2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ayyy hayırlısıyla sağlıkla olsun canım.Dua ediyoruz.İnşallah güzel haberlerinle dönersin

Kaliteyi senden öğrenecek değilim abartma istersen rahatsiz olduğunu belirtirsin olur biter terbiyesizlige lüzum yok haddini bil
Tamam canım abartmayalim artık espri ben de güldüm ama arkası ağır oldu bosverelim devam edelim gerginlikler olabiliyor

Ya kuzum kız ne demiş gülün geçin ne var ki bunda neyse belki çok hassassin ama samimiyete dayalı olmuştur biz birbirimize ne şakalar yapıyoruz fazla koymaniza da bişey demiyorum sadece gereksiz yük olur diye söylüyorum yoksa kim ne isterse koysun zaten o zaman fazla mi az mı sormanin anlamı yok
Terbiyesiz benmiyim yazikkk vallah seviyyene hayran kaldik topik olarak haddini sen sen bil abuk subuk sakalarinin yeri burasi degil git senin gibi bunu kabul edecek senin seviyyende olanlara yap terbiyesizliyini
Canim benim abartmamis misin küçücük bir şakası tamam gerisini o da abartmıyorum ama kalp kirmayalim dimi şaka olduğunu söylemiş zaten duş falan dusunmussun de yeni doğan bebeğe duş aldirmazlar türkiyede sadece silerler muhtemelen ilk gün giydirdigin kıyafetle cikaracaksin bebeğini bakım malzemelrine gerek kalmayacak mesela hastanede herhangi sorunda Aspire edilir burun aspratorune de gerek yok sen sordun fikrimi zi söyledik illa goturcem dersen sen bilirsin kuzum sen nasıl iyi hissedersen
Canim farkedilmesi çok iyi olmuş arkadaşım normal doğum yaptı ve o an farkedildi gerçekten zor oldu takip edilerek ikinci dogumunu sezeryanla yaptı hiç sorun yasamadi rahat ol birsey olmayacak insallah

Burçak canım..
Çok güzel bi isim adıyla yaşasın insallahl

Gunaydin kizlar. Biz doktordan geldik 15gun once 33haftalik demisti simdi yine 33haftalik diyor 2314gr olmus oglusum. Ben bu usg yi bi turlu anlamadim Bilen biri bana anlatsin. Herseyimiz normal insallah normal dogurmaya calisacagim Allah nasip ederse.

Aynen cnm tecrübeli birisi bizide bilgilendirse
P pinar_pnr

kızlar bnm de ilk gebeliğim ama mantıklı düşününce suyun ya da nişanın geldiğinde sancın dayanılmayacak kdr olmuyormuş.. bnm hastanem ztn eve 5 dk, bn o yüzden duşumu alıp, sancılarımın biraz sıklaşmasını bekleyip öyle gitmeyi düşünüyorum.. öyleki açılmam olsun, direk epidüral versinler bekleyeyim istiorum.. inş sağlıkla gönlümüzden geçtiği gbi kavuşuruz yavrularımıza

günaydın cnm, nasılsın? son iş günün dimi? nihayet
iyiim çok şükür crycım..işleri toparlıyorum.evraklar havada uçuşuyor sanki öğleden sonrada büromu toplicam.özel eşyalarımı falan baya uzak kalıcam ay içim bi tuhaf oldu..sanki işi bırakacam :))))vakit dinlenme vaktidir...sen naptın..bitirdilermi işleri güçleri

allah kurtarsın cnm, dualarımız seninle, müjdeli hbrlerini bekliyoruz

günaydın kızlar işte son 7 günüm kaldı sürüne sürüne geliyorum, gün geçtikçe sona yaklaşıyoruz bazılarımız doğurdu allahım hepimizin bebeğine sağlık sıhat versin çok heyecanlıyım, çok ta yorgun uykusuz halsiz ....

Canım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inş hangi hastaneye sevk ettiler bende antalyadayım yapabileceğimiz bişey varsa lütfen söyle güzel haberlerini bekliyoruz

Canım arkadaşım aman dikkat . Zaten biz Eylül anneleri patır patır Ağustos'ta doğurduk . Rabbim evlatlarımız sağlıklı sıhhatli gelsin kucaklarımıza...

Canim benim bu kimseyi ilgilendirmez herkes nasil davranirsa bana terbiyesiz diyo ayisigina otur agla diyo layik oldugu tarzdada yanit aldi bana ayisigina yaptigi saygisizligi tasvipmi ediyosun???senin icin saka olabilir benim olculerimde saygisizlik ayrica benden baska bircok anne aspirator de aliyo bunun kimseye dokunucak agir gelcek bi yani oldugunu dusunmuyorum kimseyi de ilgilendirmez bence ben yargilayin diye soru sormadim ben eksik bisey varmi diye sorusordum

Az az suyum geliyor kızlar saati bekliyorum dr arıcam ama ben daha hazır değilim az daha dursun. Prensesim içerde gelişsin.
Zamanı gelmiş kuzum inşallah saglicakla kucağına alırsın
Kızlar bişey sorcam, suyumuz geldiginde ne yapmalıyız? Gunluk ped falan yetmez sanırım hastaneye gidene kadar. Bir de ılık duş alın diyorlar ama o kadar zamanımız olur degil mi?
Kimine sızıntı şeklinde olur normal bir Ped le idare edebilirsin kiminle ise för diye gelir terlik lerine kadar islanirsin ben de ikincisi olmuştu herkeste degisebilir
Hersey yolunda gider inşallah sağlıklı olun da varsın erken olsun korkma canim
kızlar bir bardak buzzz gibi suyu olduğu gibi üstüme döktüm, iç çamaşırıma kadar ıslandım yaaa, iş yerindeyim ne yapacağım ben
Oyyy Kıyamam yaaa geçmiş olsun
ben de okudum uzulmustum sen niye bu kadar taktın annem kafaya ya hersey insanlar için sanırım bu aralar kafamdaki deli sorular dışında birşeye kafayı takamiyorum ju arada son is günün de hayırlı olsun bizi ihmal etme ama

@esmanur canan canım bana soru sormuşsun ama ben yeni fark etti,m kusuruma bakma canım..son durumun nedir bilmiyorum..ben sonucumu doktoruma göndermiştim onda protein var tekip edicez diye yazmıştı.kontrole gittiğimde tekrar gösterdiğimde sıkıntı olmadığını söylemişti .sanırım yanlış görmüş.eser miktarda görnmüştü oda normal denmişti.bi dönem tansiyonum yükseliyordu.hakiki nar ekşisi bulursun bir yemek kaşığı içmeni tavsiye ederim yarım saate kalmadan düşürüyordu tansiyonumu..inş iyisindir canım..öpüyorum çok

evet genelde pozitif doğum hikayelerinde hep evde bekliyorlar, suyu gelen duşunu alınıyor, son hazırlıklarını tamamlıyor, sancılar 10 dakikada 1 sıklığına ulaştığında hastaneye gidiyorlar. böylece hastane stresini azaltmış oluyorsun, dalgaları daha kolay atlatıyorsun. ben kuaföre, yürüyüşe giden bile okudum :))

Aykacim arkasinda söylediklerini tasvip etmedigimi yazmışım zaten okuduysan acemiyum ne alsam diye soruyorsun eksik yok fazla var diyoruz kiziyorsun o zaman paylaşım yapmanın bi anlamı yok cnm arkadaşım fikrimi söylemenin de bi anlamı yok olayı nerelere cekmissin gayet sakin aciklamama rağmen Aspiratör koymamin kimseye dokunan tarafı falan yok diye neyse tartışmak istemiyorum sabah sabah sağlıcakla kucağına al arkadasim

ohhh çok şükür.. bi güzel bebişine ve kendine zaman ayırabiliceksin cnm
bnm listeme göre eksiklerim bitti sayılır, ütüler tamamlandı, haftaya hastane çantamı hazırlıcam inş..

SUHAN annemde de ise yarar mı bu nar ekşisi acaba
denemesini tavsiye ederim canım..ben başımı kaldıramıyordum ağrıdan sürekli tansiyon aletiyle geziyordum...antakya taraflarında yada egede nerde olur bilmiyorum tanıdıklar varsa ev yapımı bulursanız denesin annen

Duş almaya vakit oluyomuş o kesin de, enfeksiyon riski duymuştum mu acabaa diye arada kaldım :) benm suyum gelmemişti ilkinde.. bilen aydınlatsın bizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…