2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ozamn senle hemn hemn ayniymis.benim SAT 2 aralık.ama bebis 3 hafta ondeymis.ki bu durum 5.aydan beri var.sezeryan için 21 ağustos dedi.ama ben normal istyrm enazndan sonuna kadar denemek...hakkimizda hayrlisi

Canım benim insanın cani tatlı gerçekten hele de evlat olunca insan daha farklı seyler de düşünüyor ınsallah sıkıntıyı atlatirsiniz ciddiye alinacak bir durum umarım kan da hemen ayarlanır malum az kaldı doguma..peki simdi ilaç mi kullanacaksın canım...

Benimki de erkek ikisi de :)
Benim de bu aralar pubik kemiğinde ve kuyruk sokumunda ağrım var. Akşamları da kasılmalarım oluyor yorgunluktan sanırım. Klasik şikayetler işte. Hamileliğin son dönemleri zor gerçekten. Ancak ilkine göre daha rahatım çünkü daha az kilo aldım. Benimkiler de inşallah anlaşırlar. Tabii bir süre gözetim altında tutmak gerekecek ikisini de. Epidural mi oldu sezeryanlar?

Hepimiz sağlıklı olduğu konusunda hem fikirdik zaten sen kendi kendini sıktın aylarca arkadaşım bugünlerde geçicek doğumu atlattın çok şükür sıra bizde :) bu aralar 17 ağustos yaklaştığından mıdır bilmem psikolojik olarak çok korku var içimde bişe olucak die allahım hepimizi korusun hem kazalardan hem belalardan

Hiç olmazsa nasıl doğurtcağını söylemiş bizimkine gidip gelioruz öyle ultrasonda bebeğe bakıyor o kadar. Doktorum çok iyi rahat biri ama garip geliyor bu kadar iri ve kendi sancı başlayana kadar bekleticek gibi. Gerçi 24ünde gittiğimde belki sezeryan kararı alır am a genelde doğum sorularıma son hafta belli olur şimdi bilemem diye geçiştiriyor. Sanırım normal doğumu teşvik eden bir doktor olduğu için böyle. Allah yardımcımız olsun ya. Kime çekmiş bunlar

Uzun süredir foruma yazmayan arkadaşlar var doğum mu yaptılar acaba arzu var Özlem var aklıma gelenler inşallah güzel haberlerini alırız

Acaba başka bir doktordan da görüş alsanız mı?

Belmacim hamilelikteki soylenenler endiselerin ne oldu simdi sonuclandi mi kizin saglikli mi?

çok kötü değil değerin.Ben ölümlerden döndüm zamanında değerlerim çok düşüktü binler de bile değildi yani endişelenme.Ameliyat ta takviye yapılır çünkü kanın içindeki maddelerden biri sarı su gibi beyazımtrak bişey sadece onu takviye ederler normale çekilir.Ameliyat sonrası sabit tutulur serum verir gibi verirler kanın pıhtılaşır.Şimdiden kolay gelsin hemen tedavi başlanmaz takip yapılır sürekli düşüyomu diye kanın üretmiyomu diye bakılır.Bence rahat ol.Bilindikten sonra çözümü var .Benim zamanımda çok tedavi mümkün değildi.Başka sorunlarımda çıkınca çok çekmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…