- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
Canım az kaldı su son gunlerde biraz dikkat edelim de bebisler kilo alsın ama sen benden 1 hafta sonra dogum yapacağın ıcın daha çok kilo alır...heyecan olayı bende de felaket var iyi ki günü önceden almışız alisiriz diye düşünüyorum canım...Çok şükür canım. Sen hiç kafanı takma kilosunun diyetle ilgisi yok bence.ben son bir haftadır neler yedim kilo alsın diye.sadece 100 gr almış kızım.Dün 2680 gr 48 cm çıktı. Doktor hiç kafana takma.bu haftalarda böyle ilerler dedi.ayrıca aramızda 1 hafta olacak.şimdiden sağlıklı hayırlı bir doğum diliyorum sana canım.Dün benim de günü saati netleşti.erken olmazsa inşallah 1 Eylül saat 10:00. Çok heyecanlıyım :)
dün bende de vardı sabah kalktığım da geçmişti normal belki artık bu tip sancılar magnezyum içmiştim ben de evet hatta şimdi de içeyimUzandım canım şimdi, su aldım yanıma 2 lt onu bitirmeye çalışıyorum belki iyi gelir diye
Magnezyum içtim hemen
Cam pencere açık yatıyoruz üşüttüm mü ki
Ayyy masallahhhh kiyamam kuzuyaaaa melekcim sezeryan ne zmn senin insallahKızlar doktorum dün kizimin baya saçli doğacağını söyledi sanırım annesine çekecek yavrucum...
yaa demek günahını almism boşuna...az önce bi yazı buldum bi Dr un yazısı.o da oyke söylüyor çatı darlığı doğum anından önce anlaşılmaz diyo.Hyr cnm bnmde özeldeki doktorum aynı sebeple bakmıo daha erken anlaşılmaz dio doğumda belli olur dio
Rahat olmak iyidir birsey olmaz bi şekilde tamamlanır sorun değil ben daha doğumdan sonra ev tasicam dusunsene sicaklarla da hamilelik çok zormuş ben de sıcaklarda gelsin diyorum artık ☺teşekkür ederim canım, ben normalde oldukça programlı biriyim. Nedense bu hamilelik bir düzenimi değiştirdi, çok rahat davranmaya başladım. Aman o da olur ne acelesi var ki diyorum hep. Şimdi de sanki herşey eksikmiş tamamlanmamış gibi hissediyorum. Hal böyle olunca bebek doğacak misafirler, gelen giden ev iyice kalabalıklaşacak. Bir 3 hafta daha bu sıcaklarda benle kalsın oğlum kilo alsın istiyorum. Havalar biraz serinlemeye başlayınca da gelsin, işler biter o zamana kadar en azından benim içime siner yapılanlar. :)) iyice psikopata bağladım sanırım diye düşünüyorum, yazdıklarımı okuyunca. seninde bebeğin hayırlısıyla gelir inşallah çok bekletmez annesini
Ohhh missss sonunda yan gel yattttkızlar şükür bu günde bitiyor...yarın sonnnnnnnnnnnnn..sonrada nasipse 3 hafta dinelenecem...bol bol kitap okuyacam bebişimin cicilerini sevicemm...
Sanırım öyle canım çok karışık işler bunlar neden mebin de diğer kurumlar gibi herseyi net degilCanım 32 de çalışamaz aldıysan bence 37 de gerek yok zaten ilişik kesilmiş oluyor; yine bi okula telefonda sor ama sanmıyorum ben de canım
Maşallah oğluş a canım trombosit düşüklüğü kanın pihtilasmasinj engellediğini için biraz tehlikeli bir durum çok kan kaybina sebeb olabiliyor ama takip altindasin birsey olmaz Allahın izni ileKızlar azönce kontrolden geldim; oğlum iyi çok şükür 3200 çıktı kilosu, kasılmalar normalmiş, akıntı için bi vajinal fitil verdi florası bozulmuştur dedi; sezeryan için 31 Ağustos /1 Eylül günümüz tabi önce gelmezse; ameliyat öncesi tahlillerim yapıldı çıkmış sonuçlar Trombosit im düşük çıktı, kanın pıhtılaşmasını sağlayan hücrelermiş haftaya tekrar kan vericem yükselme olmazsa ameliyatta sorun olur dedi artık ona göre bakıcaz dedi; ilaç mı bilmiyorum; yediklerimizden etkilenen bişey midir bu hücreler bileniniz var mı kızlar???
Supermis bende ilk dönemi kapatayim diyorum Kasım 15 ten itibaren ikinci dönemi kapatmak içime sinmiyordu sanki haksızlık olur gibi senin gibi doğum iznim ilk dönemi kapatmaya yetse ikinci dönem için kesin ben de heyet düşünürdüm ama çok olacak bu durmdacanım 11 Aralık'ta bitiyor benim izin. sonra rapor alıcam 5 gün 5 gün. 1. dönem kapanıyor. 2. dönem de heyet raporu bakalım inşallah.
4 takım giysi abartma mis misin canım biraz ben bi doğunca bi de kirlenorse diye bir takım koydum o kadar yani bir takım ji tulum toplamdaKizla bebis cantasini hazirliyorum simdilik sadece giysileri yazicam yeterli bence unutdugum bisey varsa soliyin lutfen:
1tane yelek
2tane 5lihastane cikisi
2tane sade beyaz tulum
,2tane pijama
4tane corap
2tane ilave yakalik
7tane agiz mendili
orgu yunlu battaniye
ilave penye battaniye
sade orgu battaniye
2muslin kumas
ilave eldiven kizlar giysi olarak unutdugum bisey varmi
Canim nasil anladi acaba bizin dr.hic oyle ayrinti bisi demedi yahu..Ee kontrolun nasil gecti suyunda azalma olmusmu canim..Kızlar doktorum dün kizimin baya saçli doğacağını söyledi sanırım annesine çekecek yavrucum...
Canim sezeryan istedigim icin ama cokda fazla abartmamisim gibime geliyoRahat olmak iyidir birsey olmaz bi şekilde tamamlanır sorun değil ben daha doğumdan sonra ev tasicam dusunsene sicaklarla da hamilelik çok zormuş ben de sıcaklarda gelsin diyorum artık ☺
Ohhh missss sonunda yan gel yatttt
Sanırım öyle canım çok karışık işler bunlar neden mebin de diğer kurumlar gibi herseyi net degil
Maşallah oğluş a canım trombosit düşüklüğü kanın pihtilasmasinj engellediğini için biraz tehlikeli bir durum çok kan kaybina sebeb olabiliyor ama takip altindasin birsey olmaz Allahın izni ile
Supermis bende ilk dönemi kapatayim diyorum Kasım 15 ten itibaren ikinci dönemi kapatmak içime sinmiyordu sanki haksızlık olur gibi senin gibi doğum iznim ilk dönemi kapatmaya yetse ikinci dönem için kesin ben de heyet düşünürdüm ama çok olacak bu durmda
4 takım giysi abartma mis misin canım biraz ben bi doğunca bi de kirlenorse diye bir takım koydum o kadar yani bir takım ji tulum toplamda
Alt değiştirme örtüsü de koydum ben birde üç tane çıt çıtli badilerden koydumKizla bebis cantasini hazirliyorum simdilik sadece giysileri yazicam yeterli bence unutdugum bisey varsa soliyin lutfen:
1tane yelek
2tane 5lihastane cikisi
2tane sade beyaz tulum
,2tane pijama
4tane corap
2tane ilave yakalik
7tane agiz mendili
orgu yunlu battaniye
ilave penye battaniye
sade orgu battaniye
2muslin kumas
Canim onlari yazmayi unutmusummm 3tane yenidogan0-1ay ya minis dogarsa diye 2tane uzunkollu,2tane kisakollu citcitli badi koydum altacmam daha yikanmadi koymadim ama koycam bide molfixin tek kullanimlik alt acma paket 7tane koyduAlt değiştirme örtüsü de koydum ben birde üç tane çıt çıtli badilerden koydum
ıslak yenidoğan mendili ve bebek bezi yok burdaKizla bebis cantasini hazirliyorum simdilik sadece giysileri yazicam yeterli bence unutdugum bisey varsa soliyin lutfen:
1tane yelek
2tane 5lihastane cikisi
2tane sade beyaz tulum
,2tane pijama
4tane corap
2tane ilave yakalik
7tane agiz mendili
orgu yunlu battaniye
ilave penye battaniye
sade orgu battaniye
2muslin kumas
Ben de sezeryan olcam cnm daha önce de oldum bir penye battaniye bir tane daha kalın bi battaniye bir küçük biberon iki tane ağız Mendili bir önlük koydum zaten kıyafet değiştirme gerek kalmayacak bebeğinCanim sezeryan istedigim icin ama cokda fazla abartmamisim gibime geliyo,eger sezeryan olursa 3gun fln hastanede olursak diye dusundumm
Canim bunlar sadece giysi olarak koyduklarimmm yoksa bezzz islak mendilıslak yenidoğan mendili ve bebek bezi yok burdatatlım doğum çantası hazırlığı başlığımız var ya istersen bi göz at ben de oraya yazmıştım
ben hemen çıkardım ya sen cevap vermeyince. sonra da bulaşık deterjanıyla yıkadım güzelce.şimdi kuruyolar.yeterince temizlenmemiş midir acabayok çıkarmadım, kaynatıp altını kapattım, soğudu suyun içinde, sonra da yıkayıp kaldırdm
oo süper o zaman!!Canim bunlar sadece giysi olarak koyduklarimmm yoksa bezzz islak mendiltek kullanimlik alt acma bebek bakim setimiz burun aspiratorumuz baby&me pamuk diskler uni baby islak mendilimiz biberon silikon kasik kasik kabi ve s hepsi valizde
Heyecan yaptim fazla fazla koydum heralde ama elimin altinda bulunsun diye canim rahatligim acisindan bebis terlerse iste kirlenirse giysisi dus aldikdan sonra flb derken canta doldu)Ben de sezeryan olcam cnm daha önce de oldum bir penye battaniye bir tane daha kalın bi battaniye bir küçük biberon iki tane ağız Mendili bir önlük koydum zaten kıyafet değiştirme gerek kalmayacak bebeğin
oo süper o zaman!!
Canım 24 Ağustos'a gun aldık safak bugünü saymazsam 10 çok heyecanlıyım aykacim gun belli olunca insan bir tuhaf oluyormus...Ayyy masallahhhh kiyamam kuzuyaaaa melekcim sezeryan ne zmn senin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?