Benim de bu yüzde Sat ımı 1 hafta geri çekti canım; yani Dr a göre ben bugün 36+0 ım onu baz alıyor sezeryan tarihindeKızlar ultrasonda büyük çıkması korkutuyor beni pazartesi 35+4 du 37+1 çıkmıştı sezeryan tarihini 24 Ağustos'a verdi Dr bu şekilde giderse o gün 39+1 olcak ama sat a göre 37+4 olcak arkadaşımla konuştum o da 2 hafta önce doğum yaptı 37+2 de normal doğum oldu ultrasonda 2 hafta büyük çıkıyoMuş yani ult göre 39 Muş sizlerde büyük çıkan varmı Dr bişey dedimi bu konu hakkinda
Sağol canımCanım detaylı bilgim yok ama yengemin trombositleri çok düşük ve bi hastalığı var adını bilmiyorum ama trombosit değerini yükseltemiyorlar, tedaviye hiç cevap vermiyor. Ayrıca kan grubu da öyle ha diyince bulunacak bi kan grubuda değil. 2 çocuğu var ve 2si de sezeryan ve 2 doğumunda da doktorları doğum öncesi kan bankasından kan getirtmişti. Tedavi olmasan bile çözümü vardır yani sıkma canını :)
Bi de ben 36. Haftadayim dusun yaniBen de kararsız kaldım doktorum sen bilirsin dediO zaman iyi yolculuklar olsun ikimize de
Az kaldi canim artik yuvaniza birlikte gitmenizee kiyamam ona benn azcik sabir e prenses tabi nazli olcak annesi ilk kaprizleri Rabbim tuuum evlatlarimiza saglik sihhat versin insallahGetiremedik teyzesi küvezde henüz çok Minnak ..
Benim dr bir gün yatacaksin dedi hastanede dedi sezeryan olacağım, bende her ihtimale karşı 15 adet koydum zaten o kadar küçük bezki çantanın altına dizdimCanim onlari yazmayi unutmusummm 3tane yenidogan0-1ay ya minis dogarsa diye 2tane uzunkollu,2tane kisakollu citcitli badi koydum altacmam daha yikanmadi koymadim ama koycam bide molfixin tek kullanimlik alt acma paket 7tane koydumm bez nekadar koydun canim????
Getiremedik teyzesi küvezde henüz çok Minnak ..
maşallah kuzuyakızlarr nstde baya bi sancım çıktı. ama bebek doğum Kanalı'na girmemiş henüz. benim oğlan tosun maşallah . 3500 civarı dedi. zaten istesem de sanırım normal yapamıcam. ki istemiyorum kestirecem kendimihaberler böyle bende
Bende 20tane koydum canim ne az ne cok 3gun kalirsam gunde 5tane gerekirse gibi hesapladim bikactanede fazladan koydumBenim dr bir gün yatacaksin dedi hastanede dedi sezeryan olacağım, bende her ihtimale karşı 15 adet koydum zaten o kadar küçük bezki çantanın altına dizdim
hayirli haberlerini bekliyorum canım...Tam kesinligi belli degil ama buyuk bi ihtimalle sezeryan sanirim.. Haftaya kontrolde belli olacak son akibetim
cnm USG de nekadar büyük çıkıyor SAT a gore.Benim de bu yüzde Sat ımı 1 hafta geri çekti canım; yani Dr a göre ben bugün 36+0 ım onu baz alıyor sezeryan tarihinde
Canım tansiyon yüksek olunca sıkıntılı dün yine doktorum dedi sen su anda kar zarar hesabini iyi yap öncelik yavrunun sağlığı bak bebisin kilosu iyi imiş tabii ki hepimiz isteriz zamanında doğsun ama böyle diretip koyu sonuclar da yaşayabiliriz Allah korusun...benim de erken dogum ihtimalim vardı dünkü kontrolde bebeği alıyoruz deseydi dr hazırlıklı idim çünkü bu haftalara gelmek kolay olmadı sen de sakin ol her Şeyini hazırla belki ilaç ise yarar ama yaramazsa da nebisini kucağına alacaksın bunu duşun canım Rabbim yardımcın olsun ınsallah...kızlar üzüleyim mi sevimeyim mi anlamadım. benim tansiyon düşmüyor. idrarda da protein çıktı. tansiyon hapına başladım. pazartesiye kadar hapı kullanacam. eğer düşmezse pazartesi yatış salı günü de doğum yapıyorum. günde 3 kez tansiyon ölçülecek. eğer tansiyon kullandığım hapa rağmen düşmezse pazartesiyi de beklemeyecekler cumartesi doğuracam. 36. haftadayım ama bebeğim 37 haftalık gözüküyor. 2800 gram. doktor kövezde kalmaz büyük ihtimalle dedi. doğum şimdilik normal olacak. suni sancı verecekler. duygularım çok karışık. ama üzüntüm biraz daha fazla. keşke zamanında doğsaydı. ama kavuşacağım için de seviniyorum. bana dua edin bol bol. ben de size ediyorum. çok sitresteyim.
Benimde iki hafta önde gidiyor canim.bu kotu birşey değil tedirgin etme hatta iyi biseymis doktorlar bel ölçümünden bebegin hazir olduğu zamani anliyolar.merak etme .Kızlar ultrasonda büyük çıkması korkutuyor beni pazartesi 35+4 du 37+1 çıkmıştı sezeryan tarihini 24 Ağustos'a verdi Dr bu şekilde giderse o gün 39+1 olcak ama sat a göre 37+4 olcak arkadaşımla konuştum o da 2 hafta önce doğum yaptı 37+2 de normal doğum oldu ultrasonda 2 hafta büyük çıkıyoMuş yani ult göre 39 Muş sizlerde büyük çıkan varmı Dr bişey dedimi bu konu hakkinda
herşeyim hazır canım. eğer yarın da düşmezse hemen gideceğim hastaneye ve doğum yapmamı isteyeceğim. sağlıkla doğsun da varsın erken olsun. tek sıkıntım doktorum yurt dışında . pazartesi gelecek. asıl o yüzden beni pazartesiye kadar bekletiyorlar. umarım bi aksilik olmaz o zamana kadar. offf ne bileyim çok kararsızım.Canım tansiyon yüksek olunca sıkıntılı dün yine doktorum dedi sen su anda kar zarar hesabini iyi yap öncelik yavrunun sağlığı bak bebisin kilosu iyi imiş tabii ki hepimiz isteriz zamanında doğsun ama böyle diretip koyu sonuclar da yaşayabiliriz Allah korusun...benim de erken dogum ihtimalim vardı dünkü kontrolde bebeği alıyoruz deseydi dr hazırlıklı idim çünkü bu haftalara gelmek kolay olmadı sen de sakin ol her Şeyini hax
:) canim salon takimiyla tv unitesinide al yabancilik cekmessin en azindan :))) saglikla kucagina alman dilegiyle <3Cantayi toplayimca canim insan dusunuyo ister istemez ya kusarsa ya altini alirken kirlenirse iste dus aldikdan sonra fln derken koydum bikac bisey 20tane bez koydum 7tane tek kullanimlik altacma koydum baby&me pamuk disk fln koydum uni baby 3paket koydum sudokrem bebek yagi havlu iste bide yazdiklarim bukadar.simdi sira biberonu emzikleri sterilize etmekde.sonra sira kendi valizimde insallahh
O kadar haklisin ki canım bu çelişkiler insani yoruyor indallah Yarin düşer de pazartesiye kadar beklersin ama düşmese de dogum yaparsın canım hayirlisi olsun hakkindaherşeyim hazır canım. eğer yarın da düşmezse hemen gideceğim hastaneye ve doğum yapmamı isteyeceğim. sağlıkla doğsun da varsın erken olsun. tek sıkıntım doktorum yurt dışında . pazartesi gelecek. asıl o yüzden beni pazartesiye kadar bekletiyorlar. umarım bi aksilik olmaz o zamana kadar. offf ne bileyim çok kararsızım.
Gecen haftagittim.3300gr canimcnm bebis kaç kg suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?