2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım 24 Ağustos'a gun aldık safak bugünü saymazsam 10 çok heyecanlıyım aykacim gun belli olunca insan bir tuhaf oluyormus...
Tatlimm Allahim saglikla kucagimizaalmayi nasip etsin. Tatlim peki ciger gelistirici igne vurulacakmi sana hic sordunmu? Benim bi arkdas vardi 39.haftasinda sezer oldu dr.ciger gelistirici igne vurdu genelde sezeryan dogumlarda oluyomus benimde pek bilgim yok haftaya kontrolde unutmassam sorucam dr.

Henüz birşey yok canım bugün gene gördük sadece ciğerde hava var onun yok olmasını bekliyorlar başka bir sorun yok. Doktor 1 hafta gibi konuştu ama nasip işte. Her küveze girince ağlıyorum hemşirede kızdı artık. Bebeğe negatif enerji veriyorsun o şimdi seni hissediyor , lütfen pozitif olun ki bebek de pozitif olsun dedi. Bakalım ağlamamaya çalışcam.ya kuzucuk o kadar Minnak ki. Minnak olmasına rağmen deli ediyormuş hemşireleri . Burnuna hortumu takana kadar deli etmiş onları . Hareketli benim gibi çazgır olacak. Oyyyyyy bir alsam kucağıma..

Insallah canim benim kucaginada alirsin.zor olan kismi gitti Allah in izniyle biraz sabret.

Ayka var ya en çok senin doğumunu merak ediyorum..

Maşallah gerçekten tosun olmuş 10 günün var sanırım 4 kg olur :) ay kalın kalın bilekler bayılıyorum öyle bebeklere inş benim oğlumda kilolu olur :)))

Gelsin gelsin diye cagirdin çocuğu bak bekletmicek seni gelecek neyse sağlıklı sıhhatli olsun da erken gelsin varsın birsey demedi mi doktor sancinla eve geri mi gönderdi seni
Deli etsin tabi hakkı kuzucugun bence de ağlama artık onsuz eve dönmek zor olsa da ağlama mutlu ol sev olsa ko hemencik iyilessin sütünün gelmesi çok iyi olmuş test falan yaptılar mi sonuçlar nasıl temizdir inşallah

Kızlar ultrasonda büyük çıkması korkutuyor beni pazartesi 35+4 du 37+1 çıkmıştı sezeryan tarihini 24 Ağustos'a verdi Dr bu şekilde giderse o gün 39+1 olcak ama sat a göre 37+4 olcak arkadaşımla konuştum o da 2 hafta önce doğum yaptı 37+2 de normal doğum oldu ultrasonda 2 hafta büyük çıkıyoMuş yani ult göre 39 Muş sizlerde büyük çıkan varmı Dr bişey dedimi bu konu hakkinda

Benimde usgde 2hafta onde dr.38.hafada dogum olabilir ddi. Kilosu baya bi yerinde bende 37.haftamdayim alt tarafta cok baski hissediyorum gecen kontrolumde kanal girisinde dedi,simdide bana kanala girmis gb geliyoo,normal dogumdan korkmuyorum ama bebegin iri olmasi benide endiselendiriyor....

Kiyamammm uzme kendini bak bitdi o sorunlu hamilelik gunleri canim iyilesmene bak prenses geliyoooo insallah evine

Yok cnm ortamın iyi mudur yardimcisi yim okulda.ama pes ettim pazartesi bırakıyorum. Özne ayrılıyor. 35. Haftaya kadar çalışmış olcam. Ama çok sıcak ve dinlenmek istiyorum.

Yok canım hiç öyle bir şeyin muhabbetini yapmadi doktor hatta dr kıstasım 34. Hafta bu esigi gecmek önemli demisti sezeryanim da kısmetse 39. Hafta olacak ama ciger geliştirici iğne demedi canım sanırım daha küçük haftalarda vuruluyorlar iğneyi...sen de mi sezeryan olacaksın canım...

Canim bunlar sadece giysi olarak koyduklarimmm yoksa bezzz islak mendil tek kullanimlik alt acma bebek bakim setimiz burun aspiratorumuz baby&me pamuk diskler uni baby islak mendilimiz biberon silikon kasik kasik kabi ve s hepsi valizde

Canim sen hastanede buyuteceksin bebegi sanirim biraz fazla gibi de

Canim onemli olan bebisin gelisimi insallah sorunsuz guzel bi dogumun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…