- 5 Mart 2015
- 961
- 1.740
- 33
KV yapıyor benim eşime ıstedigim illaki o olmasa da onların memeketinde hep elde yapılıyor bulurum tansiyon hastası ilaç kullanmiyor deli ediyor bizi en azından onu iciririmdenemesini tavsiye ederim canım..ben başımı kaldıramıyordum ağrıdan sürekli tansiyon aletiyle geziyordum...antakya taraflarında yada egede nerde olur bilmiyorum tanıdıklar varsa ev yapımı bulursanız denesin annen
evet genelde pozitif doğum hikayelerinde hep evde bekliyorlar, suyu gelen duşunu alınıyor, son hazırlıklarını tamamlıyor, sancılar 10 dakikada 1 sıklığına ulaştığında hastaneye gidiyorlar. böylece hastane stresini azaltmış oluyorsun, dalgaları daha kolay atlatıyorsun. ben kuaföre, yürüyüşe giden bile okudum :))
evet genelde pozitif doğum hikayelerinde hep evde bekliyorlar, suyu gelen duşunu alınıyor, son hazırlıklarını tamamlıyor, sancılar 10 dakikada 1 sıklığına ulaştığında hastaneye gidiyorlar. böylece hastane stresini azaltmış oluyorsun, dalgaları daha kolay atlatıyorsun. ben kuaföre, yürüyüşe giden bile okudum :))
Sağlıklı canım hiçbir sıkıntımız yok herşeyi normal doğdu . Sadece şimdi küçük olduğu için ciğerinde hava kabarcığı var o da hızlı nefes alıp verdiği için oluşmuş. Onun tedavisi var o da bitince bir sıkıntımız kalmayacak inşallah . Rabbim sabredenlerle beraberaberdir . Ben mükafatımı aldım . Bunu da atlatmayı nasip etsin . Zaten doktorum demişti anne karnı kara bir kutu gibi neyle karşılaşacağımızı bilemeyiz . Sağlıklı doğdu yavrum herşeyiyle kafası vücudu herşeyi bir hamdolsun . Yavrumu görünce çektiğim sıkıntıları unutuyorum zaten . Allah herkesin bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin . O kadar Minnak ki teyzesi 2200 gr şuan çok Minnak ....Belmacim hamilelikteki soylenenler endiselerin ne oldu simdi sonuclandi mi kizin saglikli mi?
aynen vallaa şükür evi pansiyon gibi kullanır olmuştum :)))..ben hastaneye götürecelerimi yıkamıştım vs..ama çantaya koymamıştım ama hepsi bi yerde hazır çantaya konacak sadece..diğer yıkanacakların hepsi duruyor..acil bişey olur diye apar topar onları yıkamıştım..önümüzdeki haftalarda da bizim evde de yıkama ütüleme temizlik vs. olucak..ayaklarımı uzatıp keyfime bakmak istiyorum.çok yoruldum kıştan beriohhh çok şükür.. bi güzel bebişine ve kendine zaman ayırabiliceksin cnm
bnm listeme göre eksiklerim bitti sayılır, ütüler tamamlandı, haftaya hastane çantamı hazırlıcam inş..
aa tabi süper bide kv'den yapıyormuş..yükselince yada yükseleceğini hissetiği an içsin ben bir yemek kaşığı içiyordum..önce az denesin tabi annen..KV yapıyor benim eşime ıstedigim illaki o olmasa da onların memeketinde hep elde yapılıyor bulurum tansiyon hastası ilaç kullanmiyor deli ediyor bizi en azından onu iciririm
Bence oldukça erken alıyor bebişi benimde bebeğim önde gdiyor ama sezaryan 39.haftada olcak doktorum özellikle dedi bebeğin önde gitmesi ile erken doğumun ilgisi yok diyeAynen bende inanamıyorum pazartesi günü 3 eylül du sezeryan günüm Dr önde gidiyor ozamana beklemez deyince 24 ağustos dedi ve ben hala inanamıyorum hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallah
Tamam kuşum denicez bu ara savhanin suyu geliyormuş solaninin sancısı ve açılması varmış antalyaya sevk etmişler kuvoz icinaa tabi süper bide kv'den yapıyormuş..yükselince yada yükseleceğini hissetiği an içsin ben bir yemek kaşığı içiyordum..önce az denesin tabi annen..
Fikrini soylemeninde bi adabi usulu var tv unitesiyle ne alakasi var tum kizlar dusuncelerini bildirmisler yorum yapan cogunlukda iyi ki koymussun diyo acemi olmam mumkun degil canim inan alisverisimi cokdan bitirmisim listem cokdan hazir ego tatmin edilecek yer burasi degil inan takmiyorum komik geliyo bazi yorumlar ayrica acemiyim dedimmi kuzucum???hmm???gerek yok bole igneli laflara polemige huzur bozmaya sen onu tasvip ediyosunki suanda onun konusma tarzi topigin huzurunu bozmasi seni ilgilendirmeli aslinda benim aspirator degil.Aykacim arkasinda söylediklerini tasvip etmedigimi yazmışım zaten okuduysan acemiyum ne alsam diye soruyorsun eksik yok fazla var diyoruz kiziyorsun o zaman paylaşım yapmanın bi anlamı yok cnm arkadaşım fikrimi söylemenin de bi anlamı yok olayı nerelere cekmissin gayet sakin aciklamama rağmen Aspiratör koymamin kimseye dokunan tarafı falan yok diye neyse tartışmak istemiyorum sabah sabah sağlıcakla kucağına al arkadasim
doğumamı gittiler yoksa
Evet erken ama ağustos 25 inde toplantı için yurtdışına gidicek ve 1 hafta kalıcak bebegin gelişiminde çok şükür sorun olmadığı için riske atmak istemedik çünkü normal doğum istemiyorumBence oldukça erken alıyor bebişi benimde bebeğim önde gdiyor ama sezaryan 39.haftada olcak doktorum özellikle dedi bebeğin önde gitmesi ile erken doğumun ilgisi yok diye
seni direk doğumhaneye alırlar artık, normal değil doğal doğurursun bu gidişle :))aynen cnm, bnm annem de 2 doğumunda da son ana kdr evde beklemiş, hazırlık yapmış fln, ama bu seferde yoğun sancıdan arabada oturamamış, en zor kısmı arabada sabit durmaktı diyo, bn de diorum olmadı yürüyerek giderim
Neyse canım gereksiz payliyorsun açıklama yapmak istemiyorum çünkü belliki anlatamıyorum ben o arkadasa tepkimi belli ettim zira konuşuruz başka konularda yineFikrini soylemeninde bi adabi usulu var tv unitesiyle ne alakasi var tum kizlar dusuncelerini bildirmisler yorum yapan cogunlukda iyi ki koymussun diyo acemi olmam mumkun degil canim inan alisverisimi cokdan bitirmisim listem cokdan hazir ego tatmin edilecek yer burasi degil inan takmiyorum komik geliyo bazi yorumlar ayrica acemiyim dedimmi kuzucum???hmm???gerek yok bole igneli laflara polemige huzur bozmaya sen onu tasvip ediyosunki suanda onun konusma tarzi topigin huzurunu bozmasi seni ilgilendirmeli aslinda benim aspirator degil.
Canım onun tansiyonu yüksek çıktı 24 saat idrarda da protein çıkınca ilaç verdiler eğer düşmezse doguma alacaklarmiskızlar geçmişi okuyamıyorum vaktim yok..esmanur canan ne durumda şuan bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?