2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Az az suyum geliyor kızlar saati bekliyorum dr arıcam ama ben daha hazır değilim az daha dursun. Prensesim içerde gelişsin.
Bi bebis dahami geliyo annesi sabir siz kuzular.sende simdi tatli mi tatli bi heycan baslamistir hayirlisi olsun annesi nasibi bugundur belki

Son düzenleme:
Bende normal istiyorum bu gidisle olmuyacak gb. Hic acilman olmassa suni sanci alma derim.. Yinede hakkimizda hayirlisi olsun canim..

günaydın herkese
dün rutin kontrolde sancım çıktı. dr. um 1,5 cm açıklığım varmış dedi.apar topar antalyaya sevk edildim ambulansla küvez için. gece sancılarım düştü. şimdi dr.u bekliyorum her an herşey olabilir bizin için dua bekliyorum

canım inşallah sağlıkla doğumun gerçekleşir hayırlı vakitte. dualarımız sizinle haberlerinizi bekliyoruz.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz, Allah yardımcın olsun..

Bı arada günaydın herkeseee! Haftayı bitiriyoruz çalışanlar olarak, sonra sadece pts gidicem, çok mutluyum :) ite kaka 5 haftamı aktaracağım inşallah!
Kızlar, yurtdışından gelecek bi ark vardı, bluebird müydü nicki.. Ne zamandır yazmadı, nasıl acaba..

o başka bir sitede gebelik günlüğü tutuyor ordan takip ettiğime göre iyiymiş, gelmiş; doktoru ile görüşmüş cnm:)

Genel anestezi oldu ikiside ilk zamanlar zor oluyor bebek ilgi istiyor büyük kiskaniyor yardım alabilirsen ailenden falan rahat edersin yoksa çok zorlanirsin seninki de sezeryan mi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…