2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Gecen haftagittim.3300gr canim
hemen hemn ayniymis bebisler.ben normal doğum istyrm.ama bebek irilesir sezeryan yaparlar diye korkyrm.diyorumki mesela 2 hafta sonra dogmazsa Dr suni sancı ile doğumu başlatır mi.cnku daha çok zamn geçerse baya irilesir bu kereta

Ya normal istiyodum ama farketmez şu saatten sonra sağlıkla doğsunda. Beni endişelendiren sezeryan günü vermemiş olmaları. 39. Haftama kontrol randevusu verdi daha yani. Amlam veremedim. (4.200 kg kadar doğurturum dedi doktor kafa cm 33 şu anda 36 yı geçmezse dedi. Ama şüphelerim var yani. Doktoramı güvensem kafama göre sezeryanmı olmak istiyorum desem. Sıkıntım bu

Tatlim ne kadar karninda durursa okadar iyi diye biliyorum ama sen yinede doktorunla konusmalisin bence

Aynen cnm bana da fazla bisey yokmus gibi geliyo canim olmasi gerekenler fazla bisey gormuyorum bende
Canım Çanta hazırlama aşaması çok duygusal süreçlerden bir tanesi insan hazırlama aşamasında çok duygusal ve de mutlu oluyor bir de ilk çocuk olunca insan ne koyacağını bilmiyor bu Yüzden de haliyle soruyoruz saka da olsa kimse burda birbirini çok iyi tanımıyor yanlış anlaşılacak ve şevk kıracak yorumlardan kaçınmalıyız bence...ben de eksik olmasin mantığı ile soruyorum ve de fazla koyuyorum...

Kaliteyi senden öğrenecek değilim abartma istersen rahatsiz olduğunu belirtirsin olur biter terbiyesizlige lüzum yok haddini bil
Terbiyesiz benmiyim yazikkk vallah seviyyene hayran kaldik topik olarak haddini sen sen bil abuk subuk sakalarinin yeri burasi degil git senin gibi bunu kabul edecek senin seviyyende olanlara yap terbiyesizliyini

Ne abarttin ya otur ağla bide alti ustu bi saka yaptim tribe girmene gerek yok
Her şeyin bir adabı var tartışmanın da...sizin tarzınıza cevap verecek tarzda biri degilim yazacağım cumleler de sizi seviye acısından tatmin etmez zira yukarı çıkmanız gerekecektir o da sizi zorlar uğraşmayın...

Allah bize de nasip etsin böyle güzel kolay doğumlar.Amin

Ayyy çok sevindim bu habere inan :)
Alamayacağımızı duyunca baya üzülmüştüm.Sağol müjde için tatlım doğumun çok güzel ve kolay geçsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…