2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ödenekle ilgili bilgiyi nereden edindin canım ? Verseler süper olur ama vermeleri de bir o kadar ilginç :)

Sorma miskcim suyu azaltayim diye 1 hafta yerinde saymış ınsallah son 10 günüm kızım toparlanır ...
sağlıklı olsunda kilo alması kolay olur ayışıkcım...sıkıntı yapma kendine
aa bilmiyordum canım söylediğin çok iyi oldu
çok yeme ama günde bitane yeterli bu haftalarda..son haftalara girenler genelde 4-5 tane yiyor

Çok şükür canım. Sen hiç kafanı takma kilosunun diyetle ilgisi yok bence.ben son bir haftadır neler yedim kilo alsın diye.sadece 100 gr almış kızım.Dün 2680 gr 48 cm çıktı. Doktor hiç kafana takma.bu haftalarda böyle ilerler dedi.ayrıca aramızda 1 hafta olacak.şimdiden sağlıklı hayırlı bir doğum diliyorum sana canım.Dün benim de günü saati netleşti.erken olmazsa inşallah 1 Eylül saat 10:00. Çok heyecanlıyım :)

hacı şeriften aldım çikolataları. tadına bakmadım paketi bozmak istemedim tavsiye ederim görüntü çok hoş.
ödenekle ilgili bilgiyi de bizim tahakkuktaki şeften aldım. oturduk biraz soracağım ne varsa sordum valla ücretsiz izindeyken alınmıyormuş sadece. alacaksın dedi. Sağol abi dedim bu işe en çok eşim sevinecek ona söylemedim henüz

Eklentiler

• image.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 146
aaa cok guzelmis gercktn.
İsimde yazdirmissn.bnde bakcm hemn .tesekkurlerrrr

Canım benimki de küvezde . Bende sağıp götürüyorum . Ilk 2 gün pek gelmedi sütüm şırıngayla alıyorduk. Şimdi maşallah günde 8 tane süt poşet, yapıp götürüyorum. Bizimkinin beslenmesini 20 mg çıkarmışlar bende 8 süt poşetine koyup götürüyorum. Anne sütü var ise hiç mama vermiyorlar. İnş gelir seninde . Bana hemşire günde iki büyük bardak ısırgan otu kaynatıp içmemi tavsiye etti cidden işe yarıyor. Bir de bol bol sıvı . Allahım şu küvezden bir çıksalar..

Yediğin birşey dokunmuş olabilir canim yinede doktorunu ara bi

Canım sezeryandan sonra ayağa kalkman falan nasıl oldu, zorlandın mı?
Şu an nasılsın ağrın sızın var mı

sağlıklı olsunda kilo alması kolay olur ayışıkcım...sıkıntı yapma kendine

çok yeme ama günde bitane yeterli bu haftalarda..son haftalara girenler genelde 4-5 tane yiyor

yok canım 1 tane ile başlarım birde tek sayıda yemek lazımmış duası varmış ama tam bilmiyorum

kızlar resmen kalçam ayrılıyor yürürken zorluk çekiyorum.. 2 gündür sağdaydı şimdi yine sola geçti

Kızlar merhaba. Herkes iyidir insallah. Biz bugün nstye girdik çok şükür hersey yolunda. Oğlum 48 cm 2.600 gr olmuş. Ancak kan ve idrar testi yaptırdım. İdrarda protein kısmında eser miktarda yazıyor. Doktor çok önemli değil ama gene de kontrol edelim dedi. Tansiyona sürekli bakıcaz. Haftaya tekrar idrar testi yapıcaz. Kafama takıldı korktum. Sizce bi sıkıntı olur muuuu ?

Supermis gerçekten alalım bence de hı hi afiyetle yiyin insallah zaten şurada saklayacagin 15 gün birsey olmaz inşallah doğum yardımı kesilmis derken ilk çocuk için 300 ikincide 400 degilmiydi zaten

Kizlar sizce göğüs kremini sürmeye baslamalimiyim ? 1 ay sonra heran doğum olabilir çünkü Allahin izniyle ? Yoksa daha erkenmi ne siosunuz ? Bide ben bu hurma olayini pek anlamadim ne ise yariyor son aylarda hurma yiyin fazla yemeğin erken doğum olur filan die hep muhabbetler duyuyorum.hurmayi pek sevmem ama biseylere faydasi varsa bende yemeğe baslasammi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…