2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
benim iş arkadaşın oğlunda aynısı olmuş..çocuğun kolu şimdi felçli gibi..doktor doktor gezdiler ..şimdi çocuk 9-10 yaşında oldu sanırım.Allah öyle doktorlardan uzak etsin

Kızlar baby shower yapacak olan var mı? Boyle bir konu gecmedi sanirim, ben bu cumartesi yapacagim
bi konu açıldı bunun için..pek yapan olmadı .bi arkadaşımıza arkadaşları süprüz yapmıştı işyerinde..bide biz topikte yapmıştık bi parti

Hatırlamıyorum cnm ne zaman başladığımı ama erken doğum riskin yoksa başlasan olur şimdilerde bence.. İnşallah daha da kolayını yaparsın :)

Kizlar biberon emzik gogus kalkani falan kaynatcam da kaynayan suya mi atcaz yoksa soguk suya atip kaynayinca bi sure sonra kapatcaz mi?

Kizlar biberon emzik gogus kalkani falan kaynatcam da kaynayan suya mi atcaz yoksa soguk suya atip kaynayinca bi sure sonra kapatcaz mi?
ben kaynayan suyun içine atıp 5 dk kaynattım, sonrasında soğumaya bıraktım. soğuyunca da deterjanla yıkayın ve iyice durulayın yazıyor kullanma kılavuzunda

aman dur yapma etme..hepimizde var o durumlar..doğumlar yaklaşıyor sıcaklar bi yandan kötü yapıyor bizi..en azından burda biraz neşelenelim..yoksa geceler eminim hepimize kabus oldu

Selamlar kızlar dün dr kontrolüm vardı...
Suyum şükür 220 sen 170 e düşmüş ama diyet yaptıgım ıcın yavrum hiç kilo almamış 100 gr. bile almamış...1722 gr. 49cm boyu...diyete devam edeceğim ama doktor peynir ve et yemeye yüklen dedi...
Bu arada sezeryan günüm belli oldu 24 Ağustos'ta olacak ınsallah bizden haberler böyle...

kızlar çok güzel haberlerim var size. özellikle Öğretmenlere. eğitim ödeneğini doğum iznindeki her öğretmen alabiliyormuş.
2. si çikolatalarım geldi. çok güzel paketlemişler buz aküsü vardı yanında.
doğum yardımı kesilmiş sadece 300 lirayı alacakmışız. haberler böyle bende.

Hatırlamıyorum cnm ne zaman başladığımı ama erken doğum riskin yoksa başlasan olur şimdilerde bence.. İnşallah daha da kolayını yaparsın :)

yoktu canım o zaman başlıyorum seni dinleyip :) bebeğim 2 hafta önden gidiyor birazda onun rahatlığı ile başlayayım madem. egzersizler için beklicem biraz daha.

hadi gözün aydın canım.tarihte almışsın...doktorun dediği gibi proteine yüklen..napsın diyet yapınca yavrucak kilo alamamıştır..Rabbimin izniyle sen onu topacık yaparsın

gittim cnm devlete.çatı muayenesi yapmadı. Doğuma geldiğinde bakılır dedi.yanı şimdi anlaşılmaz dedi.peki öyleyse diğer Dr neden yaptı...ya bnce devletteki Dr uğraşmamak için oyke dedi
Aynen canim ondan oyle demistir. İmkanin varsa ozelde baska bi doktora git. Ama her zaman gittigin doktorun catin dar dedigini soyleme.

Çatı muayenesinde kemiğin eğriliğine bakıyormuş canım doktor.

Su
supersin Özge Ödenek haberi iyi oldu...

cnm çikolataları nerden istettin? Bide foto eklermisn bnde istetcm ama karar veremym

hadi gözün aydın canım.tarihte almışsın...doktorun dediği gibi proteine yüklen..napsın diyet yapınca yavrucak kilo alamamıştır..Rabbimin izniyle sen onu topacık yaparsın
Sorma miskcim suyu azaltayim diye 1 hafta yerinde saymış ınsallah son 10 günüm kızım toparlanır ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…