- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
Bence de canım fazla olsun eksik olmasin eksik olan sey stres yapar ama fazlasının zarari yok bence...Allah saglikla cikmayi nasip etsin insallah ben tatile giderkende ayniyim ulke degistirirken de cnm hep fazla fazla almaya calisirim giysi yedek
cnm benimde 3 gün önceki kontrolde 36+2 iken 38+4 çıktı.banada 21 ine gün verdi sezeryan.tabi ben normal diye diretyrm.ama bebek 2 hafta daha gelmezse baya irileseck normal doguramcm.sezeryan olcgm gün sata gore 37+6 oluyom.USG ye gore ise 40+ olurum sanrm.Dr satı baz alıyorz dedi doğum için.ama bi arkdsm da bebeği hep ondeymis USG de erkenden sancilanip normal doğurmuş iki çocuğunu da.yanı USG ye gore yapmış dogumuKızlar ultrasonda büyük çıkması korkutuyor beni pazartesi 35+4 du 37+1 çıkmıştı sezeryan tarihini 24 Ağustos'a verdi Dr bu şekilde giderse o gün 39+1 olcak ama sat a göre 37+4 olcak arkadaşımla konuştum o da 2 hafta önce doğum yaptı 37+2 de normal doğum oldu ultrasonda 2 hafta büyük çıkıyoMuş yani ult göre 39 Muş sizlerde büyük çıkan varmı Dr bişey dedimi bu konu hakkinda
Tam kesinligi belli degil ama buyuk bi ihtimalle sezeryan sanirim.. Haftaya kontrolde belli olacak son akibetimYok canım hiç öyle bir şeyin muhabbetini yapmadi doktor hatta dr kıstasım 34. Hafta bu esigi gecmek önemli demisti sezeryanim da kısmetse 39. Hafta olacak ama ciger geliştirici iğne demedi canım sanırım daha küçük haftalarda vuruluyorlar iğneyi...sen de mi sezeryan olacaksın canım...
cnm bebis kaç kg suanBenimde usgde 2hafta onde dr.38.hafada dogum olabilir ddi. Kilosu baya bi yerinde bende 37.haftamdayim alt tarafta cok baski hissediyorum gecen kontrolumde kanal girisinde dedi,simdide bana kanala girmis gb geliyoo,normal dogumdan korkmuyorum ama bebegin iri olmasi benide endiselendiriyor....
Yok cnm ortamın iyi mudur yardimcisi yim okulda.ama pes ettim pazartesi bırakıyorum. Özne ayrılıyor. 35. Haftaya kadar çalışmış olcam. Ama çok sıcak ve dinlenmek istiyorum.
. Buarada bebisin kaçkg cnm.bnmde iri oyuzden merakedyrmKızlar ultrasonda büyük çıkması korkutuyor beni pazartesi 35+4 du 37+1 çıkmıştı sezeryan tarihini 24 Ağustos'a verdi Dr bu şekilde giderse o gün 39+1 olcak ama sat a göre 37+4 olcak arkadaşımla konuştum o da 2 hafta önce doğum yaptı 37+2 de normal doğum oldu ultrasonda 2 hafta büyük çıkıyoMuş yani ult göre 39 Muş sizlerde büyük çıkan varmı Dr bişey dedimi bu konu hakkinda
Canim onemli olan bebisin gelisimi insallah sorunsuz guzel bi dogumun olur
Ben beykoz devlet hastanesinde yapacagim eger bir aksilik olmazsa. Normal dogum istiyorum bakalim allah izin verirse tabi.Kizlar normal dogum yapicam Allah in izniyle..Gata gece sanciniz tutarsa yapamayiz yedek hastane bulun dedi,ozel hastane de ayni seyi soyledi..Yani gece sancim tutsa dogum yapacak yerim yok..Anadolu yakasinda devlette dogum yapacak olan varmi,bana hastane tavsiye edermisiniz..
Cantayi toplayimca canim insan dusunuyo ister istemez ya kusarsa ya altini alirken kirlenirse iste dus aldikdan sonra fln derken koydum bikac bisey 20tane bez koydum 7tane tek kullanimlik altacma koydum baby&me pamuk disk fln koydum uni baby 3paket koydum sudokrem bebek yagi havlu iste bide yazdiklarim bukadar.simdi sira biberonu emzikleri sterilize etmekde.sonra sira kendi valizimde insallahhBen de oyleyim yaa dunyalri tasirim ama hic canta olayina baslamadim Daha sayinca cok geldi heralde
Oyy masallahhh tosun pasa 28 agustostaydi dimi canims enin dogum. Saglikla kavusun insallah canim benimmmmkızlarr nstde baya bi sancım çıktı. ama bebek doğum Kanalı'na girmemiş henüz. benim oğlan tosun maşallah . 3500 civarı dedi. zaten istesem de sanırım normal yapamıcam. ki istemiyorum kestirecem kendimihaberler böyle bende
Aynen canim hele bide ben ayyy hemen evham yaparim sinir stres basarBence de canım fazla olsun eksik olmasin eksik olan sey stres yapar ama fazlasının zarari yok bence...
35+4 ken 3300 gr 49 cm di canim. Buarada bebisin kaçkg cnm.bnmde iri oyuzden merakedyrm
En iyisini yapmissin canim herseyden bol bol koymakla. Bende seninle ayni kafadayim. Hastanede telas olmasin ay o yokmu bu yok mu diye. Ben burun aspratorunu de koydum. Burun tikanikligi da buyuk sikinti cunku.Cantayi toplayimca canim insan dusunuyo ister istemez ya kusarsa ya altini alirken kirlenirse iste dus aldikdan sonra fln derken koydum bikac bisey 20tane bez koydum 7tane tek kullanimlik altacma koydum baby&me pamuk disk fln koydum uni baby 3paket koydum sudokrem bebek yagi havlu iste bide yazdiklarim bukadar.simdi sira biberonu emzikleri sterilize etmekde.sonra sira kendi valizimde insallahh
Bende ole dusunuyorum canim bende koydum burun aspiratorunu kuzucugunEn iyisini yapmissin canim herseyden bol bol koymakla. Bende seninle ayni kafadayim. Hastanede telas olmasin ay o yokmu bu yok mu diye. Ben burun aspratorunu de koydum. Burun tikanikligi da buyuk sikinti cunku.
Canim tesadufen internetde face de seni buldummgunaydınlar bayanlar:)
Sağol canım bilgilendirdiğin için;öncelikle sana da geçmiş olsun çok şükür ki atlatmışsın; değerim 80 bin çıktı canım, hamile Olduğum için ilaç veremedi, zaten sezeryan günüme 2 hafta gibi bi süre var; Dr da dedi haftaya aneztezi Dr uyla bi konuşalım gerekire Trombosit takviyesi yapılır dedi; doğumda zaten fazlaca kanama oluyor diye ben tedirgin oldum canım Önümde bi doğum olmasa tabi o zaman tedavi Süreci ilerler ama çok vakitte kalmadı diyeben trombosit eksikliğinden sekiz sene tedavi oldum ama benim durumum ciddiydi.Değerin kaç o önemli ayrıca dışarıdan trombiosit veriliebiliyor ben senelerce aldım.Çok şükür geçti.Endişelenme gerekirse dışarıdan takviye yapılır.Sadece ameliyat sırasında takip te olurlar.Kanın pıhtılaşmasını sağlıyor.Benim en ufak bi yarada kapanmazdı durmazdı kan.Doktor o yüzden demiştir.Ama dediğim gibi değeri önemli ameliyatta kanın durmasını sağlamak için gerekli yani.
Sagol canimBen beykoz devlet hastanesinde yapacagim eger bir aksilik olmazsa. Normal dogum istiyorum bakalim allah izin verirse tabi.
dra özelde sezeryan olacağını söyledim. o da ok dedi. Perşembe izne ayrılıyor o zamana kadar bi şey olursa gel dedi. ama normal yaptırır o. bakalım Bebeğin hareketlerini takip et dedi. ben de heyecan Yaptım valla.Gelsin gelsin diye cagirdin çocuğu bak bekletmicek seni gelecek neyse sağlıklı sıhhatli olsun da erken gelsin varsın birsey demedi mi doktor sancinla eve geri mi gönderdi seni
Deli etsin tabi hakkı kuzucugun bence de ağlama artık onsuz eve dönmek zor olsa da ağlama mutlu ol sev olsa ko hemencik iyilessin sütünün gelmesi çok iyi olmuş test falan yaptılar mi sonuçlar nasıl temizdir inşallah
Getiremedik teyzesi küvezde henüz çok Minnak ..Canim yaakucuk melegi op yerime nasilsin canim eve gectinmi
Sağol canım bilgilendirdiğin için;öncelikle sana da geçmiş olsun çok şükür ki atlatmışsın; değerim 80 bin çıktı canım, hamile Olduğum için ilaç veremedi, zaten sezeryan günüme 2 hafta gibi bi süre var; Dr da dedi haftaya aneztezi Dr uyla bi konuşalım gerekire Trombosit takviyesi yapılır dedi; doğumda zaten fazlaca kanama oluyor diye ben tedirgin oldum canım Önümde bi doğum olmasa tabi o zaman tedavi Süreci ilerler ama çok vakitte kalmadı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?