- 5 Haziran 2011
- 87
- 128
- 43
Ödenekle ilgili bilgiyi nereden edindin canım ? Verseler süper olur ama vermeleri de bir o kadar ilginç :)kızlar çok güzel haberlerim var size. özellikle Öğretmenlere. eğitim ödeneğini doğum iznindeki her öğretmen alabiliyormuş.
2. si çikolatalarım geldi. çok güzel paketlemişler buz aküsü vardı yanında.
doğum yardımı kesilmiş sadece 300 lirayı alacakmışız. haberler böyle bende.
sağlıklı olsunda kilo alması kolay olur ayışıkcım...sıkıntı yapma kendineSorma miskcim suyu azaltayim diye 1 hafta yerinde saymış ınsallah son 10 günüm kızım toparlanır ...
çok yeme ama günde bitane yeterli bu haftalarda..son haftalara girenler genelde 4-5 tane yiyoraa bilmiyordum canım söylediğin çok iyi oldu
Çok şükür canım. Sen hiç kafanı takma kilosunun diyetle ilgisi yok bence.ben son bir haftadır neler yedim kilo alsın diye.sadece 100 gr almış kızım.Dün 2680 gr 48 cm çıktı. Doktor hiç kafana takma.bu haftalarda böyle ilerler dedi.ayrıca aramızda 1 hafta olacak.şimdiden sağlıklı hayırlı bir doğum diliyorum sana canım.Dün benim de günü saati netleşti.erken olmazsa inşallah 1 Eylül saat 10:00. Çok heyecanlıyım :)Selamlar kızlar dün dr kontrolüm vardı...
Suyum şükür 220 sen 170 e düşmüş ama diyet yaptıgım ıcın yavrum hiç kilo almamış 100 gr. bile almamış...1722 gr. 49cm boyu...diyete devam edeceğim ama doktor peynir ve et yemeye yüklen dedi...
Bu arada sezeryan günüm belli oldu 24 Ağustos'ta olacak ınsallah bizden haberler böyle...
Şiddeti ve sıklığı nasıl ki ?Sabahtan beri kasıklarımda adet sancısı ağrısı gibi ağrılar var(
Korkuyorum(
Şiddeti ve sıklığı nasıl ki ?
aaa cok guzelmis gercktn.hacı şeriften aldım çikolataları. tadına bakmadım paketi bozmak istemedimtavsiye ederim görüntü çok hoş.
ödenekle ilgili bilgiyi de bizim tahakkuktaki şeften aldım. oturduk biraz soracağım ne varsa sordum vallaücretsiz izindeyken alınmıyormuş sadece. alacaksın dedi. Sağol abi dedim bu işe en çok eşim sevinecek ona söylemedim henüz
Aynen. Yada bana gelsin diye normal dogum olabilir de diyebilir. O yuzden soyleme baska doktorun ne dediginineden ki .risk almamak için o da mi dar der???? Evet mantkli
rica ederim canım değişik konseptler var bizim her şey deniz TEMA'lı olduaaa cok guzelmis gercktn.
İsimde yazdirmissn.bnde bakcm hemn .tesekkurlerrrr
Canım benimki de küvezde . Bende sağıp götürüyorum . Ilk 2 gün pek gelmedi sütüm şırıngayla alıyorduk. Şimdi maşallah günde 8 tane süt poşet, yapıp götürüyorum. Bizimkinin beslenmesini 20 mg çıkarmışlar bende 8 süt poşetine koyup götürüyorum. Anne sütü var ise hiç mama vermiyorlar. İnş gelir seninde . Bana hemşire günde iki büyük bardak ısırgan otu kaynatıp içmemi tavsiye etti cidden işe yarıyor. Bir de bol bol sıvı . Allahım şu küvezden bir çıksalar..Bugun yenidoğan dr bilgi aldık bebeğinizi gördük
Enfeksiyon çıkmış yawrum da bir de ufurum u varmış oyuzden bir iki hafta kuvezde de kalabilir dedi dr.
Emzirme denemesi de yaptırmadı serum lâ besliyorlar.
Bende makine aldım sagiyorum ama sütum gelmiyor kızlar ben de hala hastane de yatıyorum beni de taburcu etmediler .
Bu ortamda şu meyve suyu komposto vs içiyorum inşallah sütum olur
Yediğin birşey dokunmuş olabilir canim yinede doktorunu ara bibugun Bi arkadaş ishal olduğunu acaba doğumun habercisi mi olduğunu söylemişti. Bende gebeliğimin başından beri ishal olduğumubsoylemiştim. Amaaaan ağzımı açmaz olaydım 15 dk önce acayip bir karın ağrısıyla uyandım gaz sancısı gibi ama ah dedirten cinsten. Ve şiddetli ishalim var wc den çıkamıyorum. Hep ishaldim ama boyle yoğun ve ağrılı değildi. Neden oldu acaba
Canım benimki de küvezde . Bende sağıp götürüyorum . Ilk 2 gün pek gelmedi sütüm şırıngayla alıyorduk. Şimdi maşallah günde 8 tane süt poşet, yapıp götürüyorum. Bizimkinin beslenmesini 20 mg çıkarmışlar bende 8 süt poşetine koyup götürüyorum. Anne sütü var ise hiç mama vermiyorlar. İnş gelir seninde . Bana hemşire günde iki büyük bardak ısırgan otu kaynatıp içmemi tavsiye etti cidden işe yarıyor. Bir de bol bol sıvı . Allahım şu küvezden bir çıksalar..
Sabahtan beri kasıklarımda adet sancısı ağrısı gibi ağrılar var(
Korkuyorum(
sağlıklı olsunda kilo alması kolay olur ayışıkcım...sıkıntı yapma kendine
çok yeme ama günde bitane yeterli bu haftalarda..son haftalara girenler genelde 4-5 tane yiyor
Supermis gerçekten alalım bence de hı hi afiyetle yiyin insallah zaten şurada saklayacagin 15 gün birsey olmaz inşallah doğum yardımı kesilmis derken ilk çocuk için 300 ikincide 400 degilmiydi zatenkızlar çok güzel haberlerim var size. özellikle Öğretmenlere. eğitim ödeneğini doğum iznindeki her öğretmen alabiliyormuş.
2. si çikolatalarım geldi. çok güzel paketlemişler buz aküsü vardı yanında.
doğum yardımı kesilmiş sadece 300 lirayı alacakmışız. haberler böyle bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?