benim iş arkadaşın oğlunda aynısı olmuş..çocuğun kolu şimdi felçli gibi..doktor doktor gezdiler ..şimdi çocuk 9-10 yaşında oldu sanırım.Allah öyle doktorlardan uzak etsinCanim binkac gun once bende okudum onu. Yazik bebegede annesine de cok uzuldum. Ama bence bu normal dogumun yasatti bir sikinti degil doktorun hayvanligi. Bu adam sezaryene girse yine bir sikinti yratabilecek bir tip. Anlamadigim sey dogum kanalindan cocugunnkafasi zor gecerken sen o kafanin yanindan nasil elini iceri sokup kolu tutup da ceviriyorsun. Akil kari degil.
bi konu açıldı bunun için..pek yapan olmadı .bi arkadaşımıza arkadaşları süprüz yapmıştı işyerinde..bide biz topikte yapmıştık bi partiKızlar baby shower yapacak olan var mı? Boyle bir konu gecmedi sanirim, ben bu cumartesi yapacagim
Hatırlamıyorum cnm ne zaman başladığımı ama erken doğum riskin yoksa başlasan olur şimdilerde bence.. İnşallah daha da kolayını yaparsın :)canım ne güzel yazmışsın. bende yapmak istiyorum :) Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. kaçıncı haftada başladınız hurma yemeğe ? ben 34+0 dayım başlasam olur mu biraz daha beklemeli miyim ?
ben kaynayan suyun içine atıp 5 dk kaynattım, sonrasında soğumaya bıraktım. soğuyunca da deterjanla yıkayın ve iyice durulayın yazıyor kullanma kılavuzundaKizlar biberon emzik gogus kalkani falan kaynatcam da kaynayan suya mi atcaz yoksa soguk suya atip kaynayinca bi sure sonra kapatcaz mi?
aman dur yapma etme..hepimizde var o durumlar..doğumlar yaklaşıyor sıcaklar bi yandan kötü yapıyor bizi..en azından burda biraz neşelenelim..yoksa geceler eminim hepimize kabus olduHic aklima gelmemişti olabilir.ama daha erken deilmi yaaa.hep bi mutsuzluk hep bi üzüntü hep olumsuz şeyler valla son ay beni çok zorlamaya basladi.rahatta yatamiyorum zaten kemiklerin agriyo.bide bu göğüs kremini sürmeye baslasammi acaba.amaaaaan bak gene daraldim yhaa
Hatırlamıyorum cnm ne zaman başladığımı ama erken doğum riskin yoksa başlasan olur şimdilerde bence.. İnşallah daha da kolayını yaparsın :)
hadi gözün aydın canım.tarihte almışsın...doktorun dediği gibi proteine yüklen..napsın diyet yapınca yavrucak kilo alamamıştır..Rabbimin izniyle sen onu topacık yaparsınSelamlar kızlar dün dr kontrolüm vardı...
Suyum şükür 220 sen 170 e düşmüş ama diyet yaptıgım ıcın yavrum hiç kilo almamış 100 gr. bile almamış...1722 gr. 49cm boyu...diyete devam edeceğim ama doktor peynir ve et yemeye yüklen dedi...
Bu arada sezeryan günüm belli oldu 24 Ağustos'ta olacak ınsallah bizden haberler böyle...
ben bugün başlıcam.çünkü cok yemek doğumu başlatabilir diyolar.sen az az ye olmazsa.ben fazla fazla yicem.bundan snra dogsa olur cnku
Aynen canim ondan oyle demistir. İmkanin varsa ozelde baska bi doktora git. Ama her zaman gittigin doktorun catin dar dedigini soyleme.gittim cnm devlete.çatı muayenesi yapmadı. Doğuma geldiğinde bakılır dedi.yanı şimdi anlaşılmaz dedi.peki öyleyse diğer Dr neden yaptı...ya bnce devletteki Dr uğraşmamak için oyke dedi
Çatı muayenesinde kemiğin eğriliğine bakıyormuş canım doktor.Canım bu kuyruk sokumu eğriliği çatı muayenesinde belli oluyor mu ??
Ben kendimden şüpheleniyorum bir kere çok kötü düşmüştüm ve eskiden de arada sırada ağrı yapardı
Şİmdi çok ayakta o kısım batıyor gibi oluyor.
5 dk kaynattiktan sonra cikardin mi sudan hemen?ben kaynayan suyun içine atıp 5 dk kaynattım, sonrasında soğumaya bıraktım. soğuyunca da deterjanla yıkayın ve iyice durulayın yazıyor kullanma kılavuzunda
supersin Özge Ödenek haberi iyi oldu...kızlar çok güzel haberlerim var size. özellikle Öğretmenlere. eğitim ödeneğini doğum iznindeki her öğretmen alabiliyormuş.
2. si çikolatalarım geldi. çok güzel paketlemişler buz aküsü vardı yanında.
doğum yardımı kesilmiş sadece 300 lirayı alacakmışız. haberler böyle bende.
neden ki .risk almamak için o da mi dar der???? Evet mantkliAynen canim ondan oyle demistir. İmkanin varsa ozelde baska bi doktora git. Ama her zaman gittigin doktorun catin dar dedigini soyleme.
cnm çikolataları nerden istettin? Bide foto eklermisn bnde istetcm ama karar veremymkızlar çok güzel haberlerim var size. özellikle Öğretmenlere. eğitim ödeneğini doğum iznindeki her öğretmen alabiliyormuş.
2. si çikolatalarım geldi. çok güzel paketlemişler buz aküsü vardı yanında.
doğum yardımı kesilmiş sadece 300 lirayı alacakmışız. haberler böyle bende.
Sorma miskcim suyu azaltayim diye 1 hafta yerinde saymış ınsallah son 10 günüm kızım toparlanır ...hadi gözün aydın canım.tarihte almışsın...doktorun dediği gibi proteine yüklen..napsın diyet yapınca yavrucak kilo alamamıştır..Rabbimin izniyle sen onu topacık yaparsın
ben günde bir tane yiyiyorum tooches sezeryan olmasına rağmen..farklı şeyler içinde faydalıymış..özellikle beyin gelişimi vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?