Amin canimm hepimiz ins. Hayirli haberlerle donelimH
hayirli haberlerini bekliyorum canım...
Cok mu siradisi seyler almisim?2pijama takimi fazla almakla herkesin listesinde olan seyler,cnm gerekirse onlarida alicam:) canim salon takimiyla tv unitesinide al yabancilik cekmessin en azindan :))) saglikla kucagina alman dilegiyle <3
Saka yapiyorum tatlim için nasil rahat olcaksa öyle yap :)Cok mu siradisi seyler almisim?2pijama takimi fazla almakla herkesin listesinde olan seyler,cnm gerekirse onlarida alicamvallah ben fazla bisey gormuyorum listemde
yok canım yorum yapmadı. geçen hafta bütün Doğumlar normal öngörülür Demişti. normalci bu Dr.maşallah kuzuya
Canım peki dr ne dedi normal yapamazsınmi dedi
allah razı olsun canım. iyi dileklerim seninle hep.O kadar haklisin ki canım bu çelişkiler insani yoruyor indallah Yarin düşer de pazartesiye kadar beklersin ama düşmese de dogum yaparsın canım hayirlisi olsun hakkinda
Fazla bisey yok zaten canimCok mu siradisi seyler almisim?2pijama takimi fazla almakla herkesin listesinde olan seyler,cnm gerekirse onlarida alicamvallah ben fazla bisey gormuyorum listemde
Tatlim USG deki kiloyla doğunca kilosu ayni olmayabiliyor.zaten 4 kilo ya yakinlari sezeryana aliyolar.normal doğum istiyorsun sanirim ama seni zorluyabilir.bde bebeim çok şükür tombis sirf o yüzden normali çok isterken sezeryana yoneldim sağ salim gelsinler de gerisi önemli deilBenim bebeğimde 39 haftalık görünüyor 37 yarın biticek normalde. ve 3.600 kg 51 cm. Doktorum hiç sat geriye falan almadı. Napıcam nasıl doğurucam bilmiyorumçok korkuyorum kızlar nasıl çıkıcak bu kadar iri bebek ya
İkisi de güzel ama ben sağdakini daha çok beğendm..Kizlar yardima ihtiyacim var simdi hediyeliklerim yarisi minik kavanoz icine badem sekeri konulcak yarisi da kolonya sisesi.kavanozlari nasil yaptigimi daha once paylasmistim kapaklari tülle süsledim ama kolonya siseleri sadece kurdeleyle fiyonk yapinca cok sade kaldi.ben de onlara da tül sardim.bi fikir verebilir misiniz nasil olmus cok kararsizim da....
İyi bakalım takip et sağlıcakla alırsın kucağına insallahdra özelde sezeryan olacağını söyledim. o da ok dedi. Perşembe izne ayrılıyor o zamana kadar bi şey olursa gel dedi. ama normal yaptırır o. bakalım Bebeğin hareketlerini takip et dedi. ben de heyecan Yaptım valla.
Üzülme cnm erken teşhis iyi olmuş işte hayırlısı olsun sağlıklı olsun da değil mi önemli olan okızlar üzüleyim mi sevimeyim mi anlamadım. benim tansiyon düşmüyor. idrarda da protein çıktı. tansiyon hapına başladım. pazartesiye kadar hapı kullanacam. eğer düşmezse pazartesi yatış salı günü de doğum yapıyorum. günde 3 kez tansiyon ölçülecek. eğer tansiyon kullandığım hapa rağmen düşmezse pazartesiyi de beklemeyecekler cumartesi doğuracam. 36. haftadayım ama bebeğim 37 haftalık gözüküyor. 2800 gram. doktor kövezde kalmaz büyük ihtimalle dedi. doğum şimdilik normal olacak. suni sancı verecekler. duygularım çok karışık. ama üzüntüm biraz daha fazla. keşke zamanında doğsaydı. ama kavuşacağım için de seviniyorum. bana dua edin bol bol. ben de size ediyorum. çok sitresteyim.
Ay ağzına sağlık ben de aynısını soyleyecektim☺:) canim salon takimiyla tv unitesinide al yabancilik cekmessin en azindan :))) saglikla kucagina alman dilegiyle <3
Merhaba ;bende 33+1 haftalık hamıleyım.Aranıza yeni katıldım.19.haftadan itibaren günde 1 tane clexan iğne ve 1 tane coraspırın kullanıyorum.32.haftada calısmama dr um ızın vermedı.Sol ulterıtte basınc yuksek oldugu ıcın yatıcaksın dınlenıceksın dedı.Diş etlerim inanılmaz kanıyor.3-4 gündür dilimin 2 tarafındada aft cıktı.Hamilelikte aft sorunyla karsılasan var mı? Evde ne yapabılırm çözüm arıyrm.yardımcı olabılırsenız cok sevınırım.
evet canım allah razı olsunİyi bakalım takip et sağlıcakla alırsın kucağına insallah
Üzülme cnm erken teşhis iyi olmuş işte hayırlısı olsun sağlıklı olsun da değil mi önemli olan o
Ay ağzına sağlık ben de aynısını soyleyecektim☺
bende sennşe aynıyım 33+1 .afa karbonatlı su yapıp pamuğa batrıp afları sil.cok iyi gelir yutma amaa sonra çalkala ağzıni iyice.genelde bebekler yaplyr iyi geliyor .mikrobnuda kırarMerhaba ;bende 33+1 haftalık hamıleyım.Aranıza yeni katıldım.19.haftadan itibaren günde 1 tane clexan iğne ve 1 tane coraspırın kullanıyorum.32.haftada calısmama dr um ızın vermedı.Sol ulterıtte basınc yuksek oldugu ıcın yatıcaksın dınlenıceksın dedı.Diş etlerim inanılmaz kanıyor.3-4 gündür dilimin 2 tarafındada aft cıktı.Hamilelikte aft sorunyla karsılasan var mı? Evde ne yapabılırm çözüm arıyrm.yardımcı olabılırsenız cok sevınırım.
çok teşekkür ederiim hemen denıycem :)bende sennşe aynıyım 33+1 .afa karbonatlı su yapıp pamuğa batrıp afları sil.cok iyi gelir yutma amaa sonra çalkala ağzıni iyice.genelde bebekler yaplyr iyi geliyor .mikrobnuda kırar
Aynen cnm bana da fazla bisey yokmus gibi geliyo canim olmasi gerekenler fazla bisey gormuyorum bendeFazla bisey yok zaten canim
espiri anlayışınız, üslubunuz düşündürücü...siz koyarsınız çantanıza dediklerinizi...:) canim salon takimiyla tv unitesinide al yabancilik cekmessin en azindan :))) saglikla kucagina alman dilegiyle <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?