Canım ağrı ya da kasılmalar dinlenmekle geçmiyorsa ya da belli periyodik aralıklarla geliyorsa o zaman Dr na haber ver canım; benim Dr Um hep bunu söylüyordoğrudur siz daha tecrübelisiniz bu zamanlarda normal mıdır peki
hadi gözümüz aydın olsunn :)))))ben de yarın çıkıyoruuummmm çok mutluyumm, zaten zar zor geliyordum,hayalet gibiydim
tooch sendemi iki hafta erken bırakıyorsunbende bende bendeeeeeeee :)))
Direk leğen kemiği benim bebiş yapıyor galiba diyorum ama nasıl beceriyor bu kadar can yakmayı anlamadımvalla canım leğen kemiğimden mi geliyor ağrı bilmiyorum ama direk kasığımda çok kuvvetli hissediyorum ctesinden beri üzerine basamıyorum topallıyorum resmen güç gidiyor bacaktan
geri isteme olmaz heralde ya. hiç düşünmemiştim bunuCanım ben 2 . Dönem ücretsiz izin almayı planlıyorum inş. O zaman geri istenir mi ki?
Bende aksamdanberi kipirdamadan yatiyorum. Dokor cok net konustu.1,5 hafta daha kalsin en azindsn, zaten adalat icmiyor olsaydin muhtemelen dogmustu bebek dedi. insn panik oluyor haliyle. 2,5 kilo 49 cmbebek. Seninle nasil kilosu. Bir de doktor muayenede yuzune bakmaya calisirken resmen tuylerin uzerinden bastirdi aleti. Cok asagida sanirim..
Bende öyle doktora gidince soracaklarımı unutuyorum ... Istersen ara doktoru bir danış şuan bende yürüyememe sıkıntısı yok sadece fazla ayakta kaldım mı topuk ağrısından ağlayasım geliyorbana bakmadılar da kasık ağrılarım var yürürken topallıyorum basamıyorum üstüne. bebeğin aşağı inmesiyle alakalı bir durum olabilir mi acaba doktora sorma fırsatım olmadı halbuki sorucaktım
ben hazırlığına üşenmesem yapacaktım ama... çok üşeniyorum. süsler, pasta, hediyelikler, sevemedim böyle şeyleri hazırlamayı bir türlü...ben de yapıcam inş, önümüzdeki hafta cumtesi, burda pek lafı açılmadı, çoğunluk yapmadı sanırım, ben de o yüzden hiç konusunu açmamıştım :) seni gördüğüm ii oldu :)
hadi gözümüz aydın olsunn :)))))
tooch sendemi iki hafta erken bırakıyorsun
Bende öyle doktora gidince soracaklarımı unutuyorum ... Istersen ara doktoru bir danış şuan bende yürüyememe sıkıntısı yok sadece fazla ayakta kaldım mı topuk ağrısından ağlayasım geliyor
evet haftaya son 35'i bitirip bırakacağım. çok istiyorum artık bebişle ve kendimle ilgilenmeyi. bir de biraz gezip tozasım var bebeğim izin verirse :) Ama benim asıl sıkıntım yaz başı izinlerimin bitiyor olması. bizim işler yazın acayip yoğun oluyor, keşke 2 hafta daha kalabilsem de o sürede söyle güzel bir tatil yapsam...canım snn bi an evvel izne çıkman lazım artık, tatile sakinleşmeye ihtiyacın var.. bir de herkes söylüyor, bebiş gelmeden önce en azından bi iki hafta insanın kendiyle kalması gerekiyormuş, yorgunluğunu atması için.. allah korusun bebiş gününden önce gelmek isterse, bu fırsatı bulamayabilirsin, bence artık kendini dha fazla zorlama
sağol sabah kalktığımda sancı yoktu bugün iyim annemde öyle dedi sancının kesilip tekrar gelmesi lazımmışCanım ağrı ya da kasılmalar dinlenmekle geçmiyorsa ya da belli periyodik aralıklarla geliyorsa o zaman Dr na haber ver canım; benim Dr Um hep bunu söylüyor
gittim cnm devlete.çatı muayenesi yapmadı. Doğuma geldiğinde bakılır dedi.yanı şimdi anlaşılmaz dedi.peki öyleyse diğer Dr neden yaptı...ya bnce devletteki Dr uğraşmamak için oyke dedi
Bir dahaki muayenede sorarsın gerçi ben doktoruma ne sorduysam şu zamana kadar normal dedidevlete gidiyorum canım telefonla görüşemiyorum doktorumla
Cok ozel birsey yapmayacagim acikcasi, karton tabak bardak siparis ettim cuma gunu gelecek, pasta siparis edecegim. Evde kendim pasta-borek yapacagim...ben de gelecek cumartesi yapacağım ama bir hazırlığım da yok henüz, neler yapacaksınız
Suanda bana da o kadar zor geliyor kiben hazırlığına üşenmesem yapacaktım ama... çok üşeniyorum. süsler, pasta, hediyelikler, sevemedim böyle şeyleri hazırlamayı bir türlü...
bütün doktorlar aynı canım, hatta benim ki yumurtlayınca geçer dedi, daha kötü benceBir dahaki muayenede sorarsın gerçi ben doktoruma ne sorduysam şu zamana kadar normal dedisinir ediyor beni
benimde oldu öyle ama nedenini bilmiyorum.Yürümüştüm biraz bi acı kasıklarımda rahmime vuran sonra lavoboya gittiğimde öyle bir sahne ile karşılaştım.Mantar olabilirmi acaba ?Kizlar biraz once lavaboya gittigimde ic camasirimda yumurta buyuklugunde islaklik ve beyaz peynir gibi akinti vardi. Boyle birsey yasayan varmi ne olabilir ki tirstim bianilk defa boyle bise basima geliyor
Bir dahaki muayenede sorarsın gerçi ben doktoruma ne sorduysam şu zamana kadar normal dedisinir ediyor beni
yok çıkarmadım, kaynatıp altını kapattım, soğudu suyun içinde, sonra da yıkayıp kaldırdm5 dk kaynattiktan sonra cikardin mi sudan hemen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?