- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
Bizi de haberdar et canım yarin ne olacak diye...allah razı olsun canım. iyi dileklerim seninle hep.
Inan maksimum derecede sakin yazmaya calisdim canim ama icimden gecenleri yazmissin canim tamamen aynisini dusunuyorumE
espiri anlayışınız, üslubunuz düşündürücü...siz koyarsınız çantanıza dediklerinizi...
Boyle alakasiz sakalara acik degilim cok yersiz bi sakaydi tv unitesi fln cok kalitesiz ve yersiz bi espriydi.Saka yapiyorum tatlim için nasil rahat olcaksa öyle yap :)
hemen hemn ayniymis bebisler.ben normal doğum istyrm.ama bebek irilesir sezeryan yaparlar diye korkyrm.diyorumki mesela 2 hafta sonra dogmazsa Dr suni sancı ile doğumu başlatır mi.cnku daha çok zamn geçerse baya irilesir bu keretaGecen haftagittim.3300gr canim
Ya normal istiyodum ama farketmez şu saatten sonra sağlıkla doğsunda. Beni endişelendiren sezeryan günü vermemiş olmaları. 39. Haftama kontrol randevusu verdi daha yani. Amlam veremedim. (4.200 kg kadar doğurturum dedi doktor kafa cm 33 şu anda 36 yı geçmezse dedi. Ama şüphelerim var yani. Doktoramı güvensem kafama göre sezeryanmı olmak istiyorum desem. Sıkıntım buTatlim USG deki kiloyla doğunca kilosu ayni olmayabiliyor.zaten 4 kilo ya yakinlari sezeryana aliyolar.normal doğum istiyorsun sanirim ama seni zorluyabilir.bde bebeim çok şükür tombis sirf o yüzden normali çok isterken sezeryana yoneldim sağ salim gelsinler de gerisi önemli deil
Ne abarttin ya otur ağla bide alti ustu bi saka yaptim tribe girmene gerek yokE
espiri anlayışınız, üslubunuz düşündürücü...siz koyarsınız çantanıza dediklerinizi...
Tatlim ne kadar karninda durursa okadar iyi diye biliyorum ama sen yinede doktorunla konusmalisin benceYa normal istiyodum ama farketmez şu saatten sonra sağlıkla doğsunda. Beni endişelendiren sezeryan günü vermemiş olmaları. 39. Haftama kontrol randevusu verdi daha yani. Amlam veremedim. (4.200 kg kadar doğurturum dedi doktor kafa cm 33 şu anda 36 yı geçmezse dedi. Ama şüphelerim var yani. Doktoramı güvensem kafama göre sezeryanmı olmak istiyorum desem. Sıkıntım bu
Kusura bakmada cok kaba ve kalitesiz uslubun var 9aydir burdayiz daha senin gibisini gormedikNe abarttin ya otur ağla bide alti ustu bi saka yaptim tribe girmeme gerek yok
Okurken rastladım. Yazmak istedim. Bir bayan olarak kendinize yakıstırıyo musunuz.? Bence de değişik bir üslup var konusmanızda. Bizim topic alışık değilNe abarttin ya otur ağla bide alti ustu bi saka yaptim tribe girmene gerek yok
Kaliteyi senden öğrenecek değilim abartma istersen rahatsiz olduğunu belirtirsin olur biter terbiyesizlige lüzum yok haddini bilBoyle alakasiz sakalara acik degilim cok yersiz bi sakaydi tv unitesi fln cok kalitesiz ve yersiz bi espriydi.
Canım Çanta hazırlama aşaması çok duygusal süreçlerden bir tanesi insan hazırlama aşamasında çok duygusal ve de mutlu oluyor bir de ilk çocuk olunca insan ne koyacağını bilmiyor bu Yüzden de haliyle soruyoruz saka da olsa kimse burda birbirini çok iyi tanımıyor yanlış anlaşılacak ve şevk kıracak yorumlardan kaçınmalıyız bence...ben de eksik olmasin mantığı ile soruyorum ve de fazla koyuyorum...Aynen cnm bana da fazla bisey yokmus gibi geliyo canim olmasi gerekenler fazla bisey gormuyorum bende
Ayy yandik simdi bütün hamilelerin sendromunu cekeriz artikOkurken rastladım. Yazmak istedim. Bir bayan olarak kendinize yakıstırıyo musunuz.? Bence de değişik bir üslup var konusmanızda. Bizim topic alışık değil
Terbiyesiz benmiyim yazikkk vallah seviyyene hayran kaldik topik olarak haddini sen sen bil abuk subuk sakalarinin yeri burasi degil git senin gibi bunu kabul edecek senin seviyyende olanlara yap terbiyesizliyiniKaliteyi senden öğrenecek değilim abartma istersen rahatsiz olduğunu belirtirsin olur biter terbiyesizlige lüzum yok haddini bil
Ayriyeten pardonda yakistiramicak ne var bunda bi hakaretmi var yada agir bi söz ?Ayy yandik simdi bütün hamilelerin sendromunu cekeriz artik
Her şeyin bir adabı var tartışmanın da...sizin tarzınıza cevap verecek tarzda biri degilim yazacağım cumleler de sizi seviye acısından tatmin etmez zira yukarı çıkmanız gerekecektir o da sizi zorlar uğraşmayın...Ne abarttin ya otur ağla bide alti ustu bi saka yaptim tribe girmene gerek yok
Canım Dr sat ı çekmiş haliyle de 1,5 hafta önde diyor artık hayırlısıcnm USG de nekadar büyük çıkıyor SAT a gore.
Oldu ozaman canim hadi by :)Her şeyin bir adabı var tartışmanın da...sizin tarzınıza cevap verecek tarzda biri degilim yazacağım cumleler de sizi seviye acısından tatmin etmez zira yukarı çıkmanız gerekecektir o da sizi zorlar uğraşmayın...
Sorma osge ya çantamızı da konuşmayalım...5.cocuk yolda denryimliyiz ama hala çantayı yapamadık canım...pişşt kızlar sakin. herkes zor günler geçiriyor zaten.
Allah bize de nasip etsin böyle güzel kolay doğumlar.AminSürekli normal doğum diyorum isteyenler için çünkü çook rahat oldu benimki.. Daha önce okumuş olanlar bilir, kötü hikaye dinlemedim.. 3 ark yapmştı ve kötüyse anlatmayın dedm, saolsunlar 3 üde son güne kdr destek oldu ve hep pozitiftiler.. Hatta doğuma gidiyorum, hala onlarla konuşuyorum, doğum koçları gibi :) ikisi zapzayıftı, hem kilo hem kemik olarak, 40 küsürlük kızlardan yani, çatır çatır doğurduk derlerdi ve deee epiduralsiz falan yani! Ben acayip tırsak ve haaalaaaa iğne vurulurken ağlayan zırlayan bi tip olarak doktorum ilk muayenede sen epiduralliksin dedi, kadına elletmedimki bi türlü :) neyse işte, epidurali vurdurdum, 6 saat sonra da 2 ıkınma, pırt :) ve tertemiz 3 dikiş, sonrasında çok dikkat ettim, arkadaşımın dediği gibi her lavabodan sonra saç kurutma makinasıyla afedersiniz kuruttum orayı.. Sıfır ağrı, sancı, sıkıntı Allaha çok şükür.. Oturamama gibi bi durumum da asla olmadı.. Beni gören inanamadı doğum yaptığıma! Şimdi her duamda ilkinden de kolay inşallah Allahım diyorum, daha nasıl olcaksa :) ve sizleri de ekliyorum.. Rabbim utandırmasın inşallah.. Uzun oldu, kusura bakmayın..
Ayyy çok sevindim bu habere inan :)kızlar çok güzel haberlerim var size. özellikle Öğretmenlere. eğitim ödeneğini doğum iznindeki her öğretmen alabiliyormuş.
2. si çikolatalarım geldi. çok güzel paketlemişler buz aküsü vardı yanında.
doğum yardımı kesilmiş sadece 300 lirayı alacakmışız. haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?