devletteki Dr uğraşmamak için oyke dediSen baska doktora git bi de bence. Bana catin dar falan derse emin olmak icin gidicem baska doktora
doktorundan emin olamayan normal doğum için bahaneler bulunduğunu düşünenler bence başka doktorlara da görünün...bana şu ana kadar 3 doktor sezeryan, biri normal dedi...çatı darlığını önemseyin bence...
lohusa sendromu başlamışmı ne sende..ay içim sıkıldı yeminlee..oyhhhhhhhh ..sıcaklardan oluyor..dün bende aniden tansiyonum vs. düştü normalde hava esiyordu...hemen klimayı açtım on dakika sonra rahatladım...Kizlar gece hic uyuyamiorm özelliklede son bir kaç gündür böle nefes almakta zorlaniyor gobi oluyorum soluma yatsam kalbim sikisiyor sagima yatsam bebek o tarafimda sikisiyo galiba hemen tekme atiyor sirt ustu zaten yatamuyorum.yeni yeni nefes darligi başladı bide sürekli olumsuz şeyler düşünüyorum istemeden.evliligimle ilgili gelecekle ilgili vs. Herseyle ilgili geceleri çok bunalim oluyorum EE bide nefes almaktada zorlaniorm gobegim desen yine yasinmaya basladi dahada catlucak sanirim ne surduysem nafile.isler iyice zorlasti anlicaginiz sizdede varmi benzer durumlar Allahim saglikla evlatlarimiza kavuşmamizi nasip etsin
napıyoruz patetes pozitif enerjimizi etrafa yayıyoruz. ımhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhbenim çok içim sıkılıyor bu sabah, daha doğum iznine çıkmadan; bebeğim bile doğmadan işe dönüş stresi bastı. kafaya takacak başka bişey buladım herhalde...
Maşallah ağzından bal damlıyor canım bence de böyle destekleyici konuşmalar olmalı. Kötü düşünmek istemiyorum Allahin izniyle normal doğum düşünüyorum tabi en hayırlısı ne ise o olsun inşallahSürekli normal doğum diyorum isteyenler için çünkü çook rahat oldu benimki.. Daha önce okumuş olanlar bilir, kötü hikaye dinlemedim.. 3 ark yapmştı ve kötüyse anlatmayın dedm, saolsunlar 3 üde son güne kdr destek oldu ve hep pozitiftiler.. Hatta doğuma gidiyorum, hala onlarla konuşuyorum, doğum koçları gibi :) ikisi zapzayıftı, hem kilo hem kemik olarak, 40 küsürlük kızlardan yani, çatır çatır doğurduk derlerdi ve deee epiduralsiz falan yani! Ben acayip tırsak ve haaalaaaa iğne vurulurken ağlayan zırlayan bi tip olarak doktorum ilk muayenede sen epiduralliksin dedi, kadına elletmedimki bi türlü :) neyse işte, epidurali vurdurdum, 6 saat sonra da 2 ıkınma, pırt :) ve tertemiz 3 dikiş, sonrasında çok dikkat ettim, arkadaşımın dediği gibi her lavabodan sonra saç kurutma makinasıyla afedersiniz kuruttum orayı.. Sıfır ağrı, sancı, sıkıntı Allaha çok şükür.. Oturamama gibi bi durumum da asla olmadı.. Beni gören inanamadı doğum yaptığıma! Şimdi her duamda ilkinden de kolay inşallah Allahım diyorum, daha nasıl olcaksa :) ve sizleri de ekliyorum.. Rabbim utandırmasın inşallah.. Uzun oldu, kusura bakmayın..
ben günde bir tane yiyiyorum tooches sezeryan olmasına rağmen..farklı şeyler içinde faydalıymış..özellikle beyin gelişimi vscanım ne güzel yazmışsın. bende yapmak istiyorum :) Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. kaçıncı haftada başladınız hurma yemeğe ? ben 34+0 dayım başlasam olur mu biraz daha beklemeli miyim ?
ben bugün başlıcam.çünkü cok yemek doğumu başlatabilir diyolar.sen az az ye olmazsa.ben fazla fazla yicem.bundan snra dogsa olur cnkucanım ne güzel yazmışsın. bende yapmak istiyorum :) Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. kaçıncı haftada başladınız hurma yemeğe ? ben 34+0 dayım başlasam olur mu biraz daha beklemeli miyim ?
Hic aklima gelmemişti olabilir.ama daha erken deilmi yaaa.hep bi mutsuzluk hep bi üzüntü hep olumsuz şeyler valla son ay beni çok zorlamaya basladi.rahatta yatamiyorum zaten kemiklerin agriyo.bide bu göğüs kremini sürmeye baslasammi acaba.amaaaaan bak gene daraldim yhaalohusa sendromu başlamışmı ne sende..ay içim sıkıldı yeminlee..oyhhhhhhhh ..sıcaklardan oluyor..dün bende aniden tansiyonum vs. düştü normalde hava esiyordu...hemen klimayı açtım on dakika sonra rahatladım...
amin inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?