Dinlendigin zaman geçmedi mi hiç canım bndede ara sıra oluyor uzaniyorum hemen ayaklarimida yuksek bi yere koyup geçiyor
Korkma canım doğurmak öyle hemen olacak birsey değil ara ara öyle ağrılar normalCanımı yakmıyor ama kendini belli ediyor
Genelde hareket edince hissediyorum
Ben senin o 20 cc süt içen ağzını yerim prenses kuzucukCanım benimki de küvezde . Bende sağıp götürüyorum . Ilk 2 gün pek gelmedi sütüm şırıngayla alıyorduk. Şimdi maşallah günde 8 tane süt poşet, yapıp götürüyorum. Bizimkinin beslenmesini 20 mg çıkarmışlar bende 8 süt poşetine koyup götürüyorum. Anne sütü var ise hiç mama vermiyorlar. İnş gelir seninde . Bana hemşire günde iki büyük bardak ısırgan otu kaynatıp içmemi tavsiye etti cidden işe yarıyor. Bir de bol bol sıvı . Allahım şu küvezden bir çıksalar..
32 den sonra başlayın yazıyor ama bence 36 dan sonra yterlidir belki de hiç catlamicakKizlar sizce göğüs kremini sürmeye baslamalimiyim ? 1 ay sonra heran doğum olabilir çünkü Allahin izniyle ? Yoksa daha erkenmi ne siosunuz ? Bide ben bu hurma olayini pek anlamadim ne ise yariyor son aylarda hurma yiyin fazla yemeğin erken doğum olur filan die hep muhabbetler duyuyorum.hurmayi pek sevmem ama biseylere faydasi varsa bende yemeğe baslasammi acaba ?
cnm rahmin acilmasini hızlandırıyor hurma.oyuzden doğuma daha varsa çok yememek lazım diye bilyrm.ama dogum zamanın yakınsa iyice,günde 5-6 tane tüketmek faydalı oluyomus.doğumu kolaylaştırma açısındanKizlar sizce göğüs kremini sürmeye baslamalimiyim ? 1 ay sonra heran doğum olabilir çünkü Allahin izniyle ? Yoksa daha erkenmi ne siosunuz ? Bide ben bu hurma olayini pek anlamadim ne ise yariyor son aylarda hurma yiyin fazla yemeğin erken doğum olur filan die hep muhabbetler duyuyorum.hurmayi pek sevmem ama biseylere faydasi varsa bende yemeğe baslasammi acaba ?
130 lira alıyorduk ya doğumda onu kesmişler herkese verilen 300 ü alacakmışız.Supermis gerçekten alalım bence de hı hi afiyetle yiyin insallah zaten şurada saklayacagin 15 gün birsey olmaz inşallah doğum yardımı kesilmis derken ilk çocuk için 300 ikincide 400 degilmiydi zaten
doğrudur siz daha tecrübelisiniz bu zamanlarda normal mıdır pekiCanım klima kasıklarını üşütürmü ki ; ben kulakları üşüttüm galiba ama kasıkları bilemedim sanırım o bebişle alakalıdır canım
Kızlar merhaba. Herkes iyidir insallah. Biz bugün nstye girdik çok şükür hersey yolunda. Oğlum 48 cm 2.600 gr olmuş. Ancak kan ve idrar testi yaptırdım. İdrarda protein kısmında eser miktarda yazıyor. Doktor çok önemli değil ama gene de kontrol edelim dedi. Tansiyona sürekli bakıcaz. Haftaya tekrar idrar testi yapıcaz. Kafama takıldı korktum. Sizce bi sıkıntı olur muuuu ?
Bak onu da bilmiyordum ne çok şey bilmiyorum ben yaaaa pehhhhhh benim ikinci çocuk ilkini kini de istesem verirler mi ki130 lira alıyorduk ya doğumda onu kesmişler herkese verilen 300 ü alacakmışız.
Ben de hadi evlatcim sabrimin sinirlarindayim gel artik sağlıcakla diyorum kolay gelsin bu aradabugün sonunda pijamalarımı, oğlumunda son yıkanacaklarını yıkadım, ütüleme faslına geçebilirim. Akşamda dolabımızı kurduk. Bir içine yerleştirmesi kaldı, onu da ütüleyip akşam üstü yerleştirmeye başlarım muhtemelen. Badana da tv ünitemizin yeri değişmişti, anca pazar günü takılcak. O takılmadan da ne halı serebiliyorum ne son temizliğimi yapabiliyorum. Haftaya tamamen toplanmış olacağım inşallah.. Hadi oğlum sabret 40 görelim deyip duruyorum :)) görelim ki annen herşeyi geçte olsa hazır edebilsin
yok canım sanmıyorum yaBak onu da bilmiyordum ne çok şey bilmiyorum ben yaaaa pehhhhhh benim ikinci çocuk ilkini kini de istesem verirler mi ki
@cryofangel canım nasıl gidiyor yıkama ütüleme işleri
Çok paragoz gördüm kendimyok canım sanmıyorum yasen 400 alıcan iyi bak
yok canım ya seneye ekders alamayacak olmanın Baskısı bu sanırımÇok paragoz gördüm kendim
maşallah sana, zamanla her şey yoluna giriyor işte, artık en kısa zamanda evinize dönmek kaldı :)Canım benimki de küvezde . Bende sağıp götürüyorum . Ilk 2 gün pek gelmedi sütüm şırıngayla alıyorduk. Şimdi maşallah günde 8 tane süt poşet, yapıp götürüyorum. Bizimkinin beslenmesini 20 mg çıkarmışlar bende 8 süt poşetine koyup götürüyorum. Anne sütü var ise hiç mama vermiyorlar. İnş gelir seninde . Bana hemşire günde iki büyük bardak ısırgan otu kaynatıp içmemi tavsiye etti cidden işe yarıyor. Bir de bol bol sıvı . Allahım şu küvezden bir çıksalar..
Uzandım canım şimdi, su aldım yanıma 2 lt onu bitirmeye çalışıyorum belki iyi gelir diye
Magnezyum içtim hemen
Cam pencere açık yatıyoruz üşüttüm mü ki
Öyle ama. Henüz çook küçük çok korkuyorum ya. Insallah bi sıkıntı yaşamayız... :/tatlım ztn maşallah 36. haftaya gelmişsin, bu saatten sonra protein çıksa bile bebişin gerçek dünyaya hazır sayılır, bence korkulucak hiçbşi yok, lütfen kafanı takma
Ben bu sene de hep heyetli olduğum için ek ders almadım canım sen bu arada doğum izni sonrası ne dusunuyorsunyok canım ya seneye ekders alamayacak olmanın Baskısı bu sanırımne varsa almak Lazım zaten zor olacak bundan sonra
Kızlar baby shower yapacak olan var mı? Boyle bir konu gecmedi sanirim, ben bu cumartesi yapacagim
benim çok içim sıkılıyor bu sabah, daha doğum iznine çıkmadan; bebeğim bile doğmadan işe dönüş stresi bastı. kafaya takacak başka bişey buladım herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?