Burçak canım..belmaakca canım kızının adını ne koydunuz...
ozamn senle hemn hemn ayniymis.benim SAT 2 aralık.ama bebis 3 hafta ondeymis.ki bu durum 5.aydan beri var.sezeryan için 21 ağustos dedi.ama ben normal istyrm enazndan sonuna kadar denemek...hakkimizda hayrlisiPerihan canım Sat ım 11 Aralık ve ben aşağıdaki takvimimi ona göre girmiştim; bebek önde gidince 2. Detaylıda Dr Sat ımı 4 Aralık olarak belirledi yani şuan ona göre ben 36 yı doldurdum; ama buna göre de 10 gün kadar önde gidiyor son kontrollerde ama artık oynatmıcaz dedi 1 hafta çekmiş haline göre sezeryan tarihi verdi canım
Canım benim insanın cani tatlı gerçekten hele de evlat olunca insan daha farklı seyler de düşünüyor ınsallah sıkıntıyı atlatirsiniz ciddiye alinacak bir durum umarım kan da hemen ayarlanır malum az kaldı doguma..peki simdi ilaç mi kullanacaksın canım...Ayışığı çok sağol canım; dediğin gibi beklemediğimiz bişeyler çıkabiliyor, Allah beterinden korusun; aslında çok tedirginim kendimden ziyade evlatlarım için, birkaç tanıdığımız Dr da danıştık telefonla bu Değerler öyle 1 haftada çıkmazmış, bu değerle kanamanın durmaması ihtimaline karşı ameliyatta hazır Trombosit bulundurmak gerekirse transfer yapmak gerekir dedi 2 Dr da, ben bi aksilik olur diye korkuyorum, haftaya kadar da aksi bi durum olmaz inş acil ameliyatlık kan hazır olmadan, hepimiz Allah'a emanetiz
Adıyla yasasın canım ınsallah...Burçak canım..
Canim ikisi de erkek bebeklerimin ilk doğumun sezeryandi ikinciside öyle oldu hamileligimin son 2 ayı çok zor geçmişti bebek aşağı olduğu için sancim oluyordu 37 haftada doğdu oğlum ama doğum rahat geçti hemen toparlandım bakmam gereken bi bebeğim daha vardı çünkü çok abisi kardeşine çok zarar veriyordu hiç gözümü ayiramiyordum şimdide öyleler ama en azından küçük biraz da olsa kendini savunabiliyor ama dışarda kardeşini acayip sahipleniyor ve koruyor bu da çok hoşuma gidiyor senin durumun nasıl hamilelik nasıl geçiyo
Canım sadece sağ ciğerinde solunum yüzünden hava kabarcığı oluşmuş onun tedavisi yapılıyor henüz zamanı ile ilgili net birşey demiyorlar camım. Onun dışında sağlıklı bir bebek teyzesi. Küvez süreci var onu bekliyoruz şimdi.
Adiyla buyusun tatli prenses annesiiBurçak canım..
Hiç olmazsa nasıl doğurtcağını söylemiş bizimkine gidip gelioruz öyle ultrasonda bebeğe bakıyor o kadar. Doktorum çok iyi rahat biri ama garip geliyor bu kadar iri ve kendi sancı başlayana kadar bekleticek gibi. Gerçi 24ünde gittiğimde belki sezeryan kararı alır am a genelde doğum sorularıma son hafta belli olur şimdi bilemem diye geçiştiriyor. Sanırım normal doğumu teşvik eden bir doktor olduğu için böyle. Allah yardımcımız olsun ya. Kime çekmiş bunlarCnm ayni durum bendede var.bebiş şuanda 3500 doktor 4200 e kadar doğurursun ama 40 i beklersek doguramazsin diyo.iki hafta sonra suni sancıyla baslatacakmis dogumu bende tırsıyorum suni sancidan.bide dikiş te çok olur gibi geliyo bebek iri oldukça.ne yapsak ya.
İnşaAllah canım ya. Dua edelim dediğin gibi doğumlar kolay olsunCanım bol bol dua edelim kolay olsun inş büyük bebek rahat çıkar kendini kuvvetli iter derler
Doğru söylediniz inş 24 üne kadar doğmazsa bir randevum daha var onda karar verilir artık diye temenni ediyorum çok sağolun :)Tatlim ne kadar karninda durursa okadar iyi diye biliyorum ama sen yinede doktorunla konusmalisin bence
Hiç olmazsa nasıl doğurtcağını söylemiş bizimkine gidip gelioruz öyle ultrasonda bebeğe bakıyor o kadar. Doktorum çok iyi rahat biri ama garip geliyor bu kadar iri ve kendi sancı başlayana kadar bekleticek gibi. Gerçi 24ünde gittiğimde belki sezeryan kararı alır am a genelde doğum sorularıma son hafta belli olur şimdi bilemem diye geçiştiriyor. Sanırım normal doğumu teşvik eden bir doktor olduğu için böyle. Allah yardımcımız olsun ya. Kime çekmiş bunlar
Belmacim hamilelikteki soylenenler endiselerin ne oldu simdi sonuclandi mi kizin saglikli mi?Canım sadece sağ ciğerinde solunum yüzünden hava kabarcığı oluşmuş onun tedavisi yapılıyor henüz zamanı ile ilgili net birşey demiyorlar camım. Onun dışında sağlıklı bir bebek teyzesi. Küvez süreci var onu bekliyoruz şimdi.
Benim de bu yüzde Sat ımı 1 hafta geri çekti canım; yani Dr a göre ben bugün 36+0 ım onu baz alıyor sezeryan tarihinde[/QUOTE
rica ederim.bebişin kaç kilo bu aradaçok teşekkür ederiim hemen denıycem :)
çok kötü değil değerin.Ben ölümlerden döndüm zamanında değerlerim çok düşüktü binler de bile değildi yani endişelenme.Ameliyat ta takviye yapılır çünkü kanın içindeki maddelerden biri sarı su gibi beyazımtrak bişey sadece onu takviye ederler normale çekilir.Ameliyat sonrası sabit tutulur serum verir gibi verirler kanın pıhtılaşır.Şimdiden kolay gelsin hemen tedavi başlanmaz takip yapılır sürekli düşüyomu diye kanın üretmiyomu diye bakılır.Bence rahat ol.Bilindikten sonra çözümü var .Benim zamanımda çok tedavi mümkün değildi.Başka sorunlarımda çıkınca çok çekmiştim.Sağol canım bilgilendirdiğin için;öncelikle sana da geçmiş olsun çok şükür ki atlatmışsın; değerim 80 bin çıktı canım, hamile Olduğum için ilaç veremedi, zaten sezeryan günüme 2 hafta gibi bi süre var; Dr da dedi haftaya aneztezi Dr uyla bi konuşalım gerekire Trombosit takviyesi yapılır dedi; doğumda zaten fazlaca kanama oluyor diye ben tedirgin oldum canım Önümde bi doğum olmasa tabi o zaman tedavi Süreci ilerler ama çok vakitte kalmadı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?