2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ayışığı çok sağol canım; dediğin gibi beklemediğimiz bişeyler çıkabiliyor, Allah beterinden korusun; aslında çok tedirginim kendimden ziyade evlatlarım için, birkaç tanıdığımız Dr da danıştık telefonla bu Değerler öyle 1 haftada çıkmazmış, bu değerle kanamanın durmaması ihtimaline karşı ameliyatta hazır Trombosit bulundurmak gerekirse transfer yapmak gerekir dedi 2 Dr da, ben bi aksilik olur diye korkuyorum , haftaya kadar da aksi bi durum olmaz inş acil ameliyatlık kan hazır olmadan, hepimiz Allah'a emanetiz

Merhaba,
Ben hatırlayamadım şu anda ve hatırlayamadığım için üzüldüm.
Bundan sonra unutmam ama kolay kolay. Evet o ilk heyecanlar başkaydı. Gerçi şimdiki heyecan da bir başka:)
Bebeklerinin cinsiyeti neydi? Bir de ikinci doğumun nasıl geçti?

Birisi oradan yorum yapmis çocuğu hastanede buyutceksin galiba diye bende onu okuyunca ona alinmiyinca o espiriyi yaptim.karsilik olarakta kirildigini anliyinca saka yaptigimi tabikide nasil isterse öyle yapmasi gerektiğini söyledim.binevi gönlünü almaya calistim çünkü kirilcagini beklemedim yoksa hamile bi insani uzucek kadar kotu biri değilim bende bi anne adayiyim.ama karsilik olarak çok agir konuşuldu yok kalite yok seviye.sonuçta bende 24 yasinda bi anne adayiyim sizin kirildiginiz kadar bende kirildim.neyse o espiriyi yaptigim arkadaştan özür diliyorum alinicagini düşünmedim kusura bakma

Gerçekten de hepimiz Allah'a emanetiz. Cesaretli ol lütfen.. herşey kendimizde bitiyor. Korku stres herşeyin bası.. Rabbim herkese kolaylık versin. Hepimize insallah

Canım bol bol dua edelim kolay olsun inş büyük bebek rahat çıkar kendini kuvvetli iter derler

Cnm ayni durum bendede var.bebiş şuanda 3500 doktor 4200 e kadar doğurursun ama 40 i beklersek doguramazsin diyo.iki hafta sonra suni sancıyla baslatacakmis dogumu bende tırsıyorum suni sancidan.bide dikiş te çok olur gibi geliyo bebek iri oldukça.ne yapsak ya.

Canım Dr sat ı çekmiş haliyle de 1,5 hafta önde diyor artık hayırlısı
. Bnmde en baştan beri 3 hafta önde .ama satımı değişmedi hiç.defalarca sormama ragmn.senin son adet tarihin ne hiç değiştirilmemiş hali.ayy çok taktm ama napimmm doğum neye gore olacak halaaaa bilmym

O arkadas belliki dusunmeden yazmis ama emin ol senin gibi kaba birisini daha gormedik terbiyesiz fln diyosun yalnisini anlayip kusura bakmayin demek yerine cocuk gibi kavga ediyosun seviyesiz uslub sergiliyosun.emin ol senin seviyyene inmem.kolay gelsin sana hayatta bu seviyyenle ama bundan sonra birbirimize yazmayalim mumkunse...

Canım sanki beni anlatmışsın.Allah yardımcımız olsun.

2 hafta snra degilde haftaya başlatsa olmaz mi.hem beb ek çok irilesmez.bnde Dr uma böyle bi teklifte buluncm.cnku teyzenin gelinini bekletti Dr u.snra da bebekiri diye ssezeryan oldu.cok sınır bozucu bi durum.kızc
çok üzüldü agladi .

Canim ikisi de erkek bebeklerimin ilk doğumun sezeryandi ikinciside öyle oldu hamileligimin son 2 ayı çok zor geçmişti bebek aşağı olduğu için sancim oluyordu 37 haftada doğdu oğlum ama doğum rahat geçti hemen toparlandım bakmam gereken bi bebeğim daha vardı çünkü çok abisi kardeşine çok zarar veriyordu hiç gözümü ayiramiyordum şimdide öyleler ama en azından küçük biraz da olsa kendini savunabiliyor ama dışarda kardeşini acayip sahipleniyor ve koruyor bu da çok hoşuma gidiyor senin durumun nasıl hamilelik nasıl geçiyo

Aslında haklisin ama 4200 e kadar doğurursun diye tutturdu oda iki haftaya olurmuş.suni şancı bazen tutmuyormuş bebek gelmek istemiyormuş o yüzden çok erken yapmak istemiyo sanırım.aniden sezeryanla çevirir diye korkuyorum cunki ilk bebegimi normal doğurdum buda öyle olsun istiyorum.

Belmacim bebeğnin sağligi nasik kuzucum ne zaman cikcak hastaneden belli mi ?
Canım sadece sağ ciğerinde solunum yüzünden hava kabarcığı oluşmuş onun tedavisi yapılıyor henüz zamanı ile ilgili net birşey demiyorlar camım. Onun dışında sağlıklı bir bebek teyzesi. Küvez süreci var onu bekliyoruz şimdi.

. Bnmde en baştan beri 3 hafta önde .ama satımı değişmedi hiç.defalarca sormama ragmn.senin son adet tarihin ne hiç değiştirilmemiş hali.ayy çok taktm ama napimmm doğum neye gore olacak halaaaa bilmym
Perihan canım Sat ım 11 Aralık ve ben aşağıdaki takvimimi ona göre girmiştim; bebek önde gidince 2. Detaylıda Dr Sat ımı 4 Aralık olarak belirledi yani şuan ona göre ben 36 yı doldurdum; ama buna göre de 10 gün kadar önde gidiyor son kontrollerde ama artık oynatmıcaz dedi 1 hafta çekmiş haline göre sezeryan tarihi verdi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…