hacı şeriften aldım çikolataları. tadına bakmadım paketi bozmak istemedimtavsiye ederim görüntü çok hoş.
ödenekle ilgili bilgiyi de bizim tahakkuktaki şeften aldım. oturduk biraz soracağım ne varsa sordum vallaücretsiz izindeyken alınmıyormuş sadece. alacaksın dedi. Sağol abi dedim bu işe en çok eşim sevinecek ona söylemedim henüz
Kızlar baby shower yapacak olan var mı? Boyle bir konu gecmedi sanirim, ben bu cumartesi yapacagim
Evet canım cihazla muayene etti kısa sürdü öyle can yakıcı birşey degildivajinal muayene ile mi bakılıyor canım benim de hiç bakılmadı o ya
Benim hep oyle sut gibi peynir gibi akinti.nelere benzetiyoruz yahuKizlar biraz once lavaboya gittigimde ic camasirimda yumurta buyuklugunde islaklik ve beyaz peynir gibi akinti vardi. Boyle birsey yasayan varmi ne olabilir ki tirstim bianilk defa boyle bise basima geliyor
benim çok içim sıkılıyor bu sabah, daha doğum iznine çıkmadan; bebeğim bile doğmadan işe dönüş stresi bastı. kafaya takacak başka bişey buladım herhalde...
Oh iyi madem korktum bian suyummu geldi acaba diyeBenim hep oyle sut gibi peynir gibi akinti.nelere benzetiyoruz yahudoktorum akintinin artmasi normal dedi koku yoksa yesilimsi bi rengi yoksa sorun yok dedi.hafif sarardi bikac gundur ama koku yok onemsemiyorum artik.gunde 2-3 camasir degistirme ve arada pecete koyarak falan idare ediyorum iste
teşekkür ederim canım, ben normalde oldukça programlı biriyim. Nedense bu hamilelik bir düzenimi değiştirdi, çok rahat davranmaya başladım. Aman o da olur ne acelesi var ki diyorum hep. Şimdi de sanki herşey eksikmiş tamamlanmamış gibi hissediyorum. Hal böyle olunca bebek doğacak misafirler, gelen giden ev iyice kalabalıklaşacak. Bir 3 hafta daha bu sıcaklarda benle kalsın oğlum kilo alsın istiyorum. Havalar biraz serinlemeye başlayınca da gelsin, işler biter o zamana kadar en azından benim içime siner yapılanlar. :)) iyice psikopata bağladım sanırım diye düşünüyorum, yazdıklarımı okuyunca. seninde bebeğin hayırlısıyla gelir inşallah çok bekletmez annesiniBen de hadi evlatcim sabrimin sinirlarindayim gel artik sağlıcakla diyorum kolay gelsin bu arada
Canım 32 de çalışamaz aldıysan bence 37 de gerek yok zaten ilişik kesilmiş oluyor; yine bi okula telefonda sor ama sanmıyorum ben de canımBen ilkinde çalışmiyot dum kuzu bu yüzden cahillik fiskiriyor kusura bakma o zaman sorun çıkmaz inşallah bi de son bişey 32 de çalışmaz raporu aldigimiza gire 37 de bir daha rapor almaya gerek var mi
Sağlıcakla kucağına al insallah ben de aynı günu verir diye düşünüyorum belki de birlikte dogururuz cancim
Evet canım cihazla muayene etti kısa sürdü öyle can yakıcı birşey degildi
Kızlar leğen kemiğine bıçak gibi ağrı saplanan var mı
kızlar şükür bu günde bitiyor...yarın sonnnnnnnnnnnnn..sonrada nasipse 3 hafta dinelenecem...bol bol kitap okuyacam bebişimin cicilerini sevicemm...
kızlar şükür bu günde bitiyor...yarın sonnnnnnnnnnnnn..sonrada nasipse 3 hafta dinelenecem...bol bol kitap okuyacam bebişimin cicilerini sevicemm...
Canım ben 2 . Dönem ücretsiz izin almayı planlıyorum inş. O zaman geri istenir mi ki?hacı şeriften aldım çikolataları. tadına bakmadım paketi bozmak istemedimtavsiye ederim görüntü çok hoş.
ödenekle ilgili bilgiyi de bizim tahakkuktaki şeften aldım. oturduk biraz soracağım ne varsa sordum vallaücretsiz izindeyken alınmıyormuş sadece. alacaksın dedi. Sağol abi dedim bu işe en çok eşim sevinecek ona söylemedim henüz
Günaydın canlar
Dun ki kontrolde bebegim 10 gunde 350 gr aldi doktor cok iyi dedi ben bebegim kilo alsın diye sut muz et yumurta ve karpuzu bol yedim tavsiye edrim
Kizlar biraz once lavaboya gittigimde ic camasirimda yumurta buyuklugunde islaklik ve beyaz peynir gibi akinti vardi. Boyle birsey yasayan varmi ne olabilir ki tirstim bianilk defa boyle bise basima geliyor
canım 11 Aralık'ta bitiyor benim izin. sonra rapor alıcam 5 gün 5 gün. 1. dönem kapanıyor. 2. dönem de heyet raporu bakalım inşallah.Ben bu sene de hep heyetli olduğum için ek ders almadım canım sen bu arada doğum izni sonrası ne dusunuyorsun
ohatun seni gördüğüm çok iyi oldu..nasılsın bebiş nasıl..bide iğne durumunu soracaktım sezeryandan nekadar süre önce bıraktın iğneyi..seninde acil olmuştu doğumunCanım ben 2 . Dönem ücretsiz izin almayı planlıyorum inş. O zaman geri istenir mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?