2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Neyse canım gereksiz payliyorsun açıklama yapmak istemiyorum çünkü belliki anlatamıyorum ben o arkadasa tepkimi belli ettim zira konuşuruz başka konularda yine
Neyse payliyorsun ne anlamadim gercekden insallah saygisiz bisey degildir. ama sabah sabah gereksiz bisey yazdigimi dusunmuyorum saygisizlik yapan insanin saka yaptigini savundun gereksiz tepki gosterdin bende anlam veremedim yazdiklarina acikcasi neyse gune devam.herkesin bi cercevesi sinirlari var onlari asmaya kimsenin hakki yok.ayrica ne sakalar yapiyomusuz fln gibi biseyde yazmisdin ben burda daha kimseye ole rukus bi saka yapmadim ole sakalari yapanlarida kabul edenleride cizgilerimden uzakda tutuyorum hayatimda neyse...

Canım onun tansiyonu yüksek çıktı 24 saat idrarda da protein çıkınca ilaç verdiler eğer düşmezse doguma alacaklarmis
aa öylemii...aay noldu bizim topiğe böyle ..vallaa nazaramı geldik yoksa sıcağamı geldik bilemedim...eylül ortasındayız kaç kişi doğum yaptı kaç kişide doğum yapmak üzere

Aynen canim ufffffff ki ne ufffff miskcim gece gece dun huzurumuzu kacirmaya calisdi seviyesiz cumlelerle

Kizlar gece dayanılmaz bi aciyla uyandim bi turlu geçmek bilmedi böyle sancilar olmasi normal mi nerdeyse hastanenin yolunu tutacaktik ilk kez korktugumu hissettim sanirim henuz doğuma hazir değilim ((

Haklısın sözüm yok

merhabalaar,
geçmişi okuyamadım ama doğum yaparlar var ise allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah..
bizim daha 1 ayımız var 15 eylul doğum kısmetse... dün dr kontrolumuz vardı 2400kg olmuş maşallah. bende 16 kg aldım şimdilik :)
evde boya badana işleri var o kadarda iş yapıp yoruluyorum halbukı nasıl aldım yine ben o kiloları bilmiyom valla :)
daha doğum çantasını bile hazırlamaya fırsatım olmadı, 2. çocuklarda daha rahat oluyormuş insan hakkaten...
her zaman giremiyorumşimdiden herkese hayırlı doğumlar diliyorum. rabbim sağlıkla hepimize evlatlarını kucağına almayı, huzurla büyütmeyi nasip etsin...

Kızlar bişey sorcam, suyumuz geldiginde ne yapmalıyız? Gunluk ped falan yetmez sanırım hastaneye gidene kadar. Bir de ılık duş alın diyorlar ama o kadar zamanımız olur degil mi?
Hasta bezı ancak ıdare edıyor o suyu hazırda olmalı yanı ve dus almak ıyı gelıyor ben ılk dogumum yıne bu aydaydı nişanım geldı 15 dk sonra suyum ben o arada hemen gırdım yıkandım ev işi yapmıstım terlıydım oyle bebegımı karsılamal ıstemedım zamanımız olur kı hastaneye gıtım 2 cm acıklık vardı dr bebegın 24 saat ıcınde dogması lazım dogmasa mıkrop kapar sunı sancı veıp hızlandırmaktan yanayım dedı oyle yaptık

kızlar herkese günaydın.çarşamba kontrolüm vardı.nst bağlandım sonuç kötü çıkınca bir kez daha tekrar etti ve yine aynı olunca beni yatış yaptılar hastaneye.dün sabah herşey düzelince çıkış verdiler.üzüntüden mahfoldumsanki bir günde bütün enerjim bitti.

sonuç kötü derken neyi kasttettin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…