2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
cnm benimde 3 gün önceki kontrolde 36+2 iken 38+4 çıktı.banada 21 ine gün verdi sezeryan.tabi ben normal diye diretyrm.ama bebek 2 hafta daha gelmezse baya irileseck normal doguramcm.sezeryan olcgm gün sata gore 37+6 oluyom.USG ye gore ise 40+ olurum sanrm.Dr satı baz alıyorz dedi doğum için.ama bi arkdsm da bebeği hep ondeymis USG de erkenden sancilanip normal doğurmuş iki çocuğunu da.yanı USG ye gore yapmış dogumu

Tam kesinligi belli degil ama buyuk bi ihtimalle sezeryan sanirim.. Haftaya kontrolde belli olacak son akibetim

cnm bebis kaç kg suan

Yok cnm ortamın iyi mudur yardimcisi yim okulda.ama pes ettim pazartesi bırakıyorum. Özne ayrılıyor. 35. Haftaya kadar çalışmış olcam. Ama çok sıcak ve dinlenmek istiyorum.

Ortam iyi de ben kotuyum cekemiyorum artik is falan,onemsemiyorum artik is olayi cok sacma geliyor, ben bir insan dunyaya getiriyorum bunkar neyin derdinde diye dusunuyorum ben 36+2 de cikmis olcam

. Buarada bebisin kaçkg cnm.bnmde iri oyuzden merakedyrm

Ben beykoz devlet hastanesinde yapacagim eger bir aksilik olmazsa. Normal dogum istiyorum bakalim allah izin verirse tabi.

Ben de oyleyim yaa dunyalri tasirim ama hic canta olayina baslamadim Daha sayinca cok geldi heralde
Cantayi toplayimca canim insan dusunuyo ister istemez ya kusarsa ya altini alirken kirlenirse iste dus aldikdan sonra fln derken koydum bikac bisey 20tane bez koydum 7tane tek kullanimlik altacma koydum baby&me pamuk disk fln koydum uni baby 3paket koydum sudokrem bebek yagi havlu iste bide yazdiklarim bukadar.simdi sira biberonu emzikleri sterilize etmekde.sonra sira kendi valizimde insallahh

Oyy masallahhh tosun pasa 28 agustostaydi dimi canims enin dogum. Saglikla kavusun insallah canim benimmmm

En iyisini yapmissin canim herseyden bol bol koymakla. Bende seninle ayni kafadayim. Hastanede telas olmasin ay o yokmu bu yok mu diye. Ben burun aspratorunu de koydum. Burun tikanikligi da buyuk sikinti cunku.

En iyisini yapmissin canim herseyden bol bol koymakla. Bende seninle ayni kafadayim. Hastanede telas olmasin ay o yokmu bu yok mu diye. Ben burun aspratorunu de koydum. Burun tikanikligi da buyuk sikinti cunku.
Bende ole dusunuyorum canim bende koydum burun aspiratorunu kuzucugun,biseye ihtiyac olunca elimin altinda yoksa sinir olcam giysisi kirlenirse yedekte temizim yoksa zaten, ayyyy utanirim ne dusunurler diye ondan dolayi detayli dusunmeye calisdim daha bidahada gozden gecircem insallah eksik varmi diye

Sağol canım bilgilendirdiğin için;öncelikle sana da geçmiş olsun çok şükür ki atlatmışsın; değerim 80 bin çıktı canım, hamile Olduğum için ilaç veremedi, zaten sezeryan günüme 2 hafta gibi bi süre var; Dr da dedi haftaya aneztezi Dr uyla bi konuşalım gerekire Trombosit takviyesi yapılır dedi; doğumda zaten fazlaca kanama oluyor diye ben tedirgin oldum canım Önümde bi doğum olmasa tabi o zaman tedavi Süreci ilerler ama çok vakitte kalmadı diye

dra özelde sezeryan olacağını söyledim. o da ok dedi. Perşembe izne ayrılıyor o zamana kadar bi şey olursa gel dedi. ama normal yaptırır o. bakalım Bebeğin hareketlerini takip et dedi. ben de heyecan Yaptım valla.

Canım detaylı bilgim yok ama yengemin trombositleri çok düşük ve bi hastalığı var adını bilmiyorum ama trombosit değerini yükseltemiyorlar, tedaviye hiç cevap vermiyor. Ayrıca kan grubu da öyle ha diyince bulunacak bi kan grubuda değil. 2 çocuğu var ve 2si de sezeryan ve 2 doğumunda da doktorları doğum öncesi kan bankasından kan getirtmişti. Tedavi olmasan bile çözümü vardır yani sıkma canını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…