2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Dinlendigin zaman geçmedi mi hiç canım bndede ara sıra oluyor uzaniyorum hemen ayaklarimida yuksek bi yere koyup geçiyor

Uzandım canım şimdi, su aldım yanıma 2 lt onu bitirmeye çalışıyorum belki iyi gelir diye
Magnezyum içtim hemen
Cam pencere açık yatıyoruz üşüttüm mü ki

Canımı yakmıyor ama kendini belli ediyor
Genelde hareket edince hissediyorum
Korkma canım doğurmak öyle hemen olacak birsey değil ara ara öyle ağrılar normal
Ben senin o 20 cc süt içen ağzını yerim prenses kuzucuk
Canim henüz birsey yok mu haber bilgi falan tahmini ne zaman cikacak
32 den sonra başlayın yazıyor ama bence 36 dan sonra yterlidir belki de hiç catlamicak

cnm rahmin acilmasini hızlandırıyor hurma.oyuzden doğuma daha varsa çok yememek lazım diye bilyrm.ama dogum zamanın yakınsa iyice,günde 5-6 tane tüketmek faydalı oluyomus.doğumu kolaylaştırma açısından
Ayrıca çok güzel bu enerji kaynağı,cennet meyvesi vs...yanı faydası cok

Supermis gerçekten alalım bence de hı hi afiyetle yiyin insallah zaten şurada saklayacagin 15 gün birsey olmaz inşallah doğum yardımı kesilmis derken ilk çocuk için 300 ikincide 400 degilmiydi zaten
130 lira alıyorduk ya doğumda onu kesmişler herkese verilen 300 ü alacakmışız.

tatlım ztn maşallah 36. haftaya gelmişsin, bu saatten sonra protein çıksa bile bebişin gerçek dünyaya hazır sayılır, bence korkulucak hiçbşi yok, lütfen kafanı takma

bugün sonunda pijamalarımı, oğlumunda son yıkanacaklarını yıkadım, ütüleme faslına geçebilirim. Akşamda dolabımızı kurduk. Bir içine yerleştirmesi kaldı, onu da ütüleyip akşam üstü yerleştirmeye başlarım muhtemelen. Badana da tv ünitemizin yeri değişmişti, anca pazar günü takılcak. O takılmadan da ne halı serebiliyorum ne son temizliğimi yapabiliyorum. Haftaya tamamen toplanmış olacağım inşallah.. Hadi oğlum sabret 40 görelim deyip duruyorum :)) görelim ki annen herşeyi geçte olsa hazır edebilsin

Ben de hadi evlatcim sabrimin sinirlarindayim gel artik sağlıcakla diyorum kolay gelsin bu arada

@cryofangel canım nasıl gidiyor yıkama ütüleme işleri

saol miskim ii gidiyor, genelde yan gelip yatıorum arada evdekilere ayıp olmasın diye kalkıp, yardım ediomuş gbi yapıorum heheh :) akşamüstü ütü de bitince sn postayı da yerleştiricez ve hazırız inş..

maşallah sana, zamanla her şey yoluna giriyor işte, artık en kısa zamanda evinize dönmek kaldı :)

Uzandım canım şimdi, su aldım yanıma 2 lt onu bitirmeye çalışıyorum belki iyi gelir diye
Magnezyum içtim hemen
Cam pencere açık yatıyoruz üşüttüm mü ki

Boyle ağrılar olması normalmis canim dinlediginde geçmezse problem olabiliyormus geçmezse eger mutlaka doktorunla görüş. Dönem ağrısı demişti doktorum bu ağrılar için adet olmadığımız için zaman i yaklaştığında böyle ağrılar olurmus

tatlım ztn maşallah 36. haftaya gelmişsin, bu saatten sonra protein çıksa bile bebişin gerçek dünyaya hazır sayılır, bence korkulucak hiçbşi yok, lütfen kafanı takma
Öyle ama. Henüz çook küçük çok korkuyorum ya. Insallah bi sıkıntı yaşamayız... :/

Kizlar biraz once lavaboya gittigimde ic camasirimda yumurta buyuklugunde islaklik ve beyaz peynir gibi akinti vardi. Boyle birsey yasayan varmi ne olabilir ki tirstim bian ilk defa boyle bise basima geliyor

Kızlar baby shower yapacak olan var mı? Boyle bir konu gecmedi sanirim, ben bu cumartesi yapacagim

ben de yapıcam inş, önümüzdeki hafta cumtesi, burda pek lafı açılmadı, çoğunluk yapmadı sanırım, ben de o yüzden hiç konusunu açmamıştım :) seni gördüğüm ii oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…