- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
Canım suyum azalmış ama diyet yaptıgım ıcın kızım çok az kg almış bu hafta protein ağırlıklı beslen dedi...benim dr son haftalarda sacının mm ini aşağı yukarı söylüyor canım doğduğunda sacı yaklaşık 1 cm olur dedi...Canim nasil anladi acaba bizin dr.hic oyle ayrinti bisi demedi yahu..Ee kontrolun nasil gecti suyunda azalma olmusmu canim..
Dua edicem sizeee ayyy heyecan ama guzel bi heyecan bende gunum belli degil daha ama korkum cook fazla.canim insallah kolayca atlatirsin guzel bi dogum hikayen olur yavrusunda sapasaglam gelir insallahhhhh canimm herseyini hazirladinmi melekcim kendine kac gecelik pijama fln koydun canim????Canım 24 Ağustos'a gun aldık safak bugünü saymazsam 10 çok heyecanlıyım aykacim gun belli olunca insan bir tuhaf oluyormus...
Ben de öyle düşünmüştüm canım uyku tulumu aldım o yuzden. Bir de battaniye süslesem olur o zamanCanım bence battaniyeler yeterli, çok Kışta bile evinsıcaksa yorgan örtülmüyor minik bebeğe, battaniye yetebiliyor ya da uyuyan bi bebekse yarım uyku tulumu açmasın diye üstünü
Aynen kkararımı verdim ben de öyle yapcam canimCanim ben uykusetinin yorganini cikardim nevresiminden kaldirdim. O yorganin kilifi varya onu serdim sadece yorgannicin cok sicak ya o carsafla prterim ya da penye battaniye aldim 4-5 tane onlari kullanirim diye dusunuyorum.
Canım ben de uyku seti almadım ama elyaf yorgan yastık aldım ona nevresim aldım.Bir de yünden çok ince yorgan yastık yaptircam ilerisi icin.Zaten ilk baslarda yorgan kullanilmiyormus bebeklere.Ben uyku seti almadım kızlar illa gerekli midir? Kendim de almadım çeyizime kullanmıyorum, elyaf olduğu için.
Beşiğimizin yan korkulukları var.
Sizce napayım almam gerekir
mi
Canım bir gecelik ve iki pijama takimi koydum her sey hazır sadece çikolata siparişim ve avent süt saklama kabı kaldi onları da netten verdim mi bir sey yok zaten çantam uzun suredir hazır sen yaptın canım bitti mi her sey...Dua edicem sizeee ayyy heyecan ama guzel bi heyecan bende gunum belli degil daha ama korkum cook fazla.canim insallah kolayca atlatirsin guzel bi dogum hikayen olur yavrusunda sapasaglam gelir insallahhhhh canimm herseyini hazirladinmi melekcim kendine kac gecelik pijama fln koydun canim????
temizlenmiştir canım, zaten kaynatınca sterilize oluyor.. inşallah sütümüz yeter de biberona ihtiyacımız olmaz, ben çok kullandım biberon ilkinde, sadece bol kaynar suyla temizliyordum her seferinde fırçalayarak.ben hemen çıkardım ya sen cevap vermeyince. sonra da bulaşık deterjanıyla yıkadım güzelce.şimdi kuruyolar.yeterince temizlenmemiş midir acaba
ben zaten öyle komplike bişey almadım ya inşallah ihtiyacımız olmaz dediğin gibi.hazır olsun diye temizliyim dedim sadece.hatta emzik bile almıcaktım da annem al da alışsın sen işe başlayınca zor olur dedi ondan aldımtemizlenmiştir canım, zaten kaynatınca sterilize oluyor.. inşallah sütümüz yeter de biberona ihtiyacımız olmaz, ben çok kullandım biberon ilkinde, sadece bol kaynar suyla temizliyordum her seferinde fırçalayarak.
yarın 2,5 saat ankaradan eskişehire gidicemHaftasonu için küçük bir tatil ayarlamış eşim, 2.5-3 saat sürüyor yolculuk arabayla. Bu haftalarda seyahat eden var mı?
Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bu büyük küçük işi değil zaten . Yan odamda ikizler vardı ve 2 kilolar ana küveze girmedi mesela. Ama 3200 doğmuş bir bebek var küvezde . Yani bu işler büyük küçük değil . Ama bize söylemişlerdi küvez olma ihtimali yüksek diye biliyorsun. Bebek 33 haftalık doğdu. Rabbim çıktıkları günı göstersin. Hiç üzülme benim de sütüm 3 gün gelmedi şimdi geliyor . Bol bol çorba sıvı tüket. Isırgan otu çayı yap. Hala hastanede misin ?Bebegimizde ufurum varmış birde enfeksiyon çıkmış oyuzden kuvez de beslenme si de sıkıntı emzirme yi denettirmediler biz zor besliyoruz dediler.
Zaten sütum de gelmedi canım senin sütun geldi mi
Benim bebeğim 36 +4 burda 28 haftalık bebeği küvözde olan arkadaş var o bebeğini süt ile besliyebiliyor.
Yani Rabbim isteyince her şey oluyor büyük küçük farketmiyor.
40 haftalık bile olsa bi sıkıntı olmayacaginin garantisi yok Allah à sığınıyorum hep sancı çekerken de Allah ım yardım et demekten başka bir şey yapamadım.
Rabbim herkes é tez zamanda sağlık sıhhat versin
Benimde 24 u ben 24 ünude bugunude saymıyorum yani 9 gun kaldıCanım 24 Ağustos'a gun aldık safak bugünü saymazsam 10 çok heyecanlıyım aykacim gun belli olunca insan bir tuhaf oluyormus...
Canim ben bugun baska bi dr a gittim oda garmastan diye bi krem verdi bu cok daha iyi ve bitkisel dedi ablamda hamileyken bunu kullanmis cok iyi gelmiş ins banada iyi gelirKizlar ben 1 haftadir her sabah lanolin krem suruyorum. Uclari hassas baya ama aci falan yok hic. Birde baya baya sarimsi seffafimsi bir sivi geliyor benim goguslerden.
Mrb canim ben kontrollere pasabahce devlet hastanesine gidiyorum ama dogum icin bi ozel hastaneyle anlastim herhangi bi aksilikte yine pasabahceye giderim kesin diye dusunuyorum orasi bence devlet hastanelerinin en iyisi herkes cok ilgiliKizlar normal dogum yapicam Allah in izniyle..Gata gece sanciniz tutarsa yapamayiz yedek hastane bulun dedi,ozel hastane de ayni seyi soyledi..Yani gece sancim tutsa dogum yapacak yerim yok..Anadolu yakasinda devlette dogum yapacak olan varmi,bana hastane tavsiye edermisiniz..
Nerde guzelim hangi semtteMrb canim ben kontrollere pasabahce devlet hastanesine gidiyorum ama dogum icin bi ozel hastaneyle anlastim herhangi bi aksilikte yine pasabahceye giderim kesin diye dusunuyorum orasi bence devlet hastanelerinin en iyisi herkes cok ilgili
ben trombosit eksikliğinden sekiz sene tedavi oldum ama benim durumum ciddiydi.Değerin kaç o önemli ayrıca dışarıdan trombiosit veriliebiliyor ben senelerce aldım.Çok şükür geçti.Endişelenme gerekirse dışarıdan takviye yapılır.Sadece ameliyat sırasında takip te olurlar.Kanın pıhtılaşmasını sağlıyor.Benim en ufak bi yarada kapanmazdı durmazdı kan.Doktor o yüzden demiştir.Ama dediğim gibi değeri önemli ameliyatta kanın durmasını sağlamak için gerekli yani.Kızlar azönce kontrolden geldim; oğlum iyi çok şükür 3200 çıktı kilosu, kasılmalar normalmiş, akıntı için bi vajinal fitil verdi florası bozulmuştur dedi; sezeryan için 31 Ağustos /1 Eylül günümüz tabi önce gelmezse; ameliyat öncesi tahlillerim yapıldı çıkmış sonuçlar Trombosit im düşük çıktı, kanın pıhtılaşmasını sağlayan hücrelermiş haftaya tekrar kan vericem yükselme olmazsa ameliyatta sorun olur dedi artık ona göre bakıcaz dedi; ilaç mı bilmiyorum; yediklerimizden etkilenen bişey midir bu hücreler bileniniz var mı kızlar???
Byekozda canim ben hamileligimin ilk zamanlari hastanede yatmak zorunda kaldim cok iyi ilgilendiler ki dogum yapanlarida gördüm gayet memnunlardi hepsi darisi basimiza ins.Nerde guzelim hangi semtte
Ben de kararsız kaldım doktorum sen bilirsin dediyarın 2,5 saat ankaradan eskişehire gidicem
Sezeryana ilk gün zorlandım acım oluyordu ama serum ağrı kesici veriyorlar. Bir de hemşire akşamına hemen yürütüyor seni, 2 saatte bir 5 tur attırıyor koridorda. Ikinci gün azalıyor acı. Yürüdükçe de açılıyorsun , beni sadece gaz zorladı gaz çıkaramıyorduk ona da fitil verdi düzeldim. Üçüncü gün eve gelince banyomu falan yaptım . Şuan iyiyim yürüyorum kendi ihtiyaçlarımı görüyorum ağrım yok . Ama yürüyüş ilk zamanlar çok önemli. Acısalar 5 tur attırıyor hemşireler yattıkça zorlanıyor insan.Canım sezeryandan sonra ayağa kalkman falan nasıl oldu, zorlandın mı?
Şu an nasılsın ağrın sızın var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?