Neyse payliyorsun ne anlamadim gercekden insallah saygisiz bisey degildir. ama sabah sabah gereksiz bisey yazdigimi dusunmuyorum saygisizlik yapan insanin saka yaptigini savundun gereksiz tepki gosterdin bende anlam veremedim yazdiklarina acikcasi neyse gune devam.herkesin bi cercevesi sinirlari var onlari asmaya kimsenin hakki yok.ayrica ne sakalar yapiyomusuz fln gibi biseyde yazmisdin ben burda daha kimseye ole rukus bi saka yapmadim ole sakalari yapanlarida kabul edenleride cizgilerimden uzakda tutuyorum hayatimda neyse...Neyse canım gereksiz payliyorsun açıklama yapmak istemiyorum çünkü belliki anlatamıyorum ben o arkadasa tepkimi belli ettim zira konuşuruz başka konularda yine
aa öylemii...aay noldu bizim topiğe böyle ..vallaa nazaramı geldik yoksa sıcağamı geldik bilemedim...eylül ortasındayız kaç kişi doğum yaptı kaç kişide doğum yapmak üzereCanım onun tansiyonu yüksek çıktı 24 saat idrarda da protein çıkınca ilaç verdiler eğer düşmezse doguma alacaklarmis
Aynen canim ufffffff ki ne ufffff miskcim gece gece dun huzurumuzu kacirmaya calisdi seviyesiz cumlelerleay neler olmuş boşverin arkadaşlar...son günlerimiz..sonrasında çok vaktimiz olmayacak böyle sohpet etmeye...şimdi acemilik dicemde o arkadaşta nts ne diye soru sormuştu geçen haftalarda...aman neyse üfffffffffffff
aa öylemii...aay noldu bizim topiğe böyle ..vallaa nazaramı geldik yoksa sıcağamı geldik bilemedim...eylül ortasındayız kaç kişi doğum yaptı kaç kişide doğum yapmak üzere
eylülün başındakiler ağustosun başında doğum yaptı..eylülün sonundakiler yani bizlerde ağustosun sonunda yapacaz gibi....düz mantıkYa benim 25 eylül gösteriyor altta tahmini doğum, herkes doğurup bi ben kalırsam ağlarım valla
Haklısın sözüm yokNeyse payliyorsun ne anlamadim gercekden insallah saygisiz bisey degildir. ama sabah sabah gereksiz bisey yazdigimi dusunmuyorum saygisizlik yapan insanin saka yaptigini savundun gereksiz tepki gosterdin bende anlam veremedim yazdiklarina acikcasi neyse gune devam.herkesin bi cercevesi sinirlari var onlari asmaya kimsenin hakki yok.ayrica ne sakalar yapiyomusuz fln gibi biseyde yazmisdin ben burda daha kimseye ole rukus bi saka yapmadim ole sakalari yapanlarida kabul edenleride cizgilerimden uzakda tutuyorum hayatimda neyse...
Hasta bezı ancak ıdare edıyor o suyu hazırda olmalı yanı ve dus almak ıyı gelıyor ben ılk dogumum yıne bu aydaydı nişanım geldı 15 dk sonra suyum ben o arada hemen gırdım yıkandım ev işi yapmıstım terlıydım oyle bebegımı karsılamal ıstemedımKızlar bişey sorcam, suyumuz geldiginde ne yapmalıyız? Gunluk ped falan yetmez sanırım hastaneye gidene kadar. Bir de ılık duş alın diyorlar ama o kadar zamanımız olur degil mi?
eylülün başındakiler ağustosun başında doğum yaptı..eylülün sonundakiler yani bizlerde ağustosun sonunda yapacaz gibi....düz mantık
acaba bu durum nolmalmi..bdve'ye konu açasım var eylül anaları çıldırdımı diyeTam tahmini tarihi tutturabilen yok daha aramızda
sonuç kötü derken neyi kasttettin canımkızlar herkese günaydın.çarşamba kontrolüm vardı.nst bağlandım sonuç kötü çıkınca bir kez daha tekrar etti ve yine aynı olunca beni yatış yaptılar hastaneye.dün sabah herşey düzelince çıkış verdiler.üzüntüden mahfoldumsanki bir günde bütün enerjim bitti.
ben de varım merak etme sen :) ekime sarkmayalım da :)
Canım senin genel anestezi mi olacakeylülün başındakiler ağustosun başında doğum yaptı..eylülün sonundakiler yani bizlerde ağustosun sonunda yapacaz gibi....düz mantık
acaba bu durum nolmalmi..bdve'ye konu açasım var eylül anaları çıldırdımı diye
nonreaktif çıktı yani 120 seviyelerinde seyretti hep.hastaneye yatış yapıldıktan sonra her 2 saatte bir nstye bağladılar ozaman düzeldi.doktor uykuda olabilir dedi ama ben yinede rahatlayamadım.sonuç kötü derken neyi kasttettin canım
seni direk doğumhaneye alırlar artık, normal değil doğal doğurursun bu gidişle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?