2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar gece hic uyuyamiorm özelliklede son bir kaç gündür böle nefes almakta zorlaniyor gobi oluyorum soluma yatsam kalbim sikisiyor sagima yatsam bebek o tarafimda sikisiyo galiba hemen tekme atiyor sirt ustu zaten yatamuyorum.yeni yeni nefes darligi başladı bide sürekli olumsuz şeyler düşünüyorum istemeden.evliligimle ilgili gelecekle ilgili vs. Herseyle ilgili geceleri çok bunalim oluyorum EE bide nefes almaktada zorlaniorm gobegim desen yine yasinmaya basladi dahada catlucak sanirim ne surduysem nafile.isler iyice zorlasti anlicaginiz sizdede varmi benzer durumlar Allahim saglikla evlatlarimiza kavuşmamizi nasip etsin

benim çok içim sıkılıyor bu sabah, daha doğum iznine çıkmadan; bebeğim bile doğmadan işe dönüş stresi bastı. kafaya takacak başka bişey buladım herhalde...

Tüm doktorların dediği düzenli ve belli aralıklarla olması sancıların.. Bence anlarsın düzene girdiğini ve o zaman gidersin hastaneye cnm..

Bunların hepsi çok faydalı cnm, ben son 1 ayımda 1 saat yürüyüş yapmıştım hergün, dediğin gibi kuran okudum, hurma yedim.. İnanmak herşeydir..

canım ne güzel yazmışsın. bende yapmak istiyorum :) Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. kaçıncı haftada başladınız hurma yemeğe ? ben 34+0 dayım başlasam olur mu biraz daha beklemeli miyim ?

Bende aksamdanberi kipirdamadan yatiyorum. Dokor cok net konustu.1,5 hafta daha kalsin en azindsn, zaten adalat icmiyor olsaydin muhtemelen dogmustu bebek dedi. insn panik oluyor haliyle. 2,5 kilo 49 cmbebek. Seninle nasil kilosu. Bir de doktor muayenede yuzune bakmaya calisirken resmen tuylerin uzerinden bastirdi aleti. Cok asagida sanirim..

Canm bende merak ediyordum en son 31 haftalıkta gittim o zaman doktorum baktı söyledi ama hiç hatırlamıyorum doktorum erken dogum riskin varmı diye rahim boyuna bakıcam dedi sıkıntı yok dedi

vajinal muayene ile mi bakılıyor canım benim de hiç bakılmadı o ya

Ben de senin gibiyim. Sabaha karsi 4 te uyaniyorum ve bir daha uyku yok. Gun icinde de halsiz halsiz yatiyorum,yemek bile yapmak zor geliyor. İzne bu hafta ayrildim.

bilmym cnm cokkorkuyorm ve hic istemiyorum karnimin kesilmesini bide mmillet 5 kg bile doguruyo ki ben uzun boylu iri biriyim.bebeğim taş catlasa 4 olucak.dogururm diyorm

Haklisin ama gece bunu okuyunca bir an dehsete dustum ne yapacagimi bilemedim burda paylasiverdim iste
Canim binkac gun once bende okudum onu. Yazik bebegede annesine de cok uzuldum. Ama bence bu normal dogumun yasatti bir sikinti degil doktorun hayvanligi. Bu adam sezaryene girse yine bir sikinti yratabilecek bir tip. Anlamadigim sey dogum kanalindan cocugunnkafasi zor gecerken sen o kafanin yanindan nasil elini iceri sokup kolu tutup da ceviriyorsun. Akil kari degil.

Kızlar baby shower yapacak olan var mı? Boyle bir konu gecmedi sanirim, ben bu cumartesi yapacagim

Sen baska doktora git bi de bence. Bana catin dar falan derse emin olmak icin gidicem baska doktora
gittim cnm devlete.çatı muayenesi yapmadı. Doğuma geldiğinde bakılır dedi.yanı şimdi anlaşılmaz dedi.peki öyleyse diğer Dr neden yaptı...ya bnce devletteki Dr uğraşmamak için oyke dedi

lohusa sendromu başlamışmı ne sende..ay içim sıkıldı yeminlee..oyhhhhhhhh ..sıcaklardan oluyor..dün bende aniden tansiyonum vs. düştü normalde hava esiyordu...hemen klimayı açtım on dakika sonra rahatladım...

amin inşş

Maşallah ağzından bal damlıyor canım bence de böyle destekleyici konuşmalar olmalı. Kötü düşünmek istemiyorum Allahin izniyle normal doğum düşünüyorum tabi en hayırlısı ne ise o olsun inşallah

ben günde bir tane yiyiyorum tooches sezeryan olmasına rağmen..farklı şeyler içinde faydalıymış..özellikle beyin gelişimi vs

ben bugün başlıcam.çünkü cok yemek doğumu başlatabilir diyolar.sen az az ye olmazsa.ben fazla fazla yicem.bundan snra dogsa olur cnku

Hic aklima gelmemişti olabilir.ama daha erken deilmi yaaa.hep bi mutsuzluk hep bi üzüntü hep olumsuz şeyler valla son ay beni çok zorlamaya basladi.rahatta yatamiyorum zaten kemiklerin agriyo.bide bu göğüs kremini sürmeye baslasammi acaba.amaaaaan bak gene daraldim yhaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…