2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benim de bu yüzde Sat ımı 1 hafta geri çekti canım; yani Dr a göre ben bugün 36+0 ım onu baz alıyor sezeryan tarihinde

Sağol canım

Benim dr bir gün yatacaksin dedi hastanede dedi sezeryan olacağım, bende her ihtimale karşı 15 adet koydum zaten o kadar küçük bezki çantanın altına dizdim

maşallah kuzuya
Canım peki dr ne dedi normal yapamazsınmi dedi

kızlar üzüleyim mi sevimeyim mi anlamadım. benim tansiyon düşmüyor. idrarda da protein çıktı. tansiyon hapına başladım. pazartesiye kadar hapı kullanacam. eğer düşmezse pazartesi yatış salı günü de doğum yapıyorum. günde 3 kez tansiyon ölçülecek. eğer tansiyon kullandığım hapa rağmen düşmezse pazartesiyi de beklemeyecekler cumartesi doğuracam. 36. haftadayım ama bebeğim 37 haftalık gözüküyor. 2800 gram. doktor kövezde kalmaz büyük ihtimalle dedi. doğum şimdilik normal olacak. suni sancı verecekler. duygularım çok karışık. ama üzüntüm biraz daha fazla. keşke zamanında doğsaydı. ama kavuşacağım için de seviniyorum. bana dua edin bol bol. ben de size ediyorum. çok sitresteyim.

Benim dr bir gün yatacaksin dedi hastanede dedi sezeryan olacağım, bende her ihtimale karşı 15 adet koydum zaten o kadar küçük bezki çantanın altına dizdim
Bende 20tane koydum canim ne az ne cok 3gun kalirsam gunde 5tane gerekirse gibi hesapladim bikactanede fazladan koydum

Canım tansiyon yüksek olunca sıkıntılı dün yine doktorum dedi sen su anda kar zarar hesabini iyi yap öncelik yavrunun sağlığı bak bebisin kilosu iyi imiş tabii ki hepimiz isteriz zamanında doğsun ama böyle diretip koyu sonuclar da yaşayabiliriz Allah korusun...benim de erken dogum ihtimalim vardı dünkü kontrolde bebeği alıyoruz deseydi dr hazırlıklı idim çünkü bu haftalara gelmek kolay olmadı sen de sakin ol her Şeyini hazırla belki ilaç ise yarar ama yaramazsa da nebisini kucağına alacaksın bunu duşun canım Rabbim yardımcın olsun ınsallah...

Benimde iki hafta önde gidiyor canim.bu kotu birşey değil tedirgin etme hatta iyi biseymis doktorlar bel ölçümünden bebegin hazir olduğu zamani anliyolar.merak etme .

herşeyim hazır canım. eğer yarın da düşmezse hemen gideceğim hastaneye ve doğum yapmamı isteyeceğim. sağlıkla doğsun da varsın erken olsun. tek sıkıntım doktorum yurt dışında . pazartesi gelecek. asıl o yüzden beni pazartesiye kadar bekletiyorlar. umarım bi aksilik olmaz o zamana kadar. offf ne bileyim çok kararsızım.

catdog gecmıs olsun canım son zamanlarda süreç bizi biraz zorlamaya başladı ınsallah kan durumun düzelir canım az kaldı insan strese giriyor iyi ki tahlillerin yapılmış önümüzdeki gunlerde toparlarsın ınsallah canım...

:) canim salon takimiyla tv unitesinide al yabancilik cekmessin en azindan :))) saglikla kucagina alman dilegiyle <3

O kadar haklisin ki canım bu çelişkiler insani yoruyor indallah Yarin düşer de pazartesiye kadar beklersin ama düşmese de dogum yaparsın canım hayirlisi olsun hakkinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…