2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
doktorumun ne kadar ilgisiz oldugunu bu son ayda farkettim ne kadar kötü bi durum eylülde izne çıkıyor ve kontrolumu ay sonuna attı meraktan ölürüm artık acaba ters giden birsey var mı die

Merhaba ;bende 33+1 haftalık hamıleyım.Aranıza yeni katıldım.19.haftadan itibaren günde 1 tane clexan iğne ve 1 tane coraspırın kullanıyorum.32.haftada calısmama dr um ızın vermedı.Sol ulterıtte basınc yuksek oldugu ıcın yatıcaksın dınlenıceksın dedı.Diş etlerim inanılmaz kanıyor.3-4 gündür dilimin 2 tarafındada aft cıktı.Hamilelikte aft sorunyla karsılasan var mı? Evde ne yapabılırm çözüm arıyrm.yardımcı olabılırsenız cok sevınırım.

Benim bebeğimde 39 haftalık görünüyor 37 yarın biticek normalde. ve 3.600 kg 51 cm. Doktorum hiç sat geriye falan almadı. Napıcam nasıl doğurucam bilmiyorum çok korkuyorum kızlar nasıl çıkıcak bu kadar iri bebek ya

Tatlim USG deki kiloyla doğunca kilosu ayni olmayabiliyor.zaten 4 kilo ya yakinlari sezeryana aliyolar.normal doğum istiyorsun sanirim ama seni zorluyabilir.bde bebeim çok şükür tombis sirf o yüzden normali çok isterken sezeryana yoneldim sağ salim gelsinler de gerisi önemli deil

İkisi de güzel ama ben sağdakini daha çok beğendm..

İyi bakalım takip et sağlıcakla alırsın kucağına insallah

Üzülme cnm erken teşhis iyi olmuş işte hayırlısı olsun sağlıklı olsun da değil mi önemli olan o
:) canim salon takimiyla tv unitesinide al yabancilik cekmessin en azindan :))) saglikla kucagina alman dilegiyle <3
Ay ağzına sağlık ben de aynısını soyleyecektim☺

bende sennşe aynıyım 33+1 .afa karbonatlı su yapıp pamuğa batrıp afları sil.cok iyi gelir yutma amaa sonra çalkala ağzıni iyice.genelde bebekler yaplyr iyi geliyor .mikrobnuda kırar

perilice_ada o ıslaklıkla yumurta agı gıbı sarımsı akıntı hamılelıgımın basından berı var hamılelerde oluyormus ve mantarmıs ılk defa oyle mantar goruyorum onemlı degılmıs kokulu ve kasıntı yoksa sorun olmuyormus her kontrolde druma soruyorum cunku mantarmıs bu bende hep var ara ara gıdıp gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…