2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın güzel anneler hayırlı cumalar Rsbbim su son kalan günlerimizi sağlıkla geçirmemizi, yavrularımızın da zamanında gelmesini nasip etsin...
@esmanur canan canım ınsallah tansiyonun düşer iyi haberlerini bekliyoruz...
savha umarım gelen suyun değildir canım kizin 1 haftacik daha annesinin karnında dursun...

Kızlar bişey sorcam, suyumuz geldiginde ne yapmalıyız? Gunluk ped falan yetmez sanırım hastaneye gidene kadar. Bir de ılık duş alın diyorlar ama o kadar zamanımız olur degil mi?

Ben duş almaya vaktimiz oluyor diye duydum. Hemen pıt diye doğum olmazmış yani :) suyu da pedle idare edemezsem diye bi tane hasta bezi çıkardım banyoya koydum, bi de kullan at alt açmalar var ya onlardan bi tane arabaya koydum nolur nolmaz diye koltuğa sereceğim inşallah :)

Son düzenleme:
gunaydin kizlar acele etmeyin dogum icin bekleyinn :)

Biz bekliyoruz da içerdekiler beklemiyor sanki diyorum ya dışarıda sıcağı gören doğmak istiyor bi benimki vazgeçti herhalde doğmaktan 26.haftada doğcak diye hastaneye yatırılmıştım o kadar ilaç kullandık doğmasın diye sonuç; dünkü kontroldeyse tık yoktu.. Küçük bey bu tombiklikle alttan gelmezse 40tan sonra yukardan almak zorunda kalcam dedi doktorum

Can
Ben de merak ediyorum onu rahat gelebildimi diye 36. Haftasındaydı galiba

Karamel tek hanelere düştük canım hiç inanamıyorum...
Aynen bende inanamıyorum pazartesi günü 3 eylül du sezeryan günüm Dr önde gidiyor ozamana beklemez deyince 24 ağustos dedi ve ben hala inanamıyorum hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallah

Canim guzel haberlerini bekliyoruz, allah hepimizin yardimcisi olsun, hangi ilceden sevk edildin antalyaya? Ben de antalyanin ilçesinde yasiyorumcani bi durum olursa sevk edilcem, 1,5 saat mesafe var antalya ile aramizda

dün adamın biri buraya konu açtı.eşim vefat etti diye...açıklama yaptı.ben inanmadım inanmak istemedim..güya eşi trafik kazası geçirmiş.iç kanamadan kaybetmiş..burdaki arkadaşlarına haber vermek istemiş...millet kendinde geçti..dün gece vicdan azabı çektim neden inanmıyorum diye bide.site yöneticileri araştırıp bulmuşlar. gerizekalı yalan söylemiş.takıntılı hasta ruhlu biriymiş

Aaa hic haberim yok canim,Allahin belasi de bizi niye strese sokuyosun sapik

Hay allahım yaa, insanların işi gucu yok mu kafalarını calistirdiklari seye bak. Ne gecti eline acaba?

Ay manyak mıdır nedir, insanları üzmekten ne zevk alıyorlar
Bi kız çocuğuda kanserim mi demişti annem mi kanser demişti herkes üzülmüştü o da fake çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…