2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
KV yapıyor benim eşime ıstedigim illaki o olmasa da onların memeketinde hep elde yapılıyor bulurum tansiyon hastası ilaç kullanmiyor deli ediyor bizi en azından onu iciririm

aynen cnm, bnm annem de 2 doğumunda da son ana kdr evde beklemiş, hazırlık yapmış fln, ama bu seferde yoğun sancıdan arabada oturamamış, en zor kısmı arabada sabit durmaktı diyo, bn de diorum olmadı yürüyerek giderim

Ben sanırım sancıyı hisseder hissetmez koşa koşa giderim hastaneye
Hoş daha nasıl doğurcam belli değil ama:)

savha canim hayirli haberlerini bekliyoruz insallah sag saglim alorsin kucagina kuzucugunu
solanin canim seninde hayirli haberlerini bekliyoruz kuzucugunu sorunsuz bir sekilde alirsin insallah kucagina

Belmacim hamilelikteki soylenenler endiselerin ne oldu simdi sonuclandi mi kizin saglikli mi?
Sağlıklı canım hiçbir sıkıntımız yok herşeyi normal doğdu . Sadece şimdi küçük olduğu için ciğerinde hava kabarcığı var o da hızlı nefes alıp verdiği için oluşmuş. Onun tedavisi var o da bitince bir sıkıntımız kalmayacak inşallah . Rabbim sabredenlerle beraberaberdir . Ben mükafatımı aldım . Bunu da atlatmayı nasip etsin . Zaten doktorum demişti anne karnı kara bir kutu gibi neyle karşılaşacağımızı bilemeyiz . Sağlıklı doğdu yavrum herşeyiyle kafası vücudu herşeyi bir hamdolsun . Yavrumu görünce çektiğim sıkıntıları unutuyorum zaten . Allah herkesin bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin . O kadar Minnak ki teyzesi 2200 gr şuan çok Minnak ....

ohhh çok şükür.. bi güzel bebişine ve kendine zaman ayırabiliceksin cnm
bnm listeme göre eksiklerim bitti sayılır, ütüler tamamlandı, haftaya hastane çantamı hazırlıcam inş..
aynen vallaa şükür evi pansiyon gibi kullanır olmuştum :)))..ben hastaneye götürecelerimi yıkamıştım vs..ama çantaya koymamıştım ama hepsi bi yerde hazır çantaya konacak sadece..diğer yıkanacakların hepsi duruyor..acil bişey olur diye apar topar onları yıkamıştım..önümüzdeki haftalarda da bizim evde de yıkama ütüleme temizlik vs. olucak..ayaklarımı uzatıp keyfime bakmak istiyorum.çok yoruldum kıştan beri

KV yapıyor benim eşime ıstedigim illaki o olmasa da onların memeketinde hep elde yapılıyor bulurum tansiyon hastası ilaç kullanmiyor deli ediyor bizi en azından onu iciririm
aa tabi süper bide kv'den yapıyormuş..yükselince yada yükseleceğini hissetiği an içsin ben bir yemek kaşığı içiyordum..önce az denesin tabi annen..

Aynen bende inanamıyorum pazartesi günü 3 eylül du sezeryan günüm Dr önde gidiyor ozamana beklemez deyince 24 ağustos dedi ve ben hala inanamıyorum hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallah
Bence oldukça erken alıyor bebişi benimde bebeğim önde gdiyor ama sezaryan 39.haftada olcak doktorum özellikle dedi bebeğin önde gitmesi ile erken doğumun ilgisi yok diye

Fikrini soylemeninde bi adabi usulu var tv unitesiyle ne alakasi var tum kizlar dusuncelerini bildirmisler yorum yapan cogunlukda iyi ki koymussun diyo acemi olmam mumkun degil canim inan alisverisimi cokdan bitirmisim listem cokdan hazir ego tatmin edilecek yer burasi degil inan takmiyorum komik geliyo bazi yorumlar ayrica acemiyim dedimmi kuzucum???hmm???gerek yok bole igneli laflara polemige huzur bozmaya sen onu tasvip ediyosunki suanda onun konusma tarzi topigin huzurunu bozmasi seni ilgilendirmeli aslinda benim aspirator degil.

belmaakca canımın içi bak boşuna dil dokmemisim senden bunları duymak ne güzel şu an benim kızımın doğum kilosunda öyle akıllı öyle cimcime birsey olacakki sasiracaksin seni çok seviyorum gerçekten mukafatini aldın bu arada spinal tavsiye ediyor musun rahat miydi yatağına geçince falan

Bence oldukça erken alıyor bebişi benimde bebeğim önde gdiyor ama sezaryan 39.haftada olcak doktorum özellikle dedi bebeğin önde gitmesi ile erken doğumun ilgisi yok diye
Evet erken ama ağustos 25 inde toplantı için yurtdışına gidicek ve 1 hafta kalıcak bebegin gelişiminde çok şükür sorun olmadığı için riske atmak istemedik çünkü normal doğum istemiyorum

seni direk doğumhaneye alırlar artık, normal değil doğal doğurursun bu gidişle :))

Neyse canım gereksiz payliyorsun açıklama yapmak istemiyorum çünkü belliki anlatamıyorum ben o arkadasa tepkimi belli ettim zira konuşuruz başka konularda yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…