- 29 Mart 2015
- 193
- 218
- 33
- 35
Bi bebis dahami geliyo annesi sabir siz kuzular.sende simdi tatli mi tatli bi heycan baslamistir hayirlisi olsun annesi nasibi bugundur belkiAz az suyum geliyor kızlar saati bekliyorum dr arıcam ama ben daha hazır değilim az daha dursun. Prensesim içerde gelişsin.
Canim benim kiyamam ya annelik iste bi taraftan bian once kucagimiza alsak bi taraftan gununde dogsa biz ne yapicaz boyleAz az suyum geliyor kızlar saati bekliyorum dr arıcam ama ben daha hazır değilim az daha dursun. Prensesim içerde gelişsin.
Hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz canım..Az az suyum geliyor kızlar saati bekliyorum dr arıcam ama ben daha hazır değilim az daha dursun. Prensesim içerde gelişsin.
Canim benim kiyamam ya annelik iste bi taraftan bian once kucagimiza alsak bi taraftan gununde dogsa biz ne yapicaz boyle
Sağolun kızlar hayırlısı olsun hakkımızda inş.Hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz canım..
Bende normal istiyorum bu gidisle olmuyacak gb. Hic acilman olmassa suni sanci alma derim.. Yinede hakkimizda hayirlisi olsun canim..Ya normal istiyodum ama farketmez şu saatten sonra sağlıkla doğsunda. Beni endişelendiren sezeryan günü vermemiş olmaları. 39. Haftama kontrol randevusu verdi daha yani. Amlam veremedim. (4.200 kg kadar doğurturum dedi doktor kafa cm 33 şu anda 36 yı geçmezse dedi. Ama şüphelerim var yani. Doktoramı güvensem kafama göre sezeryanmı olmak istiyorum desem. Sıkıntım bu
Bunun cevabını bende merak ediyorum hayırlısıKızlar bişey sorcam, suyumuz geldiginde ne yapmalıyız? Gunluk ped falan yetmez sanırım hastaneye gidene kadar. Bir de ılık duş alın diyorlar ama o kadar zamanımız olur degil mi?
günaydın herkese
dün rutin kontrolde sancım çıktı. dr. um 1,5 cm açıklığım varmış dedi.apar topar antalyaya sevk edildim ambulansla küvez için. gece sancılarım düştü. şimdi dr.u bekliyorum her an herşey olabilir bizin için dua bekliyorum
Az az suyum geliyor kızlar saati bekliyorum dr arıcam ama ben daha hazır değilim az daha dursun. Prensesim içerde gelişsin.
kızlar bir bardak buzzz gibi suyu olduğu gibi üstüme döktüm, iç çamaşırıma kadar ıslandım yaaa, iş yerindeyim ne yapacağım ben
Ayyy, eve git benceeve gitme şansın yoksa güneşe çık canım
Hayırlı haberlerini bekliyoruz, Allah yardımcın olsun..günaydın herkese
dün rutin kontrolde sancım çıktı. dr. um 1,5 cm açıklığım varmış dedi.apar topar antalyaya sevk edildim ambulansla küvez için. gece sancılarım düştü. şimdi dr.u bekliyorum her an herşey olabilir bizin için dua bekliyorum
eve gitme şansın yoksa güneşe çık canım
Ayyy, eve git bence
o başka bir sitede gebelik günlüğü tutuyor ordan takip ettiğime göre iyiymiş, gelmiş; doktoru ile görüşmüş cnm:)Bı arada günaydın herkeseee! Haftayı bitiriyoruz çalışanlar olarak, sonra sadece pts gidicem, çok mutluyum :) ite kaka 5 haftamı aktaracağım inşallah!
Kızlar, yurtdışından gelecek bi ark vardı, bluebird müydü nicki.. Ne zamandır yazmadı, nasıl acaba..
Genel anestezi oldu ikiside ilk zamanlar zor oluyor bebek ilgi istiyor büyük kiskaniyor yardım alabilirsen ailenden falan rahat edersin yoksa çok zorlanirsin seninki de sezeryan mi olacakBenimki de erkek ikisi de :)
Benim de bu aralar pubik kemiğinde ve kuyruk sokumunda ağrım var. Akşamları da kasılmalarım oluyor yorgunluktan sanırım. Klasik şikayetler işte. Hamileliğin son dönemleri zor gerçekten. Ancak ilkine göre daha rahatım çünkü daha az kilo aldım. Benimkiler de inşallah anlaşırlar. Tabii bir süre gözetim altında tutmak gerekecek ikisini de. Epidural mi oldu sezeryanlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?