- 2 Temmuz 2010
- 660
- 878
- 133
- 37
Kızlar bişey sorcam, suyumuz geldiginde ne yapmalıyız? Gunluk ped falan yetmez sanırım hastaneye gidene kadar. Bir de ılık duş alın diyorlar ama o kadar zamanımız olur degil mi?
Doktorum kan geldiğinde ve su geldiğinde hemen gelmelisin , Demişti.Kızlar bişey sorcam, suyumuz geldiginde ne yapmalıyız? Gunluk ped falan yetmez sanırım hastaneye gidene kadar. Bir de ılık duş alın diyorlar ama o kadar zamanımız olur degil mi?
Karamel tek hanelere düştük canım hiç inanamıyorum...24 ağustos anneleri iii son 9 gun ......
Kızlar bişey sorcam, suyumuz geldiginde ne yapmalıyız? Gunluk ped falan yetmez sanırım hastaneye gidene kadar. Bir de ılık duş alın diyorlar ama o kadar zamanımız olur degil mi?
gunaydin kizlar acele etmeyin dogum icin bekleyinn :)
CanAyışığı çok sağol canım; dediğin gibi beklemediğimiz bişeyler çıkabiliyor, Allah beterinden korusun; aslında çok tedirginim kendimden ziyade evlatlarım için, birkaç tanıdığımız Dr da danıştık telefonla bu Değerler öyle 1 haftada çıkmazmış, bu değerle kanamanın durmaması ihtimaline karşı ameliyatta hazır Trombosit bulundurmak gerekirse transfer yapmak gerekir dedi 2 Dr da, ben bi aksilik olur diye korkuyorum, haftaya kadar da aksi bi durum olmaz inş acil ameliyatlık kan hazır olmadan, hepimiz Allah'a emanetiz
Ben de merak ediyorum onu rahat gelebildimi diye 36. Haftasındaydı galibaBı arada günaydın herkeseee! Haftayı bitiriyoruz çalışanlar olarak, sonra sadece pts gidicem, çok mutluyum :) ite kaka 5 haftamı aktaracağım inşallah!
Kızlar, yurtdışından gelecek bi ark vardı, bluebird müydü nicki.. Ne zamandır yazmadı, nasıl acaba..
Aynen bende inanamıyorum pazartesi günü 3 eylül du sezeryan günüm Dr önde gidiyor ozamana beklemez deyince 24 ağustos dedi ve ben hala inanamıyorum hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallahKaramel tek hanelere düştük canım hiç inanamıyorum...
günaydın herkese
dün rutin kontrolde sancım çıktı. dr. um 1,5 cm açıklığım varmış dedi.apar topar antalyaya sevk edildim ambulansla küvez için. gece sancılarım düştü. şimdi dr.u bekliyorum her an herşey olabilir bizin için dua bekliyorum
Aaa hic haberim yok canim,Allahin belasi de bizi niye strese sokuyosun sapikdün adamın biri buraya konu açtı.eşim vefat etti diye...açıklama yaptı.ben inanmadım inanmak istemedim..güya eşi trafik kazası geçirmiş.iç kanamadan kaybetmiş..burdaki arkadaşlarına haber vermek istemiş...millet kendinde geçti..dün gece vicdan azabı çektim neden inanmıyorum diye bide.site yöneticileri araştırıp bulmuşlar. gerizekalı yalan söylemiş.takıntılı hasta ruhlu biriymiş
bdv'ye açmış konuyu...inanmadım ama gece de uyuyamadım zaten uyuyamıyorumAaa hic haberim yok canim,Allahin belasi de bizi niye strese sokuyosun sapik
Hay allahım yaa, insanların işi gucu yok mu kafalarını calistirdiklari seye bak. Ne gecti eline acaba?dün adamın biri buraya konu açtı.eşim vefat etti diye...açıklama yaptı.ben inanmadım inanmak istemedim..güya eşi trafik kazası geçirmiş.iç kanamadan kaybetmiş..burdaki arkadaşlarına haber vermek istemiş...millet kendinde geçti..dün gece vicdan azabı çektim neden inanmıyorum diye bide.site yöneticileri araştırıp bulmuşlar. gerizekalı yalan söylemiş.takıntılı hasta ruhlu biriymiş
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAz az suyum geliyor kızlar saati bekliyorum dr arıcam ama ben daha hazır değilim az daha dursun. Prensesim içerde gelişsin.
dün adamın biri buraya konu açtı.eşim vefat etti diye...açıklama yaptı.ben inanmadım inanmak istemedim..güya eşi trafik kazası geçirmiş.iç kanamadan kaybetmiş..burdaki arkadaşlarına haber vermek istemiş...millet kendinde geçti..dün gece vicdan azabı çektim neden inanmıyorum diye bide.site yöneticileri araştırıp bulmuşlar. gerizekalı yalan söylemiş.takıntılı hasta ruhlu biriymiş
günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?