2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
valla canım leğen kemiğimden mi geliyor ağrı bilmiyorum ama direk kasığımda çok kuvvetli hissediyorum ctesinden beri üzerine basamıyorum topallıyorum resmen güç gidiyor bacaktan
Direk leğen kemiği benim bebiş yapıyor galiba diyorum ama nasıl beceriyor bu kadar can yakmayı anlamadım

Aynen cnm bnmde öle 2.310 46 cm di bnmde dikkat ediorum aynı şekilde iim ama çok şükür

bana bakmadılar da kasık ağrılarım var yürürken topallıyorum basamıyorum üstüne. bebeğin aşağı inmesiyle alakalı bir durum olabilir mi acaba doktora sorma fırsatım olmadı halbuki sorucaktım
Bende öyle doktora gidince soracaklarımı unutuyorum ... Istersen ara doktoru bir danış şuan bende yürüyememe sıkıntısı yok sadece fazla ayakta kaldım mı topuk ağrısından ağlayasım geliyor

ben de yapıcam inş, önümüzdeki hafta cumtesi, burda pek lafı açılmadı, çoğunluk yapmadı sanırım, ben de o yüzden hiç konusunu açmamıştım :) seni gördüğüm ii oldu :)
ben hazırlığına üşenmesem yapacaktım ama... çok üşeniyorum. süsler, pasta, hediyelikler, sevemedim böyle şeyleri hazırlamayı bir türlü...

Bende öyle doktora gidince soracaklarımı unutuyorum ... Istersen ara doktoru bir danış şuan bende yürüyememe sıkıntısı yok sadece fazla ayakta kaldım mı topuk ağrısından ağlayasım geliyor

devlete gidiyorum canım telefonla görüşemiyorum doktorumla

evet haftaya son 35'i bitirip bırakacağım. çok istiyorum artık bebişle ve kendimle ilgilenmeyi. bir de biraz gezip tozasım var bebeğim izin verirse :) Ama benim asıl sıkıntım yaz başı izinlerimin bitiyor olması. bizim işler yazın acayip yoğun oluyor, keşke 2 hafta daha kalabilsem de o sürede söyle güzel bir tatil yapsam...

Kizla bebis cantasini hazirliyorum simdilik sadece giysileri yazicam yeterli bence unutdugum bisey varsa soliyin lutfen:
1tane yelek
2tane 5lihastane cikisi
2tane sade beyaz tulum
,2tane pijama
4tane corap
2tane ilave yakalik
7tane agiz mendili
orgu yunlu battaniye
ilave penye battaniye
sade orgu battaniye
2muslin kumas
ilave eldiven kizlar giysi olarak unutdugum bisey varmi

Canım ağrı ya da kasılmalar dinlenmekle geçmiyorsa ya da belli periyodik aralıklarla geliyorsa o zaman Dr na haber ver canım; benim Dr Um hep bunu söylüyor
sağol sabah kalktığımda sancı yoktu bugün iyim annemde öyle dedi sancının kesilip tekrar gelmesi lazımmış

gittim cnm devlete.çatı muayenesi yapmadı. Doğuma geldiğinde bakılır dedi.yanı şimdi anlaşılmaz dedi.peki öyleyse diğer Dr neden yaptı...ya bnce devletteki Dr uğraşmamak için oyke dedi

Hyr cnm bnmde özeldeki doktorum aynı sebeple bakmıo daha erken anlaşılmaz dio doğumda belli olur dio

Kizlar biraz once lavaboya gittigimde ic camasirimda yumurta buyuklugunde islaklik ve beyaz peynir gibi akinti vardi. Boyle birsey yasayan varmi ne olabilir ki tirstim bian ilk defa boyle bise basima geliyor
benimde oldu öyle ama nedenini bilmiyorum.Yürümüştüm biraz bi acı kasıklarımda rahmime vuran sonra lavoboya gittiğimde öyle bir sahne ile karşılaştım.Mantar olabilirmi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…